|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 14:07:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
   RE: Januarčice 08-2.del
23.1.2008 14:13:28   
mml
Lillygmail in pupika čestitke k rojstvu vajinih otročkov
user posted image  user posted image

vaney držim pesti, da boš kmalu srečna mamica user posted image  in čakam na novičke

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
23.1.2008 14:26:19   
limma
Ti, ti, Tonči.. kar po desni user posted image  ČESTITKE za Erika! user posted image  user posted image

Alfabeta - si še vedno tukaj? user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.1.2008 14:32:02   
puri
Sem vas prišla spet malo pogledat in vidim, da se kar dogajauser posted image

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM
user posted image user posted image user posted image

Vaney,...zate pa držim pesti, za čim lažji porod in zdravega user posted image

mml,....ti boš pa zgleda res spet čez rok, tako kot si govorila,...te je mali m kar poslušal, zgleda, da te že sedaj ubogauser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.1.2008 14:49:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma
Alfabeta - si še vedno tukaj? user posted image

Ti me kar dražiuser posted image , jaz bi sedaj pa res že šla, pa user posted image  noče in noče. Pa ko bi se vsaj dobro počutila, pa se ne. Še vedno se mi pojavlja izcedek, pa ko slonica se počutim, čeprav nisem dobila kaj več kg kot pri prvem.  Pa še luna me je na cedilu pustila user posted image

Kako si pa ti? Počivaš ali ne?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.1.2008 14:49:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: rosen
Pozdravljene mamice oziroma nosečke!

Rada bi vam samo sporočila,da je šla Januarčica Vaney danes v P, kjer ji bodo sprožili porod.
user posted image  Držimo ji pesti in čimprejšnjo vrnitev domov s svojo bebico.

No, si me prehitela. Sem ravno dobila sms, da je dobila tabletko za sprozenje poroda in da čakajo.

Držimo pesti za hiter in lahek porod.

In vse vas lepo pozdravlja!

Mene ste pa sploh prehitele.user posted image
vaney ti samo dihaj, pa da bi bilo čimprej mimo in da dobiš svojega user posted image čimprej v roke.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.1.2008 14:49:46   
limma
Piba - sem ravno danes razmišljala, da te bom šla jutri pogledat na oddelek, zdaj pa berem, da ste že doma.. super! user posted image  lepo se cartlajte. Klara je pa res lepotička, saj sem vam napisala... user posted image

mml - kar kupi si arašidovo maslo, ga boš že pojedla... pri dojenju je treba povečati vnos kalorij user posted image
moja noč je bila, hm.. nič posebnega.. zaspali sva šele ok. 2h, ker je mala rogovilila, na stranišču sem bila 4 ali 5 krat.. se več ne spomnim user posted image , zjutraj sem pa že ob 8h vstala in šla na pregled. CTG reaktiven, odprta mogočeuser posted image  1 prst, MV odebeljen (kaj to pomeni?).. malo sem krvavela po pregledu, ampak zdaj je že boljše, glavica že zelo nizko (sicer nimam občutka, da mi tišči navzdol.. vsaj ne čez dan, mogoče malo ponoči). Glede na to, da je manj ploodvnice, so me za jutri naročili, naj pridem tešča in mi bodo sprožili porod.... malo sem se še "prigovarjala", češ, a ne bi še kak dan počakali, mogoče se pa samo začne, ampak me je G prepričal, da je bolje za user posted image  (ker je majhna, ok. 2600 g), da ne čakamo več... že zdaj me je strah umetnih popdakov in dolgotrajnosti poroda, ampak se bom do jutri prepričala, da bo šlo vse lepo - tako kot pri vaju z Manco, mml.

Alfabeta - pa saj tvoj PDP je šele danes... kam se ti mudi? user posted image  user posted image

malamanja, klaja, pupika27, lillygmail - čestitke za vaše user posted image ! user posted image user posted image user posted image  
(vam kar malo zavidam, ker je porod že za vami)

Vaney - mislim nate..user posted image jutri bom jaz v tvoji koži... močno držim pesti, tako da tipkam samo z eno roko!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.1.2008 14:51:46   
Sunny Morning
mml - kar kupi si arašidovo maslo, ga boš že pojedla... pri dojenju je treba povečati vnos kalorij user posted image

Arašidovo maslo...mnjami, nekaj boljšega...vsaj zame

Novih mamic sploh ne morem sledit, ker vsak dan padajo user posted image ven.
Iskrene čestitke vsem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
23.1.2008 14:53:31   
limma

Nič ne počivam, razen če sedenje pred računalnikom tudi šteje user posted image  
Sem ugotovila, da me začne od ležanja bolet križ, če pa skačem sem in tja, od kuhinje, do mize, na balkon, je pa dobro...

