|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
21.1.2008 21:44:57   
Lunca1
Martinka čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.1.2008 23:09:07   
sani1
Prvo čestitke vsem novopečenim mamicam!!!  user posted image user posted image user posted image

Sem vse prebrala in sem si vzela malo časa, da se vam oglasim. Moja pupa je pridna ampak jaz enostavno nimam časa tipkati. Žal je sedaj vse drugo bolj pomembno... Ampak vsake toliko bo že čas in energija tudi za vas...user posted image

Mi smo danes dopolnili že en mesec... Kako čas beži...
Malo hodimo na sprehode, še vedno pumpamo mleko, ki pa ga bo počasi zmanjkalo, jočemo, imamo krče, spimo, se kopamo......

No toliko, da sem se vam oglasila. Vse dobro vam želim!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.1.2008 1:31:33   
limma
Jaz spet ne morem spat...... user posted image  jem toaste z marmelado, pijem kakav in mislim na vas, ki ste v pančkovi deželi - upam, da kaj lepega sanjate user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.1.2008 8:22:26   
nana35
Vsem novim mamicam,ki jim še nisem čestitala,čestitke!!

Tukaj sem bolj malo,pa nisem na tekočem.Res ni pošteno do vas,ki ste mi stale ob strani dokler nisem rodila,obljubim da bom tudi jaz na vaši,ko pa boste nove mamice pa še bolj na našem drugem forumu,na katerem vas že nestrpno pričakujemo!
Le malo manj časa imam in ne zmorem več vse pregledat,prebrat,upam da razumete.Tako da se vidimo potem na "drugi strani",velja??

Vse ki še čakate,naj vam čas mine kar najhitreje,da boste kmalu,mogoče že danes ali pa jutri držale svoje otročke v naročju!

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.1.2008 8:39:03   
martinka
limma - jaz sem se večer preden so se mi začeli popadki pogovorila s user posted image  (kar na glas). Povedala sem ji, da naj jo ne bo strah, da bova to skupaj naredile in da se bom potrudila, da jo bo čimmanj bolelo in da bo hitro mimo. In naj kar pride, da jo vsi že željno čakamo...itd. Pogovarjale smo se ob 22h, ob 1h zjutraj so se pa začeli popadki. Probaj, mogoče je to pomagalo. V vsakem primeru ti želim, da se porod začne spontano. user posted image

Nalin - upam, da ti rane čimprej zacelijo user posted image . Meni lanolin pomaga (se mi zdi, da je vsak dan lažje - se namažem pred in po dojenju). Glede osebja v bolnici, saj so bili super prijazni, samo bolj so verjeli strojem kot meni. V bistvu sem srečna, da so me ignoriral, da nisem rabila ležati ure in ure v porodni - ker mi je hoja neverjetno olajšala popadke.

Vsem nosečkam - ko se začnejo popadki čimveč hodit, hodit, hodit - dokler se le da. Dejansko boli veliko manj, hitreje se odpirate, itd. Jaz sem popadke prehodila, med popadki pa sem počivala sede na postelji.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.1.2008 9:24:33   
Alfabeta
Jaz sem še tukaj 2v1, luna za enkrat ni nič pomagalauser posted image , morda pa danes ponoči... Ah, sem spet optimistična.

V glavnem uživajte!

Aja, prehlajena sem pa še vedno, pa ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu martinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.1.2008 9:57:23   
Sunny Morning
Še tukaj, pri mamicah, ki še čakate moja porodna zgodba.

