|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
24.1.2008 6:30:17   
Anonimen
Dobro jutro od mene. Danes sem prva in vam zato kuham eno user posted image za vse tiste, ki jo pijete. Jaz jo namreč videti ne morem, pred nosečnostjo sem bila pa kar malo zasvojena z njo.
Danes sem se zbudila ob petih, ko je moj vstal za v službo in nisem mogla nazaj zaspatuser posted image user posted image .

Vidim, da še vse spite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
24.1.2008 7:56:34   
Kaja08
Dobro jutro! Hvala za kavico, ninny!!
Mojca, globoko se opravičujem - včeri sem bila tako evforična in pod vtisom stanovanja, da sem ti pozabila čestitati za strokovca!!!!! ČESTITKE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
tteeaa, hvala za pojasnilo. Si me kar pomirila, ker sem se že ustrašila, da mi bojo s pretekom pogodbe drastično zmanjšal porodniško - zdej, ko mečeva šuške na kup za stanovanje, vsak evro prav pride user posted image
Uuuu, kaj se mi je dons ponoč zgodil - zbudila sem se, ker me je tako krč v meča prijel, da sem misnla, da bom crknla. Vsaj pomoje se je to zgodil... Morm mojga vprašat, če je bilo to res in sva se pol tud neki pogovarjala, al sem samo sanjala (okoli polne lune (no ja, pa tud če ni polne lune) imam namreč zelo burne noči, samo se jih ne spomnim user posted image  Ponavad kej čeblam al pa sedim na postli....). Samo glede na to, da me še vedno meč boli, je bilo verjetno res.....Zdej pa že pijem magnezijeve šumečke - upam, da kej nuca.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
24.1.2008 7:59:55   
alea01
Jutro se od mene!

A ve tudi hodite veliko lulat? Glede na to, da zelo malo pijem- ko pa nisem nikoli žejna, le kadar se spomnim, zelo veliko lulam. Ponoci grem 5-6xuser posted image . Cez dan pa skoz. Kaj se ne bi moglo to v drugem trimesecju umirit? Ker koliko vem je bilo na zacetku zaradi tega, ker se je maternica sirila navzdol, zdaj se pa proti popku-oz. je že pri popku, in naj ne bi tolk hodili lulatuser posted image  razen spet v zadnjem trimesečju, ko otrok pritiska na mehur. A nimam prav?
In ce toliko lulam, pol se mi ne bi smela nabirati vodauser posted image . Ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
24.1.2008 8:02:44   
babysolza
Ojla punce,

ja kr mal krmežljave ste zjutri a ne? Jst sm pa že pridno v službi.user posted image  Mam kr velik dela danes in upam, da bom zvečer vsaj zmogla en švoh sprehod. Če ne bom kmalu zakrnela...
Jst tud že kr mal sanjam dopust - enkrat avgusta bi čist prou pršel. Mamo doma kamper in zdej se ne morem odločit, al bi šla tako al pa po enih 15-ih letih spet mal v kak hotel. Bomo vidli. Glavno, da gremo!!!
Ja voziček, to pa je problem. Midva sva že nabavla Peregota 4-kolesnika in se mi zdi ful fajn. Tej 3-kolesniki pa mi niso ne lepi ne kej preveč stabilni. Ampak - kokr komu paše!
Končno smo pršli tud do mal sončka! Upam, da se bo držal tud čez vikend? user posted image

Uživejte v brcikah in lp!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
24.1.2008 8:02:55   
alea01
Kaja zelim ti, da najboljse uredita v zvezi s stanovanjem in ce je to stanovanje v LJ, ga po mojem bosta tiktak prodala. In je boljse, da zdaj malo stisneta in se pol imate vsi trije skrajno lepouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
24.1.2008 8:04:46   
Kaja08
Mogoče se ti je pa mali usedel na mehur in te zato skoz lulat... Jaz sicer tudi večkrat grem, ampak ni tako hudo. Ponoči grem le redkokdaj, čez dan pa večkrat kot prej. Je pa res, da sem že prej pogosto hodila - pomoje imam mehur velik k mala limona - ne drži prou dost vode user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
24.1.2008 8:18:21   
Anonimen
Jaz grem ponoči največkrat enkrat na wc, pa moram reči da kar dosti spijem., tudi zvečer.

