smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka hehe, zdaj boste vse mislile, kakšna lažnivka sem , saj jaz tudi zmeraj vse po pravici povem, se sploh ne znam lagat... Sem se pa spomnila nasvetov nekdanjega šefa, ki je vedno službo dobil, ko je rabil, ker jim je 'povedal, kar so želeli slišat', kot je on temu rekel Si v bistvu čist prov povedala. Moraš malo nakladati, da dobiš službo. Jest sem pač napisala po pravici samo to, da še nobeden človek, ki je prvič v življenju prišel v službo, pač ni imel izkušenj in da jih pač vsak dobi s časoma v službi. Sej tud jest, ko sem prvič prišla v trgovino prodajat stavbno pohištvo (Jelovica), nisem imela pojma kako in kaj. Marsikdo ne ve katera vrata so leva in katera so desna. Mi je enkrat ena vprašala, ko sem bila na razgovoru v Mercatorju, če sem že prodajala v živilski trgovini ali delala v skladišču. Sem rekla, da sem delala v jelovici. Pol mi je pa rekla, da je treba v njihovem skladišču kakšne zelo težke stvari dvigovat. Halo, sem rekla, da sem že marsikatera notranja vrata mogla dvigniti . Pa me takrat niso vzeli . Pol me je pa čez pol leta klicala, če sem še zainteresirana, sem rekla, da jih jest že ne nucam, čeprav sem bila takrat še brez službe. Sem bla takrat tok jezna kot . Komercialno šolo sem imela, pa me še za prodajalko niso hotl. Je bila smotana tista babnica. Ko bi jo vsaj koklja v rit brcnila. Zdej pa grem, ker moram zjutraj otroke peljat v šolo, pol bom pri mami, ob 10.30 bom pa počasi šla v LJ, da pridem pravi čas. Čao!