|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
23.1.2008 16:33:43   
smotka lonib
Mojčca!
Ti kr raje pokliči pediatrinjo, pa ti bo po telefonu povedala kako in kaj.

Tejkag!

user posted image vse naj naj.

zoom zoom!

jest bi tud raje za tiste dva meseca plačala kot pa da pol ostaneš brez mesta. Jest še zdej nimam nikjer zagotovila. Sem si pa izračunala, da bi plačala ene 80 EURuser posted image . Ful velik glede nato, da nas je 5, pa plače nimava ne vem kva (oba skupaj osnovno plačo (brez malice in prevoza) zasluživa okoli 1300 EUR)user posted image .

ZOBEK:
Končno se je na zgornji levi strani pojavila žagica- naš tretji zobekuser posted image .

Moram nehat.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.1.2008 16:35:20   
smotka lonib
JAPE!

Če nisem preveč radovedna, me zanima kok si stara in kaj si po poklicu?
Drugače pa imam jest v Tržiču nekaj sošolk iz srednje šole in svoje sodelavce, nekaj pa v Podljubelju.

čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.1.2008 17:22:04   
aischa
končno sem vas uspela prebrat.
vidim da ste kar padle v debato, čeprav od začetka ni kazalo da bo teh 200 strani tako hitrih kot so bile prejšnjeuser posted image

naš user posted image  je zadovolna in srečna da je lahk cele dneve pri babici kjer se igra  z bratrancema. še čez noč je včeraj ostal tam.
malo je prehlajena ampak očitno jo nič ne moti zamašen nos, ker je baje spala celo noč. doma pa tega ni sevedauser posted image   zbuja se mi kar 3x na noč ponovem

jaz se zelo dosti učim ker imam drugi teden v torek in v četrtek izpit. zato tudi nimam dosti časa z vami klepetati.

saj bom potem februarja cele dneve na računalniku visela. koliko mi bo naš user posted image  dopuščal.

valika glede kavice pa velja. ko bo malo topleje pridite gledat naših živalic. midvi z anjo pa se bova enkrat s kolesom pripeljali v ljutomer na sadno kupo tam na rondoju. jih imajo full dobreuser posted image

fajn čvekajte.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 278
23.1.2008 18:06:27   
smotka lonib
hojla!

se vidi, da je sonček zunaj, da bolj malo čvekamo, kar je tud prov, ker je treba iti ven iskat D vitamin.user posted image  mi smo ga tud nabiral (vitamin D) in je prov pasalo. Pa še na Davčno sem nesla tisti obrazec za olajšavo za otroke

Mojčca!
za user posted image težko rečem za petek. imam fizioterapijo ob 12.00. mogoče bi pa šlo,če bom zjutraj otroke peljala v šolo. bom še jutri kej več povedala, ko pridem iz Ljubljane. sem ful živčna glede jutrišnega razgovora.user posted image

zdej pa moram nehat, ker je Zala huda

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.1.2008 18:07:08   
smotka lonib
Drugače pa ni več sončka. Kje pa ste?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 280
23.1.2008 18:14:56   
smotka lonib
user posted image pa kje ste,

pa tko vsa imamuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 281
23.1.2008 18:26:41   
thumbelina
Evo jaz imam končno 5 minut zase. Matr, se mi zdi da čedalje manj naredim z mojima dvema otročkom. KO pa Matevž spi, imam spet tooooliko dela: kuhanje za Matevža, za nas, cunje obesit, zložit posušene cunje, jao jao. Kaj bo šele, ko bo enkrat delo zunaj na vrtu, potem bo sploh boljslabo z RR čvekom. Vsaj jaz imam tok dela, da se ven ne vidim, ko je 1x pomlad. Imamo kar veliko parcelo 1000m2, in to je skoraj cela uporabna, ker imamo bajto čist na robu parcele, tako da je trave ohoho za pokosit, pa skalnjak je kar velik, vrta imamo pa res veliko, tako da vso zelenjavo tudi za pozimi pridelamo doma. V trgovini kupujem samo čebulo, brokoli, karfjolo, ostalo imam vse domače...

NO z Matevžem sva bila danes zunaj polno uro, res je bilo fletno, potem pa sva morala noter, ker je bil že total smrkav in ga je motilo. Drugače pa je mulček danes bistveno boljši. Popoldanski spanec je celo zvozil s praznim nosom, ko sem prišla v sobo je dihal skozi nosuser posted image , kar je res dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 282
23.1.2008 18:42:36   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

user posted image pa kje ste,

pa tko vsa imamuser posted image .

