|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
23.1.2008 19:16:47   
dajamaja
Je Čedo dobro namešal user posted image .

Izjava tedna! Arneja, tale je močna, res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
23.1.2008 19:21:25   
DaisyE
Zgornji štuk počasi leze nazaj v normalo. user posted image user posted image user posted image

Konc menopurja so me začele bolet ko hudič, pol ko se dodala prometrium, so dobile dodaten pospešek, zdaj so pa iz dneva v dan spet bolj normalne. user posted image  

Saj bom nehala jamrat, kaj pa čem, če me takoj zatolčete. user posted image  Mater, človek še jamrat ne sme več. user posted image  

Optimizma na kile tule gor. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
23.1.2008 19:23:39   
DaisyE
Jadrnica, hitro se javi, da bomo malo tvoje znake obdelale. user posted image

Jaz sem brezupen primerek. Nimam znakov.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
23.1.2008 19:28:39   
arneja
Mismis, jaz bi še en testek naredila user posted image .

Pf, kako si pa ti Reša podkupila, da ti je Ketonal injekcijo dal? Joj, imaš prav, jaz tudi, če bi gledala ženske, ki s punkcije hodijo čisto zelene, sploh notri ne bi hotela user posted image . Bom morala vedno biti full prej tam, da bom prva na vrsti. Tvoje napotke bom pa vzela na znanje. Cotke si itak kupujem, kopat se bova šla kaj, v savno raje ne, da mojemu plavalčke na pomori, dopust bi si pa zdajle težko privoščila, ker moj dela kot nor, jaz pa tudi ne ravno malo. Bova pa na sprehodih s polnimi pljuči dihala user posted image . Sicer sva se pa midva tik pred postopkom razvajala z Egiptom pa ni pomagalo user posted image . Pred novim letom pa v termah, ampak samo, da sva domov spet prišla, sem bila jaz spet čisto nesrečna. Uf, bo treba v roke pljunit in optimističen biti user posted image .

Anime, tako zaželjena kot je zdajle user posted image  pa še ni bila, ne? Pa saj bo prišla, mora se pa malo norca delati user posted image .

Shuka, ti mi boš pa razložila, kako tri praške Menopurja zmešaš. A gre vse v eno injekcijo?

Ribica, kako si pa kaj ti, ti kakšne slabosti kaj nagajajo user posted image ?

Lejla, pa je stopka za tabo. Še malo pa boš tudi pikice dobila user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
23.1.2008 19:35:13   
DaisyE
Arnejči, ti kar drži tale optimizem. Če ne drugega, je plus vsaj to, da nismo tolk namorjeni. user posted image user posted image user posted image

Dajamaja, ti si neka težka pešakinja, a ne? Kolk cajta dnevno ti pa vzamejo tvoji kilometrčki?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
23.1.2008 19:38:14   
arneja
Konina, vse hčerkice hitro rastejo, za mamice čisto prehitro user posted image . Naslednji rojstni dan bo pa sigurno v družbi sestrice ali bratca ali pa kar obeh praznovala user posted image .

No, evo, Anime, pa je prišla tetka. Jutri pa spet strica Reša vidiš user posted image .

Mijavček, veš, da se jaz kakšen dan kar bojim iti na RR, ker kar pomislil, bogve kaj grozljivega bo danes gor napisanega user posted image . Ampak nimamo kaj, doletijo nas vzponi in padci, me samo ne smemo nehati hoditi user posted image . Kaj se je pa tebi zgodilo, da si brez ET ostala? Koliko foliklov in celic si imela? Lahko mi na ZS napišeš.

Dejzi, jaz še vedno verjamem, da te Toni in Vlasta razveselita user posted image . Tako da čimveč razmišljaj v smeri, kako bo pa potem, ko bom ves čas bruhala user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
23.1.2008 19:41:55   
dajamaja
Arneja, tud 4 gredo v eno inekcijo, nič bat. Sicer je že na meji, ko vlečeš bat ven, pa gre.

