|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
21.1.2008 9:51:23   
Neža7
gajka.... Jaz sem še tu user posted image  Saj si edina ko me tukaj opazi user posted image  Počutim se veliko bolje user posted image  slabost se mi je umirilo.
Imela sem izpit, da sem se morala učit in še družino ima iz Avstralija na obisku (danes grejo nazaj na toplem)
Jutri ima GP in res komaj čakam, ker sem tudi malo v skrbeh, če je vse ok s pikico. Izcedke tudi nisem imela več kot 2 tedna, da sem veselauser posted image .
Si držim prsti, da bo jutri vse lepo in da bom prvič slišala user posted image

Lepo se imej gajka user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.1.2008 11:08:27   
lana777
Neža7 - držim pesti za GPuser posted image
H kateri v Velenje pa hodiš (jaz sm včasih hodla v ZD)?

Sm zasledila, da se menite glede lekadola - sej
je tk, k pravte - je men reku dr. da ga kar naj vzamem,
samo, če lah potrpim, potem pa ne (?).
Pa mam še kar vročino user posted image

Držite seuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
21.1.2008 11:25:41   
bambi14
Dobro jutro čvekice,...jaz sem tako lena.
Vendar si vsako jutro pridno stiskam pomaranče in limone, jem Elevit in do 13 tedna še Dabroston(ker je bila umetna oploditev priporočajo do 13 tedna- malo še).
Želim vam čim manj problemov, sama jih na srečo nimam nič; ne slabosti, ne bruhanja, ne izcedkov,..samo bi spala. Zdaj bomo kmalu začele pridobivat ne samo kilograme ampak tudi centimetre.

Včeraj sem klicala kolegico, cimro iz LJ in sem ji povedala za user posted image in je bila tako vesela,..kako je fajn ko ljudem poveš.
Erin - sem opazila, da sem ti narobe posredovala datum GP, ni 19.01. ampak 29.01.,...hvala za ves trud.!

Barbarinha- jaz sem naročena pri dr. Pelkičevi 11.02. in sem bila zelo presenečena ker so me poklicali takoj nazaj....prej pa je telefon zvonil v prazno,...zgleda , da se trudijo za dobre odnose s pacienti.

Midva z user posted image sva se spoznala pred 3 leti, čez 1 mesec sem se preselila k njemu in čez 6 mesecev sva si vse porihtala v mansardi,...nikoli mi ne bo žal za hitre odločitve. Po enem letu truda zauser posted image ni bilo nič, zato sva se odločila za zdravniško pomoč in uspelo je in zdaj sem tu z vami, ki mi polepšate dneve. Sem pa na bolniški, ampak nimam strogega mirovanja, zato hodim pridno na predavanja in delam sproti izpite.

Lep dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
21.1.2008 11:32:22   
Barbarinha
Manika - blizu Laporja sem doma, nekje v rovtah sredi ničesar (samo ptički in veter se slišita). Pelkičeva pa ti bo danes odpisala oz. te bo poklicala, mene je danes že navsezgodaj zjutraj, sem bila še čisto blentava od spanja, sploh nisem vedela kaj govorim. Še dobro, da sem si datum in uro zapomnila.user posted image  Pregled stane tako kot ste punce že pisale, 60 evrov, za DVD sem vprašala in je gospod rekel, da lahko prinesem zraven, vendar je čisto poseben format DVD-R, taki z večkratno presnemavanje, drugi, navadni DVD+R baje ne primejo. Si že razmišljala, v katero porodnišnico boš šla? Sem malo brala forume na RR in se nekako nagibam k Ptujski.

Erin - še delo zate. NS: 18.02.2008. Res, kriminal, kako nimajo ljudje na delovnih mestih srca za nas user posted image . Tam, kjer sem jaz delala, user posted image sploh niso dovoljene user posted image . Pa saj jih razumem. So tam razmere, ki user posted image čisto nič ne ustrezajo. Vso srečo, in pazi seveda.

Punce, pravite da se pri mojih tednih (9t, 4d) že vidi otrokov spol user posted image  Sem vedno mislila, da je treba ful dolgo čakati na to.

Danes je tukaj taki kisel dan, pa se moram nekako pripravit, da grem ven (bi rada motovilec za kosilo), hrepenim po toplih aprilskih dnevih, ko je sonček že dovolj močan. Bomo takrat že vse imele tak trebušček, ga bomo nastavljale sončnim žarkom, pa brcali bomo že tudi takrat.