Če pa skoz kaže, da si odsotnauser posted image ... glede razgovora jutri pa, ne imet treme, pa povedat jim moraš tisto, kar želijo slišat- diplomatsko in pol ko te sprejmejo, se ti odločiš, če hočeš k njimuser posted image
Verjetno te bodo vprašali, kako lahko delaš...ti:kadarkoli, ni problema
Otroci... so, ampak pridni, zdravi in že veliki user posted image
Prevoz- svoj avto, Izkušnje..so, ene dve leti v trgovini kot študentkauser posted image ..pa bo delo tvojeuser posted image user posted image user posted image  Če pa še kaj ne veš, pa vpraš..a ja,pri njih si pa že veliiiiiiko nakupovala in poznaš prodajalnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
23.1.2008 18:43:19   
janca77
user posted image

Midva sva se imela danes kar luštno.Sva bila dopoldan na sprehodu še z enimi majčicami.Po kosilu mi je pa zaspal in je spal 2 uri.user posted image user posted image .Potem pa hitro v bundico in sva šla še en krog do knjižnice.Je pa kar mrzlo, tako da je ves rdeč prišel nazaj.Sem ga pozabila s kremo namazat, pa še šala ni imel.
Zdej pa se v stajci igra, jest pa pred user posted image .Imam pa še pomarančni liker za nardit, tako da ste povabljene.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Janca77: a tvoj bo šel v vrtec Horjul? Tam sem namreč dobila, da imajo prosto in ali že kaj plačuješ  rezervacijo? Pa še nekaj ali rezervacijo potem kaj upoštevajo pri plačilu vrtca ti jo odtejejo)?

Ne, zaenkrat ga bo kar moja mama pazila. Doma ga mislim imet nekje do 3 leta starosti, pol pa v vrtec.Vmes pa upam da bo še kakšenuser posted image .
Rezervacijo je res treba plačvat, čeprav ti jo potem nikjer ne upoštevajouser posted image .
Moja kolegica je šla sedaj v službo in je mogla od sept. pa do jan. plačvat rezervacijo - na začetku po 60 eur, kasneje 80 eur. Bi kar mal znoru, pa pravjo da ni otrok.

mojčca glede lulčka ti ne znam povedat - še nismo imel tega problema.A je že kaj bolje?

sabri kako je šlo? povej namuser posted image

Moj user posted image  je že tečko, se greva mal žogat.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.1.2008 18:45:44   
janca77
lonib vso srečo jutri na razgovoru.user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 285
23.1.2008 18:56:16   
*piškotek*
Ojla

Evo mene - z mireno user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh ni bilo nič boleče tako da sem preživela brez problema!

Doma imamo malo gužve, pa upam da se mi bo uspelo vam kaj oglasit v večernih urah.

Drugače pa:
Lonib: veliko sreče jutri na razgovoru!
Mojčca: kako je z Matičevim Lulčkom???
Hariba: kako je z Zojo???
Sabri: izpit??? A smo dobro držale pesti???

Ostalo nimam več časa komentirat, je mali tečka, pa moj user posted image  ne "sfolga" vsega, moram na pomoč user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.1.2008 19:03:26   
smotka lonib
Hvala vam za lepe želje za jutrišnji razgovor.

Juniorka!
Sem jim itak že napisala, da še nisem delala v trgovini, da pač vsak človek dobi izkušnje takrat, ko se sreča s takim delom. Je pa že to super, da so me sploh povabili na razgovor, glede nato, da sem napisala da na tem področju nimam izkušenj, vidim v t tem en nov izziv.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.1.2008 19:55:18   
aischa
 lonib sem te hotela že večkrat vprašati, ti si vanjo rodila z cr a si potem zalo rodila po naravni poti

res me zanima če sploh je kakšna možnost da je po cr drugi porod naraven
ima tukaj tudi kaj čas med porodoma vpliv

