|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
21.1.2008 10:05:38   
sinskaT
Hojla srečke nosečke!

Oglaša se še ena katere otroček bo nosil majico My dad is stronger...user posted image user posted image user posted image , zgleda da mamo/ bomo imeli same fejst močne očkate. Ko je moj vidu napis se je tudi sam malo napihnil, v učkih pa ponos user posted image ...

Srečanje  - zelo pohvalno Ketrin! Meni popolnoma ustreza in lokacija in čas, če bom pa kaj jedla pa še nevem, mam zadnje čase tko hecno prehranjevanje. Jem 10x na dan kot kakšno pišče. Sladko mi pa paše, o ja. Tko da se bo že kaj našlo tudi zame.

Lega otročka
- meni G ni nič povedala, morda je bilo oz. je prezgodaj, pa bomo vidli kako bo naslednji pregled. Vem pa, da nosim kar globoko, ker se mi trebušček sploh ni tako povečal kot sem si predstavljala. Sem mislila, da še bunde ne bom  mogla več zapet, pa jo brez problema in to tisto ta ozko. No, upam samo, da se otroček lepo razvija, raste in če se bo le dalo, bi bila vesela, če bi bil ob porodu z glavico naprej.user posted image

Sandrin - moji nečaki spijo kar v  normal. posteljah (starost 4, 7 in 11), pa so vsi zadovoljni - ne bo treba kupovat še večjih postelj, no razen če bo kakšen košarkaš.. aja, zdaj sem šele prebrala, da ne pridejo v poštev, hja pol pa res 170 centimetrsko. Pa srečno na 3D!

Pikica -user posted image upam, da ti bo kmalu bolje.

Zolika - ne jemlji si tako k srcu taščine komentarje - sigurno želi vsem dobro, le včasih jo zanese, pa še če je bila učiteljica si verjetno ne more pomagat.

Tasyo - naj ti hitro mine kontrola!

Jogiji - mamo kar tega antialergijskega, posteljica je pa manjša 120cm, da gre v spalnico, bomo pač kmalu kupili mladinsko kaj pa vem. Je pa tko luštna ta posteljica (od Lip Poljčane), da bi jo že kar sestavila, pa moj pravi da je še prezgodaj. Aja, pa še zibelko bomo dobili, tko da prvi mesec dva bo kar v zibki, pa kasneje kinderpet. Aha, baldehin bo samo v zibki, v posteljici mi pa nekako ni...moje mnenje.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
21.1.2008 10:37:46   
lepa posadka
Ej, jej punce...ne vem kje naj začnem...al s tem, da vas težko tako hitro berem...al s tem, da bi prestavle srečanje na sredo? :-))))

Ne, saj vem, da je že vse rezervirano itd... samo sem se kar veselila tega srečanja, tudi zaradi pohajkovanja po LJ, čeprav nisem tip, ki bi hodil na tovrstna srečanja, hehe. Mož ima torej v četrtek službo popoldan - namesto jutri...pa še eno predavanje je v NM, ki sem se ga že dalj časa veselila...  v četrtek me torej zagotovo ne bo.

Sicer pa je bil naš vikend zelo lep in čustven...starša sta praznovala 50-letnico poroke in smo se otroci kar potrudili okoli tega...smo bili cel vikend vsi ganjeni, razneženi...veseli. Res je bilo lepo. Še vnučki so se zelo veselili vsega dogajanja, čeprav ni bilo nič posebnega. Je bilo nekaj res čarobnega v zraku.
Danes sem kar zaspana...pa bom rpej šla domov. Sicer pa je tole verjetno moj zadnji teden v službi. Upam, da mi uspe čim več poštimat do petka.

Zdravstvena situacija rpi hiši se je izboljšala...trenutno smo že vsi nabriti in zdravi. Se pa s tem ni za hvalit...je hitro pokvarljiva roba.

