|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
23.1.2008 8:49:19   
*Mojca*
Jaaaa in bricke mam non stop user posted image

Sploh se ne zavedam da smo že na polovici...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
23.1.2008 8:50:55   
beyba
Aja da vam še jst napišem za voziček.

Všeč so mi jane, gt, pa quinny fristile-Trikolesniki vsi.

Trikolesniki res niso za makadam, niso pa tut ne modna muha. Trikolesniki so mišljeni za šport(tek, rolanje), ker so veliko lažje vodljivi kot pa štirikolesniki, kar je pri vešji hitrosti nujno. Zato je tut 80% trikolesnikov opremljenih z bremzo na ročaju.

Jane ima slabo lastnost, da se ne da popolnamoa stegnit(180 stopinj) in prav tako ne popolnoma dvignit (90 stopinj)
Gt mi je full lep in vse ql, samo poznam eno ki ga ima in je rekla, da je preveč robusten, težko zložljiv in težako ko svinja. Glede na to da v 2letih vozišek sestaviš in raztaviš, ga daš v avto in ven  z njega, ga nosiš v stanovanje, v3 štuk....Vrjemte, da se ga naveličaš sploh če ma blizu 10kg.

Tako da ostane samo še quinny,za katerega sem se potem tudi odločila in ga tudi že dobila, samo v BELGIJO, k prijateljici( tja je blo namreč brez poštnine tako da smo prišparal 45eur user posted image ) in ga bo potem ona dostavla v slovenijo ko pride. Barva send.

Itak komaj čakam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
23.1.2008 8:54:56   
čbela
punce dobro jutro....
no pa grem proti 21tednu....nuhalna za mano:-)sam to me je tok zmedlo za spol, ker ne vem kaj imamo:-)
a je bila katera pri dr. pušenjaku, pa da je zadel spol, ginekologinja pa drugače reče?
sej mogoče se tok obremenjujm....sam rada bi vedela kaj imamo:)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
23.1.2008 8:55:40   
Anonimen
No beyba, pa si ga končno dobila. Saj to so res težke odločitve.
Najhuje je to, ko ti potem reče v trgovini, da jih nimajo več na zalogi veliko, ker prihajajo novi modeli. Potem pa res razmišljaš v nedogled kaj bi kupil.user posted image

Mene pa tolk trebuh srbi. Itak mi skozi brca, sam se koža razteza malo preveč. Me prav zanima kje bo na koncu ta trebuh. že zdaj se s problemi sklonim in kaj poberem s tal. Je kar fajn malo pojamrat,da se ni treba sklanjat.user posted image  Vsaj, ko je dragi zraven.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
23.1.2008 8:58:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čbela

punce dobro jutro....
no pa grem proti 21tednu....nuhalna za mano:-)sam to me je tok zmedlo za spol, ker ne vem kaj imamo:-)
a je bila katera pri dr. pušenjaku, pa da je zadel spol, ginekologinja pa drugače reče?
sej mogoče se tok obremenjujm....sam rada bi vedela kaj imamo:)

Napovedovanje spola na NS ni zagotovilo, da si 100%. Ker si proti 21 tednu, boš imela obširen pregled, pa boš tam vprašala za spol- morfologija.
Verjamem, da ti je težko, sploh, če je že skeptično povedano iz strani g.user posted image

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
23.1.2008 8:59:01   
Anonimen
Dobro jutro.
 Mojca - sva celo pop držala pestke. Sem ful veselauser posted image user posted image user posted image
Aleksandra Silvija - srečnica, da lahko ješ regrat, men je g rekel, da naj se ga izogibam na daleč, zarad tokse. Ma bo že.

Jaz tud čutim mojga srčka čedalje bolj, sploh če mu ne paše kako mama sedi.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4506
23.1.2008 8:59:57   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Je kar fajn malo pojamrat,da se ni treba sklanjat.user posted image  Vsaj, ko je dragi zraven.user posted image

Ti barabica user posted image

Jza sem ista user posted image

Hvala nya user posted image samo da je končno za mano...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
23.1.2008 9:01:14   
Anonimen
Aja, še to .Občina Novo mesto ne da nič za otroka. So škrti.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
23.1.2008 9:01:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Je kar fajn malo pojamrat,da se ni treba sklanjat.user posted image  Vsaj, ko je dragi zraven.user posted image

Ti barabica user posted image

Jza sem ista user posted image

Hvala nya user posted image samo da je končno za mano...

user posted image user posted image user posted image  no vidiš, smo po hudiču. user posted image  V bistvu moj niti ne pogleda več proti meni, se kar skloni pa pobere, brez pripomb.user posted image  Sem ga kar ok navadila.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
23.1.2008 9:05:22   
*Mojca*
Didlina dobro si ga zdresirala. Bom morala tudi jaz mojega. Njemu je treba še vedno rečt user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
23.1.2008 9:09:11   
aleksandra silvija
Oh, Nya saj res--toxauser posted image user posted image user posted image .  Ja, nič ne bo letos z regradom---ampak kako presneto, da se v več kot 30-ih letih z nijm nisem okužila????

