|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
21.1.2008 17:55:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Živjo!

Smo imeli pa spet pester vikend. Sploh mož in Maja sta se šla vzgojo in kdo ima več potrpljenja user posted image  Res je bilo hudo, ampak mula tako nagaja, da je groza. Sploh tamalemu. Ga porine na tla in se še vleže nanga. user posted image  Al ga pa kr porine ob mizo, ..... A je pri vas tudi tako lubosumje, al kaj za vraga je to? JAz resnično že obupujem. Pa sem jo zvečer, ko smo bile same malo spraševala, zakaj tako nagaja, pa če misli, da je mamica ne mara, pa bla bla. Odgovor. JA zato... Mah.

Bilo in je še včasih kakšen izpad.
Jaz ti svetujem, da si vzameš kak dan čas samo za Majo, pa jo nekam mahneta skupaj. Na kakšen obisk, po nakupih, v slaščičarno na tortico..... kamorkoli, le da sta sami in si vzameta čas ena za drugo in se pošteno naklepetata. Pri nas zaleže.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
21.1.2008 18:06:58   
altati
muki- lepo da si nadoknadila vse za nazaj...zdaj pa pejd punci cartat, ok? Pa glej, da še ti ne zboliš!!!!Drži se mama Skala! V vrtcu naj pa kar čakajo Ivo, samo pazi, da ti kaj ne zaračunajo....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 18:43:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3278
21.1.2008 19:10:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

danes mi je na dekolte lepil glasne poljubčke, roko tlačil za modrc, samo da bi se vdala.

to moj deček dela vsaj dan, neštetokrat...tako da kar pripravi se, to bo še trajalo...
podojimo se pa zadnje dni spet 1 x na dan-zvečer.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
21.1.2008 19:11:00   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

@lina, WO BIST DU?

Priznam, da se me je lotila neka zimska utrujenost in sem lena. Preberem vas, pisat se mi pa ne da. user posted image

Mene so danes klicali iz vrtca, če mislim Ivo pripeljati kaj naokrog, ker sem jo vpisala za januar, pa je še nič ni bilo. Baje, da so povpraševanja za njeno mesto in naj povem, če je ne bom dala user posted image
Sem rekla, da jo bom, ampak malo pozneje, ker zaenkrat imam varstvo in naj malo te bolezni minejo. Pa me je nekam čudno obravnavala, kot da sem malo čuknjena.
A kaj naj? V vrtcu imajo rota virus, en kup drugih viroz, gripa na pohodu...jaz pa doma varuško in naj jo potem dam v vrtec, ker si je pač ena mama zdaj zmislila, da bi dala svoje dete v vrtec? Jaz sem jo vpisala aprila, takrat ko so vpisi. Me eno figo briga user posted image

Če bi te jaz dobila v roke, bi ti že dala vetra, kaj se boš zmišljevalauser posted image user posted image  Ne, hecam se, popolnoma prav imaš, če ti pravila vašega vrtca in občine to dovoljujejo. Čez moje roke in v naši občini res ne bi šlo tako lahko - pri nas podpišemo pogodbo, določi se kdaj otrok začne obiskovati vrtec in od tistega dne začneš dobivati položnico, pa če pripelješ otroka v vrtec s tistim dnem ali ne. Letos namreč se je po dolgem času prvič v naši občini pojavilo preveliko povpraševanje in smo otroke odklanjali oz. dajali na čakalno listo. Nekatere občine pa vem da celo zaračunavajo rezervacijo za medletni vpis, torej od septembra do meseca ko začne hodit si plačuješ rezervacijo. Ker dejansko je vrtec za tisto mesto na izgubi (oz. ni, je v breme občine v celoti), na drugi strani pa imaš starše, ki bi strašno radi dali otroka v vrtec, pa ga ne morejo. Odvisno je samo, kako radodarno občino imate.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
21.1.2008 19:13:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, kaj pa ti, kolikokrat daš pa še ti?

muki, a ti daš večkrat na dan????
ja kako vama pa to uspe????
pohotnica ti, ti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
21.1.2008 19:27:33   
Clody
Dober večer babe,

A veste da naj bi bil danes dan največje depresije?? Me je skorej kap, kaj vse ža danes "lahko" zračunajo.