Marjetek, sta Tonč pa Vlasta pač bol zadržane narave (po atu bi rekla). Jst pa hodim bolj za vikend, ker so zdaj dnevi prekratki, pa še jaz se pozno domov prvlečem. Torej 9 km v 1.10 ure. Grem hitro hojo in je čist dovolj, da se premigam. Imam pa tudi steper doma, ki ba ni tako zelo v uporabi. Mogoče bom danes, ko si mi glih slabo vest nabila user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
23.1.2008 19:43:55   
arneja
Darja, koliko foliklov si pa ti imela na prvem IVF-ju? In kakšno dozo? Kaj pa na drugem?

Lejla, itak da boš preživela jutri user posted image . Upam, da odvajala ne primejo šele jutri, ko boš že na mizi user posted image .

Lara, vidiš, imaš privilegije, ker k Rešu hodiš - si še prav lepo luno zjutraj videla user posted image . V salon se pa meni tudi ne bi dalo noben hodit. Grem pa že raje na zrak ap sama malo zalaufam user posted image .

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
23.1.2008 19:46:56   
lejla007

user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Četrtek, 24.1.
lejla007 punkcija
Anime po nove špikice

Petek, 25.1.
lara light punkcija

Sobota, 26.1.
Nedelja,27.1.
Ponedeljek, 28.1
mismis začetek špikanja
Shuka 1.UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 30.1.
DaisyE greje user posted image user posted image  - TEST 31.1.

user posted image  Mlinčkauser posted image
user posted image KOSTANJuser posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image **NiNa**(LJ)user posted image
user posted image  

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • Rmeli nadaljuje v februarju
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) nadaljuje kmalu!
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • jadrnica (PO) zamrznjenčki, ET 16.1.
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 28.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1, ET 17.1.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline, 28.1. UZ
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. začetek Suprefact, 24.1. Menopur
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image ,Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled 29.1.
user posted image gloria (27let),(LJ) pregled???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
23.1.2008 19:50:40   
pikovit
Čer,

Kako kaj čvekulje?A ste danes izkoristile ta prelep dan.Jst sem ga.Z mojo drago sestrico sva šli na 1h fletni sprehod in se naužili svežega zraka.Potem sem pa hitro kosilo pripravila,pojedla juho in odletela na telovadbo.Sem tolk zmatrana da bom dol padla.Evo zdej sem pa pojedla še krompir in kumare in se takoj vsedla na RR.

Lara kam si pripopala slike?Nekaj sm prej zasledila da je Dejzi rekla?
Dejzi pa si res malo bolj pinkuser posted image Kako pa je Mlinčka?Jo prav pogrešam.
Arnejči optimizem je guuuud.Rabimo nekoga,da ga širi po RR.

Dajamaja a slabo vest maš?

Kje pa je Abra dons?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
23.1.2008 19:50:56   
lara light
Čau, lejla! Vem, da misliš name, enako tudi jaz. Ja stopka potem ob 21h. Upam, da bom znala sama, ja sama si bom dala, arneja, nimam nikogar tu, mojga kot vedno ni. Neki bom spackalauser posted image
Gužve glih ne, en par je bil ob 5.25, naslednja sem bila jaz, potem pa so prišli še 3 pari..ne vem
Daisy, sem se odločla: v usnju je prišla, si čelado čez betico poveznila, rjula tam pod njo, nič ni slišat blo, a modri dirkač je od preveč fižolovke in dobih jedač, mučil muke in tu je najnovejši trač! Indirekt hiti, da pravice si zagotovi, jaz jim ne pustim, bentim in na glas pr.im!user posted image user posted image user posted image

