košuta
|
Pozdravljene! za vse uspešne NS in preglede! Komej še sledim naši strani, nas je že toliko, pa vsaka kakšno malenkost napiše, pa dobimo novih 5 strani... V glavnem: dobrodošle nove in vse ostale, ki se že poznamo. Kot ste že same napisale - ne utegnem komentirat posameznic, ker se ne želim zamerit nobeni (poimensko), češ da sem nanjo pa pozabila. Moram se pohvalit, da nisem bruhala že 1 teden , danes mi je spet nekaj slabo. Upam, da bo minilo in so tole res zadnji zdihljaji pred izumrtjem. Sem se pa včeraj in predvčerajšnjim skoraj basala s hrano, ker mi ni bilo slabo, pa še pasalo mi je. Tudi mene so verjetno začeli zalivati hormoni - včeraj zvečer sva se z nekaj pogovarjala, pa je rekel, da imam jaz več časa za branje razpisov ipd. kot on, ki hodi v službo, jaz pa ne. In me je tako prizadelo, čeprav vem, da je to res in ni mislil nič hudega. Solze so tekle v potokih, njemu ni bilo pa nič jasno. Revček! Sploh se nisem mogla potolažit, potem me je pa objel in čez kakšne pol ure hlipanja in smrkanja sem mu uspela razložit, zakaj se je sploh šlo. Hormoni in pregovorna občutljivost nosečnic, seveda. Še se bomo imeli pestro v naslednjih mesecih! Aja, pa naslov filma je bil Gora Broakbeck, mislim. Zanimiv in ga priporočam tistim, ki ga še niste videle. Celo jaz, ki sem romantik, moram priznati, da je imel film zanimiv konec. LP