Zjutraj sem se zbudila s takim glavobolom, da sem mislila, da se mi bo piskr odprl in bo ven zletela še zadnja slama. Sem vzela cel nalgesin 550, pa nič.  Šele  po bruhanju sem dojela da je migrena in ne glavobol. 
Lu, mislim,da si jih ti imela ne? Grozna stvar!! In to nas kao čaka ko bomo v menopavzi al kako? Babe pa res naj.......!!

Malega je pelal v vrtec moj dragi, ker jest sem veselo objemala školjko. Moj je že mislu, da sem noseča. Še dobro da mam ta rdečo, ker sem jest tud na to pomislila. In sevede me je dons čakal en prisilni razgovor kamor me je poslal zavod. Pa oblečem najgrše hlače in majco, obujem bulerje ki so by the way rdeči,  (da nau ktero kap), nič namazana in grem vsa prostaška in zaniskrna. in kaj se zgodi? Človek mi ponudi službo. pa sej to svet še ni vidu no.  Jutri mu odgovorim. Je pa evropski delovni cajt. Madona ene delate po 4 ali 6 ur, jest bom pa sprejela službo z evropskim delovnim cajtom. Kaj nej? Probala bom, pol pa da vidimo. Če bi se vozila iz Lj. bi prišla še kasnej, ker je delo v Lescah.

Nakar pridem po otroka v vrtec in izvem, da je veselo spal eno uro in bi še ampak je imel napad kašlja. Kar precej kašlja in smrka, ampak dokler nima vročine bo šel v vrtec.

Dober dan sem mela, če odmislim migreno, ki me ob vseh teh novicah sploh ni več motila.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
21.1.2008 19:29:17   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dobro jutro!

Z malo sva obe spali pri babici, da ji ni bilo dolgčas ko dedija ni... mala spala od 18.30 do 7.30 z enkratnim zbujanjem...user posted image ... tako bi morala vsak dan, ne pa da doma frči v posteljo ob 23ih..
Jaz pa sem bolj zlomljena kot prespana, ker ima dedi jogi trd ko deska...user posted image

A ti je babi rekla: ''Ja, kako imaš pa ti pridnega otroka !'' Pri nas je bilo ponavadi tako, da kadar ga je babi vzela v roke, je bil oh in sploh...doma pa spet jovo na novo.....znajo glumit ni kej !

Ja, babi vedno reče: "Vi sploh ne veste kako pridnega otroka imate!" user posted image ... Ampak je tam res bolj pridna, da mi sploh ne verjamejo da zna imeti trmaste in histerične napade...user posted image Ali pa mogoče jaz kaj narobe delam...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
21.1.2008 19:48:04   
Arabela
No pa sem še en izpit spravila v žep...user posted image user posted image user posted image ...
Zdaj mam pa Katarinco pri babici da se bom jaz ponoči učila ker imam nasl. teden 2izpita... Se mi kar srce trga ker malecko puščam pri babici, ampak tam ji je fajn, pa še s teto norita tako da potem obe padeta v posteljo...user posted image user posted image user posted image ... Moja sestra še živi pri mami in tako ima mala res pestro tam... Ampak jaz imam slabo vest in jo že pogrešam... user posted image user posted image user posted image ... Zato pa moram sedaj izkoristit noč in se odklapljam..

LAhko noč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
21.1.2008 19:51:05   
altati
Arabela-  ti si caricauser posted image user posted image user posted image ! Izpite polagaš kot za stavo....Koliko jih še imaš do konca?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
21.1.2008 20:17:28   
pikapolona2
imam tak menzes da se komaj vlečem po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image ...mislim da bom kmalu spet noseča ker vsaj takrat sem imela 1 leto mir...je tooolk pasalo.....in sem imela kri super in nism bla prav nič crknjena.

