|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
21.1.2008 22:33:31   
Anonimen

Traaaraaaa. Tudi mi smo doma user posted image . Na pregledu NS v Domžalah je bilo super user posted image !!! Sem kar pomirjena in zelo vesela, ko sem videla dve migajoči rokici, nogici, slišala utrip srčka, videla želodček, .......res lepa pikica. Vse je zelo v redu in sploh se je vse izredno lepo videlo. Vsaj tako je z zadovoljstvom povedala dr. Strahova. Videl se pa ni niti približek spola. Med nogicami je bila popkovina, tako da je dr. rekla, da raje ne tvega z nobeno napovedjo, ker se ne vidi. Že pred pregledom sem si želela vsaj majcen namig, ampak se res ni dalo nič videti. Bomo pa tokrat lahko dlje časa sanjarili o obeh možnostih, saj je možnost 50:50.

Naša pikica (čeprav ni več pikica, ampak je sedaj že lepo oblikovano človeško bitjece, kot nas je popravila dr. Strahova user posted image ), je velika 61,5 mm. Tveganje za Downov sindrom (21 kromosom)  je 1:4686 oz. NS znaša 1,5 mm, tveganje za Edwardsov sindrom (18 +13) pa je 1: 6405. Napišite še druge podatke, da bomo lahko malo primerjale. Ker meni podatki sami kot taki nič kaj ne povedo, razen tega da je vse OK. Če pa bi lahko primerjala, pa bi dobila neko boljšo predstavo. Imamo nekaj posnetkov s pregleda in bom kakšnega dala v album, ko bom utegnila.

Vesela pa sem, da sva vzela s seboj Erazma. Je bil zelo priden in je z zanimanjem spremljal dogajanje. Čeprav mu je manjkalo spanca, ker ni v vrtcu nič spal, je vse prestal zelo "odraslo", kot se za starejšega brata tudi spodobi user posted image . Po pregledu smo se zadovoljni zapeljali še malo do Lj, kjer je "veliki brat" dobil obljubljeno sladico in nekaj trenutkov v igralnem kotičku v City centru (ali kako se že imenuje), ker se je res potrudil in požrtvovalno prestal dan. Nato pa smo še kupili kostumček zanj za maškare in je fantastična rožica-trobentica. Mogoče zveni punčkasto, ampak je kot ulita zanj. Ko bom imela kakšno slikico, če ne prej za pusta, jo bom dala v album.

Ne utegnem komentirat, ker ste ogromno napisale. Bom drugič. Pozdravček!

Za jutri pa držim pesti za vse, ki vas čaka kakšen pregled user posted image user posted image user posted image . Srečno, poročajte in napišite podatke, če se vam da.

(odgovor članu Manika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.1.2008 23:40:12   
Anonimen

Aha, sem našla. Sem morala kar ene 6 ali še več strani nazaj . Muklla je navedla podatke. Se mi je zdelo, da je ena že napisala rezultate s pregleda NS. Šele sedaj vidim, kako super rezultate imaš user posted image , ko lahko s svojimi primerjam. Ampak, ti izračuni se nanašajo na starost nosečke. Ne vem koliko si stara, vendar predvidevan, da kar nekaj let manj kot jaz. Glede na številke. Starost je odločilnega pomena pri tem. No, vseeno seveda čestitke!!!

Maja T. - čestitke user posted image user posted image user posted image za napovedano poroko! Se pridružujem vsem, ki si želijo poročanja o poteku priprav (obleka, meni, vabila.....). Nekega dne prav gotovo tudi mi naredimo prav takšen korak user posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.1.2008 7:43:41   
Anonimen
ojla souser posted image

pridno vas prebiram,le pisat nimam časa...

zdaj pa sem tako žalostnauser posted image -skrbi me za mojo pikico. pred nekaj minutami sem se oring razjezla in zdrla,pa me je kar zabolelo odspodaj. user posted image  sedaj je bolečina popustla,toda vseeno me skrbi... dobila sem namreč dabroston, zaradi moje gin diagnoze in s tem povezanega grozečega splava. user posted image pregled pa imam šele čez 3 tedne.
drugače me vsaj izcedki ne morijo kot so nekatere. pred 1 tednom smo videli kako utripa user posted image ,skratka vse je bilo bp. upam,da tako tudi ostane...

vem,da stres ni dober,nebi se rada jezila - potem sem obupna in naši mali pikeci tudi ne plešejo od veselja,če se razburjamo...  