Pa sem ga pojedla na tone, sploh ko ga je še nabirala in preipravljala moja mamiuser posted image ??????

Bom pa drugo letouser posted image .

Pa glede dopusta sva se z mojim zmenila. Šli bomo na "blef" enkart konec julija ali začetek avgusta--odvisno od počutja, vremena, zdravjaa....
Ali pa celo prej, bomo še videli. Jaz bom itak na porodniški, on si pa lahko dopust vzame kadar želi.user posted image
Nekaj bomo že našli--očitno na HRVAŠKI obali---smo se odpovedali ladjam, letalom---zaenkrat--user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
23.1.2008 9:11:27   
Anonimen
Midva pa konc avgusta, če bo vse po sreči. Na dopust mislim.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
23.1.2008 9:12:28   
*Mojca*
Jaz bi tudi šla enkrat konc avgusta pa me je strah kako s tako malim dojenčkom. Cela familija me je napsihirala da to ne gre. Kaj mislite?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
23.1.2008 9:14:35   
Anonimen
Mi pa ne gremo na dopust. user posted image  Midva imava tolk stroškov od maja naprej, da glava peče.user posted image  registracija avta, rosjtvo, brat se ženi (200 ljudiuser posted image user posted image user posted image )...

Kar ne smem pomislit na to.user posted image

Nič, grem spet v lov na papirologijo. Se mi že meša od tega vsega,.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
23.1.2008 9:14:45   
Anonimen

Jaz bi tudi šla enkrat konc avgusta pa me je strah kako s tako malim dojenčkom. Cela familija me je napsihirala da to ne gre. Kaj mislite?

Moja prijateljica je rodila junija 2007, pa so šli konc avgusta za 14 dni na morje. So meli šotorček, da je bla mala v senci, pa je ful uživala. Sam niso v največji vročini hodili na plažo.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
23.1.2008 9:15:45   
Anonimen
aleksandra silvija  imaš zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
23.1.2008 9:16:59   
Anonimen
Pa sm jo enkrat jaz obrnila. Jupi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
23.1.2008 9:17:24   
alea01
Mojca odvisno kaksen tip človeka si in koliko kompliciras. Moja kolegica je s stirimesečnim sinčkom sla na Malto. Pa je bilo vse kul. Midva tudi planirava dopust in to verjetno z avtodomomuser posted image . Bomo videli

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
23.1.2008 9:17:35   
*Mojca*
Midva sva bila lani v enem lušnem malem hotelčku na Hvaru. Cena za polpenzion za enega je bila 210 eur. Bil je na samem, svoja plaža, borovčki, skratka...sanjsko. Malo se edino bojim poti, ker je vseeno 5 ur do dol.

Itak pavsi pretiravajo in po njihovo bi moral biti 6 mesecev doma...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
23.1.2008 9:21:01   
Anonimen
user posted image
Itak pavsi pretiravajo in po njihovo bi moral biti 6 mesecev doma...user posted image

Itak, zaprt do novga letauser posted image user posted image user posted image

Moji so bli z mano na morju, ko sm bla stara dobre tri mesece, sem se tud kopala, v svojem bazenčku, sm baje ful uživala.

Midva hodiva na Brač.Sej se ustaviš vmes, pač mal večkrat. Prej sva se za čikpavzo, zdej pa babypavzo, tko jeuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
23.1.2008 9:22:09   
simdar
uvuv, kako da imaš morfo tako zgodaj? PDP imava na isti dan, pa so me naročili 6.2., oziroma moram prej še poklicat. Sestra mi je pri naročanju rekla, da bi naj bilo najbolj idealno za morfo okol 13.2. Naročila sem se v LJ porodnišnici.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
23.1.2008 9:27:38   
Anonimen
Dobro jutro čvekice. Moram kar sproti komentirat, da kaj ne pozabim.

Mojca čestitke za strokovcauser posted image user posted image user posted image user posted image

V prvo sva šla očetovstvo narediti preden sem rodila na občino, v drugo pa nama tega ne bo treba delat, ker sva poročena.Pri meni niso nič kompliciral, oba gresta gor, morata imeti s sabo en osebni dokument in se naredi zapisnik, kjer se oba podpišeta.

Mi tudi letos ne gremo na dopust.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4522
23.1.2008 9:44:05   
Anonimen
Zdej pa ne vem, al ta rr spet ne dela al res nobena nič ne piše. Nč, grem se zrihtat za v službo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4523
23.1.2008 9:44:56   
Anonimen
Nya, le nobena nič ne napišeuser posted image ravno sedaj, ko imam jaz 5 minut časa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
23.1.2008 9:59:24   
Anonimen
NO, jst bom zdej odpeketala. Lep dan vam želim, pa izkoristite sonček.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?