KAKO JE PRIŠLA NEJA

V petek, 04.01. sem imela pregled v P. Na CTG-ju ful lepi popadki, sem tudi sama čutila, da se nekaj dogaja. Na pregledu je G ugotovil, da sem odprta 2-3 cm in da je zaradi povečane količine plodovnice najbolje, da me kar sprejmejo. Ob mogočih komplikacijah bi lahko najhitreje pomagali in sem zato tudi sama prišla do zaključka, da je res najbolje, da sem v P. Sprejeta sem bila malo pred 11.00. V sobo sem dobila cimro Katjo, ki je bila že čez rok, smo bili pa skupaj v MŠ. Moj in njen dragi sta se takoj »povohala« in sta kar zafeštala. Moji »popadki« so zvečer čisto ponehali. So se pa zato začeli pri Katji, ki me je ob 23.50 zapustila in ob 5.00 rodila deklico Laro. Ponoči sem dobila novo cimro, ki me je zapustila že naslednji dan ob 8.00. Sobota je bila dolgočasna. Z hojo po stopnicah sem hotela našo pupo spodbudit, da bi prišla ven, pa se ona glih ni dala. Še eno noč sva preživeli na oddelku. V nedeljo sem se odločila, da bom na viziti kar vprašala koliko časa po roku bodo čakali, glede na to, da so mi že pred Božičem obljubljali, da bi kar rodila zaradi plodovnice. So samo na hitro preleteli moj karton in se kar odločili, da pol pa kar dajmo rodit. G me je še na oddelku pregledala, odprta sem bila 4 cm in sem se počasi popokala proti porodni. V porodni me sprejme babica Metka. Sem bila neizmerno vesela, ko sem jo zagledala. Čeprav sem bila na blatu in nisem še nič jedla sva vseeno dali klistir. Mi je kar pasalo, da me je še tisto malo spucalo. Poklicala sem še mojega in mu povedala, da grem v porodno in da ga bomo poklicali, ko se bo splačalo pridet. Ob 8.40 mi je babica predrla ovojnico in sem šele takrat spoznala kako izgleda, ko ti odteče voda. Ni šanse, da ženska ne bi vedela ali pa spregledala, ker to so pravi potoki vode. Potem smo pa čakali, da so se začeli moji popadki. Dolgo se ni nič dogajalo, zato sta se babica in G odločili, da mi bodo dodali umetne popadke. Ob 10.00 me je moj dragi klical že 21x in se je odločil, da bo on kar prišel. Poklicali so še dr. Zupančičevo – anesteziologinjo, da mi je zrihtala kateter za EA. Najprej sem dobila dozo EA, potem pa še umetne popadke. Po pravici povedano sem imela občutek, da sem v porodni na počitnicah, ker sem vse skupaj čutila glih 5 popadkov, pa še te samo na levi strani. Sva z mojim pravi dolgcajt zganjala. Ko je bil čas za iztis sem bila še vedno pod dozo EA, tako da je bil tudi ta del popolnoma brez bolečin. Od EA sem imela malo mravljinčaste noge, ampak raje to kot pa boleče umetne popadke. Pri samem iztisu je pomagala še babica Andreja, ki se je dobesedno metala po mojem trebuhu, edina boleča ali bolj moteča stvar pri mojem porodu. Ob 17.11 je na svet prikukala naša Neja in ko so mi jo dali na trebuh sem tako jokala. Še dragi je potočil solzice. Najin otročiček je bil končno z nama. Je imela pa Neja veliko srečo, ker je imela popkovnica pravi vozel in bi se ji v primeru, da bi se zategnil, slabo pisalo. Tudi ona je še eden tistih januarčkov, ki jih je čuval angelček. Ta čas, ko so njo urejali me je G zašila, malo so mi uredili posteljo in potem je sledilo crkljanje vseh treh.
V primeru, da bom še kdaj rodila, sem se že abonirala za EA. Ni mi žal, da sem se tako odločila, ker se mi zdi, da je tudi zaradi tega moja porodna izkušnja zame zelo pozitivna. Neizmerno zadovoljna sem bila tudi s celo ekipo, ki je skrbela zame in se jim še enkrat iskreno zahvaljujem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.1.2008 10:09:28   
vaney
sunny, kako lepa zgodba, jaz pa seveda solze v očeh. samo, da se je vse srečno končalouser posted image  in imate zdaj svojo sončico v naročju.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.1.2008 10:10:55   
vaney
aja, jaz pa drugače še vedno v enem kosu, boli me sicer spodnji del trebuha že od včeraj, ampak popadkov ali vode pa od nikjer. alfabeta, mislim, da mi boš kmalu lahko dala svojo tel., ker bova na koncu res še skupaj v Puser posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.1.2008 10:20:59   
koala
Sunny, ful lepa zgodba, jaz pa spet jokam. Sem prava jokica zadnje dni.