se opravičujem,da sem tako zamorila

podatke in datume še sporočim

---------------------------------------------------------------------------------------------------
anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.1.2008 8:11:10   
naty13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pablo. Rezultati tvoje NS so v redu. Katerokoli vprašam, se številke vrtijo okoli 1:5000. Škoda da niste izvedeli kaj bo dobil Erazem- bratca ali sestrico. Boste pa še kakšen teden počakali.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.1.2008 8:49:01   
košuta
Bravo Pablo! Pa si pomirjena. Za ugotovitev spola bo pa še nekaj priložnosti (morfologija).
Se mi zdi, da so naši user posted image  kar malo sramežljivi, ko se tako skrivajo... Nič kaj še nimajo levjega značaja.user posted image
LP, pa veliko sreče danes!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
22.1.2008 9:15:02   
sayuri
Pablo čestitke za dobro opravljeno NS. Tako si lepo vse skupaj opisala user posted image . Škoda, ker niste videli spola. Se bo pa na morfoologiji videl - takrat že bol 100%user posted image . In bravo za korenjaka Erazma.user posted image  JAz sem poskušala Filipu razložit o nuhalni, pa me je danes zjutraj vprašal, kje ima zdravnik spravljene dojenčkeuser posted image  user posted image  Verjetno si je predstavljal, da so v monitorju user posted image user posted image . Bomo videli, kako bo danes spremljal vse skupaj. Povej mi Pablo, če je Erazem navdušen nad maškarami? NAš tudi letos ne bo nič, ker ni šans, da ga v kaj oblečem user posted image . GA niti nočem silit, ker sem bila sama kot otrok tudi takšna user posted image .

Anonimnauser posted image  ne skrbi. Tvoja pikica je zelo varno spravljena in tole špikanje je normalno. Uf, kako mene včasih špikne. Če prehitro vstanem al pa če se prehitro v postelji obrnem user posted image  Je pa res, da nas vsaka takšna stvar zaskrbi.

Barbarinha, spraševala si, če se pri 9t4d že vidi spol. Dr. Pušenjak pravi, da se ne. KAkršnokoli napovedovanje spola pred 11. tednom je ugibanje. Še na nuhalni svetlini ni za zihr. Najbolj zihr se vidi okrog 20 - 22. tedna. user posted image  Fajn opravi danes na pregledu.

Erin ni 2x za reč, da se bova zgrešili user posted image user posted image user posted image . V tisti evforiji in navdušenju človek nič ne vidi pred seboj. No, ko boš ti odhajala iz ordinacije, boš itak čist v devetih nebesihuser posted image , jaz bom pa tisti čas še malo bolj prisebna user posted image . Tko da - te pocukam za rokav user posted image . Upam, da bom ta pravo user posted image user posted image user posted image . Mi bomo itak vsi trije tam - nas ne boš zgrešila user posted image .

tejkaz bravo za tvojo malo veliko punco user posted image . Zdaj je že prava malčica, ko hodi v vrtec. Njena reakcija je bila pa čisto normalna, ko te je zagledala. user posted image  Čimkrajše in čimmanj stresno uvajanje vam želim.user posted image

Krysia si kar predstavljam, kako napadaš rdečo peso user posted image user posted image user posted image . Pozdravi se user posted image

gajka pridna si za zapravljanje user posted image . Uf, jaz že dva meseca kupujem pečico in ploščo. PA se ne morem v trgovino spravit, ker sem čist autuser posted image .

košuta jaz razmišljam tako kot ti . Poročiti se zaradi nosečnosti se mi zdi totalno mimo. Ko sva se midva poročila, so vsi spraševali, če sem noseča user posted image . Enkrat mi je prekipelo in sem jim prav to zabrusila - popoln nesmisel se je proročit zaradi nosečnosti. Sicer pa dandanes poroka ni več tko "obvezna" stvar user posted image
sandra123 jaz bom o NS šele jutri poročala. DAnes bomo verjetno bolj pozno domov prišli. user posted image
MajaT kaj pa oblekica? Kakšna bo? user posted image
pingo80 in supermiška tole z dopustom pri nas v šoli je katastrofa.user posted image  Koristimo ga lahko le med počitnicami. V koledarskem letu moraš nujno izkoristiti 10 dni dopusta skupaj 8drugače ti propade), ostalo lahko preneseš v naslednje leto in ga izkoristiš do 31. avgusta. Če jaz zase na hitro preračunam. Rok imam 5.8. NA porodniško grem 28 dni prej - se pravi 8.7.08 Če bi normalno delala (ampak sem na bolniški in iz tega sploh nič ne bo)user posted image , bi lahko koristila tistih 10 dni od 24.6. do 7.7. (če seveda je to po volji ravnatelju). Ves ostali dopust bi prenesla na naslednje leto. Torej bi v letu 2009 imela ves frišen dopust + 18 dni starega. To bi se mogoče še nekako izšlo. Bomo videli. Je pa res, da je zelo veliko odvisno od ravnatelja. Me pravice sicer imamo, realno pa je drugače. Meni je propadlo v prvi nosečnosti ogromno dopusta. user posted image  ŽAl.

