|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
21.1.2008 13:08:06   
naraščaj
Hoj,

pri nas je pa tak lep sonček, sam tak fejst piha, da kr ne upam ven. Že itak je ati bolan, neb rada še Taje prehladila. Če bo kaj ponehal bova pa pol šli ven.
Mi pa danes že cel dopoldne skoz neki dremucka, mi je to tok čudno, ker običajno je cel dan dudna. je zadremala v ležalniku in sem jo šla prestavt v zibku in jo prvič pusla na hrbtu (jo mam skoz na uč), katero sem zvlekla sred dnevne in zaj nanjo sije sonček. spi ko anglček, jo morm pol fotkat.

sem jo pa prejle naročila pri pediatrinji za cepljenje prosti rotavirusu. bo cepljenja pri nasledni posvetovalnici (3m), stane pa 65eur ena doza.

šment, se je že zbudla. šibam

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.1.2008 13:30:34   
makica
Pri nas pa nimamo problemom s kakanjem. Od rojstva pa do sedaj kakšnih 10 plenic ni bilo pokakanih, drugače pa je vsaka vsaj malo, vsaj 3 na dan pa so ornk pokakane. Res ne vem ali tok poje in ima tok slab izkoristekuser posted image . Se včasih z mojim hecava, kako potrošna je. Če pa prištejem zraven še polivanje potem pa je zelo neekonomičnauser posted image . Drugače je pridna, sploh če je zunaj spi kot krtek, vendar danes je ne peljem ven, ker mene boli uho. Je pa drugače ful lep sonček tukaj.

Tudi jaz razmišljam o cepljenju proti rotavirusu, moram se pozanimat ali v naši ambulanti to delajo.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.1.2008 14:21:28   
sonchek
Evo mi dve sva iz sprehoda, ampak tudi pri nas ful piha..tko da sem jo dobr zadekala in čez dala tudi plenico..in je kr šlo, čeprav sva zaradi vetra k skrajšale sprehod...zdej pa spi v svojem kombinezonu v svoji posteljici, se mi je smilila da bi jo zbudila z slačenjem in sem ko kr pustila, kokr časa pač še bo..haha
user posted image
evo kako spi..hahahahaa

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

sonchek: mojo je 2 tedna ali tri nazaj matralo, ko ni kakala. Sedaj nič več. Sem ji začela dodajati sirup proti krčem. In vse OK. Kaka pa tako: 3 dni vsak dan, potem pa se ustavi za nekaj dni. Danes je bil peti dan in sem ji malo s termometrom pomagala. Kakala.
Mi je pa zdravnica predlagala (če bi se hudo matrala) sladke kamilice -(proporočila je mlečni sladkor  - dobiš v lekarni).

Me pa res zanima kako se boste glede cepljenja odločile????????

hvala za pomoč..pri nas je isto..kako si pa to izvedla s termometrom...pa a se je takoj pol pokakala ali šele čez nekaj časa..
Dala sem ji sladke kamilice, zdej pa upam da bo kej...sej vem da je to kao normalno da dojen otrok tok časa ne kaka..ampak k je tok boga in jo tok zvija..da se mi prov res smili..dobr da vsaj prdi, da gre vsaj nekaj ven...user posted image

jaz mislim, da jo bomo kr cepili, sej to spada pod brezplačno, al kako?

Rotavirus..sem slišala da je to cepljenje po žlički, a katera ve kaj več o tem???
o tem tudi jaz razmišljam da bi jo..no pol mal kasneje, preden bi šli v vrtec...

No se kasneje še kaj javim...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.1.2008 14:31:57   
makica

Rotavirus..sem slišala da je to cepljenje po žlički, a katera ve kaj več o tem???
o tem tudi jaz razmišljam da bi jo..no pol mal kasneje, preden bi šli v vrtec...

To cepljenje se izvaja od 3 in najkasneje do 6 meseca starosti, tako da se moramo sedaj odločiti. Pri nas stane 71€/dozo. Sem se kar odločila za, ker gre že z 11 meseci v vrtec.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.1.2008 14:37:52   
martita
Pozdravljene,

tudi medve sva s sprehda. Kljub vetru sva se kar nahodili...no, vsaj jaz.

