![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 9:58:28
|
|
|
|
Češnca
|
Fajn ste me nasmejale! Mali je pa pr bjondi začel jokat. Svašta!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi naš je pri bjondi jokal , jaz sem pa crkavala od smeha...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:18:54
|
|
|
|
tinispela
|
Zvesta sem se fajn nasmejala! Mi imamo nove mere pri 6 mesecih: 70 cm in 7780 g. Mala je bila ful pridna, ko ji je zdravnica pikeca dala. Pol smo pa 1 h čakal da se je naša madam polulala... No koncu je res nekaj priteklo. Zdaj pa upam da bo kaj več spala kot pol ure...papa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:25:29
|
|
|
|
rumba
|
O, tini, hvala, da si me spomnila... zvesta, še Julijine mere za 6. mesec: 67,5cm, 7050g.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce, se na vsake tolko časa, ko grem na net pokukat julijčke2007 komaj, komaj prebijem čez poste... Jah kol'k lepo rastejo tile naši pikci... Nekatere imate že prave" fante" in "dekleta".... Naša Milla je ena takšna prava lenobica, vedno umirjena, zamišljena, vse je potrebno počasi pregledat, nič hitet... Tko čisto po atijevo... Če jo primerjam s starejšo pupo sta si res zelo različni. Starejšo ni zanimalo nič, vse samo sekundo ali pol, v vozičku ni zdržala 5 minut... Milla pa vsako stvar, ki jo prime, jo pretipa in obrača na tisoč in en način, ko se zbudi se lahko v posteljici zamoti še cele pol ure sama in naslednje pol ure z starejšo pupo... Podobne sta si le v pasenju kravic, nobeni niso (bile) ljube... Je pa prejšnji teden naša pika prvič začela uporabljati prvo pomensko "besedo"... Sem bila važna kot 100/h, ker sem bila prepričana, da s svojim "ma-ma-ma" kliče mene, no in se je potem izkazalo, da je to beseda za zizo in nič drugega.... Smo sprva mislili, da to vključuje tudi flaško in sedaj se, predvsem popoldan na vsake pol urce dere "amamamama"... Kobali se z hrbta na bok, včasih tudi na hrbet, obratno pa pač ne, ker kot sem rekla, kravic ne mara... Za sedeti ji pa še malce manjka, ob podpori ja, drugače pa sama pa le kakšno minutko ali dve. No pa še jaz pripenjam par slikc naše pupe N*2 in umetniški podvig naše starejše. 1. Milla stara 5 mesecev in 1 teden: 2. Milla stara 5 mesecev in 3 tedne 3. Milla bere 4. Risbica "ta velike" Sponge bob" ter rožice za vzgojiteljico Ružo: Tkole sedaj vas spet mal preberem. Imejte se lepo in cartajte naše julijčke.... Lep dan...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:33:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Helou! Nočka spet dobra, se je zbudil samo ob 4 sem mu dala malo čaja, nazaj zaspal... Tako, da ponoči ga več ne dvigujem... Moram še probati čez dan uspavanje v posteljici... Moj je bil do 5 mesca navajen, da smo ropotali, ... in je spal ko klada.. Danes več ne.. Majhen pisk, pa se zbudi... Zato grem vedno ven iz sobe, ko spi in hodim gledati, če še spi... Kopam ga vsak dan, z milom vsaki tretji dan... Na nogice jaz še ne bi postavljala, sploh še če ne sedijo samostojno.. Bodi že sami pogruntali, ko bo čas.. Naši otročki so pa res najlepši Bačko, Patrick še nima izbrane dekline, lahko tvojo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:46:25
|
|
|
|
bačko
|
A_R lahko! Samo moram še moža vprašat!Je bolj zahteven glede njenih fantov! Hvala glede kopanja.Mislim da jo bom kar bolj pogosto dala kopati.Naša se sama zmoči poglavi.Tok čofota da je po glavi čisto mokra.Zraven pa se smeji ko pečena.Zdajle mi je zaspala jaz sem pa sem že omako za testenine naredila.Perilo sem že pobrala.Samo še zlikati ga moram. Sovražim likanje. Milla je pa prava princeska!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:47:01
