|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
21.1.2008 20:31:56   
malička
Čer da se še mi malo javimo po dolgem času.. starem pridno že hodimo seveda z oporo,  smo že drugič bolni :(, ampak vse enkrat mine prilepila vam bom par fotk, potem pa grem in jutri napišem kaj več....
user posted image
user posted image  

user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
21.1.2008 20:45:38   
Dajadada
Draja, user posted image user posted image user posted image , težko je kaj pametnega napisat...dobra plat je, da vsaj končno veš kaj je matralo živo.

Sonchek, uau kakšen frajer je že Anej. Nam ga res že dolg nisi pokazala. Lepo da si se javila.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
21.1.2008 20:51:13   
draja
Punce najlepša hvala vsem user posted image user posted image user posted image . Res je prav vse kar ste napisale. Hvala bogu da je samo hrana in alergija! Je bil pa vseeno en šok tale klic danes, pa malo smo še žalostni, ampak ko gledam tole našo lumpko, kako razgraja tule pod stolom in ne kaže niti najmanjših znakov utrujenosti in torej ni upanja, da bi v miru pogledala gospodinjeuser posted image , vem da nimam bit za kaj žalostna! Konec koncev gre samo za mleko in jajca!

Pa hvala da držite pesti, da nima tudi celiakije. Za to pa le močno, močno stiskajte pesti!

Jjasna hvala, da si napisala izkušnjo od sestrične, ki mi je res vlila upanjauser posted image !

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
21.1.2008 21:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

aja še to...meaa - se mi zdi,da je datum na plastenki naprintan, malo nižje od zamaškauser posted image

Na plastenki ali pa na zamaku, se nam je pa tudi ze zgodilo, da e ga ni vec videlo... zbrisan user posted image

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
21.1.2008 21:13:06   
Lejci
Sicer je že celi dan mimo, ampak vseeno..... vse naj naj Brina, Jure in Anej! 

Jaz sem grozno, spet nismo spali, ne vem kaj jo muči, spet kak zob mogoče user posted image  Sam na joški bi visela celo noč.

Tinaaja tisti posnetek od igrce sem par mesecev nazaj slišala, pa res sem se skor poscala od smeha, ampak če bi se to meni zgodilo, ne vem... kaj bi naredila.

Pomaranče, mandarine - naša tega ne mara. Niti pod razno. Na bruhanje ji gre v vsaki obliki - sok, zmiksano, olupljeno...

Draja, res pohvale vredno, da si vztrajala in upoštevala svoj čut! Tudi če so izvidi slabi, si s tem veliko prihranila Živi, zdaj, ko veš kakšno je dejansko stanje, pa pogumno naprej v preučevanje vseh prehrambenih možnosti za malo! Tudni moja svakinja (stara 6 let, haha) je kot dojenček imela alergijo na KM, jajca in še nekaj kar je v vseh zelenih zadevah (kivi...), jagode, pomaranče... Pa je izzvenelo do 2. leta in zdaj ne sme le jagod in pomaranč, ostalo lahko. Prej so ful improvizirali, ne vem, če Živa lahko je sojo, ampak ti povem, kaj vse se dobi od tega tudi brez jajc... tako da mala ne bo ful prikrajšana!!! In držim pesti, da nima celiakije.

Malička in Shoncek, luuuuuuštne fotke!!!!!!!

Praznovanje se zelo bliža, ampak ker nismo na svojem, se mi tudi pod razno ne sanja, kaj bomo.

Jutri se gremo pa vpisat v vrtec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
21.1.2008 21:25:49   
Anonimen
Se malo vec od nas...

moj zobobol se je spremenil v najbolj naporen vikend... sama doma z Livijo... mene svinjsko boli zob... v noci na nedeljo nisem od bolecin niti za minuto zaspala.. v nedeljo zjutraj obiskala urgenco... danes bila pri zobarju in mi pove, da imam na enem zobu totalno nagnite korenine user posted image .... isto se je zgodilo ze, ko sem bila noseca z Livijo.. en otrok en zob ali kako ze pravijo user posted image user posted image ... se sreca, da ne misliva imet 32 otrok, ker bi ostala potem skrbasta user posted image user posted image

Danes sva imeli posvetovalnico in nase mere 75,5 cm ter 9980 g (z bombazno pelnicko).