Če vas še malo pokomentiram za nazaj:
- pregledi: jaz sem imela v vsaki nosečnosti dokaj malo pregledov...trenutno sem 30t in sem imela 5 pregledov (2x UZ, 3x poslušanje srčka - pregled izvidov...in to je to). Nikoli mi niso merili nobenih razdalj, razlagali tež otročka, dolžine MV...ničesar... Kaj pa vem...tudi sama sem kar malo starokopitna... kaj bi meril in šaril, če ni treba, sploh, če se počutim OK. Tako punce - le brez skrbi. Se mi zdi, da danes nekateri G že kar preveč komplicirajo z vsemi temi dimenzijami itd...potem se vsi nekaj sprašujejo in skrbijo, če je OK? A ni škoda? Jaz sem vedno uživala v nosečnostih in se nisem obremenjevala s cm-ji, kg-ji... pa tudi strije me niso vrgle s tira, hehe... Ja kremice gor al dol...jaz sem pridelala v prvi nosečnosti par strijic okoli popka in to par dni po PDPju, tako da se mi je akr malo fržmagalo, saj me je še teden rped tem G full hvalila kako lepo kožo imam. No, pa ni hudega in, ko so nosečnosti mimo, se kar lepo skrijejo... So pa te strijice tudi en podpis otročka...in sem nanje kar ponosna. No, ni pa hudega.
- lega dojenčka... menda se do 36 tedna še lahko obračajo, tako da pri 27t je težko že čist definirana... sicer pa se ta preverja pri zadnjem UZ v cca 32-34 tednu.
- plenice: pri nas smo pri prvih treh uporabljali od Pampersk - pri prvem še ni bilo hude izbire in so se mi zdele čist OK, do DM-ovih pri drugi (so bile tudi OK), pri tretji smo imeli Muellerjeve (ker so se DM-ove malo poslabšale vmes)...pa so se mi zdele morda še najboljše, tako bomo tokrat začeli kar s slednjimi... Smo pa sedaj že več kot pol leta brez in sem že kar malo pozabila na vse te procedure :-) Verjetno se bomo hitro spet navadili, hihi.
- IKEA: punce, brez skrbi... v IKEI je kar nekaj trgovcev, ki tudi slovensko ali hrvaško govorijo...tako, da le pogumno. Je pa ena hvalila razne plastične predalnike...pri nas imajo vsi otroci iz te serije kakšen elemen (TROFAST) in se res obnese...hitro je vse pospravljeno, pa še simpatično izgleda. Glede iKEE v LJ pa sem slišala, da je Janković rekel, da IKEI ne more ponudit dovolj velikega zemljišča, tako da v kratkem ne vem, če bo kaj... Bi nas bilo pa kar nekaj veselih, če bi se to zgodilo. Ne vem, zakaj ne bi zidali v NM...gotovo bi našli kakšno dovolj veliko njivo za njih...
- Posteljice in jogiji: mi smo pri prvem kupili eno posteljico od Lip Poljčane, ki je še sedaj zelo lepa (baldahinčka nimamo tudi zato, ker meni tovrstne reči niso hudo pisane na kožo...)...posteljnino sem še za prvega sama šivala in bo tudi za četrtega še čisto OK. So pa naši trije bili v tej posteljici slabe dve leti...potem pa so šli takoj na ta veliko...ograjic do sedaj nismo kupovali...sem samo ob rob kakšen kovterček podložila, pa ni bilo nikoli problemov. Jogi smo še takrat kupili nekega Meblovega - menda je bil akr kvaliteten...in bo zdržal še tudi četrtega...čeprav se včasih v posteljici na njem igrajo vsi trije otroci hkrati...samo se mi zdi še zelo dober...polulan pa tudi ni bil, ker smo prej otroke ven dali... Se strinjam, da se splača te reči dobre kupit...pa veliko vas je prvorodk, kar pomeni veliko verjetnost, da boste še kdaj kakega otročka imele in boste še rabile :-)))

Še kaj bi lahko napisala...mi nikoli ne zmanjka...pa moram ita vsaj malo noge pretegnit...do wc-ja, seveda :-)

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
21.1.2008 10:50:53   
Ketrin
Hej, hej, čebelce moje!

Uf, sem kar nekaj časa brala....Pa upam, da bom vse pokomentirala! user posted image

Posteljica - mi bomo kupili kar uno iz IKEe za 69 EUR. Se potem razstavi v klopico... Planiramo še enega user posted image  kako leto ali dve po aprilčku in bo takrat ta velik šel v normalno posteljo, ta novi pa v to Ikeino...No, če ste me sploh kaj razumele.... user posted image  Jogi bomo kupili pač en, se mi zdi da bolj kot kompliciraš težje ti je.... Tko da bomo kupili morda tudi kakega v IKEi. Poleti pa bomo itak mobilni, zato bomo kupili še uno sestavljivo posteljico za na morje....

Lega user posted image  - jaz nimam pojma v kaki legi je naš bejbi...Mi ni G. nikoli povedala, vprašala pa tudi nisem, po moje se zdaj še obrača....G. vedno reče da je vse super in se nimava kaj pritoževat...in meni to zadostuje....

