|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
23.1.2008 22:31:36   
JAPE
Kako pridno papcajo vaši malčki? Kadar jaz ponudim sadje, skutice, piškot,........pomalca brez umazane pikice vse lepo in pridno. Slinček skoraj ni potreben. Ko pa je kosilo ( zelenjava, krompir, riž, meso,...) pa se tako upira, da to ne morš verjet, spodnaša rito, se dere, tlači roke v usta, jemlje žličko, skratka kosilo je povsod, na cunjicah, na laseh, na stolu, na tleh, ....noro!

Ja, Mojčca v Kranj hodiva na terapijo, v Tržiču je sicer tudi, samo ne za dojenčke. Potem se lahko res kdaj srečava, koliko časa pa vidva že hodita, midve sva ravno začeli. Kakšne težava pa imata? Mi imamo ohlapne mišice v trebuhu.
In, drugače, a si zadovoljna s fizioterapevtkami v Kranju? Meni se zdi ful fletna! Ali se že kaj pozna, da obiskujeta terapijo? Koliko pa sama doma trenirata...?
Koliko pa je tvoja ta starejša punčka stara in kje z njo obiskujeta terapijo in zakaj?
Ali je še katera, ki hodi v Kranj na terapijo?

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.1.2008 22:48:39   
mojčca
Jape, z Manco hodiva na terapijo že eno leto. Je pa hipotona, ne uporablja medenice tako, kot bi jo morala in ful hodi po prstih. Z njo hodiva k terapevtki Vesni. Drugače pa bo naša Manca marca stara že tri leta.

Matic pa hodi k Mariji (potem pa ostane samo še Alenka, a vidva hodita tja), on pa ima zategnjene rame in tudi ne uporablja medenice čisto tako, kot bi jo moral. Hodiva pa tja od novembra in se mi zdi, da se kar pozna.  Kar se tiče telovadbe doma, pa vadiva vsak dan od pol ure do ure, pa npr. če ga imam v naročju delava kakšne vaje tako spotoma, ali pa če je na tleh.

Punce, kje pa ste vse??? Danes sem pa jaz tukaj gor, ste pa vse pobegnile. Ja, saj bom šla jaz počasi tudi obesiti cunje. Volje nimam, ampak moram.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.1.2008 23:13:38   
mojčca
Punce, tudi jaz vas počasi zapuščam, no, saj itak ni nobene tukaj gor.

Nočko

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 328
23.1.2008 23:37:54   
juniorka
Evo, jaz sem še tu! Me veseli, da si spet nazaj mojčcauser posted image  Bogi Matic, ker mora tole z lulčkom prenašat, upam, da bo krema delovala!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.1.2008 23:42:52   
juniorka
Jape, nas je kr en kup tukaj, ki hodimo na terapije, ampak ne v Kranjuser posted image . Nama so zdaj na 14 dni dali, ker ni hotel sodelovatuser posted image , pa je bil tako priden nazadnjeuser posted image  Sva pa hodila od junija ( pri 2m) do zdaj 1x tedensko! Pa to je več kot ol leta, kako gre čas....
lonib- prej sem pozabila- čestitke za 3 zobek, mi smo še na božičnih dvehuser posted image
Grem tudi jaz spat- mali je pa pred 1 uro komaj zaspal- še to pod prisilo!
Nočko

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.1.2008 7:41:36   
mojčca
Jutro punce. Po dolgem času sem vam spet skuhala user posted image .

No, Matic se mi je včeraj ponoči pokakal (prvič, od kar ga imamo je kakal ponoči) in sem ga malo pred polnoči previjala. Seveda je ful jokal, pa ni hotel zaspati nazaj. Ga pa  nisem upala pustiti celo noč pokakanega, če bi bil slučajno ful pokakan, da ne bi slučajno drekec prišel na lulčka. Sedajle na hitro zrihtam Manco, potem pa moram zbuditi Matica in greva za 15 minut v kamilično kopel, potem pa pride en simpatičen fant zavarovati moj avto..

