Barči78
|
Erna - a ti mene mal................ , slabo se šajna, sam še tm, k so ble pike Bom mogla bolj pridno čistit, a ne. A povem kaj sem danes že skuhala, k mam taka sončka v hiš. ješprenj za danes joto za jutri pa še pol kile čebule za golaž sem prepražila, mi je šlo že pošteno na jok, ko sem ta zadnjo rezala. Kati - jest bi verjetno živce zgubla, men gre včas že na živce, če spodaj ropotajo, al pa smetar, pa poštar to je kadar ta mala dva spita. Sej vem, da ju to ne zmoti, ampak vseeno. Kaj, da bi mi non stop po glav štemal. naomi - nč mi ni slabo draja - me kar mrazi, sem bila tudi sama z eno punco na PK, ki je imela zaporo črevesa, samo hvala bogu je njo P takoj napotil na PK. Punčka je tolk stara kot Neja, pa mamica pravi, da se še danes včasih težko pokaka, ima še težave. Smo se po tistem še nekajkrat videli. Upram, da bo s to punčko vse v redu. Grem postavit kosilo na mizo, možek vsak čas pride, otroka pa ne vem če bosta kaj jedla, sploh Neja je zbirčne sorte, Žan je pa včeraj vso juho zbruhal, tako grozno kašlja, da mu gre prav na bruhanje, bogi. Ob 5h zjutraj je imel tako hud napad kašlja, da sem mislila, da bo v spanju bruhal.