matejchi meni se utrujenost počasi umirja. Nisem več tko zaspana, utrujena, kot v začetku. Sem pa danes 12. teden dopolnila user posted image  Zoprno je, ker si čist brez energije, zaspan, nič ne moreš, če je tuki še slabost in bruhanje si itak kot prazen žakelj user posted image

Joj, koliko sem napisala že spet user posted image  Neki sem hotla vprašat, ampak sem pozabila user posted image . Se bom spomnila...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
22.1.2008 9:23:22   
Nevaeva
Tudi jaz držim za "sotrpinke", ki imajo tako kot jaz danes NS! Se že prav veselim ampak hkrati pa me malce zaskrbi kaj če ne bodo rezultati tako dobri kot pri vas. Saj vem, da o tem ne smem niti razmišljati ampak vseeno pa na trenutke pomislim. Torej, držim pesti za vse vas, ki imate danes NS. Aja, jaz grem k pušenjaku in bom imela oblečen rdeč pulover user posted image  (kar pocukajte me)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.1.2008 9:47:45   
tejkaz
Sayuri hvala. Danes Eva sploh ni imela časa da bi zajokala, jo je vzgojiteljica hitro zamotila s knjigicami. Jaz sem v službi in gre danes njen stric (s katerim se super razumeta) po njo po kosilu. Danes bo potem spala doma jutri pa že tam.Je pa res že velika moja mala punca.

S tem dopustom jaz nimam pojma kako je. Jaz sem zaenkrat zaposlena za določen čas in imam pogodbo do 1.12.2008. Verjetno mi bo delodajalec izplačeval še porodniškouser posted image Nimam pojma, tako so mi rekli, no. Dopusta imam 20 dni + 1 dan za Evo. Koristila ga nisem še nič. Če mi bo pogodbo podaljšal (upam da bom vedela prej) bom dopust koristila pred porodniško, drugače pa potem, da bom dlje doma.

Vsem, ki imate danes NS ali GP user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa, itak da bo vse super.

Tiste pa ki ste jo že imele in imate dobre rezultate (Pablo,...) čestitke in srečnice, ki ste že videle jenčija.

Anonimna user posted image , malo optimizma. Mene tudi vsake toliko špikne, ampak glej na to z dobre plati. Maternica se veča in tvoj jenči raste. Torej je vse ok.

Se pa nam iz tedna v teden možnost za splav manjša in še malo pa bomo vse ven iz tega prvega trimesečja in bomo samo še uživale.

Erin povej mi, kolikokrat na dan previjete otročke v jaslih? Eva ima občutljivo ritko. Čeprav mi je vzgojiteljica zatrjevala da jih velikokrat, me kar malo skrbi. Če je kdaj ne zavoham zadosti hitro, je takoj vneta rita. Upam da ne bomo imeli probleme še s tem.

Aja, sem spraševala glede dojenja, sama pa nisem dala nobenega komentarja. Jaz si nadvse želim dojiti. Pri Evi ni in ni šlo. Sploh ni imela razvitega sesalnega refleksa, bila je zaspanka, pri meni je bil tisti šok, zakaj dojenje tako boli, tega si sploh nisem predstavljala in je bilo mleka iz dneva v dan manj in sva se pri njenem enem mesecu nehali dojiti. Sedaj bi zelo rada dojila do enega leta. Ali katera kaj ve, ali lahko že sedaj med nosečnostjo naredimo kaj zato, ne vem, kakšna masaža, vitamini, hrana?