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.1.2008 7:42:24   
mojčca
Lonib, držim pesti za tebe in dobro se odreži na razgovoru. Pa sporoči, kako si opravila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.1.2008 7:57:08   
Mojca B
jutro,

o kavica je super...

sabri: čestitam...

lonib: držim pesti..

Mojčca: tud pr nas je bil včeraj zav. agent... simpatičen ni kaj.. čeprav k ceho pove bi ga pa najraje....

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.1.2008 8:28:05   
tinkibinki79
Živjo punce!

Super noč. Sem spala in nisem slišala nič, še zjutraj kos e je Aljaž začel prebujat ga nisem slišala. Sem bila totalno zbita in nafilana z zdravili. No danes se počutim veliko bolje, pa tudi grlo me ne obli več tako zelo.
Aljaži se trenutno igra v stajci, malo prje je pa raziskoval stanovanje. Itak mu je kopalnica še vedno najbolj všeč. Pa še pralnis troj ropota -to je pravi raj zanj. Se pa igra s pametnim kužkom. ON poje, Aljaž pa zraven neki mrmra in mu razlagauser posted image . Ful je smešen.
Kaj je naredil včeraj. ga grem previjat in itak je tečku pa stoku, pa mu dam kremo v roke (Bubchen tisto mleko za po kopanju). V momentu je utihnil in se začel igrati in grizljat tisto škatlo. Na kar ga previjem in pogledam -sem misla da me bo kap. Odprl je pokrovček in lepo jedel tisto kremo oz. mleko. Čisto bel je bil okrog ust. In kako se mi je smejal. Joj... Mu mogoče manjkajo kakšni vitamini. U, sem se ravnos pomnila, da sem pozabla dat D3 kaplce... Joj tale moja 'roza....

Danes kaže da bo spet lep dan - bova spet šla na sprehod.

Sem pa danes zjutraj dobila po mailu urnik za letošnje šolsko leto. Ma ja niti ni tako hudo kot sem sprva mislila. Sedaj moramo samo zorganizirati varstvo. Sem že napovedala bojni sestanek z mojim user posted image in taščo. Onadva se bosta namreč menjala v  varstvu. Saj za mojga user posted image me en skrbi, on bo obvladu, samo tašča ga pa še ni nikoli previla, tako da bomo mel vaje... No do julija bomo že zdržal, pol bom pa tkao doma, septembra pa jasli...user posted image user posted image user posted image

Čestitke sabriuser posted image .
Lonib oba z Aljažem drživa pesti!

Grem spit do konca čaj, ki sem si ga skuhala. Kavico sem že, sedaj pa še nekaj vitaminčkov...

Se še javim...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.1.2008 8:29:38   
tinkibinki79
Joj, punce se opravičujem za vse slovnične napake. Sem ravno prebrala kar sem napisala...Čist preveč hitro tipkam...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.1.2008 8:49:57   
zoom zoom
Včeraj je naš še vedno ful neki ropotal in sem ga imela zadost, sem popokala povšter in kovter in šla sapt v njegovo sobo. Je cela soba tako razmetana, sem ga sicer kregala, ampak će bi se mi ljubilo bi vstrajala da že včeraj celo pospravi, pa četudi do 2h ponoči,, ampak jo bo pa danes pospravljal. V omari ni niti ene cunje več, spet so vse sestavljanke raztreščene,... ni za govorit. Pa ugotovila sem kako je splezal na omaro. V omari so police in je po tistih policah plezal, da je prišel do stvari, ki jih je "potrebovaL". Aja je potem ko sem bila v njegovi sobi zaspal prej kot v minuti. Je bil bogi revež utrujen od razmetavanja.

Tamala pa je spala do 24h, pa potem do 5h, samo ob 5h ji mleka nisem dala, ampak sem jo samo preložila v mojo posteljo in je potem nekako spala še do 7h.