Sm pa ravnokar dobila mail od moje profesorice za diplomo ki mi je napisala da sm si jst čiiist preveč obširno zastavila diplomo in da to je za več diplomskih in ne za eno...tako da mi je predlagala naj tko sam tretjino vzamem in obdelam pa bo več kot dovoljuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa gospodinje gledat...papa

a morm še kej o otroku napisat...k je glih forum o otrocihuser posted image user posted image ....sem jo celo premerila (vmes je veselo vlekla za meter in mi nagajala)pa ji ta teden zašijem pustni kostum...sem mal gledala kaj imam doma in imam veliko filca črne in bele barve...tako da bomo pingvinčka zašili.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
21.1.2008 20:45:46   
mis
vedat kaj je treba oddat za vrtec? Prvič to delam? A je samo ta obrazec za znižano plačilo ali še kaj? Pa do kdaj je treba? Kam se to nese? @lina?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
21.1.2008 22:08:02   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

vedat kaj je treba oddat za vrtec? Prvič to delam? A je samo ta obrazec za znižano plačilo ali še kaj? Pa do kdaj je treba? Kam se to nese? @lina?

Če kaj vem, Tine še nimaš vpisane. Torej si izberi vrtec in jo vpiši - konec marca ali začetek aprila so redni vpisi. Če gre potem septembra v vrtec, oddaš vlogo za znižano plačilo na občino, odd. za družbene dejavnosti, ti bom povedala kje so... rok oddaje do 15.7. (nisem ziher kako je s tem rokom, enkrat so dali rok tudi še avgusta), če gre notri 1.9., sicer pa običajno en mesec prej... to je to..

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
21.1.2008 23:05:02   
mis
A sicer jo grem pa kar v vrtec vpisat? Kar tja kjer bo? A povejo datume al kako?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
21.1.2008 23:06:24   
mis
Ja, pa še vsi bolančki pozdravite se!

Jaz imam doma mami ta teden, ker čuva malo, je fino, mi velik od rit odneseuser posted image  mož še ne ve al bo šel al ne na smučanje.

aja, muki, nisem še imela morfologije. Bo februarja...user posted image

Nočko!!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
21.1.2008 23:29:06   
frrrr
čer!

ravno iz sprosčujoče kopeli... sedlo... ta teden morem še lase pobarvat, pa razmišljam ali je še frizer potreben al lahk kr mau strašim na bratovi poroki user posted image dans sem petke raztegovala v službi in mi je blo full smešno, ker sem tolk glasnohodila... nisem navajena, da bi kaj ropotalo pod nogami user posted image jutri grem pa še eno mini spominsko zadevco nabavt, glavno darilo bo poročna torta.
jaša zjutraj protestira, ko prideta z možem v vrtec. ampak je menda takoj bolje, ko mož gre. prejšnji četrtek je pogruntal, da ga tam pušča in se je začel pritoževat. danes spal uro in pol in ko je mož prišel ob dveh ponj, je bil edini buden user posted image je sedel za mizo, griskal corn flakes in razmišljal user posted image

pust - jaša bo indijanček. sem bila že js v njegovih letih in moj brat tudi user posted image

muki - glede vrtca se strinjam z @lino, ker je bilo pri nas 120 preveč vpisanih in jih toliko čaka, da kdo odpade... preveri ali moreš naredit rezervacijo, sicer se lahko zgodi, da dobiš polno položnico.
bravo Ivi za kakanje na kahlico! in naj se princeski čimprej pozdravita! povej virusom, da je že 2008 in jim je rok potekel v letu 2007! dojim js pred spanjem (okrog 20ih), potem okrog 12ih se blagovolji drugo joško spraznit... do jutra pa ne štejem user posted image med vikendi, ko smo doma, pa se kdaj zgodi, da tudi čez dan dobi malo, ker tako hitreje in mirneje zaspi.
proti možu sem pa res tak rambo ja user posted image kr ne pozdravi se že enkrat... sem ga poslala k zdravniku, ker nki ne more štimat, če Jaša kihne vanj, on pa faše pol tedenski prehlad z lajajočim kašljem user posted image
Maxica - mislim, da je posredi tudi njegov ubog imunski sistem. mogoče bi moral tudi on razmislit o kakšni alternativi user posted image

piskot - tut naše dete si kakšen dan kr malo zmišljuje in sem js ati, mož je jaja (jaša) ali babi, krava dela mau, muca dela hov,... ampak pol ga mine in drug dan je spet vse na pravem mestu user posted image

Arabela - čestitke za izpit! ti si pa res dobra. odkar sem na RR, si naredila več izpitov kot jih imam js na celem faksu. vsak mesec vsaj eden pade user posted image

mis - super za lep pregled in srček in katastrofa glede čakalne vrste.

