|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
24.1.2008 12:49:41   
košuta
Pozabila sem napisat, da je najina pikica danes dopolnila 11 tednov.
Glede trebuščka pa - nič se še ne vidi. Se pa pozna že vsem, ki že imate nadebudneže doma.
Ohhhhhhh, jaz bi tudi regrat za jajci in krompirčkom...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
24.1.2008 13:24:05   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva

Da ne bi mislile da sem hotela kakšno napasti, ampak včeraj sem bila pa res nekje v črni luknji čisto sama ampak danes je nov dan, sonček sije in jaz spet taka kot ponavadi.... klepetava in vesela!

Arait, ti bom na ZS poslal številko pa se lahko slišiva, pa M@j@ je tudi iz LJ in mogoče bi se lahko vse tri dobile na kakšni tortici aneuser posted image .

Hej jaz sem tudi iz Lj. bi se kar povabila zraven, če nima nobena nič proti. user posted image

Drugače pa imam trenutno ful slabosti (bruham ne). Smrdi mi čisto vse, razen sadja. user posted image

Aja pa še nekaj me zanima. Povsod berem, da punce jemljejo Tifol ali Elevit, jaz sem pa kupila Centramid Materna, pa me zanima ali je kakšna večja razlika med njimi?

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
24.1.2008 13:30:54   
buhtlčk
košuta tud naša naj bi mela dans prvi dan 12. tedna, pa imam rok dva dni pred tabo?
a gledaš nosečniški koledarček na tej strani al kaj drugega?

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
24.1.2008 13:32:42   
Erin
No da se še jaz malo več javim (nisem mela časa da bi bolj obsežno pisala ker je moj okupiral komp).user posted image

No včeraj na pregledu mi je vzela samo vodo in merila pritisk, še na stol nisem šla, sva se samo na hitro zmenili če naj grem delat ali ne. In sva se odločiči da bom še en mesec počivala.

Punce, povejte, če sem na bolniški, ali grem lahko v trgovino, na obisk k babici 10 km stran, frizerju???

aja, pa dans sva z mojim naredila prvi seznam imen ki ga bova vsak mesec krčila dokler nama ne bo ostalo za vsak spol 5 imen (in potem bova izbrala katero od teh mu najbolj  paše).user posted image user posted image

buruolan - pri meni je bil Pušenjak redkobeseden in je samo sestri govoril (tako kot ostalim) roke so vidne, noge tudi,...zato pa jaz firbec z miljon vprašanji nisem šparala jezikauser posted image in sem imela toliko vprašanj da sem za trenutek pozabila na ekran gledatuser posted image Moj je šel takoj z menoj noter, tam je bil že stol kjer je pridno čičal in poslušal. Tud besede ni upal rečt( pa taka čveka je).
Nevaeva - ne bodi žalostna, verjemi to hormončki nagajajo, meni tudi. Za vsako malenkost mi gre na jok. Bo minilo, boš videla. Sedaj se samo veselimo prihajajočega člana, prvo najbolj rizično trimesečje je za nami(skoraj) in se samo še prepustimo radostim nosečnosti.user posted image Pravijo da če si slabe volje-depresiven, da pomaga malo b-vitamina (se dobijo kapsule, ali pa jej npr. ribe,..).Jaz jih imam z vsak slučaj v omarici, če bi bila kriza prevelika, ampak itak nam sedaj hormoni divjajo sto/uro in nimamo nobenega vpliva na to. Bo pa minilo. Me veseli da si danes boljše...vidiš kaj hormončki delajo..nagajajo, nagajajouser posted image
bambi, sayuri,...jaz sem tudi včasih zelo rada ustvarjala, predvsem slikala na platno in premišljujem da bi sedaj ko  sem na bolniški nekatere slike končno dokončalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bi bilo slabo kajne?user posted image
sayuri - jaz sem vzela cd, ja. Je rekel katere slike pa dam gor? Jaz pa:kar vse dejte kar mate, nč šparatuser posted image Tko da sem dobila okol 10 slikc pa 2 filmčka, smao sta mi tko smešna ker sta v 3d, kot da bi ene klobase gledala...user posted image Sem rabila kar nekaj časa da sem dojela kje je kaj.user posted image