Lejla, pridna!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
23.1.2008 19:51:09   
DaisyE
Oprosti, dajčimajči, ni bil moj namen, da ti slabo vest nabijam. user posted image user posted image user posted image  
Ampak odkar sem tisto linea snello gledala in si izračunala vse parametre sem čisto zatolčena. Mam jaz tud sobni bicikel, sem ga z možem vred pridobila v zakon, ampak ne vem, če sploh dela, ker je tako zanemarljivo redko v uporabi. Pa se ga bom lotila, takoj ko se Toni in Vlasta odločita, kaj in kako. user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
23.1.2008 19:54:04   
lejla007
No, pa sm ga pripopala user posted image

Je kr kriza, ker ste take pridne čveke, pa morš potem tolk strani prebrat (pssst, mislm da se Sayuri zdajle samo smeje in si misli:"No, a vidte?") user posted image
Že vnaprej se opravičujem, če sm kaj izpustila al pa narobe napisala - glede na to, kaj me jutri čaka, mi je oproščeno, a ne? user posted image

Daisy, res na GK kr dobr poskrbijo. Ti pa jutri povem, kako poskrbijo za to, da naj te ne bi bolelo...

Lara - nism imela dons UZ. Včer je padla stopka, dons zvečer vzamem Apaurin (ki so mi ga prav tako dale sestre na Gk), potem pa jutri v boj user posted image

Anime - user posted image jutri pa že dobiš nove špikice user posted image
Vse, ki ste članice te teme - DRŽTE SE!!! Navijam za vse nas! user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
23.1.2008 19:54:13   
pikovit
Lejla a te je že kaj pognalo?Zdej bi te že moglo kaj.user posted image

Konina čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in tvoji hčerki tudi.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
23.1.2008 19:55:08   
arneja
Dajamaja, ko je takšen sonček kot danes, je precej lažje biti pozitiven, ni res user posted image ? Ja, saj je Čedo izbral enega fantka in eno punčko, ne user posted image ?

Dejzi, če bi Lara v ledru prišla na punkcijo, grem stavit, da bi Reško kakšno močno, čisto novo, izjavo izustil user posted image . Se mi zdi, da tip kar ima smisel za humor user posted image . Sem pa jaz pred punkcijo tudi čisto pozabila, da naj ne bi težke hrane jedel. Ampak na srečo se nisem ravno s fižolom takrat basala user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
23.1.2008 19:55:10   
jadrnica
sayuri lepo , da je s pikicama vse ok in da je šla NS bp mimo, sedaj pa samo še veselje, drzim pesti, da so se slabosti poslovile   lara light no potem je pa ok, če je reku da je v petek punkcija, pa saj ne bo tako bolelo, daj no, smo prezivele vse, celo jaz , pa sem kr bojazljivka. sem pa potem kr pol ure tam ležala na postelji v sosednjem prostoru. mi je dal pa ketonal inekcijo takoj po posegu. potem pa reku, kar vzemte karkoli, samo prej ne, da ne »zagiftamo jajčk« s tabletami, sem pa tud jaz za rožice   mis mis - ?? tvoje stanje je pa zanimivo? nimam pojma, kaj se dogaja s tabo.   pf – ja, upam pozitivno mislit, sem si danes kar  kar malo za hec pod pulover na mesto trebuha zatlačla dva puloverja in je blo prav smešno .. se pa strinjam s tabo glede razvajanja in uzivanja zivljenja, ki teče naprej..   lejla – mislim nate in drzim pesti, ti pa se javi, kako boš opravila     konina - no lepo da ste fajn praznovali, ja čas pa bezi,

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
23.1.2008 19:56:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

v usnju je prišla,
si čelado čez betico poveznila,
rjula tam pod njo,
nič ni slišat blo,
a modri dirkač je od preveč fižolovke in dobih jedač,
mučil muke in tu je najnovejši trač!
Indirekt hiti, da pravice si zagotovi,
jaz jim ne pustim, bentim in na glas pr.im!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara, kdaj izide zbirka? Kak bo pa naslov?
Predlagam: Jaz in Reš... kako smo se skupaj borili

Pa ne bo tebe punkcija bolela, ti se ne daš. Samo tolk pazi, da ne bodo pol Reša iz ordinacije prinesli user posted image .