Kaj bova naredili, da bova do jutri dobili (svoje) popadke? Naš blok ima 4. nadstropja, če hoja po stopnicah pomaga, se bom kar lotila user posted image  user posted image  Imaš kakšno idejo?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
23.1.2008 14:58:34   
Alfabeta
Alfabeta - pa saj tvoj PDP je šele danes... kam se ti mudi? user posted image  user posted image

Ja, res le kam? Kaj misliš? Si pa ti res ena redkih ki potrpežljivo čaka, da se bo otroček sam spomnil iti ven in se ti ne mudi nikamor.

Mene pa preganjajo težavice, takšne in drugačne,  pa zaradi datumov bi bilo fajn če bi bilo tole že kaj kmalu (ja, saj vem, da je smešno, ampak je resnično, ker se mi bo drugi teden precej bolj zakompliciralo, kot če bi bilo ta teden). Ampak ker vem,da na to posredno ne morem vplivati itak, da moram počakati, da bodo višje sile, ki  imajo prste vmes, pokazale svojo moč user posted image  in mojega podnajemnika izselile.

Ja, no saj upanje še ostajauser posted image  da bo kmalu. Zvija me že mislim, da 3 dni, pa ...ah saj sem že povedala, da smo vlažni.

Aja, mož mi je predlagal, da bi lahko dobila kako tabletko v obliki user posted image  ali pa se bova vozila po luknjah.user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
23.1.2008 14:59:51   
Alfabeta

Nič ne počivam, razen če sedenje pred računalnikom tudi šteje user posted image  
Sem ugotovila, da me začne od ležanja bolet križ, če pa skačem sem in tja, od kuhinje, do mize, na balkon, je pa dobro...

Kaj bova naredili, da bova do jutri dobili (svoje) popadke? Naš blok ima 4. nadstropja, če hoja po stopnicah pomaga, se bom kar lotila user posted image  user posted image  Imaš kakšno idejo?

Glede popadkov preberi kaj je predlagal moj husbanduser posted image , ampak ti aktiviraj svojega

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
23.1.2008 15:05:50   
limma
Saj vem, Alfabeta, če bi imela težave, da bi si tudi želela, da bi bilo že za mano... malo te hecam, da nam hitreje mine, saj ne zameriš? drugače pa tako veš, da ti RES ŽELIM, da user posted image  pride čim prej.. že danes na PDP, a ne bi bilo fino? user posted image

Moj user posted image  pa zdaj posteljico sestavlja.. sva jo imela v kleti že skoraj dva meseca... bolj sem mu govorila, da se user posted image  ne mudi, če pa ve, da nima it kam spat, bolj je čakal... zdaj se je pa kar v roke vzel user posted image
mogoče se bo pa user posted image , ko bo videl, kako lepo posteljico in posteljninico ima, danes ponoči odločil, da je PRAVI ČAS user posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
23.1.2008 15:07:21   
limma
Že berem user posted image

jaz bi kar virtualniuser posted image , ker se mi res ne da... mogoče se bom šla raje vozit po luknjah.. koroške ceste so slabe in to sploh ne bi smel bit problem user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
23.1.2008 15:34:46   
mml
limma a zdaj nas pa še ti zapuščaš???? Držim pesti, da bo tvoj porod hiter in lahek. Kar se pa MV tiče...MV mroa povsem izginiti in se zmehčati, preden se lahko začneš odprati, tako da tale tvoj izvid govori v prid tega, da MV še ni "zrel", ampak to se lahko hitro spremeni po prostaglandinih, ki jih dobiš za sprožitev poroda, saj so namenjeni prav dozorevanju MV. Skratka jutri držim pesti, da boš kamlu imela v naročju svojo princesko user posted image

alfabeta kdaj me ti zapustiš?

Glede na zatišje, ki bo tukaj, bom lahko v miru skenirala diase user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
23.1.2008 16:47:40   
limma
mml - hvala, drži pesti! bom mislila tudi jaz nate, na Alfabeto in ostale.... prej me je klicala prijateljica in rekla, da je drugo punčko rodila z umet. popadki, v 3,5 urah.. in da so ji na koncu babice govorile.."malo vas je pa ze bolelo, no" .. scenarijev je verjetno več kot porodnic.... user posted image

prej sem že nehala krvavet, potem sem se šla pa tuširat in se mi je spet izločilo malo krvi, grudica velika kot lešnik in pol.. najbrž čep? morda se pa začenja samo od sebe user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
23.1.2008 17:11:41   
sani1
Pozdravljene!

