|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
23.1.2008 11:10:21   
konina
user posted image  Mi pa danes praznujemo 6. rojstni dan. user posted image  
Sem tako ponosna, pa žalostna, pa vesela.... Moje dete gre letos že v šolo! Pa velika je, pa pridna je, pa včasih tako odraslo deluje, včasih pa je res moja majhna čebelica. Joj, ob takih dnevih me še prav posebej stisne, kako čas hitro beži. Njena največja želja pa je sestrica, če pa že ne gre sestrica, pa vsaj bratec. Ja no, upam, da bo naslednji rojstni dan praznovala v družbi sestrice ali bratca.

Mogoče se vam zdim zares hecna in čudna, ampak tile rojstni dnevi od hčerke me kar malo iztirijo. Tako hitro raste!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
23.1.2008 12:35:29   
DaisyE
Lara supersko!

Jaz bom zdaj samo na hitro, ker nimam časa, se vam pa posvetim zvečer (se bom priklopila na štrom). Hotela sem samo povedat, da sem v javnem sektorju, pa nimam časa med šihtom po RR skakat (dons je izjema zarad lare user posted image ), vi ste pa v zasebnem, pa skoz gor visite. Kdo zdaj bolj dela!? user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa prosim val ogorčenja. user posted image  Malo vas moram žokat, da ne bote samo o jajcih in punkcijah in etjih in otrocih, pa špikah in hormonih razmišljale.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
23.1.2008 13:07:21   
Anonimen
Po priporočilu vaše DaisyE, postavljam isto vprašanje še tukaj:

Pozdravljene,

danes sem imela punkcijo in iz 13 foliklov so dobili 5 celic.
Sedaj pa ne vem, ali je to dobro ali slabo? .
Imela sem močno stimulacijo (Menopur 300).
A je imela katera na punkciji več kot polovico foliklov praznih? In čemu je to tako?
Vesela bom vsakega komentarja. Hvala

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.1.2008 13:12:08   
lara light
Konina, lepo, lepo praznujte, se veselim z vami!! Vse naj, naj in seveda naj se ji izpolni velika želja po setrici/bratcuuser posted image user posted image user posted image !

Daisy, ma kje si ti? Kaj tolko delaš, sej 13-e plače v javnem ni, dej no, malo spreži..te prav pogrešamo veš..kako si? Saj veš, vprašam zares? Pošiljam dobre, ne, najboljše misli...pazi nase! 

Ja ima prav, še kako prav Daisyka, morale bi izklopit, a ni lahko...včeraj sem cel dan garala in to je super...kar pozabiš...o čem pa bomo danes? Recimo o letošnjih trendih za balkonske zasaditveuser posted image ! Ja, sem za rože, kaj mi morte? Nič, vsak wosu ma svoje veseleuser posted image  Še kak mesec pa bom vlačla gor zemljo, pa lonce, pa sadike, pa zaičimbe, pa poganjke...boh mi pomagej..user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
23.1.2008 15:37:53   
Anonimen

Sayuri, čestitke za lepe novičke in seveda za parček.

Pf, tudi tebi čestitam za zdravo pikico.

Lejla007, ti si pa na dobri poti, da ti bom kmalu čestitala.

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
23.1.2008 15:41:04   
Anonimen
Anonimna user posted image , user posted image

Važno je, da jih vsaj imaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
23.1.2008 15:45:33   
**NiNa**
Anonimna
jaz sem imela 12 foliklov, od tega 6 celic, 3 so se oplodile, 2 so mi vstavili pa 1, ki je bola premajhna. Nihče mi ni povedal, kaj je bilo narobe z ostalimi 6 celicami oz. folikli.
Želim ti, da bi se tistih 5 lepo oplodilo. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
23.1.2008 15:53:46   
Anonimen
Čao Nina, kako si ti? Je že ok?

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
23.1.2008 16:07:11   
ANIME
Ravno dobila user posted image , jutri zjutraj šibam k atu Rešu po nove špike!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
23.1.2008 16:16:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Ravno dobila user posted image , jutri zjutraj šibam k atu Rešu po nove špike!
user posted image user posted image user posted image  bravooo.

