Anonimen
|
Pozdravljene punce so- ! Samo toliko se javim, da vas vse skupaj prav lepo pozdravim ! Če le uspem, malo pokukam na to "našo" stran in vse sproti pridno preberem. Tako, da sem vsaj malo na tekočem, o čem debatirate in kaj se dogaja. Če bi brala 2x na teden, nikakor ne bi bilo izvedljivo, ker s tako žarečo hitrostjo klofate strani in menjujete teme. Ampak, ne me narobe razumet, to je prav super , da je toliko interesa in sem prav vesela, da je kaj brati!!! Dobrodošlica novim in vse dobro vsem že ustaljenim !!! S prerezanim presredkom jaz nimam izkušenj, ker sem bila precej rezana drugje (CR) in me je kar malo groza tega . Bilo in me je še. Ne vem zakaj?! Verjetno, ker se mi zdi, da je to tako neprijetno, pa še menda kar precej boli nekaj časa . Ne vem, ugibam. Če sem CR preživela, bi verjetno tudi to ! In sem vesela Ancy, da si dodala svoj prispevek na to temo. Sem kar malo potolažena. Hvala tebi in še drugim tebi enakim po mišljenju! Uspešen študij ti želim, veliko uspehov in čim prej zavzemi mesto super babice. Dober glas seže v deveto vas, tako da bodo zagotovo v vrsti čekale, da bi le lahko rodile pri tebi . Pa da dodam repliko glede trebuščkov. Menda se je vse skupaj nanašalo na to, kar sem napisala 23.1. : naty13 - srečanje čez ene dva, tri mesece...... . Ampak, uh, takrat bom že takšen balonček, da ne vem, ča bi se dala na ogled...... . - Ampak, to ni nikakor pomenilo, da se sramujem izgleda in trebuščka, ampak sem malo mislila na dogodek izpred treh in še nekaj let, ko sem bila zaradi neizkušenosti in vsega novega kar malo razočarana in žalostna. Namreč, tam v 5/6 mesecu sem šla vsa navdušena enkrat na telovadbo nosečnic. Pa se je meni trebušček že kar lepo poznal in mi je ena tako hladokrvno mimogrede rekla "a ti boš mela pa kar dva" . V trenutku mi je vso navdušenje izpuhtelo in nisem nikoli več šla tja. Prav žalostna sem bila tisti dan in še nekaj dni potem, ko sem pomislila na šlišani komentar. In še dobro da je bilo tako. Sva nato z mojim veliko več hodila na sprehode v naravo, tisto stiskanje 15 ali več v eni majceni sobici v ZD, kamor je popoldan prav pripekalo sonce, pa tako ali tako ni bilo za nikamor. No, res nisem tista suhcana srečnica brez vsakršnega odvečnega gramčka, sem pa vseeno vesela in srečna, da sem zdrava in zadovoljna. Meni se že sedaj trebuh malo pozna, kaj šele bo čez 3 mesece......Kaj čem, res bom pravi, ampak vesel in srečen, balonček . No, za kakšno srečanje me pa vseeno prištejte ! Smo pa danes štartali s 14 tednom. Vse dobro vsem, ki imate danes kakšen pregled - NS ali GP. Držim pesti, za dobre novice polno veselja !!!
< Sporočilo je popravil PABLO -- 25.1.2008 9:52:30 >
|