Tašče - no, vidim, da imate vse "ta prave" tašče. Jaz moram zaenkrat trkat in povedat, da se tako s tastom kot s s taščo odlično razumemo, nikoli mi ni še nič pametovala, kaj šele da bi me užalila, prizadela, razjezila.... Tko da zaenkrat je vse super. Enako velja tudi za mojega user posted image  in mojo mami in očita.... Je pa res, da živimo vsak posebaj in se ne videvamo vsak dan....To je, kot sem že enkrat napisala, vredno vsega premoženja! user posted image
Sky - seveda te vzamemo!!!! Ti samo pridi!!! user posted image user posted image
Srečanje - se veselim!!!! In vidim, da bo naval na palačinke s čokolado, oz. sladkarije! user posted image user posted image user posted image user posted image
Bigmamma, tik tak bo sreda tu in tudi tvoja miška, polna novih vtisov in doživetij! user posted image user posted image

Vsem, ki ste imele preglede čestitam za dobre novice.

Vsem, ki pa vas pregled čaka danes pa user posted image user posted image

Pikica, upam, da boš čimprej dobro, morda pa ti le uspe do naslednjega tedna....

Drugače pa sem tudi jaz danes zjutraj dala kri na Zavodu za transfuzijo, v četrtek pa grem po ampulo in k zdravnici, da mi da inekcijo.... Vmes enkrat (petek ali sreda) pa še na cukr test!
Jutri pa grem najbrž v ITA po voziček! user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko zaenkrat, če sem kaj pozabila se opravičujem!

Želom pa lep, lep dan vsem user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.1.2008 11:00:03   
Ketrin
SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

http://www.arenalive.si/si/restavracija/

1   Roberta
2   Tasyo
3   Sinska
4   NiLe
5   Resnično srečna
6   Katka
7   Big mamma
8   Scorpiogirl
9   Darja
10  Majček
11  Simvir
12  Tejcha
13  Krista
14  Lepa posadka user posted image
15  Jo@n
16  Sky
17  Ketrin

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
21.1.2008 11:45:42   
NiLe
Hej punce ... za mano je neprespana noč (Tasyo, vidim, da si jo tudi ti prebedela), saj sem se sredi noči zbudila z bolečinami v prsih ... pa nimam pojma, kaj bi to lahko bilo. Če stojim, me v prsih tišči, kot da bi mi nekdo dal gor 100 kg utež user posted image , težko diham, v redu je edino, če ležim in se ne premikam. Današnji dan bom preležala in upala, da mine. Sploh ne vem, ali bi šla do zdravnika ... kaj pa lahko ugotovi??? Slikat me ne sme, hropem ne ... Zdravnici - Darja in Tasyo, imata kakšno idejo, kaj bi to lahko bilo?

Tako da tudi za rač. ne morem dolgo sedeti in  vas komentirati user posted image

Pazite nase in na svoje bušije, pa dobro opravite na pregledih, ki vas čakajo.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
21.1.2008 11:56:57   
katka28
Jezucsek na ze zdaj imamo same tezave kaj sele bo v zadnjih mesecih. Nile mislim, da ce ti je prevec motece nebi bilo slabo vsak kontaktirati zdravnice in jo povprasati. Res je, da nasa deca rastejo in kmalu ne bo veliko prostora za nese organe ampak vseeno zakaj bi se sprasevala kaj je, ce ti lahko nekdo pomaga.
Tasce: pri nas je vse BP moram rect, da je moja tacsa res v redu. Res je tudi, da ziviva v svoji hisi in ne more v copatih do naju user posted image amapk vask teden imamo skupna kosila zdaj ze dva tedna pri nama ona vse skuha in potem pojemo. Glede sobice ne pametuje in nama prepusc a odlocitve. Glede na to, da pa je farmacevtka je ze zdaj povedala, da za kozmetiko in pripomocke ( flaske, dude...) bo ona poskrbela tako, da se tu ne sekiram prevec.
V IKEI kot je ze bilo napisano imajo tudi prodajalce, ki govorijo slovensko tako, da za samo sporazumevanje sploh ni problemov. Drugace pa sva tudi midva mislila kako se ne bova znasla pa je krlepo slo. Vsec mi je, ker imajo vse sestavljeno in dejansko vidis kako stvar zgleda.

pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
21.1.2008 12:13:24   
Ketrin
NiLe, mogoče res ne bi bilo neumno, da samo pokličeš svojo zdravnico.... Morda bo samo od sebe minilo in je samo trenutno stanje tako.... Ampak vseeno, pokliči in povej težavo....user posted image