Draja - user posted image user posted image , da so vam ugotovili alergijo, po drugi strani pa vsaj ves, kaj muci Zivo. Od najine kolegice hcerka je bila tudi hudo alergicna na vse stvari, zdaj je stara 4 leta, pa je skoraj vse izzvenelo. So pa naredili s hrano tako, da so vsi jedli to, kar ona lahko, pa ni bilo tezav, zdaj so nehali, ker ze razume, da enih stvari ne sme. Nic se sekirat, bo pa Ziva namesto cokoladnega sladoleda, poleti jedla kaksen dober sadni.

grem se malo prebrat za nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
21.1.2008 21:36:27   
thaiss

Matia je okoli 10h spet zakuhal na 39.3,sem klicala P in nama je naročila naj prideva takoj. Vglavnem poleg gripe razsajata še dve obliki viroze, navidez zelo popodobni, loči se ju po krvni sliki. Matia ima malo gnojno grlo, krvna slika kaže na eno od viroz ampak P ni glih prepričana, ker je bil zjutraj dehidriran in krvna slika ni verodostojna.zaenkrat mu antibiotika ne bo dala. Od 13h dalje mu dajemo za pit glukozo po brizgi na dve minuti... itak gre več ven ko not...
Jutri zjutraj moram poklicat P, pa se bo odločla kako naprej.
Zdej pančka, vročina pa še kar 39.4user posted image

draja user posted image  močno močno stiskam pestke za Živo, upam da ni celiaklija!!!  miljonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomaranče, mandarine- jaz mu jih dajem že kak mesec, samo krhelj posesa in uno kožo pljune ven

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
21.1.2008 21:53:11   
Barči78
Draja - sam to lahko rečem, kličem vse pikepoke kar jih je, da ne bo še celiakija, za ostalo ni kaj reči, besede so besede, vem, da ti je hudo, tudi naš žan ima alergijo na jajca, ampak bomo pridne mamice in bodo naši sončki kmalu vse jedli user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

da obudim tole otrosko igrico... ma za crnit smesno al pa zalostno user posted image
preberi in poslusaj http://www.lubica.net/bigwhale/blog/?p=1099

Tole sem pa včeraj dobila po mailu, žalostno, ampak res, kr neki, samo Neja jepa z nasmehom spremljalauser posted image , je le še mal majhna.

Anej - lepo, da mamica pokaže, kako si že zrasel, pravi fant si že

malička - tvojih slik mi ne poveča, ampak vidim eno malo, luštno smejalko

pikapola - moji tašči ni bilo prizanešeno pri zobeh, res je vsakič en zob, pa upam, da res nehaš, predno bo 32 user posted image user posted image user posted image user posted image  - naj bolečina mine

thaiss - ja bogi Matia, tele bolezni so pa nore, čimprej se pozdravite.

Jaz bom imela Nejo verjetno kar cel teden doma, ker razsaja ogromno bolezni, sam NE rota virus še enkrat, me je kar groza, res. Bogi malčki

Sva bila z možem v Ljubljani, moj mali Žani bo tuko čedna maškara, res super maske.user posted image

Na poti domov me pa pri poročilih šokira novica, da je nekje v Domžalah, nekdo s kombijem povozil 16 mesečnega otroka, ta pa je v KC umrl. user posted image  Sožalje staršem in vsem bližnjim.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.1.2008 22:04:19   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Na poti domov me pa pri poročilih šokira novica, da je nekje v Domžalah, nekdo s kombijem povozil 16 mesečnega otroka, ta pa je v KC umrl. user posted image  Sožalje staršem in vsem bližnjim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20080121_3115462.php

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.1.2008 22:15:17   
Barči78
Kati - a prideš na burek, šparam zate user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
22.1.2008 5:39:00   
Pikca
jutro,
a sem zgodnja al nisemuser posted image  rana ura zlata urauser posted image

Žiga in Matia, hitro se pozdravita!user posted image user posted image

Uf, kaj vse razsaja zdaj... ni šans, da dam v sredo Jerneja cepit, čeprav je trenutno zdrav... raje počakamo še kak mesec

grozno, tista novica o 16-mesečniku, ki ga je povozil kombi... pa kok hitro se to lahko zgodi... zadnjič je mim našega vhoda en kombi tako pridirkal, da sem kar skočila, norcuser posted image user posted image , pa je drugače peš-cona, najbrž je bila kaka dostava, da so rampo dvignl...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
22.1.2008 7:37:00   
A-N-J-A
draja-poglej s te strani,kaj če bi bili izvidi spet neg. ti pa bi še vedno vedela da Živo nekaj muči pa ne bi vedla kajuser posted image .Alergija na KM je najmanj,za celiakijo pa močno držim pesti da jo nimauser posted image user posted image user posted image .Kaj pa BR?A še hodita?
tinaaja danes bo težek dan,vsaj zameuser posted image .Glede zajčka ki hrka pauser posted image ,rajš ne bom več poslušala,ker zadnjič se mi je še cel teden pela ta pesmicauser posted image
Žiga in Matia-pozdravta se čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
16 mesečnik-hudo,sožalje staršem in spet se je to zgodil babiciuser posted image
Sonchek-tebe sem pa prav čakal te dni,ker se vedno na obmesečnico oglasišuser posted image ,Anej je pa pravi dec.
citrusi-kakšen teden mu jih dajem,itak da jih jeuser posted image .Je pa treba fajn lupino oprat preden s reža oz.lupi,ker je vse noro špricanouser posted image

