|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
23.1.2008 20:10:20   
pikovit
O Jadrnička?A delaš doktorat vidim.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
23.1.2008 20:12:13   
pikovit
Arneja dons pridna,jutr pa na WC ne bom mogla it.user posted image Ampak če bom vztrajna se bo to do septemra lepo poznalo.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
23.1.2008 20:12:15   
Pija76
Čer punce,
Evo vidite tale privat sektor, bemti bom jaz šla na štrajk 31.1.!!!
To je za znoret, no sej če bi bila normalna, bi znorela!
Sem mal prebrala nahitr pa vidim da se pogovarjate o rekreaciji, no jaz jutri začnem z aerobiko, šivi so kokr tolk Ok, pa za poroko bo moja oblekica kratke sorte, tako da moram mal svoje nogice v red spraviti. So se mal zaoble od teh postopkov in čakanj na otroka – 4 leta nerekreacije se jim resno pozna! Tako da jutri sestrico na aerobiko peljem…..

Arneja moja, vidim da pozitiva seka iz tebe, tako je prav, nehi pa delat ker se moraš pripraviti na postopek in biti spočita.user posted image

Dajamaja ti pa imaš tole res hitro hojo, men ne bi ratalo. Barva rož upam, da bo čez vikend izbrana. Mislim na šampanjc in bordo rdečo kaj mislite?user posted image

Daisy ej ta znela je metanje dinarčkov stran, mal na telovadbo in na zrak pa bo! Pa velik tekočine – voda je pomoje najbolj, dinarčke pa pol za novo garderobo. Ja Vlasta in Toni sta zgleda po fotru. Kako se Mlinčka drži? user posted image

Abra kje si kaj? A si šla za mehur? Jaz že gledam kje je pivo v akciji user posted image user posted image user posted image

Čarna ti pa bi tud že počas na plano pogledala a ne? Še 7 dni in je februar.user posted image

Sayuri parček praviš? Po tvoji slabosti sem jaz že skoz prepričana da je vsaj ena punčka, če nista kar obe! user posted image

Konina dej lubčke tamali še od mene. Drugo leto dobi pa družbo za RD darilo a ne?

Pikovit madonca je teb luštn, pa prav je tako, dons je bil res krasn sonce men je tako v monitor nabiju da ni blo res. Še dobr da moja razvada zahteva vsake kvatre mal svežga zraka. A si že kej za musko klicala? Kdaj maš pol deklišno?

Skuša a ti pa že kar na UZ? Ej superca, naj ti vse lepo povedo.

Lejla frajla ti pa punkcijo jutri? Ja drži se, pa pol javi kolk je pridelka. user posted image

Sonček 33 nam je pa ušla, se po drugih temah pogovarja.

Anonimna od Dejzi težko rečt, vsaka ženska je drugačna, poznam eno 17 celic, 8 oplojenih, 2 vstavljena, 3 zamrzjenčki. Ne vem to je res različno od ženske do ženske, naj bo ena tista prava, al pa dve a prav? Pa srečno! Javi pa nam kaj je bilo a prav?

Lara light ti boš zdaj kar Lara express ker tole se mi pa zdi da si fullll hitr napedenala, že stopka pade? Ne morem verjet… user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
23.1.2008 20:18:25   
lejla007
Pija  - si pa res pridna, da si vsaki nekaj napisala! No dej, misli jutri name, pa drži pesti!

Zdej se bom poskusla mal zrelaksirat za jutri (še ne vem kako user posted image ), vsem vam pa pošiljam user posted image

Nočko!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
23.1.2008 20:18:58   
lara light
Lejla, včeraj si imela UZ, ja, ampak sem mislila, da danes spet kak pregled... so ti torej včeraj dali odvajala za danes in kako deluje?? Je kaj? Saj bo..Pridna, sama si si jo dala. Bravo, dekleuser posted image   Pa apaurin vzameš in jutri, že veš kaj dobiš?

Sem počasna z odgovori, a še vedno sem z eno roko in enim očesom v službi, brez zamere..in pol bluzim..ker nisem skoncentrirana..stalno je neki, maili piskajo, gsm..zdej bom vse sklopla, mene čaka stopka, ljudje, ni zabava, tole enkratna bo predstava!

