|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
22.1.2008 13:03:44   
Anonimen
z menstro in dojenjem naj bi blo tko : nobene dude, nobene flaše, nobene druge tekočine in presledki med dojenjem manj kot 4 ure, pa otrok mlajši od pol leta...edin pod temi pogoji naj bi se sproščalo zadost nevemčesaže, ki preprečuje ovulacijo in s tem menstro tud....pa resno, takoj k sem začela tamali še drugo dajat za jest, pa ko mi je parkrat prespala ponoč okol 5 ur skupej sem dobla menstrouser posted image je pa res vsaj to, da boli pa NIČ...k prej sem pa umirala dobesedno...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
22.1.2008 13:06:10   
Anonimen
Jah, očitno to pri meni ne drži.... Mesec in pol čist brez dojenja, pa že prej dva meseca dodajanja ob vsakem obroku in samo redno nočno dojenje..

A bi mogla kaj ginekologa poklicat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
22.1.2008 13:08:43   
Anonimen
Jaz sem jo prvič dobila 9 mesecev po porodu, pa je jasno  naša takratna user posted image  že tudi začela z gosto hrano... Sedaj drugič pa še tudi nič ne kaže, se pa še vedno samo dojiva... Morda naslednji teden poskusiva  že s kakšno žličko hrane, sam kaj ko mi tisti amamama tako paše user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
22.1.2008 13:24:59   
Anonimen
zvesta mislim da ne....vesela botuser posted image jaz ne vem kdo si je zmislu tegauser posted image ...sem že većkrat rekla dab ženska mogla bit tko kt recimo kravauser posted image user posted image user posted image nekje enkrat letno plodna, takrat če češ, "osemeniš", drgač pač ne....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
22.1.2008 13:25:54   
NRMM
Na brzino par besed,dokler moja škratika še spi user posted image .Je postala prava izsiljevalka in dosegla ponoči,da spi zraven mene in tako so se porušila vsa moja načela,da otroci ne spijo v isti postelji kot starši user posted image .Pri prvi sem se to dosledno držala in je spala zravenn mene samo,ko je imela visoko vročino in dokler ji ni svečka prijela,potem pa nazaj v posteljico.Maši pa očitno ni všeč,da spi sama....ah rajše da spi lepo mirno in celo noč zraven mene,kot pa da sedim zraven postlce in frjali dajem dudo vsake 15 min.Ali jo res tako zobki matrajo ali pa je bila kriva polna luna.
Se mi je pa navadila kakati ponoči user posted image ......od zdej,ko je imela trebušno virozo.......in kak jo naj zdaj tega odvadim????user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image .

Zvesta še meni so prišle solze na oči,za kar si napisala.Izak user posted image .le naj se navadi nežnosti,da bo taki do Maše user posted image .Sem te iskala po Lenartu okoli pol 11,pa te nisem našlauser posted image .
Kar se menzesa tiče,ni dojenje merilo za to.Jaz sem dobila prvo že avgusta in potem je bila do decembra redna,potem pa kar na1x v razmahu 14 dni,zdej pa user posted image  ni.Niti ne upam it delat testa,da me slučajno ne bo kap user posted image .Se tolažim s tem,da se je decembra izlilo za 2 mesecauser posted image ,da je selitev tudi vzrok za to,da so tudi antibiotiki krivi......še kajuser posted image .

A ha moja Maška se prebuja,jo čaka golaž s teletino in zelenjavo in kot priloga kus kus.Da vidimo,če bo ga jedla.Sem pa ji včeraj prvič dala jogurt od jogobelle....sem mislila,da bo ga pojedla z lončkom vred,tak je bil njamiii user posted image .

No sej vas niti ne folgam brat,tok naklofate.

uživajte.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
22.1.2008 13:37:19   
Anonimen
Se mi je pa navadila kakati ponoči user posted image ......od zdej,ko je imela trebušno virozo.......in kak jo naj zdaj tega odvadim????user posted image

NRMM naša že ene 5 dni kaka malce pred ali po polnoči....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
22.1.2008 13:52:00   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

NRMM naša že ene 5 dni kaka malce pred ali po polnoči....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri nas podobno zdaj dva dni,od kar jo je minila sračka user posted image .Sej spi,ko jo previjam,ampak vseen...

