|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
22.1.2008 13:11:08   
tejkaz
bambi pol si ista kot jaz. Takrat ko kaj pišem, lahko veste da imam en obrok zraven računalnika. Zdajle malicam. Mnjami :)

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.1.2008 13:11:12   
Manika
oj

V Avstrijo se res splača it po določene kose bele tehnike. Brat in punca sta ravno kupovala pralni stroj in sušilca. Sta ga dobila veliko ceneje, kot pri nas. V Metroju imajo dostikrat kakšne akcije.
Mi smo na srečo že to dali skoz, smo že v svoji hiši 3 leta. Stem pa nastanejo problemi z oljem, fasade še nimamo... Ne bom izgubljala besed....

Pozdravljene nove user posted image . Kako se počutite? Vse ok?

Jaz čakam klic dr. Pelkičeve, preučuje moje datume user posted image . Bi že kar šla, da bom pomirjena, samo vem, da prej kot čez 14 dni ne bom rabla it na NS. Prehitro. Berem, da ste ene že v 12. tednu... Srečke. Jaz še kar v 10...

Grem nekaj za kosilo narest, pol pa po Majo v vrtec.

Dijo, NIna

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.1.2008 13:18:56   
mishel
ARAIT tudi jaz se bolj poredko oglašam in zato razumem, da se punce ne spomnjijo tako pogosto na mene, kot na tiste, ki ves čas skupaj čvekajo. Je pa vseeno tako lušno brat, a ne?!

PABLO tebi pa samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.1.2008 13:22:05   
gajka
Erin - samo nekaj popravkov za sezname. So me danes klicali, da je moja G zbolela in so mi NS prestavili na 25.1., za GP pa imam še neznani datum, mi ga bodo javili naknadno. 

Samo eno vprašanje za tiste, ki ste že dale skozi NS. Meni je danes sestra po telefonu rekla, da je dobro, če imam s sabo kak bolj sladek sok. A katera ve zakaj? A potem tale glukoza ''poživi'' user posted image  in ga pripravi za pregled? A NS se izvaja z navadnim UZ, onim preko trebuha? Pač sem nevednica... user posted image

Pri včerajšnjem zapravljanju v Merkurju pa sem imela to srečo, da sem zbrala kar nekaj popustov (12% na nalepke, ki so se zbirale decembra, pa še 5% na gotovino) in sem skupaj zbrala za dobrih 700 EUR popusta, pa še vedno imam na vso belo tehniko 5 let garancije. Sem imela možnost dobiti Gorenjevo belo tehniko 30% ceneje, ampak samo z 2-letno garancijo, pa se mi vseeno zdi 5 let garancije več vredno.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.1.2008 13:24:07   
gajka
tejkaz - in sedaj me zahtevamo ta roman! Boš pa rabla malo daljšo malico! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.1.2008 13:37:33   
bambi14
Ne se jezit,.....naši malčki že čutijo naše razpoloženje,.....saj vemo da misliš na nas.user posted image
Želim ti lep dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.1.2008 14:05:35   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ryssa - dobrodošlaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Kako se počutiš?user posted image

Bruham hvalabogu ne, imam pa slabosti, ves čas moram imet nekaj v želodcu če ne je kriza. Sicer pa gre sedaj že na boljše user posted image  vsaj upam.

Test nosečnosti pa je bil pozitiven na fantov rojstni dan, je bilo prav lepo presenečenje. Moram pohvalit Clearblue, ki je dal čist jasen plusek, Babycheck pa neko dvomljivo zelo rahlo črtico.

Vso srečo vsem danes, ki imate nuhalno. Joj, kok vam bo fajn, jaz sem še čist raznežena od GP.

Vas pa stokrat na dan pridem prebrat, spremljam pa vas že od pozitivnega testa dalje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.1.2008 15:20:49   
naty13
Manika tudi jaz sem 10t2d, pa se ne smemo nič sekirat. Nekatere so 13t, nekatere so pa tudi 2t za nama. Boš videla kako gre hitro 40t naokoli. Še najbolj se vlečejo prvi trije meseci in potem zadnji, ko si res že malo sit vsega in v pričakovanju. Vmes gre pa tako hitro kot bi mignil.

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
22.1.2008 17:30:22   
Manika
ja, vlečejo se že res meni ti tedni. Bolje je pol, ko lahko govoriš v mesecihuser posted image
prva nosečnost je šla prehitro mimo mene. Sem bila še v šoli in ravno matura, tako da sploh ni bilo časa čakat in štet in razmišljat. Zdaj pa kar vsak dan čakam na gibe in vse kar pride zraven.

Vam povem, da danes ne morem nič drugega kot spati. Dopoldan sem bila malo v službi, zdaj sem spet prišla za eno uro, me je sodelavka prosila. Vmes sem pa doma spala. Razen kar sem se mogla z Majo pogovarjat, pa še to sem se v spanjuuser posted image

Čakam na poročila Erin in ostalih...