anonimna25 - mislim da ni nobena z obale...zanimivo...ponavadi jih je z vsakega konca kar nekaj...
julija - lepo da je še ena iz našega gorenjskega konca, se nas bo končno nekaj nabralouser posted image user posted image Kaj je porod z ultivo? Jaz sem dolgo premišljevala ali bi šla na Jesenice ali v Kranj pa sem se na koncu odločila za prvo ker je zraven še bolnica(ker imam aritmijo s tahikardrijo je boljš da imam najnujnejše ob sebi)user posted image
sandra - čestitam za 2 dni brez bruhanjauser posted image Držim pesti da tudi ti pričakuješ parček...to bi bilo veselja kajne?
m@j@ - čestitam za uspešeno NSuser posted image user posted image user posted image PUNCE, A BOSTE KAJ SLIKCE POKAZALE?????user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, moj plod je bil na NS velik za PDP 27.7. ampak je rekel naj kar ostane 1.8.user posted image user posted image Juhuuuuuuu samo da sem avgustovkauser posted image
K_a_t_j_a - jaz sem tudi premišljevala da bi kupila angel souds, ga dobiš novega preko e-baya za 40€, pol manj kot pri nas, pa sem pomislila da ga raje nimam, da se nebi slučajno sekirala če kdaj nebi nič slišala. Ti pa želim veliko veselja z njim. user posted image Kako si drugače?  Šola? Jaz moram poklicat na mojo da mi povejo kaj naj naredim ker nisem niti enega predavanja uspela do sedaj obiskat...user posted image
bambi - pokaži majčke ko jih boš naredila. Mogoče nam bodo pa tako všeč da boš lahko odprla privat delavnicouser posted image user posted image user posted image , bomo malo prometa naredileuser posted image
Maja t. - ti je oproščeno, če te ne bo...ti kar uživaj da bo le poročni dan takšen kot si želiš. Poročno oblekco pa le pokaži, sem jaz čist nora na poročne kreacije...user posted image Pa še k frizerju greš - jest tuuuuuuuuuuuuuuuuduser posted image user posted image user posted image
Barbarinha - želim ti lep pregled v ponedeljek. Bom držala pesti da bo vse uredu.user posted image
ČESTITAM VSEM za DNEVE BREZ user posted image !!!user posted image Končno kajne?
anonimna A. oz anckabancka - kako ste? Ste že kaj boljše pri vas? Upam da ti podaljšajo bolniško, tako izmučena res ni dobro da delaš...boga...pozdravite se.user posted image

Kar se trebuškov tiče, meni ne bo nerodno,user posted image zoprno  mi bo le to da se mi bo rit še dodatno razlezlauser posted image ...že sedaj so mi samo še trenerke prav...ampak za pikico bom tudi to reskrirala. Velika je materinska ljubezen kajneuser posted image

No, jaz pa začenjam že 14 teden in sem že prav fletno napihnjena..moj mi že pravi da sem žogicauser posted image
Uf, pa preden pozabim, VSO SREČO  VSEM NA NS IN GIN. PREGLEDIH!!!user posted image
arait - previdno na smučanju, merkej sebe in pikico, velja?user posted image

Punce, za srečanje ste pa vse tako zagrete, da bo res treba nekaj naredit...ampak enkrat aprila, maja, ko bo že bolj toplo in bomo že tako fletne žogice ane? Se bomo še zmenile...user posted image user posted image user posted image

košutauser posted image user posted image user posted image 1 teden? Bravooooooouser posted image

PA ŠE MENI OPROSTITE ČE SEM KATERO POZABILA...nas je res že toliko in se rado zgodi da katero pozabiš...samo vedite da želim vsem vse najlepšeuser posted image

Kdo je rekel regrat???? A mar že je???user posted image Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
24.1.2008 13:33:21   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 70 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image +0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84
(1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

25.08.
~ Julija08 (1.,) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
24.1.2008 13:33:36   
Erin
  user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

24.1. - cicmic
24.1. - pingo80

25.1. - anckabancka
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - Neža7
29.1. - bibika24
29.1. - bambi14
30.1. - tejkaz
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - košuta
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
25.2. - Erin
26.2. - Ryssa
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

25.1. - gajka
25.1. - supermiska
26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - simona2
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
29.1. - Odette
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE         user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                     user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
24.1.2008 13:35:14   
buhtlčk
po nosečniškem kalkulatorju naj bi bila noseča 11t, po tem linku http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
pa 11t in 2 dni

a ima še kakšna tako izkušnjo pri preračunavanju na ringarajinem kalkulatorju?

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
24.1.2008 13:36:00   
Erin
Julija, si iz Lj, rodila boš pa v Kranju? Kako to da si prišla do te odločitve?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
24.1.2008 13:38:02   
bambi14
Aja pa še nekaj me zanima. Povsod berem, da punce jemljejo Tifol ali Elevit, jaz sem pa kupila Centramid Materna, pa me zanima ali je kakšna večja razlika med njimi?