No jutr pa veselo na dvojno dozo user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
23.1.2008 17:04:43   
Mijavček
Oj,

jest sem že predvčerajšnjim neki pisala, pa mi ni posta poslal; predvsem sem hotla Kostanj neki napisat, pol sem pa še od Mlinčke post vidla sem pa kr zaprla vse skup in nisme upala niti pogledat na RR.

Obema Kostanj in Mlinčki bi sam rada povedala, da nista same, nista edine... tud jaz sem brez ET ostala na prvem IVF... vem kako je to. In tud na drugem sem z max dozo, ki jo sploh dajo, pridelala bolj malo celic, od katerih se je bolj malo oplodilo od katerih so se vse razen dveh nehale razvijat user posted image ,... Vglavnem  slabo reagiram in bolj slabo kvaliteto celic mam, sam me ni noben v Prago pošiljal al pa govoru, da so celice čist zanič (sem na GK LJ)! Pa ta Reš res nima filinga! Kostanj, meni so rekli, da je lahko iz ciklusa v ciklusa drugače pri isti ženski. Ne obupat !

Mlinčka, res mi je žal. Drž se in se priprav za naslednjič, kaj naj ti rečem.

Pa Sayuri bi pozdravla, da ji povem, kok sem bla vesela njenga posta. Vesela vesela vesela. user posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim en topel objem!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
23.1.2008 18:19:50   
DaisyE
Evo me, evo me... Zdaj pa vas nikjer. user posted image

Dajte malo anonimni pomagat, jaz ne znam.

Anime, zdaj si pa že v nizkem štartu! In pol maš 30. 1. prvi UZ. Glih takrat, ko jadrnica test dela.

Pf in sayurči, jaz sem zelo vesela za vaju, da je z vajinimi user posted image  vse ok.

Lejla, kje si? A že kaj živčki delajo?

Lara ti pa dons stopko? Viš kako gre hitro cajt. Evo dobiš slikico, ki se meni fenomenalno dopade. user posted image  Pa še ti jo bom dons kaj prilepila. user posted image user posted image user posted image

Kako sem jaz. Po starem. Spodaj šraufa za menstro, moj mikroskopski vid zaznava, da se je prometrium izcedek za 0,0001 odtenek obarval na temnejšo farbo. Hočem bit realist, ampak pri vsej evforiji in upanju na tem forumu, ki ima prav pripravno ime - Upajmo skupaj, se vsake tolk zalotim, da mi malo odnese misli v tiste vode, kaj pa če... Potem bo pa... Verjetno zato, ker dlje ko sem od ET, bolj blediji spomini na realno stanje. user posted image user posted image user posted image  Mah brezveze. Sicer sta pa samo dva dneva safer furanja še pred mano, pol bom pa spet normalen človek. Malo bolj zatolčen, ampak normalen. user posted image

Vidiš pikovit, sem že za odtenek bolj pink. user posted image  Grem zdaj gledat, kaj si od linee snele gor prilepla.

Upam, da boste v kratkem kaj pokukale na plano, če ne mi bo padla motivacija.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
23.1.2008 18:27:58   
Darja*
Anonimna,

jaz mislim, da je to dobro, ker ko sem jaz bila na prvem IVF-u nisem imela nobenega zrelega folikla, torej potem tudi noibene celice, v drugem IVF-u pa samo 3 folikle, pa potem na koncu eno samo preživelo celico, ki se je oplodila. Tako da mislim, da je pri tebi več kot dovolj, da postaneš user posted image .

pa veliko sreče user posted image user posted image

Darja

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
23.1.2008 18:37:49   
DaisyE
Mater božjo, tale linea snella pa je... Kolk pa kaj stane tale špas? Sliši se pregrešno drago...

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
23.1.2008 18:39:16   
Sulfinija
Konina,tvoji pupiki vse naj,naj ob današnjem prazniku naj se izpolni želja po bratcu ali sestrici.