Drgač pa močno upam, da v vrtcu nič ne razsaja. Sem ga danes peljala kar pozno in jih je v skupini bilo samo 9 (od 19). Vzgojiteljica pa ni nič vedela, je rekla da ni nihče nič klical, zakaj otroka ni v vrtec. A je to res tako težko?

Moram končat,

Neposredna povezava do sporočila: 336
24.1.2008 9:03:07   
lilka
Dobro jutro, hvala za kavico, že pijem....user posted image

Mi smo vstali ob pol sedmih kot ponavadi, ati je danes popoldanski zato sem jaz že posesala, pa polikala eno rundo, on pa Tinko nosi naokoli, ker ima danes spet tisti sitni danuser posted image , joj boga jaz, že zjutraj je začela sitnarit.....

lonib: bravo punca, ti močno držim pesti za razgovor.....user posted image

Gaja*: moja tudi ima pikice po vratu, pa sem v torek pozabla P. pokazat, sem tudi ena, sicer jih nima vsak dan več, samo še vedno so, tako da me prav zanima kaj bodo tvoji rekli, hitro poročaj!

Sabri: ja bravo, ful pomaga če me pesti držimouser posted image

Bojana: Tinka pošilja Luku tole slikcouser posted image in poljubček za 10M.

Mojčca:jaz tudi nimam pojma o lulčkih, se mi včasih zdi, da je glede intimne nege malčkov res lažje s punčkami, al pa se samo meni zdi, ko sem lulike navajenauser posted image

Hariba: tole je pa od Tinke za Zojo, da bo čim prej boljšeuser posted image

Hrana: že tako sem ji tako zdravo kuhala, pa nobenih frutkov pa vse sveže kuhano, sej zdej ne vem kaj še naj, zdaj ji povsod dodajam pesin sok, pa vsak drugi dan meso.....eh, bolj se trudiš slabše je se mi zdi, sej sem ji rekla, naj mi ne govori o prehrani, ker ji vse sama sveže kuham in da sem že doktorat iz hrane za dojenčke naredila......

Zdej pa šibam še mojadva srčka malo cartat, potem pa dobiva s Tinko obisk.....

Želim vam lep sončen dan.....user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 337
24.1.2008 9:06:19   
zalbi
dobro jutro!

mojčca - hvala za kavico, odlična je bla, si grem zdele še en skuhat.

Čez pol urce pa šibam vozičkat z eno prjatlco... je sonček, moram ven...

Srečanje - men je zbilje super - pa še parkirišče je, tko da men je v bistvu vseen - je pa tivoli zoprn zaradi parkiranja.

nč si grem še eno kavic skuhat, pa neki pojest, pol pa se spravt....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.1.2008 9:12:51   
*piškotek*
Pozdravljene čvekice

Meni pa je začelo kronično primanjkovati časa, mali user posted image  je res tako zahteven - moram biti skoz zraven, včasih sem ga dala v stajco in je bil notri priden z igračami tudi po 1 uro (tako da sem ga včasih že kar sama prej ven vzela, ker sem imela slabo vest) zdaj pa ni nič dobro. Še ko se prikobaca do mene steguje tiste rokice da bi šel v naročje in ko ga primem, se obrne stran in se začne odrivat, češ daj me dol user posted image user posted image user posted image  Skratka, imava kar pester dan!

Drugače je naša noč minila bolj katastrofalno kot ne (ga je polna luna danes ujela user posted image ) se je zbudil malo pred 1 in malo pred 2, ob 5.45 pojedel mleko in potem se je do 7.45 nonstop nekaj prebujal, stokal,... no trenutno pa še spi - je potem ob 8 zgleda zaspal, ker ga je nočno žuriranje kar utrudilo.

Mi imamo tudi sonček in že res komaj čakam da greva ven, da si po dolllllgggggeeeemmmm času privoščiva en malo daljši sprehod.