Rotavirus - meni je P rekla, da se splača cepit tiste otročke, ki bodo šli kmalu v vrtec ali pa imajo doma bratce/sestrice, ki so v vrtcu. Jaz se zato ne bom odločila, saj bo naša edinkica vsaj še 1 leto po moji porodniški v varstvu pri tašči. Sem pa pri P dobila še eno zloženko in en papirček, kjer glede cepljenja piše sledeče:

- zaščita pred rotavirusu v zgodnjem otroštvu
- za ustrezno zaščito potrebna 2 odmerka (pri 3 in 4,5 mesecih)
- cepljenje je treba zaključiti do 24 tedna (6 meseca) starosti; kasneje otroka ni mogoče cepiti
-
preoralno cepivo (otrok ga popije)
- cepljenje je samoplačniško
- zaščita je posebno pomembna za otroke, ki bodo obiskovali vrtec

Shranjevanje mleka - tiste, ki dojite in imate mleka preveč....kako ga shranjujete? Predvsem me zanima v čem ga zamrznete in kako ga pol uporabite? Pustite da se odtali na sobni temperaturi ali ga pogrejete??

Lep sončen dan še neprej!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.1.2008 14:48:39   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Shranjevanje mleka - tiste, ki dojite in imate mleka preveč....kako ga shranjujete? Predvsem me zanima v čem ga zamrznete in kako ga pol uporabite? Pustite da se odtali na sobni temperaturi ali ga pogrejete??

Najprej hvala za info o rotavirusu..nisem vedla da jo je treba že tako kmalu cepit..no, bomo mogli pa pohiteti..upam da bo zdrava...

Kar se pa tiče shranjevanja mleka imam pa jaz stekleničke-sterilne cca 50ml in v njih shranjujem mleko, odmrzujem pa tako da dam v toplo vodno kopel in se tako hitreje odmrzne, če pa veš da boš rabila šele čez nekaj časa pa pusti na sobni temperaturi, potem pa postavi v vročo kopel da dobiš telesno temperaturo se pravi cca.37 stopinj...
Upam da sem ti vsaj malo pomagala...

Aja še to..zdele k naša spi sem spet nekaj delala...dobila sem okvir za na steno za njen otis nogice in vsak mesec dodaš eno slikco..ker smo že drugi mesec je že druga slikca notr..ful fajn zadeva- za spomin...
user posted image

..pa še pravi koledar, kjer se njene slikice lepijo..to je bilo pa tudi darilo od prijateljice...ful lepo zgleda- EVO:
Januar:
user posted image
Pa že februar:
user posted image

...tok na hitr..zdej morm pa res že likat..hahahahah

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.1.2008 14:53:08   
barika
Dober dan, smidva sma iz sprehoda, je bilo treba par zadev uredit v mestu, pa mojmu sem kupila obljubljene puščice za pikado (40€user posted image user posted image , me je skor na rit vrgl, pa za svoje sem dala pa samo 6€user posted image ), men pa on noče Zappa kupit, kje je tu pravica in ljubezenuser posted image

glede cepljenja, Martin bo dobil sam kar je nujno potrebno
shranjevanje mleka: jaz sem kupila VIA posodice, pa kr v skrinjo shranla, zdej pa še ugotavljam, kok bom to odmrznala
Martin se vam zahvaljuje za čestitkeuser posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.1.2008 15:00:17   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija

Ajtak : te cevelcke sem kupla v trgovini in nimam pojma kje jih delajo nimam pojma . EVo ti naslov www.next.co.uk/shopping/newborn
pa si mal poglej kaj kej majo. Jest sem nasla ene za fantke podobne tiste mojim . Prilagam slikico

user posted image

Upam ,da sem ti kej pomagala user posted image . Ce nic drugega pa si lahko kej sprinatas pa probas kej u sloveniji najdt podobnega .

Tile so tud men full vsec!! Skoda ker jih ne morem narocit preko spleta user posted image , kaksna je pa pretvorba v €? Sploh nimam predstave kok stanejo.

Kar se tice cepljenj bomo tudi mi cepili samo za tisto kar je mus!