Jutri imam GP, prvega. Mi že srček razbija od pričakovanja. Bom lahko videla tisto malo bitjece v meni, ki mi bo prineslo toliko lepih trenutkov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem puncam, želim vam nosečnost brez izcedkov in vnetij, ter da bi se user posted image  čim prej končale.

user posted image

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
21.1.2008 11:50:12   
mishel
Še en lep pozdravček od mene. Komaj že čakam, da si z mojim user posted image urediva internet in bova končno imela neomejen dostop, ker mi gre že pošteno na živce, da ves čas gledam da ne bom preveč polepšala račun ( tole plačevanje na ure je drago ko user posted image ).

No midva sva skupaj 7 let in 3 mesece, poročila pa sva se maja lani, ko je bilo 6 let in 7 mesecev.

Res sem vesela, da tisto z izcedkom ni bilo nič resnega. Me je že kar mal skrbelo ko sem brala, pa brala, pa nobenega glasu od Sayuri. Nekako sem že misla, da smo se že prebile čez tisto kritično mejo in da slabih novic, ki nam rahljajo živce ne bo več.

Sem tako vesela, ker se že kaže sonček, tako da bomo spet lahko šle malo ven na svež zrak. Jaz sem  kar mal odvisna od soncauser posted image . Pa lep dan vsem

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.1.2008 12:13:48   
bambi14
CLARINASE- ucinkovine so psevdoefedrinijev sulfat in loratadin, ki na kratko povedano zmanjšata izcedek iz nosa, še posebej pri alergijah. Zadnje čase pa se veliko trži ta preparat tudi za navaden prehlad. Glede stranskih učinkov psevdoefedrinijevega sulfata in loratadina:( vse kar ni dokazano,...je lahko škodljivo),..nikoli ne delajo testov na nosečnicah in doječih materah.

http://www.ivz.si/knjiznica/arhiv/reg_zdravil2/pdf/nosecnost.pdf

To vam bo v pomoč glede odločitev kaj jemati in kaj ne,....jaz bi vzela samo Lekadol ( zdrav. učinkovina je PARACETAMOL in se nahaja tudi pod drugimi imeni: Daleron, Maridol, Daleron prašek, Lekadol prašek,.....),...antibiotikov bi se izogibala, saj še zdravniki včasih ne vejo kako in kaj.user posted image

Ajd,..pridne bodite

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
21.1.2008 12:36:51   
sayuri
Tiste, ki imate vročino - naravni antibiotik - sok rdeče pese. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
21.1.2008 13:28:51   
Erin
user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

21.1. - NJINJA
22.1. - Barbarinha
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
29.1. - bambi14
30.1. - tejkaz
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - košuta
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - simona2
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
29.1. - Odette
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Zoja Miša
18.2. - Barbarinha

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE         user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                     user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
21.1.2008 13:29:20   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 66 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna +0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

25.08.
~ Barbarinha (1.user posted image ) 28.let Ptuj

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
21.1.2008 13:36:18   
Neža7
lana777.... Hvala, ker mi držiš prsti user posted image  tudi jaz zate želim vse najlepše v tvoji user posted image  (to tudi gre za VSE punce) Jaz hodim k KARDOŠ MOHORKO KSENIJA v ZD.

Jaz sem lani tudi vzela lekodol, ker mi je rama več kot 3 tedne noro bolela in nisem morala spat. Po kakih 5 tablet sem videla, da ne bo nič, da sem kar šla na terapijo. Moj G mi je rekla, da tudi lekodol ni dobro jemljat (prvih 12t user posted image ) user posted image  čeprav so mi v lekarni rekli, da je ok.

Če, se le da čim manj tablet v user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.1.2008 13:50:41   
Erin
Dober daaaaaaaaanuser posted image
Jaz sem vstala šele ob 11.45user posted image user posted image user posted image nisem mogla vstat iz postelje, je bilo tako prijetno toplo pa itak nobenega ki bi me čakal da bi z njim kofe pila...samo mačka mi je nagajala pa je tudi ona kmalu obupala ko je videla da nič ne pomaga...