Mojčca: ja bogi vaš Matičko, upam da ima danes svoje "premoženje" že v boljšem stanju. A pa to se mu je kar tako naredilo? Mislim halooo???
Drugače me pa zelo veseli da si se vrnila na forum, ker sem te resnično pogrešala. user posted image

Lonib: drži se danes na razgovoru!
Pa, veš tudi jaz sem pozabila čestitati Zali za 3 zobek! user posted image

Sabri: bravo punca user posted image , sicer smo pa itak vedele da boš naredila izpit ker smo tako stiskale pesti! user posted image user posted image user posted image

Taška30: upam da si si dala duška včeraj ko si se šla "zabavat" - saj si šla, ne?

Zoom zoom: ja tale vaš poba je pa navihan fantiček, kar po policah na omaro user posted image

Tinkibinki79: ja Aljažu pa res mogoče manjka kašen vitamin če se je spravil kar na kremo user posted image , še dobro da mu ni bilo kaj slabo - no, saj verjetno je itak ni pojedel ogromne količine, ampak vseeno.

Hariba: upam da je z Zojo že kaj boljše! user posted image user posted image user posted image

Srečanje: meni tudi odgovarjajo Zbilje, ker je res lepo tam in tako kot je napisala Zalbi, ni problema s parkiriščem kot v Tivoliju. Edino za dan se moramo še dogovorit. Jaz sem že včeraj napisala da lahko edino le v torek, sredo ali četrtek.

Kavica od Mojčce je pasala, samo zdaj si grem pa počasi privoščit še eno "domačo"

Upam da bo mali kaj bolj znosen danes, da se lahko še malo vam posvetim.
Zdajle pa itak že od 9 čeblja v posteljici.

Lep dan želim... user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.1.2008 10:11:38   
juniorka
Kaj zdaj druga stran......user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.1.2008 10:23:52   
taška30
Jutro, ste imele pa čvekalno včeraj zvečer.user posted image
Jaz sem pa včeraj čist zmagala. Najprej sem šla v fitnes, sicer nisem pretiravala, ampak glede na to, da sem bila tam nazadnje daljnega leta 2004 mi danes musklfiber ziher ne uide. Kolk je pasalo!!! potem sem šla pa še do prijatlov na Naseljence otoka Katan in prišla domov ob 2-eh ponoč.user posted image  K sreči so otroci spali do skoraj poldevetih zjutraj.
Danes je zjutraj moj ostal doma, ker je zdajle peljal Manco k kardiologu (ne vem če sem omenila, en mali šum ima), potem jo pripelje domov in gre v službo, torej bom popoldne z obema doma. Bomo šle malo ven na sonček.

Sabri, bravooo! Vidiš, kolk smo fajn držale pesti.
Za Zojo jih še držimo, a ne?
Pa za Matičkovega lulčka tud.

Srečanje: zaradi mene lahko tudi Zbilje, za dneve še ne vem, mislim, da mi torek al pa četrtek najbolj ustrezata.

Šibam...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.1.2008 10:32:29   
juniorka
Mojčca, hvala za kavico! Sicer se je že ohladila, ampak za lepoto...user posted image  Zdaj pa še jaz eno častim za zamudnice in tiste, ki rabte več kot enouser posted image

Naša noč je bila sicer kar ok, razen enga jamranja ob pol treh in seveda dojenja.....
Mojčca, tole je pa nekam sumljivouser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.1.2008 10:37:54   
katja pv
Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g; 9M: 76cm/8500g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; 9M: 74 cm/8490g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 9M: 77cm/10,30kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 9M: 73cm/8700g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 9,5M:70,5cm/7770g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R:53cm/3750g; 9M:70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 9M: 68 cm/8300g)
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 9M:77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 8M:70cm/9350g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 9M: 74,5cm/9150g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm; 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g; 9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

Vpisani so prvi in zadnji podatki, dopolnite seznam in vpišite nove mere vaših user posted image .