Anonimna:
1.ISCI-diphereline in gonal-f 150enot 4 celice,dve zreli dve nezreli

2.ISCI-diphereline in gonal-f 250enot 13 celic

3.IVF-gonal 250enot 9 celic,2 degidrirane,3 neoplojene

lp user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
23.1.2008 18:45:51   
Shuka
Daisye -  stiskam pestke in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi hudič ostal v peklu user posted image user posted image user posted image user posted image

in linea snela je za tiste, ki ste pokorne diktaturi ali za tiste, ki ste se resnično same pri sebi odločile, da boste slepo sledile nareku medicink in za tiste, ki imate vztrajno voljo hodit v ta studio. Po pričevanju kolegice ne priporočam. Je tudi drago.

user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
23.1.2008 18:55:21   
lejla007
Čauli vsem!

Daisy, majčkeno me pa hoče šraufat - sam zdej ne vem, a je od živcev, al je od odvajal user posted image user posted image user posted image
Ah, če ste vse preživele, bom pa jaz tud, a? user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
23.1.2008 18:58:24   
DaisyE
No shuka, pol pa ne grem. Si me prepričala. user posted image user posted image user posted image  Bom delala po lastnem individualiziranem programu.

Sem včeraj razmišljala, da so tile postopki kot vrhunski šport. Človek rabi kondicijske priprave pred tekmo In to resne. Bom otvorila sezono. user posted image user posted image user posted image

Lejla, kaj za enga hudiča od odvajal si pa vzela? Da vem presodit. user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
23.1.2008 19:00:02   
lejla007
Ma na GK LJ so mi dal enga hudiča user posted image
In to sm mogla dons zjutraj vzet dve tableti!!! Si morš mislt - da bi še slona nagnal user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
23.1.2008 19:01:13   
lara light
Pozdravljene, lepotice! Ste ujele kak žarek? Jaz le nekaj, a je koristilo! Končno se je tudi pri nas posvetilo...po ne vem kolikem času, prav fajn dan je bil!
Pa luna, puce taka luna je sijala danes zjutraj, da škoda za vse, ki tega spektakla niste vidle. Jaz sem jo gledala celo pot v in iz Lj, res privilegij!
Daisy, sem jo tudi jaz dočakala, štrumfastično slikco!user posted image  Thx!
Saj veš, da ti ni druge kot dražt trdo in upat in upat in se znova in znova trudit in upat...močno stiskam, močno si želim, mislim vneto nate, da se ti uresniči želja..ti se smej in bo vse ok, spet rima, kaj mi dela sončna zima!

Glede salona za hujšanje, le par besed, gre za preoblikovanje telesa pod nadzorom. Vsakdo, ki ima dovolj volje jih ne potrebuje, za vse ostale in teh ni malo, pa je rešitev, ker nekdo bedi nad tabo plus vse koristne terapije. Jasno, da stvar je na nekem nivoju in žal ni za vsakogar. Obročno odplačevanje imajo, to vem, ni pa salon dovolj, potrebna je tudi tu volja, vztrajnost...je pa lažje, ker so ob vas..v mojem kraju je in kar nekaj ljudi poznam,ki so uspeli, nekaj tudi ne, ker tisti, ki gre tja z namenom, da mu bodo rešili problem se krepko moti. Za take rešitve, bi bile njihove stranke milionarji only! Strašna sem, ko me prime, ne neham blebetat, obupna babnca semuser posted image

Lejla, kaj dogaja?? Si ok?user posted image Kaj boš vzela jutri, kako si se odločila?

Coelho

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
23.1.2008 19:03:10   
lara light
Lejla, a danes si imela spet kontrolo na GK (uz?)?

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
23.1.2008 19:04:17   
lejla007
Čau, Lara!

Vzela ne bom nič, ker menda na GK vse dobiš user posted image  Upam!!!
Drugač sm pa dons zjutraj mislila nate in ti hotla že ob 6h sms poslat, da držim pesti - pa ga potem nisem, ker sm tolk pesti držala, da nism mogla user posted image
Dej ti pa že kr stopko tudi - res ne morm verjet, kolk sva skupi user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
23.1.2008 19:14:52   
arneja
Hojla, bejbike user posted image .