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
22.1.2008 14:00:42   
bačko
Zvesta kako lepo!Tudi meni so solze stopile v oči!user posted image user posted image user posted image
A_R mislim da bi bila super tašča!user posted image user posted image
Midva dava malo več vode kot je nivo!Če daš do nivoja ni skoraj nič vode.Ne vem zakaj je nivo pri Fliperju tako nizek!user posted image user posted image user posted image Menstro sem tudi jaz dobila ene 2 meseca po porodu!Samo nimam več tako bolečih kot pred porodom!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
22.1.2008 14:04:56   
bojana2
Miša99 sama si naredila zibko...user posted image ...huudoo...user posted image

Zvesta ful lepo je blo tole brat o objemčku. Tud jaz sem že ene parkrat mislila vprašat, če vas mali že objamejo, pa vedno pozabim. Pri nas se to kakšen teden dogaja, me prav okoli vratu objame in položi glavico na moja ramena...user posted image ...jaz pa cela solzna - itak. Pa če je pri kom drugem v naročju in pridem zraven in stegnem roke, da bi ga vzela k sebi, ih on tudi stegne proti meni, kot da bi hotel reči, ja vzemi me že enkrat....hudo. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
22.1.2008 14:07:13   
bojana2
Aja, o menstri pa jaz ne bi kaj dost, ker me ta hudiček spremlja že ...hmmm...2 meseca bo kmalu...user posted image ...sem že pravi ekspert na tem področju...user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
22.1.2008 14:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Zvesta še meni so prišle solze na oči,za kar si napisala.Izak user posted image .le naj se navadi nežnosti,da bo taki do Maše user posted image .Sem te iskala po Lenartu okoli pol 11,pa te nisem našlauser posted image .

Ne, danes nisva šla ven, ker sva čakala, da nam mikrovalovno pripeljejo, moji so pa vsi na pogrebu. Tak da bi vidve mogle gor prit. Greva pa zdaj v vrtec po Gabrijelo.

Aja, a tak? Izak naj bo nežen do Maše, da ga bo pol ona preganjala. Viš da revček še buksnit ne upa, ko je ona v bližini. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
22.1.2008 14:11:37   
Anonimen
Mene pa zanima, če je to res, da je otrok lahko zavarovan po mamici, in kako to poteka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
22.1.2008 14:35:05   
Anonimen
Sefveda je zavarovan po mamici? A ima Patrick že zdravstveno izkaznico? Potem je že zavarovan po tebi. Ker drugače bi vse storitve pri zdravniku plačevala.

Ali si mislila kakšno drugačno zavarovanje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
22.1.2008 14:43:10   
Anonimen
Ne, nima zdravstvene še... Ja, vem bad A_R... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
22.1.2008 14:58:07   
Anonimen
Aha... ja kako pa te sprejmejo brez zdravstvene pri pediatru? A plačaš?

Hmmm....

Za zdravstveno moraš it na ZZZS pa ti oni pol urihtajo. Če nisi nikjer zaposlena. Se mi zdi.. Naj me katera popravi, če nimam prav.... Pa nek formular moraš prinest izpolnjen.

Če si pa zaposlena, moraš pa k delodajalcu in on to urihta....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
22.1.2008 15:05:27   
Anonimen
Evo, našla:

Skladno z Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju je lahko otrok obvezno zdravstveno zavarovan kot družinski član preko svojih staršev do dopolnjenega 15. leta starosti oziroma do dopolnjenega 18. leta , če ni sam zavarovanec, po tej starosti pa le, če se šola in sicer do konca rednega šolanja. Zavezanec za prijavo v obvezno zdravstveno zavarovanje je delodajalec starša, preko katerega se otrok vključuje v obvezno zdravstveno zavarovanje. Za vključitev v zavarovanje so potrebne naslednje listine:
- izpolnjen obrazec MDČ,
- za otroke, ki prvič vstopajo v obvezno zdravstveno zavarovanje izpis iz rojstne matične knjige,
- potrdilo o šolanju za otroke starejše od 18. let.