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 288
23.1.2008 20:19:05   
Mojca B
Mojčca: ko je imel Gaj vnetega lulčka mi je P posebej naročila, da če bi začel zatekati takoj nazaj in kamilične obkladke gor.. Najbolje, da kar pokličeš pa vprašaš..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.1.2008 20:26:26   
juniorka
hehe, zdaj boste vse mislile, kakšna lažnivka semuser posted image , saj jaz tudi zmeraj vse po pravici povem, se sploh ne znam lagat... Sem se pa spomnila nasvetov nekdanjega šefa, ki je vedno službo dobil, ko je rabil, ker jim je 'povedal, kar so želeli slišat', kot je on temu rekeluser posted image  

Nič, moram pod tuš, pol pa še malega skopat, spat pa ne vem, kdaj bomo šli dans, ker je prejle do 19.30 drnjohal eno uro( prej so nekaj razbijali in nisva mogla spatuser posted image )..ma smo navajeni!

Neposredna povezava do sporočila: 290
23.1.2008 20:41:27   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

lonib sem te hotela že večkrat vprašati, ti si vanjo rodila z cr a si potem zalo rodila po naravni poti

res me zanima če sploh je kakšna možnost da je po cr drugi porod naraven
ima tukaj tudi kaj čas med porodoma vpliv

Vse tri sem rodila po naravni poti in vsakič sem bila malo prerezana. Ne boš verjela, najlažje sem rodila Vanjouser posted image . Se mal čudno sliš ampak je res. Ker prvič nisem vedla kakom zgleda, ker je Nejc 4 dni prej hotu ven in mi je zelena voda odtekla in se je tok že mudilo, da nisem bila na klistirju in jest namesto, da bi potiskala sem se drla, da ne moremuser posted image user posted image . V drugo je bilo pa lažje, ker je šlo vse v miru od A do Ž.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.1.2008 20:49:55   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

hehe, zdaj boste vse mislile, kakšna lažnivka semuser posted image , saj jaz tudi zmeraj vse po pravici povem, se sploh ne znam lagat... Sem se pa spomnila nasvetov nekdanjega šefa, ki je vedno službo dobil, ko je rabil, ker jim je 'povedal, kar so želeli slišat', kot je on temu rekeluser posted image   

Si v bistvu čist prov povedala. Moraš malo nakladati, da dobiš službo. Jest sem pač napisala po pravici samo to, da še nobeden človek, ki je prvič v življenju prišel v službo, pač ni imel izkušenj in da jih pač vsak dobi s časoma v službi. Sej tud jest, ko sem prvič prišla v trgovino prodajat stavbno pohištvo (Jelovica), nisem imela pojma kako in kaj. Marsikdo ne ve katera vrata so leva in katera so desna. Mi je enkrat ena vprašala, ko sem bila na razgovoru v Mercatorju, če sem že prodajala v živilski trgovini ali delala v skladišču. Sem rekla, da sem delala v jelovici. Pol mi je pa rekla, da je treba v njihovem skladišču kakšne zelo težke stvari dvigovat. Halo, sem rekla, da sem že marsikatera notranja vrata mogla dvignitiuser posted image . Pa me takrat niso vzeliuser posted image . Pol me je pa čez pol leta klicala, če sem še zainteresirana, sem rekla, da jih jest že ne nucam, čeprav sem bila takrat še brez službe. Sem bla takrat tok jezna kot user posted image . Komercialno šolo sem imela, pa me še za prodajalko niso hotl. Je bila smotana tista babnica. Ko bi jo vsaj koklja v rit brcnila.

Zdej pa grem, ker moram zjutraj otroke peljat v šolo, pol bom pri mami, ob 10.30 bom pa počasi šla v LJ, da pridem pravi čas.

Čao!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.1.2008 20:57:46   
smotka lonib
Sabri!

Kako je šlo?

Neposredna povezava do sporočila: 293
23.1.2008 21:10:19   
zoom zoom
Rezervacijo je res treba plačvat, čeprav ti jo potem nikjer ne upoštevajo .