Naš je zadnjič jedu tud kislo zeleno solato,ni stvari da je ne bi jeduuser posted image .Včeri sem Eli dala makarone,me je skor prevrnu tok je težil.So mu skor učki z jamc padl,ko je skledo viduuser posted image .
Drugač pa lepo da sta vam moja dvojčka všečuser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
22.1.2008 8:14:37   
tinaaja
Anja, ja vem ja, spet se bo treba mal "potit", da se prezivi dan user posted image A boru ne das makaronov al kaj? Pri nas uni za B niso dovolj dobri, mora tud moje jest... Na sreco jem une polnozrnate od barile brez jajc user posted image tko da ni blema.

Smrt otrok ... sploh nimam komentarja user posted image Mislim, da je ena najhujsih tragoc, ce prezivis otroka user posted image

Pikapola, upam, da je kaj bolje zob.

Thaiss, a je Matia kaj bolje?
PA Ziga?

Otrok bi se igral, sibam papap

Aja, kao da so pred nami 3 soncni dnevi user posted image (po danasnjem)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
22.1.2008 8:43:47   
tejčica
Jutro!

Vreme še vedno user posted image , ma razpoloženje kljub temu user posted image .

Svit user posted image  za 10 mesecev.

Draja, user posted image user posted image user posted image  in iskreno upam, da alergija čihitreje izgine. Pa močno močno močno držim pesti, da Živa nima celiakije.user posted image user posted image user posted image

Upam da so mali bolančkani danes že dobro.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
22.1.2008 8:50:23   
A-N-J-A
A boru ne das makaronov al kaj?

Nisem mu jih dajala,ker se je skor zadavu zraven.Včeri mi je pa za zajtrk pojedu cel kos kruha s skuto,pol k se je pa tok štulil zraven makaronov sem mu pa dala za probat in jih je žveču k norc,pa še razkuhani niso bliuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
22.1.2008 8:53:41   
urla
thaiss - bošček Matia. Upam,d a vročina hitro mine.

draja user posted image  lupcka tebi, ki si najbolj močna mamica in seveda mali lumpi Živi.

Jest sem mela pa včeraj en babji odklop. Je prav pasala, smo čvekale, pile vse tja do dveh zjutraj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.1.2008 8:58:29   
A-N-J-A
vse tja do dveh zjutraj.

A dons pa v službo,bogauser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
22.1.2008 9:08:50   
Lejci
Jutro,

Svit user posted image  za 10 mesecev, mamica tik tak, tik tak...

Mi smo nazaj z vrtca, vpisani user posted image . Ampak šele z 25.2., ker razsaja rota virus in norice. Kako bomo vse to izvedli, mi ni čisto jasno, ker ne vem, kako bo z mojo službo (oz. ne-službo), zavodom, denarjem (oz. ne-denarjem, ker mi ne pripada nič)... ah, sami problemi.

Anja, super, da ma rad solato, naša tut kislo ful obrajta. Ful rada je vloženo peso user posted image  Ste že probali? Pa krompirjevo solato, kitajsko zelje - to valda bolj degistira user posted image

Thaiss, upam, da Matia hitro ozdravi!!! Boščka oba user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
22.1.2008 9:13:17   
amy26
Draja, kot je že rekla ANJA, nič bit žalostna, zdej vsaj veš pri čem si, huje je ko sta obe na dieti a ne veš a si upravičeno ali ne, tako da je v vsakem primeru bolje da se je dokazala alergija kot pa da bi bilo kaj hujšega. 

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.1.2008 9:20:34   
draja
Jutro!

Punce še enkrat hvala vsem. Danes je počutje že 100-krat boljše in zdaj se ukvarjam predvsem s tem, kako Živi uvesti to nesrečno allernovo, ki bo očitno še kar nekaj časa njeno mleko. Bomo že. Fora pa je, da skoraj nič ne poje in pol jaz pojem in sem se jaz že čist navadila na okus, mala pa neuser posted image .

Matia in Žiga močno upam, da sta danes že brez vročine!!! Grozno res, ko so takole hudo bubicani tile naši marčki.

Barči a ste v magic shopu kupili kostum? Je še kaj izbire? Jaz sem včeraj iskala v Turbo Limaču in BC pa nimajo nič za tako mičkene. vsaj nič lepega ne.

Urla bravo za babji odklop!!!! Paše a ne, pa čeprav je danes spet služba na vrsti.

Smrt 16-mesečnikauser posted image user posted image user posted image  se ne da opisat z besedami groze. Iskreno sožalje družini. Pa boga, boga babica. To je hudo, ko babice prevzamejo varstvo potem pa se nekaj takega zgodiuser posted image user posted image .