PROSIM, DA PRI VNOSU PODATKOV KLIKNETE NA CITIRAJ, NATO PA POBRIŠETE "QUOTE" TAKO NA VRHU KOT NA DNU.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.1.2008 10:39:02   
taška30
Še tole: očitno je včerajšnja telovadba naredila svoje in 1 uro po njej sem dobila M. Tako, da grem jutri zjutraj vstavit Mireno. Končno.
Žal bom morala vzet Julijo s sabo, ker grem zjutraj, moj pa mora v službo, mi ni še čisto jasno kako bo to zgledalo. Najbolš, da jo kar z lupino vred nesem gor in bo pač z mano noter?!? Saj ta procedura je kratka, a ne?user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.1.2008 10:48:04   
katja pv
Sem vas uspela prebrat, sedaj pa moram že šibat Ano previt, ker je pokakana, potem pa greva na sonce. Jupiiiiii user posted image .

Noč je bila bolj tako. Se je ana zbudila ob 2:50 in ni hotela nehat z mini vriski protesta. Ko sem jo šla iskat ob 3h je v postelji stala pri ograjici in čakala. Potem pa čez 20 minut se je pa še Matija zbudil, ga je nekaj prestrašilo in se je drl kot zverina. Sem odnesla Ano spat in prevzela njega, da je spal z mano v zakonski postelji. Bil pa je leden kot led - se je spet nekaj odkrival in spal odkrit. user posted image V vreči pa ne more spat, ker ga ovira in se še bolj zbuja.

No sedaj pa šibam rihtat malo smrdečko. Zvečer pa ne pozabite, je Dr House na HRT2. Ne vem če se bom uspela še kaj oglasit. Popoldan se pa gremo z otroci igrat k prijateljem.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.1.2008 11:15:26   
juniorka
hariba vse pozdravlja in pravi, da je mnogo bolje z Zojo in gresta dans popoldan domov!user posted image user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.1.2008 11:22:12   
Anonimen
pozdravljene!
mi smo tudi spali OK. z enkratnim zbujenjem ob 0.05 - sem jo podojila, ker sem mela polno bombouser posted image - ampak je spala zjutraj do 6.50user posted image . sedaj pa mi tudi že prvo rundo spi.

ej, tile puzzli za po tleh pa so kar nevarniuser posted image . sem jo včeraj pustila za minutko samo - sem si šla prat roke v kopalnico, ker sem najšla enega pajka (bljaks) - in ko pridem nazaj,  se ona nekaj daviuser posted image . sem jo takoj na glavo obračala, ampak je pojedla - in to en delček od teh gobastih puzzlov si je odgriznilauser posted image . groza!

mi pa sedaj vadimo: lara, kako si velika? in ona obe rokici v luftuser posted image user posted image . se ji tako dopadne, da sedaj že 2 dni steguje rokice v luft, jaz pa moram zraven govoriti: ja, velika si!!! bravo!!! in sedaj sma se še kao usput naučile pri BRAVO ploskat z rokicami - joj,  kako je luštnauser posted image

lonib - držimo pesti za raugovor. sem zgleda malo bolj površno brala - sem zasledila da gre na razgovor v Emporium ali?? v katero trgovino pa??? sprašujem, ker moja sestra je v new yorker-ju (samo ne vem če je to v emporiumu??) in če gre tja, bi lahko kako dobro besedo za no zastavlauser posted image

taška - super, da si končno našla pogum in šla na fitnessuser posted image . jaz se vedno ponoči spomnim, joj, včeraj pa nisem nič potelovadila in naredila vsaj 10 trebušnjakov - jih grem sedaj takoj naredituser posted image

junirorka - naša ima tudi takega konjička - no, eva ga ima, in ga obe rade uporabljata
no, pa še slikca
user posted image