Grem obesit perilo...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.1.2008 16:05:49   
murencek
Živjo!
Res so luštni, ti naši dojenčki. Zelo fajn mi je pokukat v vaše albume user posted image user posted image user posted image !
Pr meni nč novega. Aja, razen to, da je dons ponoč Staš spal 8ur neprekinjeno. Zgleda se res počasi vse uredi. Držim pesti tudi za ostale dojenčke, da bi pridno spali!

LP

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.1.2008 17:06:38   
rozika12
Danes sem od prijateljice izvedela, da  njen tudi do10 dni ni kakal!!!!!

sonchek: termometer uporabljam tako, kot da bi ji merila vročino in čisto nežno premikam levo - desno. In kakec gre. Če pa ne gre, pa nehaš in upaš, da bo kasneje sam. Ampak to jaz naredim zelo redko. Če je res 4 dni ne kaka.

cepljenje: zanimalo me je TBC cepljenje - včasih je bilo obvezno, zdaj ni več. A mi kar dosti potujemo in verjetno jo bom. Saj prvi dve punci sta tudi cepljeni za TBC.
Kaj pa ve mislite glede TBC cepljenja? A, že težim s temuser posted image
Glede rota virusa pa še ne vem.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.1.2008 17:21:22   
tintin
En hiter pozdrav še od mene. Tipkam z eno roko ker imam Vasjo v rokah. Najprej čestitke vsem za obmesečnice, Laubica happy b-day z zamudouser posted image
Sem pogledala tudi slikce od vseh - vsi otročki so cukrčki.
Mi smo leteči - ko je sonček sva zunaj tudi po 3h/dan, v soboto smo se potepali cel dan, včeraj smo uživali žarke na Jezerskem. Pestro skratka. Jutri pride patronažka malo stehtat našega junaka (je ful prijazna in pravi, da ni problem če rabim kako ekstra tehtanje). Po grobih ocenah, ko sva se tehtala skupaj, je naš mali težak okoli 6400g (pri starosti malo manj kot 2,5 meseca), no natančneje bomo videli jutri.
V soboto in danes sem imela še zadnje shoppinge razprodaj. Sicer zase nič, za mladička pa pižamice in bodije s kr. rokavi za poletje v Marks and Spencerju v Lj. (namesto 54 evrov dala 19 evrov, so pa super kvalitete), danes pa še eno trenirkico za pomlad v BC. Se kar splača. V soboto smo kupili še zimsko vrečo za športni del vozička, ker bo košaro prerastel pred koncem zime. Seveda smo mogli zato v Lj. ker imamo Maclarna, ki ga prodajajo samo v Bušiju.user posted image Malo smo gledali tudi za marelo, najbrž bomo vzeli Maclarnovo. Saj je meni tudi Zapp všeč, ampak ima samo en položaj sedeža (sedeči) in je primeren šele od 6 mesecev naprej.
Jaz glede cepljenja za Rota še oklevam, nisem prepričana če dobro cepit ravno zdaj, ko je epidemija.user posted image
Se pa bojim tega ko user posted image in umivam roke 500 na uro, če pridem od zunaj. Pa z mladičkom raje ne hodim po trgovinah, če pa že - je po hitttrem postopku.
Glede srečanja - jaz bi bila za, a med tednom nimam prevoza, ker imava samo en avto, ki ga uporablja moj za v službo. Tako da sem za kako srečanje Gorenjk (na standardnem mestu v Kranju, na Brionih, saj imajo previjalnico in stol za dojit, pa dobreeee kavice in tortice) - Manca, Debeluška, Nayya, Špelka, Mamuška in seveda tudi ostale. Jaz sem žal mobilna samo z vozičkomuser posted image .
Toliko na hitro, šibam malo pospravit.
(Nayya, v petek mi je ratalo pospravit bombo, ma kaj ko je danes spet nova:)
Lp vsem.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.1.2008 17:44:54   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Glede srečanja - jaz bi bila za, a med tednom nimam prevoza, ker imava samo en avto, ki ga uporablja moj za v službo. Tako da sem za kako srečanje Gorenjk (na standardnem mestu v Kranju, na Brionih, saj imajo previjalnico in stol za dojit, pa dobreeee kavice in tortice) - Manca, Debeluška, Nayya, Špelka, Mamuška in seveda tudi ostale. Jaz sem žal mobilna samo z vozičkomuser posted image .

