mojčca
|
Sabri, no poročaj, kako je šlo na izpitu?? Hariba, upam, da je vaša princeska že kaj boljše in da sta doma. Jape, iz katerega konca Tržiča pa si, a iz Deteljice ali stanujete bolj v mestu???? Ja, sva kar blizu doma, približno 8 km razlike. Kam pa hodita v razvojno? Ali morata hoditi v Kranj, ali imate razvojno tudi v Tržiču. Če hodita slučajno v Kranj, se lahko kdaj še kje srečava in boš dala za pijačo . Taška, ja vidim, da sonček nate res dobro vpliva. Če ga v vašem koncu zadnje čase ni prav veliko, bo treba večkrat priti na Gorenjsko, tu ga imamo kar nekaj, saj v naši vasi, pa tudi kavo znamo kuhati . Lonib, držim pesti, da se jutri dobro odrežeš na razgovoru in da boš sprejeta. Potem pa boš imela kakšen popust, ker boš tam zaposlena in bomo me to na veliko izkoristile. Ja saj veš, sem Gorenjka in rada kakšen euro prišparam (sploh pa sedaj, ko so mi tako zvišali porodniško ). NO, kar se tiče Matičevega lulčka pa je bil popoldan obupen. Res je imel ful otečeno, pa še eno bulico je imel. Sva se kar lepo napakirala v avto, sva šla v Kranj k tašči, da smo si skupaj ogledali njegovo res ogromno bogastvo, potem pa smo klicali njegovega pediatra. Ker dela šele jutri popoldan, smo Matica peljali na pregled kar k njemu domov (ima doma privat ordinacijo). No, ko ga je pogledal je rekel, da ima res ful otečeno, potem pa je pogledal še bulico in mu lulčka malo stisnil. Je ven priteklo ful gnoja. Tako da sva dobila antibiotik za mazati, 3x na dan pa ga moram kopati v vodi, kamor dam veliko kamilic. Če ne bo šlo na boljše, pa ga moram jutri poklicati, da bo dobil še en sirup, antibiotik. Ko sva prišla zvečer domov in sem mu odvila pleničko, je imel na plenici ful gnoja. Ja bogi moj Matic. Potem pa je še Manca težila, da se mora ona tudi namakati v kopeli s kamilicam, ker je njen tudi otečen in jo boli . Sem ji lepo razložila, da ona pa nima lulčka, pa me prav čudno gleda in pravi: ja, potem pa me boli lulika . Punce, samo res, to bi mogle videti, kako ima otečenega, bi ga bil marsikateri moški vesel . Resno premišljujem, da bi si šla odpeti enega Banditos Ice, ker mi je ful zapasal. Med tem časom, ko bi ga v miru popila, bi se mi ravno oprale cunje in bi jih šla potem še obesiti. A ste ve tudi žejne , častim. Joj punce, dajte mi povedati, a se bomo pri nas že rešili teh zdravnikov, razvojne, belih halj in bolnic, zdravnikov in zdravstvenih domov. Kar je pa preveč, je pa res preveč. Jaz mam dost vsega skupaj in želim uživati zadnja meseca porodniške.