Inekcijo pa itak, da si boš ok zapičla, če si do sem prilezla, boš pa še to zrihtala. Še ena ura in 3 minute in 8 sekund, pol pa user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
23.1.2008 19:59:30   
jadrnica
matr, men pa zadenj čase tale copy p. ne dela najbolje,user posted image user posted image user posted image ma ne bom šše 1x limala,
aja Dejzica- danes sem tako tako, ker nek zlo mi je vročeuser posted image , danes me je mal manj špikal , sam saj veš kako je to, se mi zdi, da moja psiha full dela.
pa slabše se koncetriram v sluzbi. pa sem pol neučinkovita, ....ne vem kaj se dogaja z mano, sem pa utrujena.
na stranišču pa v nulo čekiram čpe je kakšna barva...saj veste

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
23.1.2008 20:01:17   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

na stranišču pa v nulo čekiram čpe je kakšna barva...saj veste

Ja, človek kar doktorat naredi na WCju. user posted image user posted image user posted image

Pikovitek!!! Kako?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
23.1.2008 20:02:39   
lejla007
Ti se kr norca delaj, pikovit! user posted image Me je prej tko navil, da sm mislila, da tud do WC-ja ne bom pršla user posted image Hudo, ne?

Daisy, sam tole s hrano, ki ne napenja, si pa zadela! Čeprav so pomoje vsega hudega navajeni user posted image

Torej, za vaju z jadrnico mislim, da kr pridno božajta trebuščke in odštevajta dneve do naslednjega tedna!

Lara - boš vidla, da tud tale stopka ni panika - jaz sm si jo prav tako dala sama, čeprav me je kr dobr peklo user posted image Misli si, da je zadnja!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
23.1.2008 20:03:12   
DaisyE
Lara, a p r d i m tud ne pustijo napisat? user posted image  Bomo mogli mlinčko poklicat. Ona je edina, ki ji pustijo napisat ****abilen, mogoče ji bodo pa tud to dovolili.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
23.1.2008 20:05:27   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

Misli si, da je zadnja!

Misli si, verjemi in uresničilo se bo! user posted image user posted image user posted image

Prav pohvalno si seznam zrihtala. Ja bogsigavedi, kaj si sayuri misli. Ampak smo pa pridne, ni kaj.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
23.1.2008 20:07:11   
arneja
Dajamaja, jaz se moram tudi že na kakšen sprehod spraviti. Je bila pa takšna grozljiva megla do zdaj, da se mi ni niti malo dalo. Zdaj bo pa bolje, bo sonček tudi nas razveseljeval user posted image .

Pikovit, ti si bila pa pridna danes user posted image . Sprehod in telovadba, pohvalno user posted image . Bom optimizem tukaj gor sejala, kadar ga bom imela kaj na zalogi. Včasih zaloge poidejo user posted image .

Lara, lahko greš pa v zdravstveni dom za stopko. Pri meni je bila na UZ-jih samo enkrat gneča v čakalnici, sicer sem imela pa vedno srečo. Smisel za rime pa imaš user posted image

Zdaj imam pa jaz res dovolj buljenja v računalnik za danes. Prijetno čvekanje še naprej vam želim user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
23.1.2008 20:08:30   
pikovit
Lejla vem kako je touser posted image .Ko sem jaz v Lj. hodila je bilo isto.Pol ko pa sem na WC sedela sem jih klela kot hudič.Mene je tako bolelo,da me je mrzel pot oblival.Na koncu sem samo še v postlo padla.

Jst bi pa res rada vidla ta film Reš in Lara v usnju.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
23.1.2008 20:09:00   
lejla007
Jah, Daisy, sej tkole en dan na teden še kr gre...

Kaj pa če bi ga mogla sama rihtat? Jaz bi hitr user posted image hihi

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......