|
|
|
|
kapica
|
Corfu, mi smo dobro . Potni list ima nas dino ze od 2.meseca. Cakali smo res kak teden, placali pa nekje okrog 30-40 eur . Sem moza vprasala, pa tud vec ne ve prav. Tu nekje no, kaj pa vem. Al je bilo celo 25 eur. A ves da res vec ne vem. Rabli smo pa samo sliko, pa njegov rojstni list. Rumba, fajna je ta bjonda ja.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:49:23
|
|
|
|
bačko
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:52:04
|
|
|
|
bačko
|
SE opravičujem zato veliko sliko.Kako naj jo zbrišem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 10:55:20
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Tudi naš je pri bjondi jokal , jaz sem pa crkavala od smeha... Mogoče se jima je pa zasmilila? Ravnokar sm ga dala spat, pa še mal gruli svojemu medvedku. Ful je smešen! Miša99 Milla je zares princeska. Sm že pozabla, al sem napisala al ne - ampak vaša zibka mi je ful ful všeč! bačko Žana je pa carica v tem stolčku! Moj je itak reku, da še dobro, da mamo fanta, ker bi bil drgač ful zaj**** fotr! Kaj pa veš, lohk pa še bo...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 11:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se pa zdaj kar razjokala. Od sreče... Izak je že nekaj dremucal v postelji, ker je čas za spat. In ker še ni spil mleka, sem prišla k njemu, pa me je tako pogledal, češ, Mami, rad te imam. In sem ga dvignila, pa se je tako privil k meni, prav stisnil se je k meni in v trenutku zaprl oči, zagodel od ugodja in zaspal. Sem jokala zraven, ko sem ga gledala, kak v spanju malca svoje mleko. Srce moje....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 11:23:27
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha bojana kaj še vedno krvaviš zaradi Mirene? kako se sedaj počutiš? jaz bi mogla včeraj poklicati, pa nisem ravno zbrala poguma in bom očitno še en mesec čakala ja vem ja, reva sem.... ampak me je res strah tega... Aja, pa 31.1. gremo na alergološke teste z Dito in bomo končno verjetno razjasnili ali ima alergijo ali ne in na kaj ima, če ima.... Freycha stanje se končno mal umirja. Te dni zgleda da sm mela še pravo , ne samo krvavenje zaradi mirene, zdej je pa že ene 2 dni kr ok, mogoče še kaka kapljica na dan. Tudi krčev nimam več, zdej sam upam, da je to res to in da sem zaključila s tem sr . Moj mali ima pa jutri pregled v Ankaranu na alergološki kliniki - upam, da bo vse ok. So mu flekci na vratu skoraj zginli, tko da upam, da ne bo hujšega. Pol gremo pa še mal po obali se sprehajat, k si je moj dopust vzel. Jupiii... Jaz mojega malega vsak dan kopam pred spanjem, da se mal utrudi, pa še uživa...mu ful paše čofotat po vodi. Milo pa le redko uporabljam. Miša99 lušne slike, zibka je pa res huda. Joj Pupi kaj res ne moreš spati...jaz bi pa tko rada, pa ni časa za spat... Corfu welcome to the club.... . Joj sej se zezam, prej sem te vedno brala in sanjala, da bi moj mali tkole spal k tvoja pupa...jah nimaš kaj, zobki tud mojga že nekaj časa matrajo pa mislem, da ga bojo tud še kr nekaj časa. Posledica so pa neprespane noči. Sej bo bolje... Madejka ne ni kuhar... ..ta je pa dobra...vsake tolk ga mal prime in ustvarja...jaz se pa nič ne pritožujem...sej nima velikega repertuarja...naredi gibanico, pico, pa še ene par stvari...sam je pa to res njami... Baja res luškan tale tvoj falot... ...tko uživa pod tušem. A bi blo to tud v tuš kabini izvedljivo?? Mi se še vedno kopamo v mali banci pa mu bo vsak čas premajhna. Mislim pa, da bi tudi užival v flipprju kot tvoj Rene.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 11:27:07