No, pa sem se spet razpisala.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.1.2008 10:02:26   
Manika
tejkaz - ne bi vedela, kako je z dojenjem, mislim, ce bi lahko ze prej kaj naredila. Boli res, a mene je po 14 dneh nehalo in potem je dojenje prav lepo. Mogoče potem poskusiš s kakšnimi nastavki, a dvomim, da bi dojenček raje sesal plastiko. Tako da je to bolj dvoumno. Mislim, da edino vztrajanje. Meni je tudi začelo primanjkovati mleka, ker se je Maja bolj cartala kot kaj drugega in sem potem spodbudila nastajanje s črpalko. To še bolj boli, a mleka je bilo več. Mogoče še druga kaj predlaga...?

Vidim, da ste prve srečke že dale skozi NS. Jaz bom zdajle poklicala za datum, ker po mailu še ni odgovora in sem malo nestrpna...user posted image Včasih me grabi, če bo vse ok... itak da more bit. user posted image

Zdaj sem v sluzbi in ker me še vedno daje lenoba, zaspanost in utrujenost, se kar pogreznem v računalnik, da se  drugemu delu izognem... Prednost domačega terenauser posted image

Držim pesti za današnje NS jevke!

Papa
Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.1.2008 11:14:18   
Ryssa
Pozdravljene!

Berem vas že več kot en mesec, ampak še nisem imela poguma, da se vam pridružim. Danes sem imela prvi pregled in je vse ok user posted image
Mali oz. mala mi je pomahal/a z rokico, zelo lepo je bilo.
Me pa nekaj bega sedaj ko sem prišla domov... Pdp bi naj imela 26.8., plodek pa je velik 28 mm in ustreza za 9t4d, glede na zadnjo menstruacijo (po mojih izračunih) pa bi bil pdp 24.8., plodek pa bi bil danes star 9t2d user posted image
Ti podatki mi nekak ne grejo skupaj in sem sedaj zbegana, a to pomeni da je plod večji ali kako?

Drugače pa sporočam še svoje podatke za na seznam: stara sem 21, moja 1. nosečnost, Celje, NS 14.2.2008, nasl. gin. pregled 26.2.2008, glede pdp-ja sem pa še malo zmedena, lahko pa napišete 26.8. ,itak se bo verjetno še kaj spremenil. Aja pa kilogrami so +1.
To je to, če sem pa še kaj pozabila pa naknadno še sporočim.

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.1.2008 11:39:30   
supermiska
Ojla,
tudi pri meni je prišlo do različnih datumov PDPja. Pa sem vprašala ginekologinjo zakaj in je rekla da točen datum bo lahko določila v 20 t. Do razlik prijaja zaradi velikosti ploda in datuma ZM. Bistrevih razlik ne bo kakšen dan ali 2.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.1.2008 12:04:46   
Nevaeva
Aja, Erin... vsakič pozabim še dopisati, da imam trenutno +1kg in ker sem bolj majhne rasti res upam, da ne bom presegla 9 kg. user posted image

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.1.2008 12:07:37   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 67 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna +0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana +1 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

25.08.
~ Barbarinha (1.user posted image ) 28.let Ptuj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
22.1.2008 12:09:04   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

22.1. - Barbarinha
22.1. - Neža7

23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
29.1. - bambi14
30.1. - tejkaz
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - košuta
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
26.2. - Ryssa
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

22.1. - Erin
22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@

24.1. - gajka
25.1. - supermiska
26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - simona2
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
29.1. - Odette
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
18.2. - Barbarinha

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE         user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                     user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.1.2008 12:09:36   
anaya
Pozdravljene punce!

Že kr nekaj časa se nisem oglasila, ker enostavno ne znese... preden vse preberem sproti pozabim kaj sem hotela napisat.

Čestitke vsem novim nosečkam, pa vsem uspešno opravljenim NS in seveda GP.user posted image user posted image

Tejkaz: meni je G rekla da moram že zdaj pripravljati prsi za kasnejše dojenje in sicer naj bi pri tuširanju menjavala toplo in hladno vodo ter bradavice mazala z zelo mastno kremo (tisto z vodo sem poskusla, pa žal ni tako lahko kot zveni, vsaj zame ko sovražim hladno vodo), tako da se držim samo mazanja. To pa naj bi pomagalo k utrditvi bradavicuser posted image , kolko je res  ne vem.

Erin: glede šole pa se mi zdi da sem nekje zasledila da kljub temu če se šolaš izredno, ti zaradi nosečnosti ( če je dokazano da zaradi tega nisi mogla obiskovat predavanj in delat izpitov) status in šolnina zamrzne za eno leto, torej imaš še eno leto možnosti.