A imajo samo en stol za dojenje, kaj pa če bodo vsi naenkrat lačniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

No mi smo drugače ok, smo se včeraj cel dan potepali, danes pa tud...sva šla dopoldan po eneja v vrtec pa smo pol eno turo udaril za 1,5 ure, pol smo šli domov, Enej na sadni krožnik, Timon pa v ziziland, pol smo kjo pa spet ven mahnil za še 1,5 ure. Zdej smo pa po''kosilu'', in morm Timona kar zbudit , če ne, bomo do polnoči žuriral.

Ninočka najdla piškote...pa sej te smo jedli k smo bli mahjni...še posebej dobri so z mlekom.....komi čakam da jih bom lahko v mleko pomočilauser posted image user posted image

Cepljenje: kar je nujno + rota, ker gre takoj v vrtecuser posted image . TBC  - rozika če res veliko potujete ga kar cepi, boljše preventiva kot....

Nč šibam, da ga zbudim pa da še kej naredimo  danes....
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.1.2008 19:05:01   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Kaj pa ve mislite glede TBC cepljenja? A, že težim s temuser posted image
Glede rota virusa pa še ne vem. 

TBC res ni več obvezen. mi je pediatinja v P, ki je cepila našo tajo rekla, da cepivo ni več 100%, lniti ni doživlenjsko in da so ravno iz tega razloga ukinili obvezno eplenje. jaz sem jo vseen dala cepit.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.1.2008 19:31:23   
gruška
Nayya - hvala za ZS in cifro! Se bomo res kaj dobile na kakšen čvek. Mam tud jaz velik prtljažnik, pa te tud jaz loh pridem iskat ....... user posted image

NanaLiza - Fredov obroč ti ni potrebno kupiti, jih imajo tam (vse velikosti)... Upam, da se boš odločila za novembrke in hodila z nami....

PLAVANJE: Cena je 95€
Danes sem govorila z vaditeljico... Vse zainteresirane: Jooly, Nayya, Scuba, Mama11, NanaLizauser posted image , Mamathea, Anit28, Martita, Sonchek, Dajica ....
PROSIM, ČE MI ČIMPREJ NA ZS POŠLJETE IME IN PRIIMEK OTROKA TER TEL.ŠT. KONTAKTNE OSEBE, DA NAM BOJO ŽE ZDAJ REZERVIRALI SKUPINO.... ŠE VEDNO SI LAHKO PREMISLITE, ČE KATERA NE BI MOGLA HODIT, AMPAK ZA REZERVACIJO POTREBUJEJO TE PODATKE.......

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.1.2008 20:05:32   
Tanayya29
Sm se spomnla super zadevouser posted image user posted image user posted image .
Če ste za,mi sporočte.Jaz sem vzg. in v novembru, ko bo čas za službo, lahko odprem privat vrtec, in čuvam vse naše malčke.....
a bi mi jih zaupale,a? na dan z besedouser posted image user posted image user posted image .
No,malo za šalo....
Grem brat za nazaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.1.2008 20:42:48   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nayya29

Sm se spomnla super zadevouser posted image user posted image user posted image .
Če ste za,mi sporočte.Jaz sem vzg. in v novembru, ko bo čas za službo, lahko odprem privat vrtec, in čuvam vse naše malčke.....
a bi mi jih zaupale,a? na dan z besedouser posted image user posted image user posted image .
No,malo za šalo....
Grem brat za nazaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa.

Joj Nayya za ušesa te bom ko te prvič vidim. Sem že mislila da misliš resno s tem predlogom in sem bila tako zelo vesela da si ne moreš mislit. Takoj bi ti zaupala Lano v varstvo. Pa še zelo se bojim da ne bomo dobili vrtca in se mi je zdela ideja o tem da bi jih ti imela prav krasna user posted image .
Gruška z veseljem ti pošljem podatke na ZS. Joj kako se veselim plavanja. Komaj čakam user posted image .

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.1.2008 20:48:36   
Ilije

No,malo za šalo....