Sem pozabila Kaja čestitke za stanovanjeuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4582
24.1.2008 8:20:07   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image
Jaz pa danes začuda nisem šla lulat ponoči, sem zdržala do jutra.user posted image
Včeraj sem vas samo prebrala, tipkat se mi pa ni dalo.user posted image  Sem tolk nekaj lena ratala zadnje dni.user posted image
Zdaj pa že razmišljam, da bi šla do hladilnika nekaj pojest. Pa se mi tudi tega ne da.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
24.1.2008 8:28:08   
Anonimen

user posted image   

user posted image

28. maj
user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   MORFO: user posted image / +4 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg
user posted image   uurska

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +3 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  spol: user posted image  / + 6 kg
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFO: user posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image / + 8 kg
user posted image    sassy  1 user posted image  + 4 kg

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1. / P 31.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO user posted image / +4 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image     MORFO 13.2. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. / spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image   MORFO  6.2.

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

Sem samo pognala seznam naprej. user posted image Pa nekaj dopisala.

< Sporočilo je popravil Didlina -- 24.1.2008 8:32:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
24.1.2008 8:28:16   
lunca14
Mene pa fajn dajejo hormoni,zato bom to tudi napisala.....zaenkrat vas zapuščam,do morfologije,zakaj??????????zato,ker sem že parkrat,komentirala kako stvar,se hotela vključit v debato,ampak enostavno me niste sprejele,počutim se ignorirano,zato zapuščam RR.Brez zamere,le tako se počutim,mejte se fajn lepo klepetajte še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
24.1.2008 8:29:23   
alea01
Jaz sem danes pojedla eno jabolko, en kivi, ananas in 100g navadno milko!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
24.1.2008 8:33:22   
alea01
Lunca14user posted image user posted image user posted image . Pa to se vsem dogaja. Pac zagrabimo za eno debato in smo tam. Vse pa preberemo. Meni se to tudi dogaja, pa mi na misel ne pride da bi zapustila RR. In zato debato odprem čez nekaj dni spet in zagrabijo. Tako pač je.
Pogrešali te bomo in upam, da se res javiš po morfologiji. Želim ti vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
24.1.2008 8:37:07   
Kaja08
Ha, Lunca14, ne bit taka! Mogoče pa pač nobena ni vedela odgovora na tvoje vprašanje, ali pa ni imela nič pametnega za dodati, pa pač ni šla tema skoz.... Itak se pa to vsem dogaja - pa pač večkrat isto napišeš in slej ko prej, kakšna zagrabi kost in se začne diskutiranje... Ja, če nas boš pa vseeno zapustila, ti pa želim vse dobro - no, po morfologiji pa lahko vseeno poročaš, kako je šlo user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
24.1.2008 8:38:47   
Anonimen
Lunca14 user posted image  zakaj zdaj to? Nevede kakšen post spregledamo in debata teče dalje. Zaradi tega pa res ni treba, da greš.user posted image  

Daj, hormončki ti delajo na polno, pa si občutljiva user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4589
24.1.2008 8:40:12   
Anonimen
Lunica14, pa jaz tebe rabim, da bova lahko prekomentirali glede na morfologijo, saj jo imava isti dan.user posted image user posted image  Ala, kombek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.1.2008 8:44:04   
Anonimen
Lunca14 tega ti pa res ni treba delati. Kot je že alea napisala vsa sporočila prebremo in nikogar ne ignoriramo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.1.2008 8:50:40   
*Mojca*
jutro!

lunica14 ne seri no user posted image user posted image tudi mene se včasih zignorira, pa to še ni razlog za it. to se dogaja vsem, kot so punce že rekle.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.1.2008 9:01:16   
Anonimen
No, jaz grem, ve pa pridno čvekajte, da bom imela kaj za prebrat po kosilu.user posted image
Pa lepo dopoldne vam želim, zame se je že začelo pozitivno. Zahvala gre sončku, ki tako lepo preganja te depresivne in turobne dneve.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4593
24.1.2008 9:03:19   
Anonimen
Pa še nekaj, da vam povem: ne rabimo prehitevat majčic, je dovolj da smo prehitele aprilčice, kmalu bomo pa še marčevke.user posted image user posted image user posted image
Slučajno  sem videla, da smo jih šišnile. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
24.1.2008 9:14:32   
*Mojca*
kdaj pa gremo na 2.del? user posted image