Daisy, nič! Saj že veš vse. Si 100% posrečeno bitje!
Sej vidiš, da sem pr tastarih, se trudim bit za vzgleduser posted image , ma porkapipa mi ne rata, grde besede mi grejo za med!

Pikovit, fotke? Ma nimam, mogoče samo od motorja...kdo češ, da me slika, a da se komu nastavim, da ga še zamika, mu moj zobe zbije, kaj to, še arheolog ga ne odkrije!user posted image

Arneja, prisegam na zrak tudi jaz! In hrib! Bolj je strmo', bolj ji je lepouser posted image !

Dejmo zdej pa resno, ne mormo tako, bomo mati postale, to bo lepo, mormo se odgovorno ponašat, nič na druge zanašat, moramo spoštljivo do dr se vest, da ne bo namesto injekcij za nas trda pest!user posted image

Pija, verjeti al ne, sem že tle, stopka zdej, v petek naprej! Upam na zlato medaljo, na medijev naval, če pa kolajne ne bo, bo že kako!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
23.1.2008 20:19:16   
pikovit
O Pija si se le prikazala.Sem že razmišljala kje si.Sem šele malo prej odprla tvoj mail.Nisem nič klicala.Mogoče jutri.
A na aerobiko greš.No super,boš vidla kako se človek počuti bolj samozavestno,pa čeprav je na koncu ure kot cunja.Matr se leta že poznajo.Pa kile tuduser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
23.1.2008 20:22:15   
pikovit
Lejla ti se dobro zrelaksiraj.Predvsem globoko dihaj.To velikokrat pomaga.Za jutri pa držimo pesti.user posted image Javi nam.user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
23.1.2008 20:23:57   
pikovit
Lara user posted image   tale z arheologom je pa dobra.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
23.1.2008 20:28:27   
lara light
Punce, grem se prpravt za stopko, lahko noč vsem, se beremo jutri naprej!
pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
23.1.2008 20:47:05   
sonček33
Pija - nisem vam ušla. Vas berem. Le malo težko mi je in sem se malo distancirala. Še site me boste spomladi :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
23.1.2008 20:56:58   
pikovit
Lara lahko noč

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
23.1.2008 20:59:17   
pikovit
Kaj je zdaj punce.A ste vse že odšle?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
23.1.2008 21:08:16   
gold fish
Arneja - lepo, da si se spomnila name.....user posted image user posted image

Nobene slabosti me ne dajejo...., veš  kaj me daje trenutno.... sem fasala od malega ful prehlad in sem bolj v vodoravnem položaju....pa dva dni sem imela do 38 - pa mi ni bilo za nič.... Danes sem hvalabogu brez vročine, samo nos se mi še odmaši pa sem skoraj na konju..... Zdravila pa tako veš, da niso za nas.....

Nestrpno čakam na 29.1 da vidim kaj se dogaja tam spodaj user posted image .....

Ti pa kar optimistično naprej in tako kot ti je rekla pf......odklopi misel na user posted image  in boš videla, da bo ratalo. Navijam zate naslednji mesec......   aja, za celice je dober tudi B-COMPLEX.....

Saj redno berem, no ja skoraj redno.... pisati se mi pa trenutno ne da kaj dosti....

Pozdrav.

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
23.1.2008 21:11:04   
banga
Hojla punce, veselje vas je brat, ker kar izžarevate optimizem. Pa tako ste produktivne, da vas človek sploh ne more dohajat, samo en dan ne grem gor, pa imam full delauser posted image  .Sayuri, čestitke za lepe novičke in seveda za parček, Pf, tudi tebi čestitam za zdravo pikico. Lara ti želim, da stopka pade na plodna tla, Daisy ti ga pa nehaj sračkat in ne misli na user posted image , vse tukaj zelo vneto navijamo za tvojo Vlasto in Tonija. Saj sem sigurno kar par punc spustila, ki se jim trenutno dogaja na veliko, ampak kot rečeno, saj vam komaj sledim, navijam pa itak za vse.user posted image
Nočka vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4664
23.1.2008 21:21:07   
gold fish
lejla - držim pesti za jutrišnjo punkcijo.....  in da bo čimveč zrelih jajčk.... Pa javi se, ko boš gotova.....