Pristojna območna enota Zavoda lahko ob prijavi zahteva tudi dodatna dokazila za ugotavljanje lastnosti zavarovanca.
Za dodatne informacije vam svetujemo, da se obrnete na območno enoto ali izpostavo Zavoda, kjer je sedež zavezanca za prijavo.

Obrazec in izpis iz rojstne knjige nesi a ZZZS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
22.1.2008 15:34:14   
SANEK1
Dober dan!

Evo naju iz sprehodauser posted image user posted image user posted image
Se je ful lep sonček narediluser posted image user posted image user posted image

Berem, da ste se menli o menstri, jaz Sanek polno dojim oz. sem, zdaj po potebi user posted image , m. točno ko je bla Živa stara 2,5 meseca-od takrat vsak mesec. Edino kaj je da jo mam zdaj na 29,30 dni prej pa na 18-24 dni, se je zgodilo da sem jo imela celo 2x na mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
22.1.2008 15:38:03   
Anonimen
Ne, nisem nič plačevala, mi pa vedno rečejo, da naj čimprej zrihtam kartico.. Ker pa je le njegov oče zaposlen, jaz pa ne, oče ima pa z njim samo stike, drugega nič, sem mislila, da bi ga zavarovala preko sebe in sicer na občini, tako sem slišala, da je možno..

Hvala za pomoč, Zvesta user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
22.1.2008 15:57:13   
SANEK1
O Freycha user posted image user posted image user posted image

Kak je blo na čofotanju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
22.1.2008 16:02:47   
Freycha
bom jutri kaj pisala... nisem danes razpoložena....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.1.2008 16:15:33   
pupi
Sanek bom jaz odgovorila, fajn je blo samo upam, da še bomo kaj druga delala, pa mine ful prehitro. Jih preoblačimo bolj dolgo user posted image . Še zvečer kaj napišem. Zdaj gremo z doma

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
22.1.2008 16:58:28   
Anonimen
Evo... imam Gabrijelo v varstvu... In je zadnje dneve nora na Saško Lendero in njeno Ne grem na kolena.

To je slišat takole. Melodija je prava, besedilo je naslednje:

Kolena, kolena, ne bom se poročila s tabo. Kolena, kolena. Ne boš več moja senca. Kolena, kolena...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.1.2008 17:05:28   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo... imam Gabrijelo v varstvu... In je zadnje dneve nora na Saško Lendero in njeno Ne grem na kolena.

To je slišat takole. Melodija je prava, besedilo je naslednje:

Kolena, kolena, ne bom se poročila s tabo. Kolena, kolena. Ne boš več moja senca. Kolena, kolena...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj je ta pesem v učnih načrtih vrtcev? Naša dva si jo tudi nonstop prepevata.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.1.2008 17:08:23   
tinispela
Ko smo ravno pri M, jaz sem jo ravno danes dobilauser posted image ! Je nisem prav nič pogrešala! Se strinjam s tabo Ulla, lahko bi bila le enkrat na leto!
Moja mala me vsake toliko objame, sploh če je zaspana. Najlepše pa mi je ko ponoči podirava kupčka in spi na moji rami.

Štajerke, kako je bilo na plavanju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.1.2008 17:24:22   
julij
Tini, na plavanju je bilo ok. Nista pa nič zamudile, ker nismo nič novega delali. V vodi pa smo ful kratek cajtuser posted image . Vsaj meni se tak zdi. In če bo vedno tako se bom jaz hitro naveličala (slalom, žaba, igračke, ven iz obroča...)

Sem pa vaju pogrešala, tako da glejt, da naslednji torek prideta.user posted image

Smo pa zopet kofetkale... Meni je pa tak pasalo, da se malo odklopim.user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.