Drugače sem še vedno 2v1, počutje fenomenalno, dete aktivno, tako da čakamo.......

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.1.2008 10:33:40   
katee
Pozdravljene user posted image !

Da se vam še jaz oglasim. Rada bi vas pozdravila in povedala, da vse novopečene mamice mislimo na vas. Upamo, da se nam boste kmalu pridružile na forumu za dojenčke. Do takrat pa uživajte kolikor se da in izkoristite vse proste trenutke!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.1.2008 10:43:53   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

aja, jaz pa drugače še vedno v enem kosu, boli me sicer spodnji del trebuha že od včeraj, ampak popadkov ali vode pa od nikjer. alfabeta, mislim, da mi boš kmalu lahko dala svojo tel., ker bova na koncu res še skupaj v Puser posted image user posted image

Imaš ZS.

Sicer pa mene tudi nekaj daje danes. Najprej sem imela redek pojav s pogostim ponavljanjem (drisko po domače)user posted image , sem se spucala, čeprav sem bila zaprta že nekaj dni. Pa izcedek se kar ne neha, samo ga je premalo za v P, popadkov pa še ni. Torej lahko samo še čakam.

Aja, sem pa šla kar delatuser posted image , ker mi tole čakanje nič ne paše. 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.1.2008 10:54:04   
mml
Dan,

da ne boste mislile, da sem vam kam pobegnila user posted image . Luna na moje otroke očitno ne deluje...tako da čakamo dalje. Danes ima naša varuška prost dan, ker je šla na pregled za ožilje, tako da sem aktivirala mojo mamo, kar pomeni, da imam, če sta obe z Manco tukaj, še bistveno več dela kot samo z Manco...no sta šli pa zdaj v živalski vrt, upam, da ju ne bo ujel kakšen dež.

Jaz še vedno šepam, me pa boli manj kot včeraj, tako da upam, da bo v naslednjih dneh spet kaj boljše. Sem pa že sklenila, da grem v petek na pregled s taksijem, ki me odloži tik pred vrati od P in tam tudi pobere, ker nima smisla, da se mi zaradi hoje spet vse razboli user posted image

drage januarske mamice nič se ne sekirat, da niste tukaj, ve kar lepo uživajte s svojimi sončki. jaz se še predobro spomnim, kako paše malo lenarit, ko tile drobižki zaprejo oči in postanejo takšni angelčki, da ti gre kar na jok user posted image . Se bomo potrudile in čim prej prišle za vami, da bomo čvekale samo na enem mestu user posted image , je dosti bolj enostavno.

limma upam, da sta ti toast in kakav kaj pomagala k boljšemu spanju. Jaz sem spala kar dobro, samo ene 3x sem odšepalado stranišča user posted image

vaney a imaš jutri spet pregled? Po mojem, če se ne bo nič dogajalo, ti bodo najkasneje za vikend sprožili porod user posted image

alfabeta, golobček in koala (katero sem še pozabila....) držim pesti tudi za vaju, da se kmalu preselimo na drug forum user posted image

Grem malo lenarit, preden moji dve razmetovalki prikolovratita nazaj user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.1.2008 12:00:12   
Lusa
Tud jaz čestitam novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

Vas je pa še kar nekaj ,ki še čakate svojegauser posted image .Vedite ,da vsak dan mislim na vas in držim pestke ,da bo porod lahek in hiteruser posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.1.2008 12:44:02   
vaney
mml, ja, jutri imam spet ctg in pregled. pa upam, da imaš prav glede vikenda, ker jaz bi šla zdajle, če bi bilo možno.

ampak, kje je pa golobček, imam občutek, da je šla res rodit, ker ponavadi se vsaj 1x dnevno oglasi.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.1.2008 12:52:25   
mala pikica
Sunny sem Gašperju prebrala tvojo porodno zgodbo, namesto pravljice user posted image Gašper je užival, mami pa jokala user posted image