Pa pa.

Me vzameš za pomočnico???user posted image Ker ne verjamem, da me bodo v stari službi vzel nazaj. Nisem sicer vzgojiteljica, sem pa zadnji dve leti delala v šolstvu.

Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.1.2008 21:24:01   
GB
Dobr vecer vsem skupaj. Kako ste ? Evo jest ze cel dan se borim s tamalo je prstjena za znoret. Skoz bi se samo po rokah nosila in crklala . Verjetno ji manka sprehod , saj zaradi dezja nismo sli nikamor.

Prejle grem na wc in kaj zagledam ??? Je  prsla ze user posted image user posted image . Ful sem bila sokirana in sem se tudi mal ustrasla. Seveda grem takoj na internet gledat , ce je to normalno in pise ,da je pri vsaki drgac in da se ni treba ustrast ( hvala bogu ) . Jutri pride patronazna in jo bom tudi to vprasala .

A ma te vi se obiske iz bolnice za otrocka. Matr tale patronazna se kr hod pa nevem kok casa se misli hodt. Sej je fajn ,da pride pa jo kej vprasam ,ampak kar je prevec  je pa prevec.

Ajtak :  te cevelcki stanejo 8 funtov to se prav da pride okoli 12 evrov. Ful poceni a ne .

Grem se mal perilo zlozit pa mogoce kasnej se kej napisem.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.1.2008 22:40:00   
naraščaj

No,malo za šalo....

Pa pa.

Sicer nisem iz tvojih koncev, pa vendar bi tut jaz s tabo delala, saj kako socialko bi že za kaj ponucala.

Ilije,  mene nič kaj ne vleče v službo, saj slišim, da se sam neki kregajo in polena pod noge mečejo. sem prov vesela, da sem doma. Sem pa danes zvedela, da je tut sodelavka noseča , sem ful vesela zanjo, čeprav pa šefica baje ni user posted image

no tamala je že v meževi deželi, upam, da bo pridna čez noč, kot danes.
Punce kaj lahko nabavim za povečanje odpornosti. se mi zdi, da me bo vrglo, neki me hoče grlo bolet. ponavadi sem jedla eschinaforte (nimam pojma kak se prov napiše), to so neke zeliščne. Bom v lekarni vprašala, če žih, ker dojim. al predlagate kaj druzga???

nč, grem tut jaz spat. ahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.1.2008 22:47:58   
zirafa76
pozdrav se od mene...user posted image

Dolgo me ni bilo, se mi zdi, da sem bila prisotna na 60 straniuser posted image , zdaj pa ste ze tu...cvekeuser posted image

Kakorkoli, imamo male zdravstvene tezave, Izabela se vedno jemlje te tablete, pa vmes je imela bozica drisko z skutinimi iztrebki..to, kar sem dala v narastek, je ven prislo...cist jo je uniclo...sem jo upam pozdravla, mecava se je kr noter vdrla, zato sem ji takoj devala vodo prekuhano, pa veckrat dojila...user posted image ..vem pa sedaj, da se ne prenasa dober mlecnih izdelkov..saj jogurt in sir ni problem, ampak tole je bilo pa kriza...

Drugace pa sem bila sama doma vecinoma, ker moj dela, sedaj se menja pozicijo..upam, pa bo malo vec doma..upam...user posted image pa se slabo vreme smo imeli, sva bile doma, no danes koncno smo sli ven..imeli prelep dan..user posted image

Shoping v Avstriji uspel, v Pandorfu, kjer sem med drugim v outlet S.Oliver ter Mexx-u kupila miljon stvari po smesnih cenah..od 6 EUR naprej , pa so prav njihove stvari, razprodaja, pa komisijska prodajalna.. itd..res smesno...pa za Izabelo seveda par seksi komadov, pa v Benettonu res...verjet nisem mogla...tako da sem oblecena, pa Izabela tud..jaz upam, da bomo imeli se eno puncko, da lahko nosi te stvari ..user posted image ..ampak je vse tak cort...user posted image

