pikica_30
|
Oooojj srečke !!! Jaz sem pa doma cel teden na bolniški (viroza in vneto oko), ampak je zunaj tak lep sonček, da bi kar mal ven šla... danes sem že boljš, čeprav še vedno smrkam, ampak zdravnica je rekla, da pri nosečnosti raje ne tvegajmo in bodimo cel teden doma! Bom pa malo stanovanje pospravila! Končno! Spet je toliko tem, da itak ne bom vseh sfolgala: 1. Bravo Mojca za strokovca!!! sem ga sam aimela za državno upravo in sem bila potem ko sem ga naredila tako vesela, da je mami rekla, da ne ve, če sem bila tok vesela niti ko sem diplomirala! 2. pozdravljene nove !!! junija bo res pravi baby boom! 3. vozički: se zdaj nekako odločam med quinny 3xl in PP GT3 (na sončku ga imajo sedaj v akciji za 359 €!!!), saj mi je še ful všeč PP Skate, ampak je drag in spodaj nima košare, pa tudi Quinny Buzz (kot alei) pa ste me odvrnile s komentarji zaradi majhnih kolešč spredaj; bomo še vseeno malo počakali 4. morje: ja jaz sem mislila, da ga letos sploh ne bo zaradi , ampak če rodim začetek junija oz. konec maja (če me prehiti, ker midve s sestro sva bile obe 10 dni prej, moj mož pa cel mesec prej), po moje ni problema iti konec avgusta ali pa v začetku septembra (verjetno Hrvaška). men je morje nekaj najlepšega na svetu in bi ga največ pogrešala, če ne bi nič šla. tako da upam, da bo vse ok in bomo lahko šli. ali je boljše iti v hotel ali apartma s tako majhnim ? 5. beli tok: jaz ga imam tud skoz, ampak sem ga imela že pred nosečnostjo in ga je sedaj isto ali pa celo malo manj 6. brcike: tud jaz ga čutim skoraj skoz, pa kar orng me brcne , sploh zvečer preden grem spat (sem bolj pozna) takrat okrog 1 ponoči ima svoj boksarski ring , me je pa včeraj tako čudno brcal ko sem sedela za računalnikom, da sem čutila kar ene krče v nožnici... sem mislila da že hoče ven...to pa ne še miško! ampak sem se malo ustrašila in šla takoj ležat in spat in danes je ok zaenkrat! 7. paketi za novorojenčke: jaz bi tudi tam posteljico vzela pa mogoče trip trap stolček, ampak potem se mi pa kar ne nabere za ves preostali znesek. ali ne morš vzet tako, da bi vzel recimo posteljico in stolček, kar ostane pa v denarju? se mal zmišljujem, saj vem. 8. sladkarijam se pa itak tud jaz ne morem upreti, tako da nimam nobenega recepta za vzdržnost od čokolade. pravzaprav rano jem domačica piškote. No, to bo zaenkrat vse. sem se čist preveč razpisala. pridne bodite in pojdite malo na sonček!!!
|