Krysia
|
En lep pozdravček. Itak bom spet pozabila polovico stvari pokomentirat. Ko berem, mi komentarji kar švigajo po glavi, ko se pa spravim pisat, pa vse pozabim in potem gledam nazaj, pa računalnik je bolj počasen, pa sem potem vsa živčna ... skratka ... najprej tiste, ki se počutite zapostavljene: punce, mislim, da vsaka od nas prebere vse, ampak (vsaj pri meni) je tako, kot sem napisala zgoraj - skleroza . Prebereš, hočeš nekaj dodat, potem pa prebereš še nekaj drugega, pa pozabiš na komentar od prej ... mislim, da smo kar na istem ... No, torej ... veselo napadam kozarce z rdečo peso in mi gre kar dobro. Zdaj nisem več prehlajena, me pa daje nekaj sumljivega - upam, da ni rota virus, ker tega pa res ne rabim - naj gre na mars ... Tako, da smo danes na prepečencu in rižu pa pijemo veliko vode, da ne bi dehidrirali ... skratka, nič kaj preveč zabavno. Boga pikica, ko mora tako neužitno hrano jest ... Joj, Maja T, sploh ti še nisem čestitala za skorajšnjo poroko ... to nameravam že, odkar sem prebrala novico ... (eh, čestitke vedno pridejo prav, tako da ne zamerit, da sem se šele zdaj spomnila.) In seveda ... obveščaj nas o pripravah Ryssa, dobrodošla in - tebe sem si zapomnila, ker imava podoben nick Nevaeva, čestitke za uspešno NS in seveda Pablo enako. (če sem ti pa že čestitala, pa ne bit jezna, malo preveč se dogaja na tem forumu, da bi imela vse pod nadzorom ). Kako pa kaj ostale, ki ste bile danes na NS? No, zdaj imam pa telefon - se slišimo potem
|