ANA - meni je gin rekla da lahko pijem le lekadol plus ampak sem kasneje bolj zboella in sem potrebovala antibiotike...user posted image sedaj pa jemljem še DAbroston in tako sem na tabletih še več kot mesec dni...upam da niso vplivale na pikcev razvojuser posted image user posted image user posted image
naty - so bolečine ponehale, je kaj boljše? Počivaj, punca, da nas ne bo skrbelo...user posted image
Gajka - me veseli da ni izcedka...user posted image mene tudi zadnje dni veselo ščipa v jajčnikih pa sem tudi pomislila na to da bi moralal imeti v teh dneh M če nebi zanosila...mogoče res hormončki nagajajo.user posted image user posted image
pingo, nell, hvala za vajina mnenja glede službe...jaz bom izvedela najprej če grem sploh delat nazaj, potem pa če grem če mi bodo sploh podaljšal, ker imam pogodbo samo do 31.1.user posted image Tako da sploh ne vem na čem sem. Drugače sem si pa lajšala dejo tudi jaz s stopničkami in s tem da sem jih previjala na blazini, ampak me je vse bolelo že od tega ko sem pobirala igrače po tleh, nosila ležalnike..pa mi je sodelovka zelo pomagala pa je bila vseeno kriza...
sayuri - jutri je najin dan jauser posted image user posted image user posted image Komaj čakam...user posted image   Upam le da te v vsej svoji impresioniranosti in navdušenju ob gledanju otroka in še kasneje ne bom spregledala, saj ko sem taka ponavadi ničesar ne vidimuser posted image
Neža - kako lepo da si nas prišla pogledatuser posted image ...te kar vse pogrešamo veš ampak pozabimo napisat...kje se pa potikaš da se nič ne javljašuser posted image ..ti kar pridi in povej kaj je novega, jaz bom zelooooooooooooo veselauser posted image user posted image user posted image
lana - ti imaš pa že dolgo vročino...samo veš da sem ugotovila da imam jaz tudi povešano odkar sem noseča..in sicer včasih sem imela okoli 36.7 sedaj imam pa okoli 37.1. Mogoče pa nisva bolni pa je to normalnouser posted image user posted image user posted image
babmi - pridna si, vidiš jaz imam tudi predavanja pa ne smem na njih ker moram mirovati, pa plačala sem si pol šolnineuser posted image user posted image user posted image sploh ne vem kaj naj, ali lahko dobim kakšno opravičilo in kakšne druge možnosti, jaz tega denarja nebi rada stran vrgla...user posted image sem šparala celo leto zanj...
Barbarinha, mislim da se pri tvojih tednih (9t) še ne vidi katerega spola je otrok, še pri 14 tednih ko imamo NS se včasih ne vidi ampak se pa bolj...na NS boš videla kaj boš imela, če želiš vedeti, drugače pa ti bodo na morfologiji povedal...user posted image Držim pesti za lep pregled.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
21.1.2008 13:53:47   
tejkaz
Dan punce

No, da se še jaz javim. Ste takšne čveke, da vam res komaj sledim. Za nami je lušten vikend. Bili smo večinoma zunaj. V soboto je bilo celo pri nas malo sonca, včeraj smo šli pa v Velenje k našim. Drugič bom še malo naše velenjčanke poklicala za kakšen kofe, a ne?

Danes sva šli prvič v vrtec. Bila je super pridna, edino ko sem prišla po njo, je zajokala ko me je videla. Baje da normalno, me je pogrešala. Jaz pa njo. Zdaj spančka, jaz pa kuham kosilo, ko pride pa možek iz službe, pa pustiva Evo pri sestri, midva greva pa na zadnji dan razprodaj :) Jupi!! Se že vidim v H&M - u na otroškem oddelku. Eva rabi trenerke in majčke, pa še mini cotike bom mal pošpegala.

Vidim, da se pogovarjate o obletnicah, itd. Midva sva bila skupaj 3 mesece, ko sva zanosila prvič. Zdaj sva torej skupaj 2 leti in 2 meseca (pa 5 dni če smo natančni), poročena malo manj kot leto in 5 mesecev in pričakujeva drugega otročka. Sva hitra, ne? Imamo se pa odlično, samo to je važno.

Vprašanja od drugih ste že tako pokomentirale, tako da nič hudega, če nič ne napišem. Itak sem se že zgubila na teh desetih straneh. :)

Držim pesti za vse s pregledi in NS. Mislim, itak da bo vse ok. :)

Lep dan vsem.

Papa

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.1.2008 15:01:39   
buhtlčk
Erin za šolnino poklič v referat pa se pozanimaj. Sigurno ti lahko zamrznejo. Če redno študiraš, se spomnim, da ti status brez problema podaljšajo, tudi če ti drugače ne pripada, če si noseča. mal posrfaj po zakonih, najprej pa referat. Zih se da.