Glede teh preparatov. Vsi so ok,..delajo jih le različne tovarne.
TIFOL--registriran kot zdravilo- vsebuje 0,4mikr.g acidum folicum ali folne kisline ( če imate raznovrstno prehrano, je tud ta dovolj)

ELEVIT
--registr. kot  zdravilo- vsebuje 0,8mikr.g acidum folicum ali folne kisline ( če imate večjo potrebo po vitaminih in mineralih oz. če ste malo zbirčne in ne dobite dovolj vsega iz prehrane). Dobro bi bilo, če bi jemale ELEVIT user posted image , ki imajo probleme s premalo železa- ima ga največ od vseh preparatov v prosti prodaji, kar 60mg ( na recept pa so zdravila z 100mg)

CENTRUM MATERNA, CENTRAMED MAMI
- registriran kot dodatek k prehrani- je ok, vsebuje 0,4mikr.g acidum folicum ali folne kisline in dodatek vitaminov in mineralov, vendar v manjši vrednosti kot ELEVIT.,
......pa še kr nekaj bi se lahko našlo na policah lekarn in specializiranih trgovinah, celo supermarketih.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
24.1.2008 13:48:19   
košuta
Buhtlčk - Zadeva je taka: moj originalni PDP je 7.8., ampak mi ga je G na prvem UZ prestavila na 15.8. No, glede na velikost user posted image , pa mi je prejšnji teden dejala, da se bo verjetno rodil nekje vmes. Bom pričakovala kar od začetka avgusta - za vsak slučaj...user posted image  

Blagor vsem, ki boste lahko kmalu našle regrat - pri nas bo začel rasti šele enkrat aprila user posted image , ker smo "malo pod višino Triglava". Mir in ptičje petje bi kdaj z veseljem zamenjala za več toplote...   LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
24.1.2008 13:58:59   
sayuri
Julija08 jst sem jedla Centramed mamai, pa je bil tko ogaben, da sem na Tifol prešaltala. Sedaj ga imam še za dober teden, potem bom pa nehala. Navsezadnje tja do 12. tedna priporočajo folno a ane? No, jst sem že v 13. tednu, pa bom pojedla še tisti preostanek v škatlici.
Nevaeva, lepo da si danes boljše. Takšnih dni bo še veliko. vSe to je res odraz naših hormončkov.  Jaz sem tudi danes kot kup kislih kumar....pa kaj čem...samo tolažim se, da bo minilo....sedaj resnično upam, da bo res. user posted image
buhtlčk meni je na gin. pregledu gin postavil datum poroda in glede na PDP sem potem izračunala, kolk sem noseča. Je pa tudi Pušenjak rekel, da ostaja kar isti datum - ni treba nič prestavljat. user posted image
košuta ta tvoja slikca pod imenom je tko dobra user posted image . Vedno se nasmejem, ko jo zagledam. user posted image  

Regratuser posted image  Uf.... z jajčki in s špehom user posted image . Ampak tudi pri nas se ga najde šele aprila...tam nekje...

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
24.1.2008 14:19:59   
Julija08
Erin - kar se tiče poroda z Ultivo, vem da imajo možnost v Kranju. Kaj več pa si lahko prebereš v forumu Nosečnost in porod pod rubriko Opozarjamo.

Glede poroda v Kranju je pa tako. Jaz sem se rodila v Kranju in tudi originalno sem gorenjka. Živim pa s fantom že dve leti v Ljubljani. Ne vem nekako mi je Kranj bolj blizu. Imam občutek da tam nisi samo številka, všeč pa mi je tudi, da otroku že pri porodu slikajo kolke in ti ni treba tri mesece še široko povijati. Pa baje je ful dobra hrana.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
24.1.2008 14:51:19   
arait
sayuri, mene nekaj zanima. zakaj praviš, da so centramed mami zanič? a ni tako, da jih pogoltneš user posted image

julija08, seveda se nam lahko pridružiš. user posted image

erin, seveda, da bom pazila in nase in na pikico. verjetno sploh ne bom nič smučala in se bom samo sprehajala, saj mi je pikica pomembnejša od smučanja, pa čeprav zelo zelo rada smučam user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
24.1.2008 15:01:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Uf...mava še velik verzij za ime...

user posted image - Oskar, Šan, Žad, Enej,..
user posted image - Tia, Saša, Julija, Erin (ja moj nick),..

na koncu bo pa čist nekaj drugega, boš videlauser posted image user posted image user posted image
Pa ti?

user posted image
Sem našla moj post z 11.12.2007.
No, imena so se že čisto zamenala...ostala sta le Julija in Saša...za fanta nama je pa všeč Lianuser posted image ...plus še 20 drugihuser posted image

Pa ve? Že kaj premišljujete?

IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva

oh imena... sicer še nisva čisto odločena in imava še vse možnosti odprte ampak:
user posted image   za punčko lahko preberete nick: neva ali eva ( ), sara, alja, maša
user posted image  za fantka pa blaž, samo, rok (sama "standardna)

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

user posted image   Lara, Tinkara, Teja, Neja,......
user posted image   Brin,  Nik

sej sploh nevem. To so moji predlogi, kaj bo pa moj predlagal, pa ne vem. Všeč sta mu Jan in Žan. Če bi imela prvo punčko bi bila Lara.

Ste še istih misli?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
24.1.2008 15:05:21   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: arait

sayuri, mene nekaj zanima. zakaj praviš, da so centramed mami zanič? a ni tako, da jih pogoltneš user posted image

Je že res, da jih pogoltneš, ampak smrdijo in ko jih daš v usta jih orng občutiš. Pa še ful so konjske, tko da sem jih komaj dol spravila. Pri mojih slabostih se mi je želodec obrnil...in sem okus po teh tabletah še nekaj časa zaznala v ustih.  Tifol je brez okusa, pa čist ena mini tabletka je.

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
24.1.2008 15:07:56   
Julija08
Jaz bom dala punčki definitivno ime Julija (ne jaz nisem Julija user posted image ), všeč so mi pa še Kira, Anteja, Ema...

joj, za fantka pa sploh nimam nobenih idej user posted image user posted image user posted image  še najbolj se mi dopade Tristan.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
24.1.2008 15:13:52   
Nevaeva
Joj punce VSEM hvala za odgovore, res! Ko sem brala moj post od včeraj sem se prav zamislila, ker po naravi res nisem tak negativec user posted image .
Erin ti kar ostani avgustovka. Kaj bi me brez tebe user posted image . Moja G je v mojo MK napisala PDP 2.8. ampak ko sem bila na prvem UZ mi je izračunala datum 6.8. in oba UZ po tem sta kazala da je plod velik za ta drug termin ampak PDP-ja mi pa ne spremeni. si mislim da je to še boljše, ker bom prej šla na porodniško, pa če bom čez rok, mi bojo prej sprožili porod... Joj kakšne razloge iščem ane user posted image

Aja, si Julijo08 vprašala da je iz LJ, rodila pa bo v Kranju. No jaz razmišljam enako in sicer, ko sem slišala, da v Ljubljani nimajo Ultive ali EA, ki bi bila na voljo 24 ur, potem sem pa že na tem da šibam v Kranj. Menda v Kranju sploh ni tako slabo, slišati je zelo veliko dobrih odzivov, sicer pa imam še časa 6 mesecev in še malo.

Julija08 seveda se lahko pridružiš, lahko mi pošlješ ZS in mi pustiš telefon pa se bomo slišale, ko se arait vrne s smučanja. Sicer pa bi se lahko ostale, ki želite tudi dobila na kakšni tortici v City-ju ali v Centru (in tukaj seveda apeliram tudi na tiste, ki niste iz LJ, pa bi vseeno prišle).
Glede vitaminov - jaz jemljem Centramed mami, čeprav sem prej Tifol in mi ni preveč odgovarjal, pa še drugih vitaminov nima, jaz pa jem sadje in zelenjavo bolj tako tako.

Za majčko se pa tudi jaz z veseljem pridružim, sem tudi mislila sama narediti, pa nisem ravno ustvarjalen tip. Sem sicer naredila majčko za starše Avgusta bom dedek / babica ampak še te izgledajo tako da ven v njih verjetno ne bodo hodili user posted image

Trebušček se je pa meni ravno majčkeno začel poznati ampak ko sem oblečena, se niti ne vidi, no pa samo še "nekaj" tednov in itak bomo naše malčke čutile. Sem pa tudi jaz razmišljala da bi si kupila Angelsound ampak 70 eur je pa res malo pretirana cena. Če katera pozna koga ki bi ga rabljenega prodajal po razumni ceni, se spomnite name, prav?

