Barči78
|
Draja - sam to lahko rečem, kličem vse pikepoke kar jih je, da ne bo še celiakija, za ostalo ni kaj reči, besede so besede, vem, da ti je hudo, tudi naš žan ima alergijo na jajca, ampak bomo pridne mamice in bodo naši sončki kmalu vse jedli IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja da obudim tole otrosko igrico... ma za crnit smesno al pa zalostno preberi in poslusaj http://www.lubica.net/bigwhale/blog/?p=1099 Tole sem pa včeraj dobila po mailu, žalostno, ampak res, kr neki, samo Neja jepa z nasmehom spremljala , je le še mal majhna. Anej - lepo, da mamica pokaže, kako si že zrasel, pravi fant si že malička - tvojih slik mi ne poveča, ampak vidim eno malo, luštno smejalko pikapola - moji tašči ni bilo prizanešeno pri zobeh, res je vsakič en zob, pa upam, da res nehaš, predno bo 32 - naj bolečina mine thaiss - ja bogi Matia, tele bolezni so pa nore, čimprej se pozdravite. Jaz bom imela Nejo verjetno kar cel teden doma, ker razsaja ogromno bolezni, sam NE rota virus še enkrat, me je kar groza, res. Bogi malčki Sva bila z možem v Ljubljani, moj mali Žani bo tuko čedna maškara, res super maske. Na poti domov me pa pri poročilih šokira novica, da je nekje v Domžalah, nekdo s kombijem povozil 16 mesečnega otroka, ta pa je v KC umrl. Sožalje staršem in vsem bližnjim.