Glede službe - a ni tako, da te ne smejo odpustiti, če si noseča (iz tvojih linkov). Al to mogoče velja le, če imaš veljavno pogodbo...nimam pojma. Upam, da ne boš brez, ni fajn. Jst si nisem upala zanosit dokler ni bilo jasno, da bom imela službo.

No držte se, grem še mal delat, pol pa domov. Nš bodoči oči leži doma z gripo. Pa mal je bral, pa je reku, da sem pozabla napisat, da je najboljši. Tko da - naš ata je najboljši :) Sam je resuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
21.1.2008 15:13:19   
Krysia
Živjo, ženskice

Erin, ležanje do 11:45? Blagor tebi. jaz sem takrat oddelala že pol šihta ... No, pa saj - privošči si, če si lahko. user posted image Jaz bi tudi cele dneve preživela v ležečem položaju, če bi le lahko. Ampak nekako ne gre - razen, če se na kateder uležem, ampak rajši ne bom poskusila user posted image   Aja, pri kilah lahko dopišeš +1kg

Drugače sem pa ravno danes ugotovila, da bom "zafrknila" en cel projekt, za katerega so me zadolžili in bi se moral zgoditi septembra oziroma oktobra. Eh, se bodo že znašli tudi brez mene - eni pri nas itak mislijo, da znajo vse, pa naj se zdaj izkažejo ... Pa ne me narobe razumet - jaz nikakor nisem sposobna za vse in sem prepričana, da bodo zmogli tudi brez mene, ampak nekateri ne bi delali nič, lastili bi si pa vse zasluge ... eh, pustimo to, da vas ne bom obremenjevala s svojimi službenimi težavami ...

Joj, Sayuri, sok rdeče pese? Mogoče bi še šlo, če bi bil domač. Ampak sem zadnjič enega kupila v trgovini in je bil ogaben. Me je user posted image prepričeval, da ni tako grozno, potem ga je pa probal ... in je cela steklenica soka žalostno končala v wc - školjki. Tako, da ... ne hvala. Bom morala najti kakšen nadomestek ...

Drugače pa držim pesti za vse, ki imate te dni GP in NS - naj bo vse ok, pa da bi dobile lepe slikice in filmčke. In seveda, sporočite, kako je šlo.

Pridne bod'te in pazite na pikice!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.1.2008 15:16:56   
Erin
Bom malo preverila po internetu pa jutri ko imajo uradnje ure bom poklicala...drugače sem pa IZREDNI študent...

saj me ne bodo odpustili samo pogodbe mi ne bodo podaljšali  (v primeru da pride do tega)ker samo nadomeščam delavko ki je že celo leto na bolniški... ampak se bojim delati v jaslih ker je zelo veliko fizičnega dela (dvigovanje, nošenje,..) in se le bojim da bo kaj narobe in mi nebi zneslo, manjmanj kar si želim je pa da bi izpadla kot  nezanesljiva in lena delavka.  Je pa res da me ta ravnateljica zelo razume in upam da se bomo lahko kaj zmenili, v primeru da mi bo gin predpisala bolniško bom pa šla na bolniško in bodo vzeli drugo. Do sedaj sem naredila dober vtis in upam da me bodo po končani porodniški vzeli nazaj, saj mi je ravnateljica že ko sem povedala za user posted image namignila naj se takrat le vrnem saj me poznajo.user posted image

Če bi čakala za redno zaposlitev  v vrtcu bi lahko čakala še nekaj let, jaz si pa ne želim imeti otroka šele po 30-ih, ker bi jih rada več in bi bila rada čim bolj mlada mamica. Žal so nekatere vzeli za nedol. čas šele po 15 letih z vmesnimi prekinitvami (po 3 dni) tako da sem opustila misel na to da bi čakala na pogodbo in se bom najprej posvetila družini, potem pa pogodbi...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.1.2008 15:24:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Joj, Sayuri, sok rdeče pese? Mogoče bi še šlo, če bi bil domač. Ampak sem zadnjič enega kupila v trgovini in je bil ogaben. Me je user posted image prepričeval, da ni tako grozno, potem ga je pa probal ... in je cela steklenica soka žalostno končala v wc - školjki. Tako, da ... ne hvala. Bom morala najti kakšen nadomestek ...

