|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
23.1.2008 20:13:29   
Anonimen
pa še moj je reku, da sem mu načrte za tujino zjebala, pa naj gre samuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
23.1.2008 20:13:58   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jaz sem pa zdaj totalno slabe, depresivne volje........ma ta moj fax........sem danes izvedela, da grem en izpit lahko šele junija delat, ker prej ni rokauser posted image , sej vse dobro, če si naš dekan nebi avgusta vzel fraj, to se pravi, da če ne naredim vseh izpitov v 1 roku, se lahko zgodi, da grem na dekanov izpit prvič in edinkrat septembrauser posted image , če mi ga julija ne rata narest............jst bom jokal oz. že jokam- pa sama sem si kriva............pa oni tudi, ker absolventi očitno nismo toliko vredni, da bi nas sploh obvestili, da spreminjajo režim izpitov- res že predolgo študiramuser posted image user posted image

Ne vem, draga Remy, zakaj se vnaprej sekiraš? Izpit boš enostavno naredila prvič in bo stvar rešena. Nobenega ČE!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
23.1.2008 20:16:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

še tole morm prpopat, ker so glih maškare. To sva jaz in moj koruznik, oba pohotna.
user posted image

Katera točno si ti?user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.1.2008 20:34:46   
*anč*
še par slikic z vrtca
na toboganu
user posted image

mali umetnik
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sm prlepla sam fotke na katerih je samo naš mali,da me kdo ne toži user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.1.2008 20:39:39   
psaša
Joj, kolk je luškanuser posted image
Tak full starejši deluje, naš je v primerjavi z njim še čist dojenček. Mi smo seveda še skoraj brez las, zobki čist še miceni.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.1.2008 20:47:01   
Maxica
user posted image O, kako je luškan Tristan, se mi zdi, da se je ful spremenil, je bolj tak fantin že, nič več dojenčkast. Krasen je.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.1.2008 20:51:50   
Anonimen
anč- Tristan je že pravi dec, ful je luštkan, pa velik.............vrtec pa tudi izgleda zelo urejen,pri Tinkari imajo sobo, ki še ni bila na vrsti za renoviranjeuser posted image , sicer je pa važno kaj počnejo tam in ne kako je lep parket.

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.1.2008 20:52:01   
piskot
cer.

remy ja butasto, tudi pri nas je zdaj nekaj podobnega. jajca. meni ni vsec. sam kaj ces, se bos pac zavzela pa vse naenkrat naredila. vsaka stvar je za nekaj dobra ane.

anc kaj so to zaene barve? a gre to prec iz kavca ipd? drugace je pa tristan ze skor za v solo user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.1.2008 21:07:15   
*anč*
o sranje ... lejte kaj sm z avatarjem nardila user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.1.2008 21:09:57   
*anč*
hvala za komplimente, mama ponooooooosna user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.1.2008 21:11:11   
borovnicka
vprašanje:
izvedela sem za prostor, kjer bi lahko organizirala športne urice za najmlajše; sicer je to že nekjaj časa moja skrita želja, sedaj pa oklevam. vem, da bom imela vsaj dve redni strankiuser posted image , bi pa rada ponudila športno-čvekalno urico enkrat tedensko; želim si da bi se otroci imeli fino in uživali ob raznih elementarnih igrah, plazenjih, lazenjih, skokih.....mamice pa bi se zraven naklepetale, kaj popile, v glavnem vse bolj na easy

ali naj se grem? a je tovrstne ponudbe že preveč?

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.1.2008 21:36:32   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

vprašanje:
izvedela sem za prostor, kjer bi lahko organizirala športne urice za najmlajše; sicer je to že nekjaj časa moja skrita želja, sedaj pa oklevam. vem, da bom imela vsaj dve redni strankiuser posted image , bi pa rada ponudila športno-čvekalno urico enkrat tedensko; želim si da bi se otroci imeli fino in uživali ob raznih elementarnih igrah, plazenjih, lazenjih, skokih.....mamice pa bi se zraven naklepetale, kaj popile, v glavnem vse bolj na easy

hm, meni se je zadnjic zdelo, ko mi je kolegica pravila kam vse je ze vlekla svojega 17 mesecnika, tega cisto prevec. mislim da so 3 sportne variante v kranju pa se ena v sencurju. ampak ce bos zacela, pridem kavo pit, pa se martina bom s sabo privlekla. only 4 u. user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
23.1.2008 21:39:30   
piskot
a ste tole ze vse videle?

streznitveni film na:
http://www.storyofstuff.com/

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
23.1.2008 21:51:38   
Maxica

vprašanje:

Men je to ful všeč, z veseljem bi na kaj takega hodila. Sam pri nas je take ponudbe res ful malo in bi zihr šlo. Ne vem pa, kako je pri vas. Morda bi bilo res dobro, da bi se vnapej pozanimala, koliko bi jih kaj hodilo. Sicer pa ideja prav luštna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3589
23.1.2008 21:59:32   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

anc kaj so to zaene barve? a gre to prec iz kavca ipd? drugace je pa tristan ze skor za v solo user posted image

mislm,da so giotto prstne barve, povem če gre dol ko žabe operem user posted image . mamo pa doma eno drugo firmo in nisem spravla z oblek, ga morš pač u neki starga oblečt,u vrtcu so jim dal kr ene majce čez.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
23.1.2008 22:31:46   
*anč*
remy  ne se že v naprej sekirat! sej bo šlo ...    kar se pa tiče vrtca,se mi zdi soba prou luštna,vzgojiteljici sta mi ušeč,tko da sm full zadovolna. kje pa maš tinkaro? lahk na zs.  itak,je bolj važno,da se z otroci ukvarjajo,kot pa parket user posted image .

