arneja
|
Lejla, koliko jajčkov je bilo danes ? Seznamček urediti pa meni kar zahtevno izgleda . Bomo videli, če se bom v soboto kaj izkazala . Pija, a danes bo pa aerobika padla ? Pridna punca si ti . Šampanjc in bordo rdeča gresta lepo skupaj. Kaj pa kaj zlatega ali srebrnega, kombiniranega z belo? Se to spodobi za poročne obleke? Dejzika, a ti tudi delaš kot nora? Ti moraš pa res malo izpreči, da bosta Toni in Vlasta lahko zadihala . Pozdravi Mlinčko, povej ji, da mislimo nanjo, punce tu gor . Abrica, kam si se ti nam skrila ? Ti mehurček še vedno nagaja? Sonček33, saj po pomlad že skoraj jutri tu . Kar pridi že zdaj malo čvekat . Ribica, ti pa že v sredo vidiš, kakšno je stanje spodaj ? Prehlad bo pa minil, kar raje brez tabletk zdržat. B-comleks je že v moji domači lekarni . Jadrnica, vedve z Dejzi bosta pa že naslednji teden uradni nosečkici . Jaz bi tudi stalno nekaj jedla, pa nisem noseča . Kaj šele bo . Netka, kakor sem jaz razumela Reša, obstajajo stopke za v rito in za v trebuh. In jaz sem dobila tisto za v trebuh. Saj bo tudi marec prišel . Čeprav jaz zdaj že 11. februarja dneve odštevam, ap se mi zdi še grozno dooolgo do takrat . Dejzica nas pa vse v smeh spravi . Kajsica, se ti tudi že s kakšnimi vitaminčki filaš? In prav si naredila, da zdaj izpite šponaš, ker tako vsaj čas malo hitreje mine. Rane pa vem, da so še sveže. Zame ste vse punce, ki ste dale abrazijo čez, zelo, zelo močne. Meni bi se verjetno zmešalo. Jaz sem si pa danes cel dan predstavljala tisto žensko, ki je pri 41-ih končno dobila otročička. Kako polna energije in srečna je. Si prav njen obraz prikličem v spomin in mi daje upanje, da nekoč bo tudi nam uspelo . Anime, Reš ga pa res pihne, da ti ni rekel, da moraš škatlo prinesti, potem te pa kregal, ker je nisi. Ali pa res predvideva, da me vse tu gor na netu izvemo . Čeprav jaz sem res tu gor za to izvedela, samo meni je potem še rekel. Tebi je pa pozabil, potem je pa tebe kregal, jao, jao, ata naš . Haha, kaj če bi mu res rekla, če ste eni pred petimi leti rekli ... . Lara, ti si imela pa včeraj takšno krvavo klanje ? So se pa meni tudi vedno ti pokrovčki ampulc lomili pa me je bilo potem še strah, da je kakšno stekelce prišlo v tekočino, pa očitno na srečo ni. Na koncu sem pogruntala kako moram prijeti, da se mi ni zdrobilo med prsti. Sayurči, potem je pa Žanko dobro namešal, ne ? Pa še Čedo imel srečno roko pri izbiri . Joj, koliko moških je tvoja dva otročička delalo . Dan D pa zame sicer počasi a vztrajno prihaja . Tvoje bruhanje je pa res kriza, tako da upam, da gre res kmalu stran. Reš je pa z olfo eno stekleničko razžagal ? Jaz sem pa zadnjič razmišljala, kaj če si ti dobila tisti Puregon ali kaj že, zaradi prejšnje molarne nosečnosti? Je bila pa precej učinkovito, ne ?