Jaz sem pa danes za eno žensko slišala, ki se je pet let trudila za deteca in ima zdaj, pri 43-ih, dvo-letnega sinčka user posted image . Je bila videti presrečna, kot cvetoča rožica, in mi je prav upanje dala, da bo tudi nam uspelo in bomo tudi me enkrat tako srečne user posted image . Sta si pa pomagala z akupunkturo, tako da se verjetno ne bi bilo neumno o tem pozanimati.

Jadrnica, ti pa tako tečne šefe? Pa da ti kar rečejo, da bolj za zdravje skrbi user posted image ?

Lara, danes je bil pa tudi pri nas sonček user posted image . Sem pa jaz tako grozno utrujena ves čas - mislite, da gre že za pomladansko utrujenost user posted image ? Reško pa zna biti res velik antimotivator pa mislim, da se tega sploh ne zaveda user posted image . Kdo ti bo pa stopko dal? Je bilo zjutraj kaj gužve v čakalnici?

Dakec, upam, da se te čimprej usmilijo s postopkom user posted image .

Sayuri, fantek in punčka, da bosta user posted image user posted image . Je Čedo dobro namešal user posted image . No, zdaj pa končno začni uživati svojo nosečnost user posted image . Te je ata Reš videl?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
23.1.2008 19:15:06   
dajamaja
Čer! sem se prebila domov in čez poste ...

Arneja, je spet pozitivka!! Bravo, punca, samo tako bomo razmišljale – uspelo nam bo!

Mandarinca, spet so te na izgubo spomnili. Seveda je bolje, da se je že na začetku pokazalo, še bolje pa bo naslednjič, ko bo vse OK! Ne bodi preveč žalostna, gremo naprej.

Jadrnica, kako počutje? Slabosti mimo? Vse napihnjeno in občutljivo zgoraj?

Mismis, smo izbrali .. Chaki bo… in to vsak čas skoten. Kaj pa če bi ponovila test s prvim urinom zjutraj. Pa CB test uporabi. Plus je plus, krvavitev brez odluščene sluznice tudi ni M.  

Anime, ni še panike z zamudo. Čičat pa čakat. No, je že prišla, ko sem do konca prebrala. Mirno roko in ostro iglo!

Shuka, že prvi UZ? Super ti tole šibaš!

Lejla, srečno jutri na punkciji!!!

Konina, čestitke za RD. Seveda si ponosna na svojo čmrlo in te takile dogodki raznežijo. Pa čimprej sestrico / bratca ali kar oba!

Anonimna, zakaj je tako ti verjetno nobena ne bo znala odgovorit. Se pa z drugo kombinacijo zdravil lahko tudi kaj izboljša. Sicer pa rabimo eno zmagovalno … vsaka svojo seveda.

Marjetka, ne zdej tuki neki …. Saj veš, da šraufanj je tud nosečniški znak. Kakšno je a stanje v zgornjem štuku? Kej napuhana? Itak, da upamo in smo pozitivke, sicer se tega ne bi imelo smisla it. Ti kr pink naprej, pa fejst!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
23.1.2008 19:15:46   
DaisyE
Obe sta na l, čisto skupaj sta in tole bo zdaj končno dober štart. Vajini rezultati namreč.

Lara, meni se tolk dopade, kadar se ti začvekaš. user posted image  Malo padeš v rime, pa tak smejko si. Keep on going! A si prilimala sliko od motorja? Da vidimo res, kolk si huda. Na punkcijo pa le v ledru pojd. Čeprav bi Reško verjetno res živčnega fasu, ko bi se slačit začela. Al bi bil pa tolk šokiran, da bi brez besed ostal. Čeprav to nekako močno dvomim. user posted image user posted image

Lejla madona za vas pa poskrbijo na kliniki. Še odvajala dobite. Pol si dons doma? Da prideš do WCja user posted image . Reško pa spet nič. Si mormo kar sami donat kupit. user posted image user posted image user posted image  Lara, kaj boš pa ti jutri? Da se ne boš spozabila in jedla fižolove solate. To se je meni zdaj pred drugo punkcijo zgodilo. Prilezem tja do ene pete žlice, pol sem se pa spomnila, da naj ne bi jedla hrane, ki napenja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......