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.1.2008 18:59:29   
nell
Pozdravljene punce!

Čvekice ste in tako je prav. Je kar luštno prebrat toliko sporočil od vas, ko končno prideš do računalnika.

Erin ti si tako kot jaz. Js še tudi zmeri delam za določen čas, oziroma sem odvisna od podaljšanja pogodb. Tako delam že 4 leto, vmes sm mela 1 leto pripravništvo, ampak sem delala kot samostojen vzgojitelj. Tko da pri men zgleda to taole, delam od septembra do konca junija, julij in avgust pa lah lepo doma čičam in čakam, da se me kdo usmili. Tko da je tud men vse skp prekipelo, kr bi lahk še neki časa čakala na svojga prvega dojenčka, pa še itaq sva se mogla zdravit...tko da smo kr stopli v akcijo. Čeprav je tud men blo rečeno, da se po user posted image lahko vrnem. Ampak dokler nimaš za stalno ni nobenega zagotovila, da te vzamejo. Čeprav js vem, da službo bom že dobila, zdej ko smo se končno dokopali in priborili do user posted image , bo tudi vse ostalo.

Drugače je pa tako, vsaj po mojih informacijah, upam, da nimam napačne, naj me katera popravi. Mislim, da ti po mesecu dni bolniške, nisi več "strošek" delodajalca, ampak države. Tko so men povedali. Morda ima katera še kaj več informacij glede tega????

Naj povem še svojo novico, da nič več nisem prehlajena in da se zdej počutim čist o.k. Me je pa resno zaskrbelo, ko sem prišla v službo in so mi sporočili, da imamo primere škrlatinke. A katera ve, kakšen je vpliv okužbe s škrlatinko med nosečnostjo???? Poleg tega, pa danes prihiteli tudi z novico, da so v vrtcu začele razsajati uši user posted image user posted image user posted image . Res grozen začetek, pa tako sm se veselila službe. No ja, dolg čas nam sigurno ni.

Zdaj pa čakam še novice od Erin in ostalih.

bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.1.2008 19:05:24   
K_a_t_j_a
Smo take čvekice ratale pa zmeraj več nas je, da se že kakšen dan kar lovim pri branju postov. Ko preberem pa že ne vem več kaj napisat...

Zdajle pridno čakam na tiste, ki so imele danes NS, da poročajo kako fajn je bilo gledat user posted image . Mene je pa včeraj kar nekaj grablo v križu in sem raje kar bolj počivala.

Erin ti boš pa že kar fajn imela izkušnje z user posted image iz jaslic. Imaš že zgleda previjanje v malem prstu. user posted image
Ryssa dobrodošla! user posted image user posted image user posted image Tole je bilo pa res lepo darilo za tvojega fanta. Tudi meni je baby check pokazal rahlo drugo črtico, CB pa lep plusek. Vidim, da si iz Celja in mogoče imama celo isto G. Jaz imam Peternelj-Marinšek Suzano, in še ene dve mislim, da imata to.

PABLO user posted image user posted image user posted image za uspešno NS!

arait ti brez skrbi, da te nismo pozabileuser posted image , samo nas je že toliko, da se res nekatere čist zgrešimo.

anaya nebi ti znala svetovat glede prakse, jaz jo bom delala še to študijsko leto, drugo leto si bom pa za eno leto podaljšala status. Mislim pa da je to tudi odvisno od faksa do faksa.

Jaz pa, če bo vse po sreči dobim jutri od ene RR-jevke rabljen angel sounds in bom že lahko jutri mogoče poslušala user posted image najine bebike. Komaj čakam!!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.1.2008 19:08:06   
nell
Aha pozabla še neki...
Tejkaz - lahko govorim za mojo skupino v jaslih. Pri nas otroke previjamo čisto po potrebi. Jaz sm malo bolj občutljiva. Otroke preverjam skor vsako uro, to pomeni, da grem okol, na hitro pogledam plenice in jih tistim, za katere menim, da je to potrebno tud menjam. Je pa res, da so si otroci med sabo tud različni in da so si ravno tako tud starši. Tko da če so kakšne take posebnosti, js starše kr spodbudim k temu, da mi jih povejo. Zato ti predlagam, da vzgojiteljici poveš, da ima tamala občutljivo kožo, poveš svoje izkušnje in jih vljudno poprosiš, če so lahko na to malo bolj pozorni. Morda prineseš tud kremo Bepanthen, da se lahk na licu mesta takoj pomaga, če do vnete kože pride. Mislim, da bo ob tem vsaka vzgojiteljica bila še bolj pozorna. Pa ne si mislit, da bi to pomenlo, da ti kompliciraš, vsaj zame ne. Ker če bi, oz. ko bo, moj otrok v vrtcu, bi js tud želea, da upoštevajo moje želje, ker konec koncev, ti svojega otroka najbolje poznaš.

evo to je moj nasvet, morda ima katera druge izkušnje.