Clody - čestitke za službo user posted image pol bo vredu plača, da si boš lahk kej za oblečt kupila, ker si zdej tolk ubogo zgledala, da ti je kr job ponudil user posted image pa naj se migrena nikoli več ne vrne!

Remy - bravo za Tinkarino komunikativnost. ste pa tut smešni, da je ne razumete user posted image pozdravi se!

psaša - ko se bo Mihu enkrat odprlo in bo dobil dar govora, se ga boš še praposlušala user posted image Jaša je začel naenkrat, prej je bil bolj tihe sorte... zdaj pa včasih ne pridemo do besede user posted image

borovnicka - kakšne vrste flekec ima? Jaša je imel včasih na stegnu in sva dobila pri prvi pediatrinji Advantan kremo, ki naj bi bila nevarna. zdajšnja pediatrinja nam je pa rekla, da ima pač občutljivo kožo in naj poskusim drugače prat (prašek, mehčalec, dvojno spiranje). flekce sem začela mazat z domačim ognjičevim mazilom in so izginili. zdaj pa se pod kolenom pojavijo taki rdeči suhi lišaji, če 2 dni zapored ne namažem z ognjičem user posted image vem, da je to za pediatru povedat, ampak kr tko pa ne bi zdravega tja vozila med bolne otroke in kr mažem z ognjičem. je tudi tjašev lišaj suh in grob na oti, rdeče barve?

altati - kako je Tia? glede NY pa lahko rečem samo vse ima svoj razlog in pri vas se je hitro pokazalo zakaj ti pot ni bila usojena. bo pa drugič toliko bolje, *lina* bo pa možeku američko "cedevito" postregla user posted image

Pikabu - i miss u!
@lina - tudi tvoje prigode pogrešam!
sicer pa nič ne silimo... ko vama zapaše, pa le kaj napišita!

*anč* - kako je šlo danes v vrtcu?

Lu - mož ima starejšo sestro in na vprašanje mame "zakaj si udaril sestro?" je odgovoril "zato, ker je potem ona mene nazaj" user posted image mislim, da je bil v Majinih letih.
stolček ala trip trap mi tut rabimo. pri babici in dedku naj bi enega kupili - zdaj za Jašo, čez slabo leto pa bo njegov bratranec/sestrična tudi potrebovala stolček, če bo tam na obisku. če najdeš 2, sporoči user posted image kar sem videla ponaredkov do zdaj, so bili vsi zelo čudni - full nizki in nestabilni.

zdaj pa že kruhek diši user posted image pečem belega s sončničnimi semeni. upam, da bo dober.

lepo spite...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 21.1.2008 23:33:15 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
21.1.2008 23:35:43   
frrrr
aha, še to... sestričnina tamala je stara eno leto in razume madžarsko. vsak drugi teden jo čuva babica, ki je madžarka in jii kaj vmes tudi v njihovem jeziku pove. mala zna pokazat kje je glava, kako je dobro, pride k njej, ko jo pokliče... je verjetno zdaj pravi čas za posluh različnih jezikov ali se motim? sicer malega ne bi učila drugih jezikov, samo kakšne pesmice bi mu pa dala za poslušat v nemškem jeziku ali francoskem, da mu pride barva jezika v uho al kk se temu reče user posted image se spomnem, da sem to že počela, ko je bil tini mini dojenček in sem vsak dan imela tv na enem tujem programu kakšno urco. zdaj pa mi ni, da bi mali v tv buljil. predlagate kakšne pesmice? se vam zdi, da prehitevam? mnenja plsss