Mene pa zanima če katera ve, ali je za obvezno praksno potrebno da imaš status študenta ali lahko slednjo opravljaš tudi po poteku statusa? ( moj primer: do avgusta imam namen naredit vse izpite za končanje študija, prakso bi pa opravljala naslednje leto, ko bom na porodniški, ampak ne bi pa rada podaljšala statusa(ker od njega nimam nobene koristiuser posted image ).

Lepo se imejte in čim mirnejšo nosečnost, pa vso srečo in veliko užitkov tistim, ki jih v teh dneh čaka NS.

Neposredna povezava do sporočila: 2015
22.1.2008 12:10:29   
arait
PABLO, čestitke za uspešen NS. jaz sem tudi napisala svoje rezultate NSja. če te zanimajo, poglej nekaj strani nazaj - Ns sem imela 18.1.

držim pesti za vse, ki imate danes NS in G preglede - prepričana sem, da bo vse v redu user posted image
pa hitro poročajte, kako je bilo.

no, jaz sem že povedala par prijateljem in prijateljicam in so vsi bili ful navdušeni in veseli - moram reč, da je tko lepo, ko se še nekdo veseli s tabo user posted image

men je blo pa včeraj tko slabo, da nisem vedla, kaj naj. mi je user posted image  kupu coca colo in je pomagal. problem je bil le, da sem jo pila zvečer in pol nikakor nisem mogla zaspat - šele okol 2:30 mi je ratal in sem zdej čist aut. grem mal pod kovtr.

aja, pa opazla sem, da me skor ne porajtate user posted image  in ne pogrešate user posted image  - mogoče zato, ker bolj malo napišemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.1.2008 12:16:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: arait

aja, pa opazla sem, da me skor ne porajtate user posted image  in ne pogrešate user posted image  - mogoče zato, ker bolj malo napišemuser posted image

arait veliko nas je. JAz preberem popolnoma vsak post in če takoj ne odgovorim, potem pozabim user posted image . PA strani se tudi hitro menjajo, tako da se nikar ne sekiraj. VSake toliko časa na glas zavpij, da bomo videle, da si tukaj user posted image .

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.1.2008 12:26:07   
arait
sayuri, hvala za tolažilne besede. vem, da nas je ogromno in tudi meni se velikokrat zgodi, da moram prebrati po več strani in ko pridem do konca, že pozabim, kaj sem hotela odgovoriti oz. napisati user posted image

včasih je pa res lepo, da se kdo spomni nate in ti napiše kakšno lepo besedo - jaz sem cel dan sama doma in mi je včasih že pošteno dolgčas, ko pa pride user posted image  iz službe, pa je zmatran in se mu ne da pogovarjat oz. bi najraje šel spat, a je treba delat in pospravlat ...
res komaj čakam na avgust, da dobim nekoga, ki me bo potreboval cel dan user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.1.2008 12:36:58   
sayuri
arait, zato pa kar lepo na glas zavpij, tko te bomo res slišale user posted image . Verjamem, da ti mora bit zoprno, če si skoz sama. Avgusta boš vsekakor dobila okrepitev user posted image

Sicer pa se bomo dobili na kakšni kavici kasneje, a ne punce? KAj pravite? Bomo imele kakšen "miting" ? Počakamo, da še tele slabosti minejo, pa trebuščki zrastejo, potem pa hajd v napad user posted image

Uf, jst grem v četrtek k frizerju. Sem čist grozna user posted image . Upam, da bom zdaj zdržala - zaradi vseh vonjav user posted image

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.1.2008 12:38:29   
Erin
Še moje javljanje na  hitro ker potem mse je počasi že treba pripravit in it v Ljuser posted image user posted image user posted image

Kot prvo HVALA za vse vaše pestke in lepe želje za nas ki imamo danes množično NSuser posted image Tudi pri vas bo lep in nepozaben pregled, verjamem.user posted image
PUNCE VSO SREČO DANESuser posted image
gajka, pridna zapravljaš...jaz bi tud..moram novo kuhinjo pa kavč pa pomivalni stroj pa....nekako ne znava skupi zbrat ker se bojiva da potem z drugimi stvarmi ne bo zneslo...bova vse skupaj preučila in potem kupila...nekajuser posted image

košuta - lepo da si le prišla, te pogrešamo... user posted image Te je tako lepo bratuser posted image Kako si kaj?