čao bau

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.1.2008 19:15:18   
Nevaeva
No mi smo iz pregleda NS! Vse je ok, velikost je trenutno 56 mm, tveganje za Downow sindrom je 1:5208. Dobila sva 2 slikici in sva kar zadovoljna. Je pa res tale Pušenjak redkobeseden in moraš kar sam vprašati večino stvari ker sam od sebe bolj malo pove. Je pa rekel ko sem vrtala v njega, da glede spola sumi na deklico (ampak RES ni prepričan ker je še prekmalu)user posted image user posted image . Z mojim sva šla staviti in zaenkrat on vodi user posted image  sem takoj slišala a sem ti rekel user posted image

To je zaenkrat to.

lep večer! 

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.1.2008 20:04:15   
Barbarinha
user posted image user posted image  Moje drage user posted image , da še jaz pristavim svoj piskrček.

Sem imela danes prvi GP in sem malo v dvomih. Me je moja ginekologinja prvo prestrašila, potem me je pa nekaj mirila. No, kot sem že povedala, sem zanosila med REDNO (ginekologinja mi nekak ni verjela) kontracepcijouser posted image . Pravi, da bi lahko bile težave s pikico. user posted image  Potem sva napravile UZ, kjer je bila pikica že kar velika pika, kar 3 cm za 9t in 5d, in me potolaži, da izgleda vse vredu. Torej; napisala mi je napotnico za genetiko, kjer bodo ugotovili, ali je prišlo do nepravilnosti. Jutri se naročim, upam, da bo čimprej, ker me je kar malo groza zdaj. Bo pa poklicala firmo, ki izdeluje te preprečne bombončke in se pozanimala o stranskih učinkih.

Da bi le bilo vse vredu z mojim user posted image .

Nooo. Si je moj dragi danes vzel prost popoldan in bil zelo optimističen, da bo lahko sodeloval pri UZ. user posted image  Je rekla ginekologinja, da se tako skoraj nič ne vidi, je res taka packa mala na slikici, ki mi jo je naredila, pa srček se vidi kako hitro utripa, pa prstki sicer, pa nogice... Joj, kako je vse majčkenouser posted image ! In je moral na koncu čakati na hodniku. Sva potem še sedela v čakalnici 10 min in v slikico buljila.user posted image  

Erin, mi je pa G popravila moj PDP na 26.08.2008, naslednji GP imam en dan po NS, torej 19.02.2008.

Grem sedaj počivat, sem bila danes od zgodnjega jutra na nogah. Lep večer vsem nosečkam!

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.1.2008 20:04:33   
naty13
Joj Erin pa nas kar puščaš v negotovosti. Pa saj veš kok smo firbčne tle gor. user posted image user posted image user posted image user posted image
Čimprej nam prid povedat kako je bilo user posted image

pa pa

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.1.2008 20:16:47   
Nevaeva
M@j@ oprosti ker te nisem poklicala, sem ZS prepozno videla. Te pa pokličem jutri če boš imela čas popoldan, prav? Upam, da je bil pregled OK in da si dobila kakšno fino slikico. Je lepo videti, kako ti otroček maha in se veselo premika ane?
Kako pa Sayuri in Erin? Tudi mene že firbec matra!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.1.2008 20:17:45   
sonce84
Pozdravljene nosečke avgustovske!

Se pridružujem v vaš klub, sem tudi v pričakovanju 11.8.2008. Danes sem imela NS, ampak nam je mal nagajal, se ni hotel pokazat user posted image . Zdravnica je rekla da je vse vredu upam, da bo tako ostalo.

Me nekaj zanima-je bila katera še na dodatni preiskavi DHT? Kaj pa natančeje tukaj ugotovijo?

Lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.1.2008 20:27:17   
Krysia
En lep pozdravček.

Itak bom spet pozabila polovico stvari pokomentirat. Ko berem, mi komentarji kar švigajo po glavi, ko se pa spravim pisat, pa vse pozabim in potem gledam nazaj, pa računalnik je bolj počasen, pa sem potem vsa živčna ... skratka ... najprej tiste, ki se počutite zapostavljene: punce, mislim, da vsaka od nas prebere vse, ampak (vsaj pri meni) je tako, kot sem napisala zgoraj - skleroza user posted image . Prebereš, hočeš nekaj dodat, potem pa prebereš še nekaj drugega, pa pozabiš na komentar od prej ... mislim, da smo kar na istem ...