Itak smo legende user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
24.1.2008 9:26:48   
adeja
Dobro jutro!
Da se javim še jaz. Sicer je bolj redko, ko se javim, upam, da me preberete, sicer pa se mi zdi da se itak premalo javljam in me ne zato tudi ne komentirate kaj dosti. Je pa fajn brat, kar pa delam pogosto, skoraj vsak dan, čas za pisanje pa ponavadi zmanjka-sem v službi in če hočeš prebrat še odg. in se aktivno vključit ura teče. Lunca 14, tudi jaz imam morfo 5.2. kot ti. Pa upam, da bo vse ok. Pa lep dan in ogromno brcik vsem junijčicam in bebikamuser posted image user posted image !

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
24.1.2008 9:40:12   
aleksandra silvija
Jutro, jutro, pravzaprav je zunaj že prav lep dan.

NiNNY-hvala za kavouser posted image , sem že od kakih 5.30 pokonci, ampak na RR frem, ko gresta otroka v vrtec, šolo.

Lunca14-ne bit no užaljena. Saj res preberemo ena od druge kar napišemo, jaz se sploh ne sekiram al je odziv ali ga ni--- meni je fino brati, pa tudi fino napisati, sploh ker sem v bolniški in bi brez RR še bolj user posted image .
Vsako sporočilo dobrodošlo Lunca14.
Če se zdaj spomnim-npr. nisem čestitala Mojci za strokovca, pa za......sorrry, čestitke sedajuser posted image , pa še velikooooo bi se našlo.

TTeeaa držim pesti za izpituser posted image .

Alea01-mogoče se ti je user posted image  res "parkiral" na mehur. Včasih je to odvisno od položajauser posted image . Ampak vseeno se potrudi in VEČ pij. Več piješ, ledvica lažje izločajo tekočino in načeloma manj otekaš, pa naj se sliši še tako čudno!
Samp pri hrani pazi. Ne jej slanih stvari (krekerji,čipsi, konzervirana hrana, suho meso, salame, siri, umetni dodatki jedem), pa mislim, da bi se moralo poznati. Pa seveda PIT. Pa saj vešuser posted image .

Otekanje NIKAKOR NE pomeni, da če boš manj pila, boš manj otekala. Nasprotno.

Tako, vse ste po službah, zaposlene, prebrala sem vas, uaaaaaaaa--res smo pridne v čvekanju in obračanju strani, pa grem pripravit kosilo za mojo pupo, se vrne iz šole že ob 11.30 in bo danes kosilo jedla doma.
To je nekaj čisto posebnega--ko sem delala, sem ponjo hodila okoli15.ure in je šla zadnja, predzadnja domov iz svojega razredauser posted image . Vsaj 1 dobra stran bolniške.
Čeprav bi VELIKO raje normalno delala, hodila na sprehode, po nakupih ali sedaj še bolj po ogledovanjih za user posted image  in se NE sekirala kaj bo z user posted image .

KAja08 2-sobna stanovanja gredo za med. Pa saj veš.Pa tudi en čar in vznemirjenje(prijetno) je v selitvi. Ni res?

LP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
24.1.2008 9:44:26   
aleksandra silvija
če hočeš prebrat še odg. in se aktivno vključit ura teče.
, Adeja res jeuser posted image user posted image user posted image . Na tak način nekoliko lažje odštevam dneve do user posted image . Je pa 1 ura ali 2 TAKOJ okoli!

Sedaj pa brišem dol, ker sem že itak čisto preveč napisala.

Aha še to. Mojca, si me pa nasmejala z včerajšnjimi dogodivščinami--sploh tisto o šamponu je bilo superuser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
24.1.2008 9:48:47   
Anonimen
Dobro jutro user posted image . Zdej pa res vidim, da nism sm jst hormončica - lunca - dej no, sej veš. Bejbe so na bolniški, pa čvekajo, ene še nimamo otrok, pa tud lažje. Ampak ko bomo pa rodile, pa itak ne bo več take gužve na forumuuser posted image .

Če si ne premisliš, upam, da se vrneš po morfo.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
24.1.2008 9:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

kdaj pa gremo na 2.del? user posted image

Itak smo legende user posted image

ko pridemo do strani 200user posted image . A nas niso včasih julijke hecale, da nič ne čvekamo, ker so bile skoz v prednostiuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?