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
21.1.2008 23:39:21   
frrrr
pikapolona, kolk si namerila Brino? mi smo tamuga v nedeljo 80. kolk so kej vaši malčki palčki veliki? vem, da so eni že pred dopolnjenim 1 letom biili 80 ali celo več.
in kakšno konfekcijsko številko nosijo? mi 80tko počasi pospravljamo in prehajamo na 86 (h&m). bodiji so pa tudi večje številke (če so sparky ali kakšna druga znamka)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
22.1.2008 3:19:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aha, še to... sestričnina tamala je stara eno leto in razume madžarsko. vsak drugi teden jo čuva babica, ki je madžarka in jii kaj vmes tudi v njihovem jeziku pove. mala zna pokazat kje je glava, kako je dobro, pride k njej, ko jo pokliče... je verjetno zdaj pravi čas za posluh različnih jezikov ali se motim? sicer malega ne bi učila drugih jezikov, samo kakšne pesmice bi mu pa dala za poslušat v nemškem jeziku ali francoskem, da mu pride barva jezika v uho al kk se temu reče user posted image se spomnem, da sem to že počela, ko je bil tini mini dojenček in sem vsak dan imela tv na enem tujem programu kakšno urco. zdaj pa mi ni, da bi mali v tv buljil. predlagate kakšne pesmice? se vam zdi, da prehitevam? mnenja plsss

zakaj pa ne ? Mi se na ulici, v parku, po trgovinah pogovarjamo angleško, doma gledamo angleške risanke, programe....kregamo se pa v slovenščini...itak...

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
22.1.2008 3:20:30   
Anonimen

pikapolona, kolk si namerila Brino? mi smo tamuga v nedeljo 80. kolk so kej vaši malčki palčki veliki? vem, da so eni že pred dopolnjenim 1 letom biili 80 ali celo več.
in kakšno konfekcijsko številko nosijo? mi 80tko počasi pospravljamo in prehajamo na 86 (h&m). bodiji so pa tudi večje številke (če so sparky ali kakšna druga znamka)

ne vem, kakšne so konf.številke, vem pa da kupujem za dve leti.....no zadnjič sem kupovala že za tri leta, da bom imela malo rezerve....hm, velik pa...kaj pa vem...pred enim mesecem je imel 87 cm....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
22.1.2008 7:12:11   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ne vem, kakšne so konf.številke, vem pa da kupujem za dve leti.....no zadnjič sem kupovala že za tri leta, da bom imela malo rezerve....hm, velik pa...kaj pa vem...pred enim mesecem je imel 87 cm....

Za 3 leta? Noro! Mi imamo palčka prot vam, ker je komaj enih 80 velik. Se mi zdi ful smešno, ker sva midva velikana!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
22.1.2008 7:32:04   
Maxica

Pri nas Max tudi gleda en francoski program (Tiji), kjer so take fajn risanke in se je kar hitro naučil, kako se reče po francosko Nodiju, pa Pujsi Pepi itd. Gleda pa risanke tudi v angleščini in tudi že določene stvari pove. Ampak tako, samoiniciativno, kar sliši, ga nič ne forsiramo, škodi pa verjetno tudi ne.
Lan pa itak nima še potrpljenja, da bi pri miru eno minuto gledal risanke, tako da se s tem tako ali tako še ne ukvarjam.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
22.1.2008 7:33:50   
Maxica

Saj veš, da sta Lan in Jaša kr skoz neki ista. Tudi mi smo namerili 80, kile pa se še vedno gibljejo okrog 10.user posted image
Bodije nosi več ali manj 86 (H&M, pa tudi druge), 80 menda res ne spravimo več gor.
Lina-87, joj, vaš Tristan je pa še skoz cel velikan.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
22.1.2008 7:34:52   
Maxica
Aja, sicer pa dobro jutro, po naporni noči, sem vsa podrta, menda ne bom zbolela, al kako? Verjetno sem sam zaspana. Ampak upam, da bomo po kosilu res lahko šli domov, saj so nas lepo zdražili, pa upam, da se bodo tega tudi držali, Muki, kljub temu, da malo malo pada dež.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
22.1.2008 7:39:21   
Clody
Babnce mam eno vprašanje.

A daste malčkom kak sirup če kašljajo? Mi imamo tako P, ki zagovarja nedajanje sirupov, češ da to lahko zadevo še poslabša.  Ok čez dan, ponoč bi mu pa rada kej dala, ker res natepava. Sicer to začuda ne moti spanca. Ob 5 ga zbudi zabasan nos.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?