Najprej čestitke za vse nove mamice in otročičke!!!user posted image user posted image user posted image

malamanja- tebi pa še posebej za user posted image Nino!!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa vam posredujem Sms od piškemiške oz. od njenega sinčka Nejca!

Moj bratec Matic zopet potrebuje vase pozitivne vibracije in vase male pestke. Je pravi mali borček. Spet je v intenzivni. Nejc

Tako, da mamice, malčki in nosečke držite pesti in pozitivno mislite na njih!!!

Skupaj nam bo uspelo!!!

lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
23.1.2008 17:25:00   
koala
Dan januarčice!

Jaz sem še kar 2v1, materinska še vedno med pogrešanimi, pri G je sigurno nisem pozabila, ker sem pol imela še CTG v P je pa tudi v P je ni tako da mi res ni jasno kje hudiča je. Upam da se naše dete ne odloči pokukat na svet pred petkom, ko imam kontrolo pa bom videla kaj bo G rekel, me je kar srem povedat da je ne najdem.

Vsem novim mamicam čestitke in veliiiiiko cartanja.

piškamiška, na vas pa mislim 100 na uro, sem ziher da bo vse kot mora biti. Drži se mali borec!!!!!!

limma, postavljena posteljica nič ne pomaga, naša stoji že kar nekaj časa, pa nič.user posted image

vany dihaj, dihaj, sicer pa upam, da si že rešena!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
23.1.2008 17:41:14   
mml
piškamiška  držim pesti na rokah in ogah zate in za Matica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da boste kmalu iz najhujšega

limma misli pozitivno...vsak popadek, ki je mimo, je eden manj do končnega cilja user posted image

koala kam pa ponavadi pospraviš materinsko knjižico? A si bila v kakšni trgovini? Po mojem ti bo G dal nove napotnice...je pa škoda za materisnko knjižico in slikice z UZ...jaz jih zato hranim posebaj, pa še poskenirane imam, ker menda zbledijo...

A je kaj novic o golobček? Se že nekaj dni ni oglasila...no vsaj meni se tako zdi...

Skratka od jutri ostajamo koala, alfabeta, baby in jaz...ali sem še katero spustila???

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
23.1.2008 18:10:33   
nana35
vsem novim mamicam čestitke!!user posted image user posted image user posted image

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
23.1.2008 18:41:47   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: pupika27

ime mi je STAŠA pojena sem 17.01.2008 velika sem bila 53 cm in težka 3850g  sem mamina princesa

Čestitke. Imate identične mere kot mi, samo da imamo mi Luka. user posted image user posted image user posted image

Lilygmail čestitke. user posted image user posted image user posted image

Vaney drži se.

mml a greš po mojih stopinjah.user posted image  No vsem ki še niste mamice, vam želim, da bi to čim prej postale.

Držim pesti za Nejca. Držite se. user posted image

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
23.1.2008 19:50:09   
Sunny Morning
Kaj bova naredili, da bova do jutri dobili (svoje) popadke? Naš blok ima 4. nadstropja, če hoja po stopnicah pomaga, se bom kar lotila user posted image  user posted image

Jaz sem probala hojo po stopnicah in se je izkazalo za zgrešeno, nič se ni zgodilo.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
23.1.2008 20:10:21   
limma
Na hitro se še oglasim, potem grem pa meditirat na kavč user posted image  
Dragi mi je pripravil super večerjo, danes si še lahko privoščim nočne prigrizke, jutri zajtrka že nimam več.

Sama ne vem, ali se že kaj dogaja... ali sem res malo "čudna" - počutim se kot pred menstruacijo, napeta in z rahlimi bolečinami v križu -  ali je to samo psiha - user posted image  no, noč je še dolga in user posted image  je še vedno ZELO živahna.

Piškamiška - držim pesti za vaju z Maticem... user posted image user posted image

mml - bom mislila pozitivno. upam, da se ti do petkovega pregleda situacija spremeni (in tebi ostalim-Alfabeta, Koala, baby) in da čim prej stisnete svoje user posted image

s. morning - saj si lahko misliš, da nisem hodila po stopnicah... sem pa na žogi sedela user posted image

Drage moje, mislite jutri name, pa se, upam, kmalu javim user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 20:21:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
23.1.2008 20:26:54   
limma
Nalin, hvala za nasvet.. ampak si ne upam, ker mislim, da se mi je popoldan odluščil (ali vsaj začel luščiti) čep.. da ne bi prišlo do kakšne okužbe??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
23.1.2008 20:49:19   
koala
mml, ponavadi jo imam v mapi z vsemi papirji iz nosečnosti, zdaj jepa enostavno ni. Saj najbolj sem itak žalostna zaradi uz sličic. Sem jih hranila v materinski, ker sem bila prepričana da so tam na varnem. Na zdaj pa imam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?