Danes sem pa res kot navita user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
24.1.2008 15:40:01   
Nevaeva
Eno vprašanje bi imela za tiste, ki ste že rodile. Če niste bile rezane ali ste morda izvajale masažo presredka oziroma ali ste delale keglove vaje? Sem malo brala te porodne zgodbe in opažam koliko ženskam prerežejo presredek, ne vem pa ali je to vedno potrebno ali naredijo to samo da je njim lažje? Sem se odločila, da si bom masirala presredek samo vedela bi rada če to dejansko pomaga.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
24.1.2008 17:53:00   
K_a_t_j_a
Erin šola zaenkrat gre tak ko mora. Imam kar naprej predstavitve seminarskih in že komaj čakam, da sem s tem konec. Pa še pri enem predmetu delamo zdaj podjetniški načrt in je kar naporno. Še 2 meseca in končam s predavanji in vajami, potem pa še sam izpiti in praksa. Prakso imam do 13.6. Pol bo pa že kmalu, ko bo prišla najina user posted image .
Nevaeva me veseli, da si danes boljše volje.user posted image

Jaz imam pa tak suho grlo, nekam sumljivo je to.user posted image Upam, da ne zbolim, pa še moj je bolj bogi že danes drugi dan.
Pa da vam še vsem lušte nardim, jaz imam pa nabran regrat v hladilniku in si ga bom mogoče celo naredla danes za večerjo. Sem tak lenuh, da se mi ga še skupaj ne da naredit.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
24.1.2008 17:58:48   
sandra123
Vidim, da ste na temi kako se kateri trebušček pozna. Moj vztrajno raste, pa sem šele v 10.tednu, verjetno zaradi user posted image user posted image , sem pa v sedmih nebesih, ko vsak večer opazujem njegovo velikost... Regrad...tudi jaz bi ga!!!!!!!!!!

Lp, Sandra

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
24.1.2008 18:12:25   
naty13
Julija jaz sem v prvo rodila v Kranju - ker sem pač krančanka. Osebje prijazno. Na porodu sem mela super babico. Hrana je pa noro dobra. Porcije noro velike. Pa pri kosilu in večerji je vedno sldica, je pa vsega tolk da sem komaj do sladice prišla. Kolke so slikali en dan preden sva šla domov, potem pa zaradi baby booma šele pri štirih mesecih. Pediatrinja je full uredu. Ni kaj za rečt.

pa pa

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
24.1.2008 18:33:50   
BOJTKA
Erin evo tut mene...dougo časa me ni bilo...evo pri meni lahko spremeniš datum poroda....G je reku 18.08.   nuhalno mam pa 5.2.  porod bo pa najverjetnjeje  v Trbolvljah, čeprav sem iz Lj. (namreč na gin. oddelku je mami med. sestra, pa itak da me bo razvajalauser posted image )   do zdej je vse ok, niti nimam nobenih znakov (ni slabosti)-zaenkrat (morem v les potrkat..),  jem pa zelouser posted image   uf...preveč..   ...no avgustovke upam da se imate lepo     pa lepo nosečnost želimuser posted image  

p.s.   vidim da ste se pogovarjale o imenih-jes pojma nimam-res ne-fant je reku da če bi bil fantek bi bil mogoče Benjaminuser posted image -nisem za to!!!  me preveč na rožo spominjauser posted image    ja, Ben se že drugače sliš    ah, ne vem no....sej se bom spomnla-noben otrok še ni ostal brez imenauser posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.1.2008 18:40:06   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Julija jaz sem v prvo rodila v Kranju - ker sem pač krančanka. Osebje prijazno. Na porodu sem mela super babico. Hrana je pa noro dobra. Porcije noro velike. Pa pri kosilu in večerji je vedno sldica, je pa vsega tolk da sem komaj do sladice prišla. Kolke so slikali en dan preden sva šla domov, potem pa zaradi baby booma šele pri štirih mesecih. Pediatrinja je full uredu. Ni kaj za rečt.

Me veseli, da imaš dobre izkušnje s Kranjsko porodnišnico. Mislim da je v veliki meri odvisno tudi od sreče na kakšno osebje naletiš, ampak v glavnem imajo kar pozitivne izkušnje. 

K a t ja  - glede regrata pa - glej da ga boš ful dobro oprala, saj veš toksoplazma (a sem prav napisala)!!!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.1.2008 18:48:12   
K_a_t_j_a
Julija08 vem ja, da more bit opran v veliki količini vode. 

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.1.2008 19:34:43   
Vilika
Jaz bom bolj ankratko danes - sporocam kilograme  => +1kg, trebuscek se mi pa pozna kot bi imela vsaj +4 user posted image .

Pa se podatek za G pregled - 13.2.

Lepo se imejte!  user posted image
user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.