PABLO - čestitam za lep pregleduser posted image user posted image user posted image Tvoja pikica je pa res sramežljive naraveuser posted image sem ti na seznamček kar prilepila presenečenje(ker ne veš spola) pa bova po morfologiji dali user posted image oz user posted image ?user posted image Pa bravo za Erazma ki je bil tako priden veliki brat...user posted image
anonimna user posted image - ne skrbi, špikanja so nekaj običajnega med user posted image , kot so že punce povedale.Jaz sem se jih že navadila. Ne skrbi, vse je uredu.
sayuri - a si že kaj živčna? Jaz sem tako nestrpna da je jojuser posted image user posted image user posted image user posted image Brez skrbi ne boš me zamenjala(sej se spomniš, jaz bunka, moj preklauser posted image user posted image user posted image ) pa težko spregledaš uničene konice na mojih blond laseh ker že dva meseca ne najdem časa da bi šla k frizerjuuser posted image
tejka - bravo tudi tvoji punci Evi za tako lep sprejem v vrtec. Naj te ne skrbi , vsak otrok joka na začetku, naj te pa pomirim, mlajši so bolj prilagodljivi in se hitreje navadijouser posted image .
Glede previjanja: pri nas previjemo takoj vse po malici (ob pol 9h), pred kosilom (ob pol 11h), ko se zbudijo (ob 1-1.30h) in seveda vmes takoj ko ima kdo polulano pleničko oz ko nekaj zasmrdiuser posted image . Tako da je previjanje non-stop na dnevnem redu. Če ima občutljivo ritko ti to povej pa posebej naroči da jo bolj mažejo s kremcam(ognjičevo mazilo je dobro za take ritke) in pa naj npr uporabljajo samo vodo ali pa vlažilne robčke za občutljivo kožo. Pri nas smo na tesnem s temi robčki (hitro jih zmanjka in na njih čakamo po cel mesec)in vse brišemo le z vodo in cunjo, ena mamica je pa prav posebej od doma prinesla vlažilne robčke sensitive za svojo punčko. Je pa res da so pri nas pleničke že v vrtcu tako da jih staršem ni treba kupovati.
ti glede previjanj le povej, verjemi cenimo vsako besedo, saj smo tu da pomagamo staršem.

Ryssa - dobrodošlaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Kako se počutiš?user posted image
anaya - kje se ti skrivaš?user posted image Lepo da si prišla in pa hvala za mnenje.user posted image Bi ti z veseljem povedala kaj glede prakse pa ne vem ničesar od tega.user posted image
arait, ne da te ne pogrešamo, le kužka user posted image še kar iščemo, vsaj jaz gauser posted image ..verjemi da nisi pozabljena...le malo večkrat se nam oglasi, no pravzaprav imamo pa čas še pol letauser posted image

Sedaj pa gremo pod tuš potem pa LJ - here I comeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.1.2008 12:39:52   
arait
res bi bilo lepo, če bi se dobile na kavici - no, ko bo lepše in toplejše vreme - jst se sploh ne spomnm kdaj sem na zadnje vidla sonce user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.1.2008 12:40:36   
Erin
U pišuka sem brala in pisala vse skupaj  (seznama, post) eno uro in poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.1.2008 12:44:21   
sayuri
Erin, sva že dve user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.1.2008 12:54:55   
bambi14
Mene tud nihče ne vidi, pa vas berem za zajterk, kosilo in večerjo,....user posted image . Tako kot ste že napisale,beremo seuser posted image ,..zmanjka pa nam čas za pisanje.
Danes sem kuhala segedin,...kak pa kislo zelje smrdi....ampak si ga je zaželeluser posted image .

Ko zapravljate imam par nasvetov:
- poglejte kaj izrecno želite
- poglejte na ceneje.si
- naredite si primerjavo z vsemi možnimi popusti
- jaz sem šla s tabelo v Merkur,...tam imajo svoj moto: če najdete kje izdelek ceneje, vam ga mi damo s popustom
- sem na tak način prišparala pred 2 letoma 400 eur
- kolega sta kupovala gorenjeve aparate in sta jih naročila v Nemčiji(prihranila sta 700EUR), za dostavo po EU pa dala samo cca. 36 eur za vse skupaj- je pa problem pri garanciji.. je samo 1 leto

Lep dan user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.1.2008 13:09:42   
tejkaz
Pišuka sem jezna.

Napišem en cel roman in potem mi napiše tole obvestilo

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e2f' Violation of PRIMARY KEY constraint 'messageid'. Cannot insert duplicate key in object 'pgd_Messages'. /forum/postpro.asp, line 246
Kje je moj roman!!

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.