gaja*
|
Hej, spet smo na drugo stran padle Zgleda, da sta vse na . Sej prav. Pri nas tudi lepo sije, sam gaja ravno spi. Preden sva šli do pediatra je spala samo 15 minut, pol sem jo pa mogla zbudit, da sva šli. Je bil tak , da je joj, ko sem jo dvignila... Zdaj pa je zaspala v sekundi Pregled: glede pikic še nič določenega . Še enkrat ji moram dat rumanjak in če/ko dobi pikice morava prit kr takoj pokazati, isti dan. Ne rabiva se naročat. Sicer sem šele včeraj klicala in sva danes že imeli uro, pa vseeno. Rekla sem, da je vedno tak, da ko pridem tja, je gaja skor brez pikic Torej, še ena runda... Sr*nje. Ji bom pa zdaj verjetno dala še alpsko mleko. Če bo reakcija bova se itak šli pokazat Bom izkoristla gužvo Vzeli so ji tudi kri in je malo slabokrvna (mislim, da je hem. 110). Že zadnjič je bila, pa nisva vzeli tistega sirupa, ker ful ni fajn za zobke, pa še, da je kao za nad 1. letom... Zdaj sva dobili neke kapljice, jih moremo it v avstrijo iskat. Že spet Imamo že D3 kapljice iz avstrije. No, pa še AD3 kapljice mi je dal na recept, ker sem do zdaj jemala D3, zdaj bom pa malo mešala. Aja, naša noč: k a t a s t r o f a!!! Gaja sploh ni hotla spat. Bedela je od 00 do 4.30. Lačna ni bila, ker sem jo podojila (po zeeelo dolgem času sem imela tako trde prsi, da je teklo kot v potoku), jokala ni, samo bedela in stala je v kinderpetu in v najini postelji. Ko sem jo vzela k sebi je kr po urošu lezla, tak da niti on ni mogu spat Pol je pa spala do 7. Zadnji čas se pogosto tak zbuja Š*t no, sej zdaj še gre, ko sem doma, kaj pa pol ko bom mogla it jaz tud v službo Hariba: super, da prihajata domov Tako, grem spakirat ruzak, pa za gajo stvari pripravit, gremo v mb ob treh. Mož gre očetu, ker je spet v bolnici, pol pa greva še avtosedeže pogledat, pa probat gajo noter dat, da vidima, keri ji bolj paše (gledala sva tobija in priorija). Pa še darilo za sestričnino malo, ker praznuje v soboto. Spet bo dan ko bi mignil pri koncu Čav bav, lepo se mejte. Napišite kaj (pa ne preveč) , da bom imela kaj za brat zvečer.