lara light
|
Pozdravljene, lepotice! Ste ujele kak žarek? Jaz le nekaj, a je koristilo! Končno se je tudi pri nas posvetilo...po ne vem kolikem času, prav fajn dan je bil! Pa luna, puce taka luna je sijala danes zjutraj, da škoda za vse, ki tega spektakla niste vidle. Jaz sem jo gledala celo pot v in iz Lj, res privilegij! Daisy, sem jo tudi jaz dočakala, štrumfastično slikco! Thx! Saj veš, da ti ni druge kot dražt trdo in upat in upat in se znova in znova trudit in upat...močno stiskam, močno si želim, mislim vneto nate, da se ti uresniči želja..ti se smej in bo vse ok, spet rima, kaj mi dela sončna zima! Glede salona za hujšanje, le par besed, gre za preoblikovanje telesa pod nadzorom. Vsakdo, ki ima dovolj volje jih ne potrebuje, za vse ostale in teh ni malo, pa je rešitev, ker nekdo bedi nad tabo plus vse koristne terapije. Jasno, da stvar je na nekem nivoju in žal ni za vsakogar. Obročno odplačevanje imajo, to vem, ni pa salon dovolj, potrebna je tudi tu volja, vztrajnost...je pa lažje, ker so ob vas..v mojem kraju je in kar nekaj ljudi poznam,ki so uspeli, nekaj tudi ne, ker tisti, ki gre tja z namenom, da mu bodo rešili problem se krepko moti. Za take rešitve, bi bile njihove stranke milionarji only! Strašna sem, ko me prime, ne neham blebetat, obupna babnca sem Lejla, kaj dogaja?? Si ok? Kaj boš vzela jutri, kako si se odločila?