V lekarni se dobi sok rdeče pese od Endovitala. Je napitek primeren za vsak dan (po eno žličko) za odpornost. Je kar dober, ker je zmešan z medom. In najpomembnejše - je iz biološko pridelane pese. To ti zagotavljam, sa za njim moja mama prideluje peso, ki ima že 15 let bio kmetijo. Drugače pa - če je možno, je najboljša domača pesa. Jaz imam to srečo, da jo lahko pri mami dobim. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.1.2008 16:36:05   
Krysia
Sayuri, hvala. Tudi tisti, ki sem ga kupila, je imel dodan med. Mogoče mi pa ravno to ni pasalo. Bom pa poskusila še tega, ki si ga omenila. Drugače imamo pa tudi mi nekaj vložene pese (domače), tako da se bom kar na tiste kozarce spravila ... Sicer me bo tašča verjetno čudno gledala, ampak ji bova kmalu razložila user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.1.2008 18:18:35   
K_a_t_j_a
 nell držim pesti, da se čimprej pozdraviš!user posted image user posted image user posted image
Neža7 seveda te pogrešamo, jutri pa le poročaj kako je bilo na pregledu.user posted image

Držim pesti jutri za vse, ki imata preglede in NS!user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
21.1.2008 18:33:32   
gajka
Pablo - hitro raport, kako je bilo na NS!
Njinja - a pikica pridno raste?
Erin, sayuri, Nevaeva, bella02, m@j@ - vso srečo jutri na NS. Vas je pa veliko jutri na vrsti in mogoče se boste lahko še malo pocukale za rokav v čakalnici in spoznale v živo!
Barbarinha, Neža7 - držim pesti za močan user posted image  in lepe UZ slikice!
Manika, nell, sayuri - hvala za nasvete, kako spodbudit peristaltiko! Sem že nabavila activio, pa laneno seme bom tudi poskusila.

Danes sem bila precej divja v zapravljanju. Sem pustila kar 4k EUR v Merkurju - bela tehnika, kad, pomivalno korito... Pa sem pridelala celo dobrih 700 EUR popusta! Danes ni prav nič poceni! user posted image

Ko sem iz avta nesla svoj službeni prenosnik, me je prešinilo, če ni tale moja računalniška torba težja od 5kg (kar se tako rado omenja kot max. obremenitev za user posted image ). Sem šla torbo iz firbca zvagat in glej ga zlomka, zadeva ima nekaj gramov več kot 6kg! Najbolje, da šefu povem, da na teren ne morem hodit zaradi pretežke opreme, v pisarni pa tudi ne morem biti, ker je računalnik pretežek za prenašanje okrog! user posted image  

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
21.1.2008 19:40:10   
košuta
Pozdravljene!
Nekaj dni nisem imela neta, pa sem morala brati več kot eno uro...
Sem se do solz nasmejala pri pripetljaju s peso. Tudi meni je okus soka bljak - rada pa jem solato.

Čestitam za obletnice, zaroke in skorajšnje poroke (sem kar malo fovš) user posted image .
Midva z mojim user posted image  sva skupaj že 11 let, pri njem živim pa cca. 3leta. Nimava kakega posebnega datuma za obletnice, ker sva se spoznala tam enkrat oktobra. Zaročena (če se šteje za to legendarno vprašanje "Bi se poročila z menoj?") sva skoraj 3 leta, poročila se pa še kar nekaj časa ne bova. Razlog: prej je on odlašal (se še ne mudi, kaj nama pa manjka, itd.), zdaj pa jaz nočem (najbolja neumno se je poročiti samo zaradi rojstva otroka - in s tem se oba strinjava). Hočem vedeti, da ko se bova poročila, se bova samo zaradi naju in najine ljubezni, ne pa iz dolžnosti (user posted image ). To pa je zame izjemnega pomena.
No, toliko zaenkrat... LP

Aja: bravo za nove user posted image , bravo za Sayuri (sem si vse nohte pogrizla med branjem), bravo za vse preglede, itd. Pa držim pesti za naprej!!!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
21.1.2008 20:14:53   
sandra123
Erin, sayuri, Nevaeva, bella02, m@j@ ju3 pa le poročajte, kako je bilo na NS. Predvsem me zanima, kaj bo povedala Sayuri, ki pričakuje user posted image user posted image ... saj vem, da radovednost ni lepa čednost, pa me vseeno zanima, ali bodo pri njej oba otročka temeljito pogledali in ji sporočili kakšnega spola bosta...jaz moram počakati do 7.2.
Lep pozdravček in še lepši jutrišnji dan želim vsem.
Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
21.1.2008 20:24:07   
Maja T.
Dober večer punce!