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
23.1.2008 22:23:27   
jadrnica
Dejzica - pa kaj ti je, midve bova naslednji teden še uradno nosečke, tako da šic šic črne misli stranuser posted image user posted image user posted image , saj po mojem je pr men full psiha naredila svoje neki sem lačna, pol spet  nisem, pa ne vemkaj bi jedla, ma kr neki, kot ena najstnica semuser posted image user posted image user posted image (sam da jih imam po emšu mal več) a boš ti test delala na datum?jaz sem že cist v fazi, ma kar bo pa bo...
jaz ga bom že prej ker moram k Rešku po Estrofem, mi ga glih za dva dni zmanjka

Pikovitek -
doktorat  na stranišču izgleda takole user posted image user posted image user posted image user posted image je pa zanimiv rezultat, manj kot se zgodi, bolje je user posted image user posted image kar je pravzaprav prav zabavno, pr pravem doktoratu mora  skoz neki dogajat, da je dober doktorat, na sekretu pa temu ni tako,, No pa če nisem sedaj doktorat napisala

abra in kasica,
se pa danes nista nič javliuser posted image user posted image kaj se z njima dogaja? daj mal se pofočkajta. saj vesta, da smo trepetelke itak mal usekane do testauser posted image user posted image pa nas full vse zanima, vsak najmanjši vetrič in trač

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
23.1.2008 22:31:04   
gloria
Lejla držim pesti za juter

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
23.1.2008 22:46:52   
netka34
OOOO pupke...gloria in zlatka ribca??  upam da se ok držita!! user posted image

Drgač pa eno
vprašanje....
Zakaj si morte dat stopko prav v tazadno?? Js sm si jo dala lih tko v trbuh.... Prov počasi stisneš, pa jo sploh ne čutiš....??
A je kak drgač učunek če se pikneš okol ovinka?? user posted image user posted image user posted image

Vas redno spremlam, nč bat, vsem v postopku želim vso srečo....

Js pa še vedno kumi čakam konc marca!!user posted image user posted image

dejzy   ti si mi pa ena taprava!!! če mene spraviš v smeh do solz....user posted image

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
23.1.2008 23:14:07   
kajsica
Jadrnica, ne še smo tu in vas redno prebiramo, za vse držim pesti, za trepetalke, za špikarke, za stopke in za vse navijam, da bi bile leppe celice, ki bi se lepo in varno pri nas počutile in zrastle v prelepe angelčke......vsem želim najlepše in najboljše....

Samo veš kako je, čeprav vas je zelo lepo prebirati in upati z vami, pride včasih kakšen dan ko se mi odprejo stare rane in ko še sama z vami podoživlčjam ves proces špikanja in punkcijo in čas do testa in......žal nesrečo. Vse rane so še presneto žive, pa čeprav je že cel mesec od tega in priznam, da me je kar malo strah za te moje pingvinčke.....Veš prvo se moram sama urediti in se normalizirati, potem bo pa lažje...Trenutno sem se vrgla bolj na izpite (še malo pa bo konec), da mi le čas mine....

Saj me še boste imele polno glavo, ko bom spet čutila vsak mehurček in se bom spraševala in tudi vas, kaj to pomeni...

Lej, če želiš kakšnikoli pogovor, mi lahko piše katerakoli na zs in tudi če sem bolj slabo razpoložena, bom hitro poskušala odgovoriti in pomagati (včasih so samo besede nekoga, ki razume dovolj), drugače, pa.....danes je bil zame malo bolj čuden dan in dopoldne sem imela v naročju 5 mesecev staro lepotičko malo in me je stisnilo......pa saj razumete kako gre to....