Klaja sporoča da so jo obdržali v P in da ji bodo zaradi prevelike količine plodovnice sprožili porod. Klaja, upam, da hitro mine in da kmalu sporočiš vesele novice user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 13:00:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.1.2008 13:51:49   
Alfabeta
A kdo ve kje se je Limma izgubila? Je potiho odšla v P, da nam ne bo delala skomin, nam ki še čakamo?user posted image  Ja, pa Golobček tudi danes šprica obvezno fočkanje... Saj verjetno sem še katero pozabila

mml, tudi jaz upam, da se kmalu uradno preselimo na Sončke, da se ne bomo sedaj kar nekaj "štulile"user posted image . Nas lahko še izženejouser posted image

Klaja, hvala za lepe želje. Sem se tudi sama vprašala kakouser posted image bom dihala v P  Pri prvem sem se "hvala bogu" prehladila v P sobi, 1 dan po poroduuser posted image

No, uživajte. Se tipkamo, ali pa ne tako kmalu. Bomo videliuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.1.2008 14:40:45   
limma

Naklofala sem cel roman, pa mi je zbrisalo.. zato samo kratko povzemam..

Klaja - držim pesti!

Alfabeta - ne srkbi, še sem tu user posted image sem ena redkih, ki se ji ne mudi rodit.. nočem priganjat user posted image , ker tudi jaz ne maram, da se me priganja.. bo že prišla, ko bo njen čas.... martinka, se pa tudi jaz pogovarjam z njo, cele ure, ko ne moreva spat... ampak bo očitno treba še malo prigovarjanja user posted image pa hvala za nasvet!

s. morning - hvala, ker si por. zgodbico delila z nami user posted image

mml - super, da so se bolečine malo umirile, do poroda bo vse ok user posted image po nočnem prigrizku sem lepo zaspala, zato se bom zdaj vsak večer napokala do onemoglosti, da ne bom več strašila po stanovanju in RRju ob takšnih urah user posted image

Pečica piska, je segreta, bom dala (kupljeno) lazanjo pečt.. sicer sem načeloma zelo proti na pol pripravljeni hrani, ampak tokrat naj bo user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.1.2008 16:09:06   
baby_08
Pozdravljene souser posted image in mamice!
Danes sem imela CTG in kaže da se naši še nemudi pokukat ven iz mamičine garsonjere- saj še ima par dni časa do preteka najemne pogodbe- še 9 dniuser posted image .
Drugače se pa full dober počutimuser posted image , upam da tako tudi ostane še naprej.

Zelo lepo je brati naše mamice in gledati slikice januarskih sončkov- res so pravi sončkiuser posted image .

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.1.2008 19:15:21   
TONČI.
Prehitevala sem po desni strani.

Jupi imamo fantka Erika. Rojen pa že 18.1. Danes smo prišli domov in se imamo OK. 

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.1.2008 19:20:44   
baby_08
Tonči čestitam zauser posted image Erikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.1.2008 19:45:00   
vaney
tonči, čestitam za malega korenjakauser posted image user posted image user posted image  zdaj se pa lepo cartajte in navajajte eden na drugega.
ampak samo toliko za info: prehitevanje po desni strani ni dovoljenouser posted image user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.1.2008 20:25:02   
mala pikica
Tonči, čestitke še tukaj!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.1.2008 20:27:35   
koala
Tonči čestitke, zdaj bo pa treba še podpis spremenituser posted image .

klaja, drži se, v mislih diham z teboj, če že nisi rešena.

mml, samo da so se bolečine pomirile.

nalin hitro porihtaj še drugo dojko.

Punce a vam povem kaj se mi je zgodilo? Založila sem materinsko knjižico z napotnico za v P in zdravstveno kartico, ter vsemi uz slikicami, no druge izvide imam posebaj(še dobro). Zmešalo se mi bo, sem že vse obrnila pa je ni in ni. Kakšna ideja še kam pogledat?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?