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Jaz sem se pa zdaj kar razjokala. Od sreče... Izak je že nekaj dremucal v postelji, ker je čas za spat. In ker še ni spil mleka, sem prišla k njemu, pa me je tako pogledal, češ, Mami, rad te imam. In sem ga dvignila, pa se je tako privil k meni, prav stisnil se je k meni in v trenutku zaprl oči, zagodel od ugodja in zaspal. Sem jokala zraven, ko sem ga gledala, kak v spanju malca svoje mleko. Srce moje.... joj, zvesta, zdej pa cmeram tle za računalnikom. Že tko na blogu neki klofam in spomine obujam, ti si pa še piko na i pristavla! No, v bistvu jo je lump tvoj mali!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 11:31:57
|
|
|
|
Češnca
|
bojana dobro zrihtajte jutri, pa še za nas vdihnite malo morskega zraka! Moj pa palačinke ful dobre speče (se jih jest sploh ne lotim), pa jajca! Ostalo bi tud, pa se ne sprav probat.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 11:56:20
|
|
|
|
baja*
|
noč spet bolj tako tako, bedel je od 2-3, pol se je zbudil že ob 5, pol pa na srečo potegnil še do 8 . Pri našem ni šans, da bi ga uspavala brez da bi ga vzela iz kinderpeta, sem že probala pa sem po par minutah obupala , samo ziza pali ne da se mi še s tem ukvarjat.... bačko midva ga vsak dan tuširava, ampak brez mila (prej sva ga pa vsak dan v mali banjici kopala), 1x na tedn se pa jaz kopam z njim in naredim generalko - operem lase, namilim... To je pri nas že kar nekaj cajta rutina pred spanjem. bojana pomojem ga lahko v tem fliperju komot tuširaš tud v tuš kabini. Pa držim pesti, da bo vse ok jutri
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 11:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala Bojana 2 in Češenca za pohvale k zibki. Sem vama že povedala, da sem jo sama naredila??? Sam jo bo potrebno počasi pospraviti... Srčno upam, da bo nekoč v njej spal še eden naš .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, Bačko kakšna šele bom jaz.. Grozna tašča Žana je res luštna pupika Milla je tudi lepotička mala... Pa zibelka je super... Jaz bi tudi mojega kopala v tuš kabini s fliperjem, ampak a se sploh splača? Kr nima vode spodaj za čofotat...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jezus kak vliva iz mene pa kaj takega še nisem doživela, vsaj spomnem se ne no, sej na tabletih je itak menstra kr neki, samo tole......a čm si ulino plenico zmontirat kej takega.... (sem mogla tole podelit z vami, vem da vas ful vse zanima )
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa še kar čakam menstro.... Pa je že skoraj mesec in pol odkar sem čisto nehala dojit. Me pa ves čas navija, kot da zdaj zdaj bo, menstre pa od nikoder. Kdaj bi se naj pojavla menstra po prenehanju dojenja?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:42:15
|
|
|
|
madejka
|
Zvesta menstra ni odvisna od dojenja Jaz sem jo ze mela 3x pa se kar dojim
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:44:48
|
|
|
|
corfu
|
Zvesta, jaz sem dobila menstruacijo 1.5 meseca po porodu, Manco še vedno dojim, tako, da nekih pravil glede M ni. Koliko nas pa sploh še doji? Jaz Rumba Kapica Ulla...še kakšna?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Zvesta menstra ni odvisna od dojenja Jaz sem jo ze mela 3x pa se kar dojim Ja, no... to že... ampak po prenehanju dojenja pa bi se naj ziher pojavil, ne? Pa NISEM noseča.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem M dobila že skoraj 2 mesca po porodu...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 22.1.2008 12:58:39
|
|
|
|
madejka
|
Corfu jaz tud Pa Baja.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.