Pa še za stopko, ni važno kam si jo daš, ali v rit ali v nogo, roko, trebuh, važno je da si jo daš pravi čas in pod kožno gubo kot vse ostale inekcije. Tudi meni je bilo rečeno najprej v rito, pa sem na GK vprašala ali je to nujno, pa so mi rekli, da je popolnoma vseeno kam, prav tako je vseeno kam si daješ inekcije, ker si jih itak daš pod kožno gubo in ti itak pride v kri pa če se kar v podplat pikaš user posted image user posted image user posted image

Lep večer punce!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
24.1.2008 7:22:00   
ANIME
JJJJEEEEJJJJJ
danes zjutraj sem pa prva. Se vidi, da sem morala že ob 5h vstat.

No bila pri atu Rešu in seveda spet kregana, ker mi ni bilo samoumevno, da moram s seboj prinesti škatlo s preostalimi špikami, da bi mi on to napolnil.
In reče: a moram res vsakemu vse razlagat.
Ker nisem jutranji tip človeka, sem mu skoraj odgovorila: sploh ne, saj če ste eni pred 5 leti to povedal, seveda tudi jaz to vem.
Ampak sem bila raje tiho. Pa človek božji, jaz ne vem od kje jih pobira. Z mojim sva se samo smejala, ko sva odhajala.
V glavnem dobila Menopur (po dve enoti dnevno) v sredo zjutraj pa nazaj. In seveda nadaljujem z Dipheriline.

LP

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
24.1.2008 8:05:41   
lara light
ANIME, dobr jutro! Fajn, nadaljuješ z enakim postopkom kot je moj...glede dr pa, saj veš, človek dela cele dneve in se hoče čimmanj vpletati v vse ostalo zanj tot nepomembno. Že leta to počne in ne vem zakaj nima ene študentke al koga, ki bi poskrbel, da bi me dobile vse info, magar navodila na en a4 bi bila čisto dovolj, da bi se ognili teh brezveznih kratkih stikov. Vsekakor pomembno je, da si opravila in da je vse OKuser posted image

Pr meni je padla stopka,vam povem kasneje, kaj se mi je zgodilo. Verjetno sem edina na tem planetu tako velika neroda. Katastrofauser posted image ...ma stopka je padla!

Coelho

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
24.1.2008 8:48:05   
lara light
A vam zaupam, kako je bilo z mojo stopko? Mi je prav nerodno, a delimo dobro in slabouser posted image
Torej, grem lepo se stuširat, že prej pripravim vse potrebno za stopko in začnem. Odprem prvo vodo, se mi grdo zlomi (ne znam tega lomit), ostane malo steklene špikice, ki štrči v luft..pri drugi odlomim, še slabše in se urežem v kazalec na levi. Ni panike, si operem, kri curi, zato si malo s papirčkom zavijem... in gremo naprej, odprem tretjo, to je bil prašek. OJOJ. Zaradi papirčka, zgleda, da nimam občutka, nimam pojma, al pa je bila defektna, se mi zrobi zg.del v roki in se porežem v desni palec. Super. Zdaj sem trenutni paraplegik in kdo bo odpru zadnji prašek. Obe roki precej od krvi, ta desna res močno. Bosa sem v kopalnici, potleh sami mali košči stekla, kamor pogledam. Stegnem se do lijaka, zopet sperem roke..obrišem do suhega, se mi tresejo tokrat in poskušam odpret tazadnjo. Komaj, a spet se grdo zlomi. Ni važno. Hitro posesam obe vodi, injekcija je (zunaj seveda) vsa od krvi..še praška...in gledam zadnjico..in pičim instisnem, vse ok. Se pogledam v ogledalo..rit krvava, roke, umivalnik, omarca...tako veselo na delo, vse spucat, pobrisat potleh, posesat, 3 brisače od krvi skrit, da mojga k pride (ko bom že spala), ne bo skrbelo...happy end!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4672
24.1.2008 8:53:05   
sayuri
Jutro punce user posted image

