zirafa76
|
pozdrav se od mene... Dolgo me ni bilo, se mi zdi, da sem bila prisotna na 60 strani , zdaj pa ste ze tu...cveke Kakorkoli, imamo male zdravstvene tezave, Izabela se vedno jemlje te tablete, pa vmes je imela bozica drisko z skutinimi iztrebki..to, kar sem dala v narastek, je ven prislo...cist jo je uniclo...sem jo upam pozdravla, mecava se je kr noter vdrla, zato sem ji takoj devala vodo prekuhano, pa veckrat dojila... ..vem pa sedaj, da se ne prenasa dober mlecnih izdelkov..saj jogurt in sir ni problem, ampak tole je bilo pa kriza... Drugace pa sem bila sama doma vecinoma, ker moj dela, sedaj se menja pozicijo..upam, pa bo malo vec doma..upam... pa se slabo vreme smo imeli, sva bile doma, no danes koncno smo sli ven..imeli prelep dan.. Shoping v Avstriji uspel, v Pandorfu, kjer sem med drugim v outlet S.Oliver ter Mexx-u kupila miljon stvari po smesnih cenah..od 6 EUR naprej , pa so prav njihove stvari, razprodaja, pa komisijska prodajalna.. itd..res smesno...pa za Izabelo seveda par seksi komadov, pa v Benettonu res...verjet nisem mogla...tako da sem oblecena, pa Izabela tud..jaz upam, da bomo imeli se eno puncko, da lahko nosi te stvari .. ..ampak je vse tak cort... Smo tudi v mrzlicnem iskanju novega stanovanja, pa smo ravno nasli nekaj mega..upam, da je se fraj, ob jezeru, v centru mesta,saj sedaj smo tud v centru, ampak tam je veliko igrisce za otroke z vsem moznim in bi bilo super... Vam povem, tukaj so cene nore, se bolj kot v SLO...hvalabogu imava v lastnistvu 2 stanovanja, manjsa, ampak si lahko kupiva sedaj nekaj vecjega..brez tega pa itak katastrofa....cene...35/40 mio..se SIt za 3 sobno..... Sem videla, da se pogovarjate o trgovini NEXT..mi jo imamo tukaj, sem si ravno copate kupla tam, pink, z nasitimi medvedi sem se otrocja..no, so se mi zdel kul, pa sem misla da niso dragi..no, 25 eur.... vcasih me se mal zmedejo krone, pa evri ..bom pa tudi jaz pogledla za te ceveljcke, ceprav jih moja ne bo vidla, predno ne shodi.... Rota virus..hvalabogu se nisem zasledila tukaj... Spimo drugace vredu..gre spat ob 8.00 z malo moje pomoci, ampak jo kr dam v njeno posteljo, malo civka, ampak pol zaspi....DO SEDAJ pa spi do 5 ali 6.se zbudi, jo podojim, pa spi naprej do 8...FUL JE PRIDNA do sedaj...sam da je sita in previta, pa da jo ne zvija, pa da sma midva v blizini, pa je vse vredu... Eno vprasanje... Tukaj me vsi sprasujejo, kdaj boma dala Izabeli uhancke, ker pac jih tukaj devajo zgodaj... Men se pa zdi prehitro...jaz sem jih dobila na prvi rojstni dan, ampak sedaj...A bo katera dala preluknjat otrokom usesa??? zdaj pa grem prebrat za nazaj... papa