Tanayya29
|
Jutro! No,kandidatke super... Moramo,se zmenit za setanek,da zberemo vsa sredstva in denar .Samo,ne vem,kdo nas bo plačeval(če ne bomo pa na črn udarle z varstvom ).No,ko bi blo tako ,bi bilo fajn,ker kar se vrtca tiče je obup pridit notr.Jaz delam v vrtcu,pa nimam stalnega prebivališča v Lj in ravnateljica mi je rekla,da lahko pozabim na mesto,ker gre vse čez komisijo,In en naš zaposlen,odkar so uvedl nov zakon tudi ni dobil mesta,tako da jaz sploh ne vem kaj naj .Še ne razmišljam o tem,mi je pa kar slabo ,ko bo prišel ta čas. Bom pa doma z otrokom,ja kam nej ga pa dam? . Vitamini imam Elevit,zaenkrat še te jem ,vzamem pa enga ma dva tedna,ker pozabim vzet,prav tako železo(btw sploh ne vem,kok ga imam,od poroda še sedaj jem tisto škatlo,pa ko sem zapustila P.,sem imela slabo kri ). Scuba vem,kako je to,ko tako rihtaš,potem pa še ti izpadeš tko...pri nas je tudi ena sodelavka tko rihtala,in je rekla nikoli več,ker prav s tisto niso zadovoljni,in pol je bila še ona vsa slabe volje in se je sekirala.No,nič se ne sekiraj,saj si hotla le najboljše. Hemeroidi jaz nimam,zato ne znam pomagat. Moj je včeraj šel v šoping v ta nov Mercator v Šiški,in si je kupil full enih stvari in tamalmu,jaz sem pa spet zvisela ,no sej najprej moram shujšat! krči sem se hvalila,da jih naš nima,pa ravno včeraj smo imel nočno turnejo,sicer ne vem,a je bil tok zaspan,pa kakal ni,ker ponavadi vsak dan....tako,da zvijal ga neki je,za nameček sem ga pa kopala in je mali glavo v vodo pomočil,in je komaj prišel do sape,in se je drl ,prov bogi je bil,tako,da sem še sebe enkrat okrog ušes,ker sem nepazljiva včasih ,sem bila kar žalostna. potepinka lepe slikice,velik je Mark, ima pa isto dudo ko naš(nukovo,pride zelena in rdeča,ane?samo naš obožuje ta druge,aventove). bomba v stanovanju je vsakodnevna,ne vem ampak res vsak dan ,kot da nebi nič pospravljali. turbekoloza nismo cepeli,RV pa bomo(sedaj je baje še gripa na pohodu).Seveda,ko ni nobene zime,in ne pobije nič bacilov . vanja jaz skor nič ne pazim več kaj jem. uhančki imamo fanta,če bo po očku po imel v bradi pirsing( ,no sedaj ga je dal ven),če bo po mami pa v nosu... evo,zbudu se je..... in ja,vse sprejmem za svoje sodelavke,fulll mi bo v veselje LEP DAN p.s,sem pogledala na najkice,in piše gor št.17,mater majo velko nogo,ne vem katera je spraševala za cifro.