Anime user posted image user posted image user posted image , pa si jih slišala user posted image user posted image user posted image . Najbolje je vse skupaj ignorirat in preslišat. Tak je tale naš ata, kaj čmo. Men je blo tud že prav smešno...sem se komaj zadrževala, da nisem v smeh butlna.... No...enkrat pa me je v jok spravu - takrat s tistimi zamrznjenčki. user posted image  Ampak takrat sem bila že nosečka in so mi hormončki nagajali user posted image . Lepo se špikaj še naprej, folikli naj pa rastejo, rastejo..
Pija šampanjec + rdeča user posted image user posted image user posted image . Lepa kombinacija. Kratka kiklca, tud lepa kombinacija user posted image . Kaj pa tvoj? Kako bo pa on zrihtan? Men so fantje na porokah tko lepi, ko so tko uštimani user posted image . Živim namreč pri gradu, kjer so vsako soboto poroke (pozimi malo manj) in čez okno pogosto čekiram...user posted image  user posted image user posted image
Arneja tko si me nasmejala s tisto izjavo - "Je Čedo dobro namešal" user posted image user posted image user posted image  Sam men se zdi, da ni bil Čedo user posted image  Čaki mal, zdaj sem pa že malo pobrkljala user posted image . Ja, ja, na punkciji je bil Rešev sine - Žan al kaj je že? Na Etju pa je bil Čedomir user posted image . Te je pa zopet zelo luštno brat, ker si bolj sproščeno in ker se približuje dan D user posted image  Aja, ata Reš me pa zadnjič ni videl, ker je neki norel z mobitelom po sprejemni pisarni gor in dol user posted image
DaisyE čekiranje na wcju je zelo zapletena zadeva. Mi imamo wc brez oken, tko da se mi je pri tisti luči vedno zdelo, da vidim neke roza fleke user posted image . Vlasta in Toni se ne data in sta lepo varno spravljena na tolem. Komu se pa da v tem mrazu ven hodit? user posted image
konina bse najboljše tvoji veliki princeski. Oooo, že šolarka bo letos user posted image . Tole je tudi ena prelomnica, a ne? user posted image

Vsem ostalim hvala za čestitke user posted image . MOram priznat, da sem res veliko bolj pomirjena. Le tole bruhanje me skrbi. user posted image  Včeraj mi niti do wcja ni uspelo prinest. Na koncu nič več v želodcu ni bilo, pa me je še kar sililo neki na user posted image . Potem se pa kar trest začnem, pa tko sem švoh... user posted image  MAlo se tolažim s tem, da bruham nekaj ur po zaužitju hrane - tko 3-4 urce po kosilu (ki je vedno enako user posted image ), tko da nekaj hrane verjetno le gre po žilah, a ne? Slabosti pa zares počasi izginjajo. Vonjave ne, slabosti pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4673
24.1.2008 9:00:00   
sayuri
lara light ojej, tole si pa imela žurko včeraj. user posted image  SAj vem, da ni smešno, ampak ko sem tole brala si me prav v smeh spravila user posted image . Važno, da je stopka zdaj v riti, prsti se bojo že pocajtali user posted image .

Sem pa jaz imela v prvem postopku prav tako problem s tem lomljenjem flašk.user posted image  TAkrat sem imela Menogon in ene stekleničke nikakor nisem mogla zlomit user posted image . Pol sem pa stekleničke tko naštimala po vrsti, da ko sem šla k atu Rešu, je on zagrabil tisto ta "škart". Pa je on tud ni mogu. Pol je pa rekel, da včaih vrat stekleničke ni zarezan in se potem ne da zlomit. DA naj takšno stekleničko raje k njemu prinesemo, pa nam jo bo on zamenjal. user posted image  No, on je potem tisto flaško z olfa nožem zarezal, potem se je pa lepo zlomila. user posted image  Je pa imela zalazoya tud pripetljaje, ko je polila oz. razbila eno dozo. Je šibala potem k atu in je rekel, da se zgodi, pa ji je novo dal. user posted image  
Sam tkole s stopko je pa res kriza....še dobro, da ti ni vse po tleh zgrmelo. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
24.1.2008 9:09:53   
lara light
Sayuri, ti se samo smej, saj jaz se tudiuser posted image , zato sem to napisala, da bo vsaj ena korist! user posted image  
Je pa res, da lahko nastane pravi problem s temi flaškicami.
Čuvaj(te) se!

Coelho

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......