A res, a potem ti je ne upoštevajo? Ja šit ne. Moram do petka premislit kako in kaj. Pismo bi mi podaljšana porodniška prav prišla.
Sem pa klicala že par privatnic pa tudi nobena ne vzema več.
Kdo je že rekel, da ni otrok? V naši občini je baje za 2 skupinni zavrnjenih otrok. Pa saj to je čist noro. Kako je pa v drugih občinah pa ne vem. Verjetno enako.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.1.2008 21:17:14   
zoom zoom
Sicer pa pri nas tamala spi že uro in pol, starejši ga pa še vedno žura v sobi. Sem ga šla prej pogledat, je spet celo sobo razmetal in tisti adventni koledar s čokoladicami, ki jih je dobival vsako jutro, če ni bil moker je iz 1,8m omare dol spravil in vse pojedel. Sploh ne vem kako mu je to ratalo, ampak nekako mu je uspelo.
Ima mulček spet eno obdobje trme in grdo gledanja, pa kar koli mu rečeš itak da nič ne sliši. Se mi zdi pa neumno it zdej spat, dokler je še pokonci, ker bom lih zaspala pa bo kaj klical. Zgleda, da bomo morali spet varovalko za luč izklopit (se bo morala "pokvarit", da bo hodil spet spat ob normalnih urah). Je pa tudi res, da zadnje čase v vrtcu kar spi, kar je v bistvu zelo nenavadno, ker sicer že par mesecev ni. Mi je bilo todtp skoraj da molj všeč, ker je vsaj ob normalnih urah hodil spat.

Nič ga grem še enkrat pogledat in "nagnat" spat, potem pa še sebe spravit v posteljo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 295
23.1.2008 21:23:43   
smotka lonib
zoom zoom!

Tud pri nas je preveč otrok. MOja mami dela v vrtcu, pa mi na noben način ne more pomagati. user posted image user posted image  Ta župan je za en k...c. Sam gobec ga je. Bi lahko že zdavnaj naredil še kakšen vrtec. Po rojstvu občina ne da denarja, ker se rodi preveč otrok v naši občini (Šk. Loka) in bi šlo preveč denarja. Hudič bi prej mislu, pa bi vsaj vrtce naredu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
23.1.2008 21:29:29   
zalbi
no če se sabri še ni javili - zihr ne bo jezna name če vam kar jaz povem -

SABRI je danes razturala in opravila izpit - da ne pozabim omenit da je blestela - to sem izvedela iz prve roke (in ne od sabri) - torej komisija jo je pohvalila - a ne sabri!
Tak da punce - pesti s pomagale

lonib - drži se jutri, jaz imam tut en razgovor v ponedeljek, pa itak vsak teden pošljem ene 5 prošenj.

mojčca in thumbelina - upam, da bo z vajnima mulčkoma čim prej bolš
hariba - ja pa upam, da j z zojo že tut ok

nč, grem počivat - se mi je popoldne ful vrtelo v glavi, no pa še zdej se ne počutim najblje...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 297
23.1.2008 21:29:50   
janca77
Tako ste povabljene na pomarančni liker, ker mi ga je že uspelo nardit.user posted image user posted image

Pri nas user posted image  že spi, user posted image  pa še v službi.
Jest ne bom sameva pred računalnikom, grem raje ležat.

hariba tale slikica je pa za Zojo, da se kmalu pozdravi
user posted image
mojčca kako ste? mami že kaj bolje?

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 298
23.1.2008 21:30:50   
sabri
Ja, sem sproti pisala, ko sem brala in mi je čas potekeluser posted image , piii.....
Punce, HVALA, ker ste držale pesti-sem naredila, jeeee user posted image
Vesela in vesela, pa še pozdravili smo se končno. Naša pa se postavlja na noge in spusti inb rez opore stoji par sekund, noro, ful dobr zgleda, pa fajn se ji zdi.

hariba: pa to je noro s temi virusi, upam da ste bolje in doma in da čimprej izginejo te bolezniuser posted image
tejkag in bojana1: user posted image za mini rojstne dneve, kmalu bo eno leto pri naših pikcih, joj kaj gre cajt.
lonib: fajn se odrež na razgovoru, kar vsi bežimo v druge službe a, sam jih gre ven mojih bivših sodelavcev kar dost.

štajerke: geslo bi tudi jazuser posted image da si malo ogledam.
kaj se mi fajn zdi, ker brez slabe vesti pišem tle gor, moram nadoknadit

Neposredna povezava do sporočila: 299
23.1.2008 21:32:08   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

no če se sabri še ni javili - zihr ne bo jezna name če vam kar jaz povem -

SABRI je danes razturala in opravila izpit - da ne pozabim omenit da je blestela - to sem izvedela iz prve roke (in ne od sabri) - torej komisija jo je pohvalila - a ne sabri!
Tak da punce - pesti s pomagale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?