borovnička
   men je ideja ušeč! ampak najprej mal trg preuči ...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
23.1.2008 22:33:33   
*anč*
ne morm tega avatarja gledat user posted image , ne razumem zakaj je tko zrnat, velikost mam 19,4 kb. maxica ti maš full ostre slikice ... kje pomanjšuješ?  tudi ostale?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
24.1.2008 6:56:14   
Clody
Dobro jutro,

Evo, kavo sem popila, zdaj pa da malega zrihtam za v vrtec. Sem pa tako mami hvalila kako mi spimo, bla, bla, bla in kaj se danes ponoči zgodi. Mali mi začne jokat ob 23:00 in joka vse do zjutrej, kar v spanju in na 15 minut. Kej tazga pa še ne no.  Človek se pa res ne more nič pohvalit, gre takoj vse narobe. Ob 03:00 je začel pa še kašljat ko nor, tako da sem mu v temi cilala operilke v nos, da je bilo malo bolje.

U glavnem močno sočustvujem s tisimi, ki ponoči še vedno veliko vstajate in potem še delate cel dan. user posted image   Vem, da se človek vsega navadi, pa vseeno.

Zdej pa v vrtec. Pa da ga pohvalim glede tega, za 80% se je izboljšal, nič več ne joka in celo spi, tako da je cel dan v vrtcu, je pa res da bomo dosegli rekord, 2 cela tedna notri, kar so nam do zdaj vedno preprečile bolezni. Ups, spet se hvalim, da ne bo polomije!

Tako!!!

Alo vstaaaatttt!!!!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
24.1.2008 7:36:04   
Maxica
Dobro jutro, spet bo lep in sončen dan. Čeprav ga bom gledala le skozi okno pisarne. Ampak bolje išta, nego ništa, pravijo.user posted image  Kje ste, zaspanke?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
24.1.2008 7:37:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

ne morm tega avatarja gledat user posted image , ne razumem zakaj je tko zrnat, velikost mam 19,4 kb. maxica ti maš full ostre slikice ... kje pomanjšuješ?  tudi ostale?

Men to mož dela, mislim da v enem programu Adobe pašenekajzraven. Ne vem, zakaj ti takole naredi, se premalo spoznam.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
24.1.2008 7:39:24   
frrrr
samo pozdravim, da ne bo tiralice. do ponedeljka, torka se pa že kaj javim.

lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
24.1.2008 8:19:26   
Clody

anč, men tud tako naredi, zato mam pa to kuro, pa še ta je kockasta!user posted image

Midva misliva, da imava slike narejene v preveliki resoluciji. Ko jih zmanjšava na zahtevano velikost, ratajo kockice.
Nevem kaj bi lahko druzga blo!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
24.1.2008 8:20:35   
muki1
Dobro jutro, danes bom pa brzinska, ker imam dela čez glavo in je konc zabušavanja.

Punci sta že kar boljši, razen prehladov. Teče iz noskov kot za stavo, posledica je nespaaanje. Iva je ponoči krehala in smrkala, se budila, ob 04.00 pa celo par kapljic bruhnila, od kašlja, ravno toliko, da sem morala vstat in naju preoblečt. Potem sem ji dodobra spumpala nos, našpricala in jo medtem že toliko prebudila, da je zaspala nekje ob 05.00...budnica pa je bila ob 06.00.

*Anč* Tristan je user posted image user posted image user posted image . Pravi frajer, res user posted image . A te prstne barvice imajo pa jedilne user posted image ?

Clody, luštkani maškari. Tak po slikah sodeč( tista snežna, pa tale z maskami) sta s tvojim prav lep parček, ki se zna fino pozabavati user posted image .

Remy, ti se pa nehaj živcirati. Fax boš končala, ko se boš dovolj dobro počutila, da se boš lahko zbrala in naredila izpite. Dvomim, da jih nisi, ker bi bila lena. Eno leto si bila na porodniškem, skrbela si za otroka in dom, pol leta sploh sama samcata, pa še prvič si postala mamica in je bilo vse na novo. Če to ni tvojemu dovolj, pa naj on lepo skrbi za vse, ti pa v knjižnico hodi 8 ur sedet, se boš pa že naučila dovolj. Težko je pokombinirati, da se vse tako izide kot si načrtujemo. Pa še to z očijem je bilo vmes, kar te je tudi stalo precej živcev. Lepo korak za korakom se posveti temu cilju in kljukaj izpit za izpitom in ne delaj prehitrih zaključkov. Bo kar bo. Enkrat bo že. Ne bodi prestroga do sebe.
Ne nagovarjam te k samopomilovanju, to že ne. Tvoj pa tudi ni nek motivator user posted image . Si pa prav rekla, naj gre sam, kaj pa teži. Drži se, verjamem vate.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
24.1.2008 8:21:30   
Clody

vprašanje:

Borovnička, men se zdi to super ideja, še posebno zato, ker je vse več otrok in takih prostorov tudi ni nevem kolk no. Jest bi kar probala, če nimaš kaj preveč za izgubit. Kako bi pa to izvajala? Čez tedn, dopoldne???

Neposredna povezava do sporočila: 3599
24.1.2008 8:23:38   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Men to mož dela, mislim da v enem programu Adobe pašenekajzraven. Ne vem, zakaj ti takole naredi, se premalo spoznam.user posted image

adobe photoshop!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?