Tanayya29
|
Evo sedaj ga je peljal moj ven,pa lahko malo več napišem,super! hojica jaz jo imam ,no vidim,da niste kej preveč navdušene,sem pa jaz kot dojenček jo tut mela pa mi nč na fali ,prav tako nisem bila dojena,pa mi nč na fali ,mi je rekla mami,da takrat je bil full trend,da se ne doji ... Me je pa vzadnjič v lekarni mal una kao podučila( ),sem šla po novalac NF,in ona meni a ne dojite?Mater,sm bla kr jezna,ko me sprašuje...kaj jo briga(sej dojim,pa vendar,jo nič ne briga),in jaz se samo nasmejim....in mi reče,veste,to je dota za vse življenje .Res,kr neki.Kva jo pa briga,vesela naj bo,da mi mlek proda . Stajica jaz bi jo imela . jolly jaz se pa ob tvojih postih full nasmejim .Dobiš P. zajtrk!!! uspavanje še ena taka,ki se ponavadi zavleče...no,sedaj zaspi kar v moji postelji,in jaz zraven,pol ga pa možek prestavi v postlo njegovo,in zjutraj ,ko poje,spet pri meni zaspi.... Scuba ma kako, Lana že kar okna odpira?Ja dejte mal prezračt no,da ne bo Lana mogla zračt,ko hoče spat Super za spanje . Anit28 super ,za Godovič,si vsaj bližje LJ. Ej,fajn komad so imel,sem gledala veš Mariota(btw drug vikend verjetno pridem v rodne kraje .Pa se mogoče kaj vidiva?Verjetno bo mož čist v predpripravah,mi2 pa lahko skočiva na kakšno pijačko.No,sporočim,če bom. Gruška ej,mož prav,da nima nobene zobarce v sorodu (mam njegov priimek). Slikce naših otrok so vse lepe,jupi!!!! Smučanje sem anti športnik,plavat še znam,smučat pa niti približno ,mogoče sankat . reda pri tamalmu ni,razen za nočno spanje,čez dan pa zaspi,ko je zaspan. Sonchek nisi mi odgovorilla,kar preberi kaj sem te vprašala .No,še enkrat,če si rodila z epiduralno?Kako je blo? prah joj, ful ga je,imam pronto,pa ga je še vedno full .Brišem enkrat na teden,ko pa sonce sije v satnovanje je pa full kriza. tintin hvala za novico,bom šla kej pogledat! Včeraj sem dobila obisk sodelavk,in full stvari za Taja,kozmetiko od bubchena,in darilni bon za muller,in denarja .pa vlažilne robčke jonson,in sem jih danes zjutraj odprla in sem se takoj na porodnišnco spomnla,in sem jih takoj nazaj zaprla,ampak fulll dišijo . No,vam povem,da sem si spremenila nick,ampak še čakam da mi ga spremenijo(mam velik časa,pa ponoč razmišljam kako bi si spremenila....in sem našla fajn mešanico med tajem in mojim imenom),tako da to bom jaz,ne bo kr ena druga .No,upam,da mi ga bojo spremenil,ko si ga skoz neki zmišlujem. Do takrat pa lep dan z sončkom obsijan