No, torej ... veselo napadam kozarce z rdečo peso user posted image in mi gre kar dobro. Zdaj nisem več prehlajena, me pa daje nekaj sumljivega - upam, da ni rota virus, ker tega pa res ne rabim - naj gre na mars ... Tako, da smo danes na prepečencu in rižu pa pijemo veliko vode, da ne bi dehidrirali ... skratka, nič kaj preveč zabavno. Boga pikica, ko mora tako neužitno hrano jest ...

Joj, Maja T, sploh ti še nisem čestitala za skorajšnjo poroko ... to nameravam že, odkar sem prebrala novico ... (eh, čestitke vedno pridejo prav, tako da ne zamerit, da sem se šele zdaj spomnila.) In seveda ... obveščaj nas o pripravah user posted image

Ryssa, dobrodošla in user posted image user posted image - tebe sem si zapomnila, ker imava podoben nick user posted image

Nevaeva, čestitke za uspešno NS in seveda Pablo enako. (če sem ti pa že čestitala, pa ne bit jezna, malo preveč se dogaja na tem forumu, da bi imela vse pod nadzorom user posted image ). Kako pa kaj ostale, ki ste bile danes na NS?

No, zdaj imam pa telefon - se slišimo potem

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.1.2008 20:30:58   
Erin
Čeeeeeeeeer...

No, naj vam povem...kot prvo ko sem prišla  na kliniko sem stegnila jezik saj dobesedno ko stopiš v stavbo stopiš v mesto...vaaaaaaaaaaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image ful lepo.
No  na pregledu sem imela 1001 vprašanje, rezultati so odlični ( velik/a je 70 mm, nuhalna svetlina je 1,7 mm, rizik za  trisomijo 21 1:6663 rizik za trisomijo 13+18 1:91670, spol je zaenkrat še neznan) pa še sayuri sem spoznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.1.2008 20:33:23   
tejkaz
Nevaeva, čestitke za dobro opravljeno NS.

Sonce84 dobrodošla. Lepo in mirno nosečnost in čimveč čvekanja. Glede DHT pa ne vem nič povedat. Sam vem da je to kratica za dvojni hormonski test.

Nell hvala. Evi pomaga samo Bepanthen. Po vsak drugi kremici postane ritka rdeča. Sem že to omenila pediatrinji in je rekla da bomo pač Bepanthen kupovali dokler ne bo hodila na kahlico. In seveda sem ji dala eno veliko tubo Bepanthena v nahrbtniček in danes je prišla iz vrtca napudrana po ritki. Ali vi tudi uporabljate puder? Bom mogla bolj ostro nastopit :) Že od samga začetka sem bila kar malo favš mamicam katerih dojenčki nimajo problemov s kožo. Mi imamo doma vse različne kremice odprte in neporabljene ker ni nič pomagalo kot ta dragi bepanthen. Upam da bo z drugim lažje :)

Evo konec večerje :) ZDaj pa še dr.hause  in pančat. Verjetno bo grozna noč. Evi še vedno ni prišla 4 ven pa še polna luna je. user posted image

Nočko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.1.2008 20:38:39   
naty13
Erin na ZS sem ti pustila sporočilo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Joooooooooj bomo za spol še mal mogle bit firbčne. Nas puščajo naši user posted image  v negotovosti, kot da hočejo da je presenečenje.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.1.2008 20:39:07   
Neža7
Nič novega punce, ker so me poklicali zjutri, da je moja G zbolela, da ima sedaj GP 29.1 user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.1.2008 20:40:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Samo eno vprašanje za tiste, ki ste že dale skozi NS. Meni je danes sestra po telefonu rekla, da je dobro, če imam s sabo kak bolj sladek sok. A katera ve zakaj?

Ne vem, res ne...user posted image mogoče one rabijo za malico?user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede in NS
Barbarinha tebi in tvoji pikici pa želim vse dobro (predvsem zdravja), če zanosiš ob kontracepciji so vedno poudarjali da lahko pride do kakih napak...upam da pri vama ne bo tako...user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.1.2008 20:40:52   
nell
Tejkaz - ja če ne gre drugače moraš tud mal bolj oštro nastopit. Sicer pa prvič slišim za uporabo pudra. No sej to je tud odvisno kako ste dogovorjeni. Pri meni imajo otroci vsak svoj žepek v igralnici, v katerega shranim kremo za obraz, kremo za ritko, in osvežilne robčke, vse to prinesejo starši in za vsakega otroka uporabljam njegove osebne stvari. Ker kot si rekla, vsakemu vse ne paše. Drugače pa res, js bi na tvojem mestu kr povedala kako je, da naj uporabljajo samo Bepanthen, ker karkoli drugega povzroči nastanek vnetja. Je pa res, da se kdaj lahko tud kaj pozabi, predvsem takrat, kadar so v igralnici slučajno kakšna nadomeščanja.

Upam, da ne boš imela tako naporno noč, kot jo pričakuješ

lp

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.1.2008 20:42:08   
Anonimen
Erin, bom kar tukaj: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.