(odgovor članu katja pv)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
24.1.2008 11:43:00   
tejkag
Dober dan user posted image pri nas tudi sonček sije. Jaz trenutno kosilo kuham za našo bejbo, danes bo jedla repo pa pire, to ma tud ful rada,men je pa repa tako - fuj no.
Ponoči ga je spet sračkala, ob petih smo že bedeli, potem sem jo previla in nahranila in je ob pol sedmih zaspala nazaj in sva spali še do pol devetihuser posted image . Na srečo!
Drugače pa je naša Lana tudi zlo zahteven otrok. Ma kaki, da bi se ona kakih pet minut sama igrala,ne to mora bit nekdo zraven. Malo je v vozičku,malo v stajici, malo v hojici-en kup krame mamo v hiši,da bi se naša user posted image malo zamotla in da lahko človek kaj naredi zraven ne da bi se ona začela dret in protestirat. Eh, saj bo,itak čas tak hitro mine.
O.K. grem ji dat jesti pol pa grema malo ven.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.1.2008 14:18:06   
gaja*
Hej, spet smo na drugo stran padle user posted image Zgleda, da sta vse na  user posted image . Sej prav. Pri nas tudi lepo sije, sam gaja ravno spi. Preden sva šli do pediatra je spala samo 15 minut, pol sem jo pa mogla zbudit, da sva šli. user posted image Je bil tak user posted image , da je joj, ko sem jo dvignila... Zdaj pa je zaspala v sekundi user posted image

Pregled: glede pikic še nič določenegauser posted image . Še enkrat ji moram dat rumanjak in če/ko dobi pikice morava prit kr takoj pokazati, isti dan. Ne rabiva se naročat. Sicer sem šele včeraj klicala in sva danes že imeli uro, pa vseeno. Rekla sem, da je vedno tak, da ko pridem tja, je gaja skor brez pikic user posted image Torej, še ena runda... Sr*nje. Ji bom pa zdaj verjetno dala še alpsko mleko. Če bo reakcija bova se itak šli pokazat user posted image Bom izkoristla gužvo user posted image
Vzeli so ji tudi kri in je malo slabokrvna (mislim, da je hem. 110). Že zadnjič je bila, pa nisva vzeli tistega sirupa, ker ful ni fajn za zobke, pa še, da je kao za nad 1. letom... Zdaj sva dobili neke kapljice, jih moremo it v avstrijo iskat. Že spet user posted image Imamo že D3 kapljice iz avstrije. No, pa še AD3 kapljice mi je dal na recept, ker sem do zdaj jemala D3, zdaj bom pa malo mešala.

Aja, naša noč: k a t a s t r o f a!!! Gaja sploh ni hotla spat. Bedela je od 00 do 4.30. Lačna ni bila, ker sem jo podojila (po zeeelo dolgem času sem imela tako trde prsi, da je teklo kot v potoku), jokala ni, samo bedela in stala  je v kinderpetu in v najini postelji. Ko sem jo vzela k sebi je kr po urošu lezla, tak da niti on ni mogu spat user posted image Pol je pa spala do 7. Zadnji čas se pogosto tak zbuja user posted image Š*t no, sej zdaj še gre, ko sem doma, kaj pa pol ko bom mogla it jaz tud v službo user posted image user posted image

Hariba: super, da prihajata domov  user posted image

Tako, grem spakirat ruzak, pa za gajo stvari pripravit, gremo v mb ob treh. Mož gre očetu, ker je spet v bolnici, pol pa greva še avtosedeže pogledat, pa probat gajo noter dat, da vidima, keri ji bolj paše (gledala sva tobija in priorija). Pa še darilo za sestričnino malo, ker praznuje v soboto.
Spet bo dan ko bi mignil pri koncuuser posted image

Čav bav, lepo se mejte.
Napišite kaj (pa ne preveč)user posted image user posted image , da bom imela kaj za brat zvečer.
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.1.2008 14:46:31   
gaja*

Ku ku  user posted image Ni nobenga danes tuki?  user posted image  
user posted image

Ne, nobene ni...
Grem.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?