Svit vse najboljše za 10-tko!!!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.1.2008 9:34:36   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

vse tja do dveh zjutraj.

A dons pa v službo,bogauser posted image

Ma ni panike, zaenkrat. Sem spila eno orto dozo kave in že liter vode. Kakorkoli že bo, je bilo in bo vredno današenjga mačka.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
22.1.2008 9:35:27   
draja
Amy ma itak, samo saj veš, tisti šok, pa da bo otrok v vrtcu prikrajšan, izjema,.... Ampak pred Elinimi alergijami se mi itak lahko skrijemo, tako da v prvi vrsti kapo dol pred vama z Elouser posted image .
Eno vprašanje - ali mogoče veš, zakaj ne smeva jesti jajc, če ima potrjeno alergijo na KM? No, saj bom jutri vprašala dr. Sedmakovo, samo trenutno mi ni nič jasno.

Anja mi še hodimo na BR, samo prejšnji teden in ta teden smo malo prekinili, ker smo bili v bolnici, ta teden pa spet jutri v bolnico po izvide, v četrtek sistematski, v petek razvojna ambulanta. Je Živa čist preveč znervirana od vseh pregledov in smo se zmenili, da ga drug teden spet kaj pokličemo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
22.1.2008 9:45:38   
Barči78
Draja - ja, kostum smo kupili v Magic shopu, na ta način, kot ga ima Kati za Žiga. Imeli pa so še enega takega medija, pa enga kužija, mah, kar slaba izbira, vse pobrano, sploh za tako male, aha pa žabico so imeli celo samo za 5,5 EURA cel kostumček, sam se mi je kar malo velik zdel za Žana, je pa res, da je malo tanjši in če daš spodaj pajac, bo pa ravno pravi. Pa tud ful luštne čebelice, pa pikepoke imajo, sicer piše, da je od 2 - 3 leta, ampak men se je zdelo tako majčkeno, da ne bi blo panike, samo pač malo daljše hlačke ali kiklica bi bila.
Splača se iti pogledat, samo čimprej, ker trgovina včeraj je bila poooolna.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
22.1.2008 9:46:30   
cv105
jutro

Svit, stara sablja ... vse najboljše ... user posted image user posted image

797GB8BHHLJČJĆLG9OFHZU7u77uuzjguzjgujzhjčlbgzug bhvhjh0jkpkkšlklšpcgzx mcjgbjk,bn nm vbydy4oinkm ,gv tl jk mn  (to je nekaj od Maksa, baje da veš, zakaj se gre user posted image )

draja: od sinoči razmišljam, kaj ti napisat ... poskušaj vse skupaj gledat kot dobro ... končno veste, kaj je miško mučilo, veste tudi, kaj storit, da težave prenehajo ... da se pa že sedaj sekiraš, da ne bo mogla jest sladoleda ... je pa čisto prezgodaj ... saj veš, a ne ? user posted image  ... držim pa vse pesti, kar jih lahko, da bodo vsi naslednji izvidi negativni

Matia, Žiga: kaj se zdaj to pravi ... kar tako zakuhat ... a sta se z našim Maksom kaj zmenila ?

Maks je že sinoči nekam težko dihal ... ponoči sem ga prestavila v mojo posteljo in sama spala pri nogah user posted image  ... ob štirih sva mu z user posted image  sčistila nos in se mi je zdel nekam vroč ... 37.7 ... potem smo ga previli in je bil čist ok ... spal do osmih ... zjutraj smo še 1x sčistili nos in zdaj je ok ... sumim pa zobke ... vse dlesni otekle, ne pusti jih več umivat ... neješč je že par dni ... upam, da pri temu ostane

prometne nesreče& otroci: ni besed ... pa sožalje družini malčka ... naj čuva svoje domače

bodite pridni user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
22.1.2008 10:00:12   
cv105
še pozabila ...

pomaranče, mandarine: Maks jih je ... ponavadi olupim tudi belo kožico s krhljev stran in mu jih nalomim na 2, 3,4 koščke in gre  

ostalo sadje: tudi lupim ... mi tudi sicer olupki niso ravno user posted image

pust: ful iščemo un kompletek iz Špara za pikapolonico ... povsod razprodano ... zdaj pa ne vem

solata: gre v promet ... krompir v solati, radič, zelena solata ... kar poje ... pa tudi sicer mu kislo paše ... zadnjič sem mu naredila sadno solato (jabolko, hruška in tretjina ananasa) ... sem mislila, da bo še mene pojedel, pa je bilo jabolko bolj kislo in ananas tudi bolj kot ne  user posted image

elektrika: pri nas naj bi bil od 10.-13. ure električni mrk ... zunaj je sicer dež ... zdaj pa ne vem user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.