Smo tudi v mrzlicnem iskanju novega stanovanja, pa smo ravno nasli nekaj mega..upam, da je se fraj, ob jezeru, v centru mesta,saj sedaj smo tud v centru, ampak tam je veliko igrisce za otroke z vsem moznim in bi bilo super...user posted image Vam povem, tukaj so cene nore, se bolj kot v SLO...hvalabogu imava v lastnistvu 2 stanovanja, manjsa, ampak si lahko kupiva sedaj nekaj vecjega..brez tega pa itak katastrofa....cene...35/40 mio..se SIt za 3 sobno.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da se pogovarjate o trgovini NEXT..mi jo imamo tukaj, sem si ravno copate kupla tam, pink, z nasitimi medvediuser posted image user posted image sem se otrocja..no, so se mi zdel kul, pa sem misla da niso dragi..no, 25 eur....user posted image vcasih me se mal zmedejo krone, pa evriuser posted image ..bom pa tudi jaz pogledla za te ceveljcke, ceprav jih moja ne bo vidla, predno ne shodi....

Rota virus..hvalabogu se nisem zasledila tukaj...

Spimo drugace vredu..gre spat ob 8.00 z malo moje pomoci, ampak jo kr dam v njeno posteljo, malo civka, ampak pol zaspi....DO SEDAJuser posted image pa spi do 5 ali 6.se zbudi, jo podojim, pa spi naprej do 8...FUL JE PRIDNA do sedaj...sam da je sita in previta, pa da jo ne zvija, pa da sma midva v blizini, pa je vse vredu...

Eno vprasanje...
Tukaj me vsi sprasujejo, kdaj boma dala Izabeli uhancke, ker pac jih tukaj devajo zgodaj...user posted image Men se pa zdi prehitro...jaz sem jih dobila na prvi rojstni dan, ampak sedaj...A bo katera dala preluknjat otrokom usesa???

zdaj pa grem prebrat za nazaj... papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.1.2008 23:39:59   
zirafa76
no, mi je uspelo prebratuser posted image user posted image

sam par stvari se dodam..pa letim...

CEPLJENJE...smo ze nekaj opravli in jo bom cepla za kar je nujno, {ampak rota virus ne}...ce smo mi preziveli,bojo tudi nasi malcki,,pomaga pa...

MENSTRAuser posted image user posted image ..se je skrila...spet nic, po nekaj zacetkihuser posted image user posted image

ANIT...ne bom zgubljala besed..ker Stereotipi so...........VROCI......user posted image user posted image user posted image

KG..se topijo..pocasi a sigurno..., se vedno telovadim z omarouser posted image user posted image user posted image , pa izlocla sem cokolado....user posted image user posted image user posted image

sem itak kaj pozabla

Pa se zgodba...sem sla zadnjic prvic ven sama z kolegico, ki je prisla na obisk..pa je Izabela jokala cel ta cas..ceprav je moj rekel da ne, ko sem klicala..mi je pol povedal ,ni me hotel pregnat domov..jo je poskusal umirit, nekako je bilo bolje, sta se vlegla, pa ga je zacela grabit za majco in cmokat....user posted image ..ja rekel bogi revez, da je hotel ze bradavice ven vrzit....user posted image No, ko sem pa prisla domov, je cakala v narocju, me zagleda, zacne cvilit, jo samo polozim zraven mene v posteljo, je zaspala v 5 minutahuser posted image user posted image ..In sedaj pravi moj, da ne grem ven, dokler ne bo sla sama spatuser posted image user posted image

LAUBICA..... VSE NAJBOLJSE......user posted image user posted image user posted image [sm=rozica.gif]

aja, me dajejo te slikce..ker jaz imam Apple- Mac, pa me se daje, ker ni isto kot Windows....saj bo, pocasi..pa bi si ful zelela to pomanjsat, pa dodajat sem nekaj hotla..pa nicuser posted image

btw...koliko pa so tezki vasi malcki in veliki????tako za orientacijo....