Saj me ni nič doma ali sem pri mami ali pri tašči na kosilu, potem pa klepetamo. Možiček pozno hodi iz službe, pa mi ni biti za samo doma in tako se potepamuser posted image .

Rabim kar nekaj časa, da preberem vse, uh saj smo že na 80 strani.

Hvala za čestitke za poroko. Zdaj bova naredila poroko v zelo ozkem družinskem krogu in bomo šli samo na kosilo, bo pa vse malo bolj fancy.user posted image Meni osebno veliko pomeni, da bomo imeli vsi trije isti priimek, čeprav je čisto v redu, če si na koruzi, samo da je ljubezen.user posted image

Po rojstvu našega user posted image , pa bova povabila ostale, s katerimi želiva deliti ta veseli dogodek, pa bomo naredili piknik. Bo pa to brez nekega brezpotrebnega kiča, no meni je tako všeč.

Erin te 100% podpiram, da si prvo poskrbela za družino in se nisi podredila službi. Jaz sem bila na dobri poti, da bi naredila katastrofalno napako in bi pridno delala in delala... in pozabila, da prvo kar je pomembno je DRUŽINA. Pa hvala bogu je zdaj vse ok user posted image user posted image user posted image .

Pingo80 nisem učiteljica, je pa bila moja življenjska želja, ampak sem ekonomistka. Mi tudi leži na kožo, samo zdaj sem potegnila črto čez vse in mi je pomemben samo user posted image .

Glede vročine, jaz imam 37 st. C že praktično od novembra, ko še niti nisem vedela, da sem user posted image . Krvna slika ni pokazala nobenega vnetja, tako da mi je G. rekle, da bo to zdaj moja normalna temperatura, zaradi hormonov. Sem se pa prvo full sekirala. Če ni nekih drugih simptomov za prehlad, vneto grlo, poln nos..., pomojem ni panike.

Vse, ki imate jutri NS in GP - user posted image user posted image user posted image , dajte potem hitro poročat, tako lepo je o tem brati.

Vsem ostalim želim lepo noč, toliko ste napisale, da sem se zgubila med stranmi user posted image user posted image user posted image , pa tako ste že vse pokomentirale.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
21.1.2008 21:15:24   
pingo80

Gajka - tud jaz imam obupne prombleme s prebavo in da donat, ki sm ga ravn začela pit je obupn. mi sploh ne paše, ker me pol skoz napihuje. bom probala še z activio in lanenimi semeni, kot so svetovale punce. Do najinega prvega pregleda pa ni več daleč. Juuuupiiii!

Erin - tud midve z MAjo T. sva imeli ves čas povišano temperaturo na začetku - tja do 37,4-jaz. Pa naj bi blo to čist normalno. zdaj si je pa sploh ne merim več.

Supermiška - sprašuješ glede dopusta. Kolikor vem, nam dopust pripada v celoti. PRoblem pa je v tem, ker ga pri v šoli lahko koristiš samo v času počitnic. Kolegica, ki je ravno končala s porodniško, je mi mogla podaljšat še za čas dopusta, ki ji je ostal od prejšnjega leta. Se je tud pozanimala pri našem sindikalistu v LJ, pa je  bil odgovor, da dopust ji pripada, če ga bo lahko koristila, je pa odvisno od šole oz. od tega, če ravnateljica hoče  (po ravnateljičini razlagi - če ima šola od kje vzet denar (naša šola ga kao nima)) plačat človeka, ki bi te nadomeščal. Ja, sm bla zelo razočarana, ko sm ugotovila, da ne bom mogla izkoristit dopusta, ki mi pripada. Upam, da je pri vas stanje kaj boljše.

Vsem tistim, ki imate jutri GP in NS želim čim lepši pregled, pa da bi vam user posted image  veselo pomahali z rokico, pa tud z ritko bo v redu. Pa poročajte.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.1.2008 21:20:23   
Manika
drzim pesti za vse, ki imate jutri NS! Upam na same dobre novice.user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa spat, je jutri delovni dan...

Lahko nočko,

Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.1.2008 22:09:38   
matejchi
Jaz bi pa samoooooo spalaaa... tamal pa uziva, ker lahko v miru risanke gleda.

Sej bo kmalu bolje ali pa tudi ne...
A ste kaj utrujene?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.