Izabela ima 6kg pa se nekaj malega in okoli 62cm

nic, sedaj pa gremuser posted image user posted image
user posted image user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.1.2008 23:43:51   
Dajica
Prvi dan, ko je sel moj spet delat, pa je koncal prej, tako da je kar kmalu prisel domov. Super!user posted image Midve sva bili na sprehodu kaksno urico in je zelo pasalo biti na soncku. Je pa moja teta prisla pogledat Kajo in ji je prinesla tako lepo oblekico in majcko. Prva oblekica! Komaj cakam, da malo zraste, da ji bo prav.

zirafa-jaz bom verjetno dala Kaji uhancke, ampak se ne zdaj, ko bo malo vecja. Se se nic ne mudi.

gruška-tocno kdaj pa je datum za plavanje?

A ima katera tezave s hemeroidi? Jaz vedno, ko grem na veliko potrebo, se mi ulije sveza kri. Pa pece in boli. Bi sla raje se 1x rodit, kot pa vsak dan na wc.user posted image Mi je G predpisala svecke, pa ene robcke imam za brisat, pa mazem s kremo in upam, da bo bolje. Pa vedno se umijem s hladno vodo in poskusam porinit notr. Je se kaksen recept??

Lahko nocko...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.1.2008 8:08:45   
rozika12
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro.

uhančki: obe starejši jih imata, a sta jih dobile kasneje, pri 3 ali 4 letih. Se nič ne mudi.

Ops, zbudila se je, lačna ...user posted image user posted image            

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.1.2008 8:46:21   
Oranža
Dobro jutro še od mene,

Hvala za kavico Rozi in rožice, jst vam pa še zajtrk pripravim, evo:
user posted image

Spali tako tako - je zaspal šele okoli 23.30 in se je ob 3h že zbudil, ga je neki matralo včeraj, mo pol je potegnil do 6.30, zdej pa še spi z vmesnimi jokci...pa letim tja...pa spi ko polhek....pa spet....ah, ne vem kaj ga je tolk vrglo....sen včeri pri kosilu vzela 2 ribji palčki k jih je Enej jedel, pa je najbrž blo to...je zelo občutljiv tale moj sine pobaline. A so vaši tud tolk občutljivi na vse kar daste v ustauser posted image , vem da Enej ni bil, sem lohk jedla vse. P asej mi ni panike, bo pa kakašna kilca dol šlauser posted image ...aja sem se pa v nedeljo spravila v prednosečniške kajbovkeuser posted image user posted image , samo za trebuh bo pa treba še kej nardituser posted image user posted image .

Žirafa super za šoping in televadbo....a nisi rekla da od tvojga moža brat je nek trener, pa da bosta vadlauser posted image Vedno te želim še nekaj vprašat pa pozabim, no zdele sem se pa spomnila: v katerem jeziku se sporazumevata vidva z možem in v katerem jeziku govorita z Izabelo? Upam da se ne vtikam prevečuser posted image
Uhančki: mogoče v pubertetiuser posted image user posted image user posted image , ne sej se hecam no, imamo fanta tko da ne vem, če bi pa mela punco pa definitivno kasneje...
Teža: mi smo pri dobrih 6 tednih na cca. 5kg in 57 cm
Nayya tole z varstvom sploh ni slaba ideja....za pomočnico bi pa tud jst šla....res da nimam primerne izobrazbe imam pa rada otrokeuser posted image

Nč to je to, se še pol kej oglasim....
čau

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 22.1.2008 8:52:39 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.1.2008 9:44:17   
ajtak
Dobro jutro user posted image .

nayya, tud jaz pridem v sluzbo, sem likovni pedagog user posted image  (bos mela vec zaposlenih kot varovancev user posted image ).

Baje da se da ceveljcke firme next kupit tudi pri nas v cicibanu, bom preverla pa sporocim!

Zanimam me ce cez dan devate svoje soncke spat ob kaki doloceni uri ali zaspijo ko pac zaspijo?? jaz opazam, da Tjas cez dan noce spat in je zato okrog 4h ze full utrujen in posledica je jok ki ga jaz povezujem s krci ki pa to niso... Tako ga sedaj dam po hranjenju ob 2h v posteljico in mal zaprem rolete da kako uro in pol spi. Je cist drugacen dojencek user posted image , tisti kao krci so kr zginl!!!

Sedaj pa me klice alarm...

Aja uhani- jaz sem jih dobila za prvo spricevalo in ce bi imela hcerko bi jih tud dobila takrat enkrat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?