Sem prej pozabila komentirat glede IKEe. Tiste ki še niste bile kar pogumno, tako kot so povedale punce....sicer pa prodajalca nič ne rabiš razen na blagajni...tam pa te odcolajo in to je to! user posted image user posted image  Obvezno je potrebno najprej it v zgornje nadstropje pogledat v salon, tam je popolnoma vse razstavljeno. Si lako na listek pišeš kode kar ti je všeč...potem pa greš dol, tam pa sam filaš vozičke! user posted image user posted image

Glede IKEe v SLO pa mislim (vsaj kolikor sem zasledila in se pogovarjala s to gospo kamor greš v LJ iskat nove kataloge), da je še dolgo ne bo....So hoteli graditi, pa je bil z naše strani spet en problem, zdaj pa je IKEa na Hrvaškem in kot pravijo ni potrebe da bi bila v SLO.... Kar se tiče mene je to še bolje, ker bi bili po moje spet razočarani nad artikli, izborom in cenami....kot CA, HM, Bauhaus......

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
21.1.2008 13:37:46   
zolika
NiLe: morda sem narobe napisala - ni cela soba rdeče barve. Pod borduro, ki je na višini 1,10m sva z gobico naredila z rdečo take flekece...tapkala sva...svetlo rdeča je...tako,da...ni cela sobica rdeča - bi bilo tudi nama preveč! user posted image

Sem pa danes odšla v trgovino z barvami - kupila oranžno, ki dobro krije - in kljub temu, da se počutim kot bi me povozil tovornjak - sem začela z pleskanjem stene....samo,da mi je ne bo potrebno več poslušat! Prav tako sem mojemu naročila, da je nima kaj klicat v najino stanovanje in ji kazat kaj sva sestavila, kako je sedaj popleskano....NIČ . In ko bo prišla naslednjič - ji bom tudi povedala, da je prišla v NAJINO stanovanje, kjer je tako kot želiva midva - če ji ne ustreza naj pogleda vstran ali pač ostane v svojem stanovanju...ker ne mislim več poslušat njenih "dobro namernih"!!!
Zaradi nje bom dobila še rano na želodcu! user posted image

Ni ga človeka ki z njo ne bi prišel v komflikt - prav iše zadnje dneve...user posted image

Da pa bo pametovala, ko pride user posted image  pa nikakor ne dvomim - če že sedaj modruje...user posted image user posted image user posted image  za zjokat se je...res - mi živčki kr podivjajo, ko samo pomislim na vse kar reče...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
21.1.2008 13:41:56   
zolika
aja, kje na Hrvaškem pa je IKEA? Kolikor vem imajo v Zagrebu le KIKO - pa glede na to, da je v Grazu več Hrvatov kot kogarkoli...nisem ravno prepričana, da je IKEA na Hrvaškem?!?!?!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
21.1.2008 14:04:47   
NiLe
Hej punce ... moje stanje je nespremenljivo, zato bom kar poklicala dohtarco in jo povprašala kaj bi lahka ta bolečina v prsih pomenila. Ja, zadnje tromesečje prinese nove nevšečnosti in probleme, ampak mislim, da to ni povezano z bolečino. Me je pa strah, da se taka bolečina pojavi iznenada user posted image
Joj, res upam, da se do četrtka sestavim, saj se tako veselim našega srečanja user posted image user posted image , da bi mi bilo res hudo, če mi ne  bo uspelo priti.

Zolika; no, sedaj mi je bolj jasno, kako izgleda vajina sobica in sploh ne dvomim, da je lepa user posted image .
Še en nasvet glede tašče: mislim, da si veliko mlajša od mene in jaz sem v prvi nosečnosti in naših "skupnih trenutkih" (živimo skupaj z moževimi starši v hiši, vendar imamo ločeno stanovanje) se presekirala, da je joj. Z leti postaneš odporen in imun na opazke, pripombe... Vidva z dragim naredita oz. delajta tako kot VAMA paše in nikakor se ne ozirajta nanjo. Življenje je prekratko, da bi se sekirala zaradi tega oz. celo fasala rano na želodcu. Ni vredno!!!
Je pa res, da ko pride otrok, šele tedaj občutiš vso dobronamernost in pametne izkušnje tašč, mam, tet ... Vzemi samo tisto, kar ti misliš, da bo dobro za tvojega otroka, drugače pa se ravnaj po svojih instinktih.

Big mamma; jap, vem kako to izgleda, ko spustiš svojega user posted image za par dni od sebe. Meni se vedno utrne solzica in z nestrpnostjo pričakujem povratek. A tvoja je tudi prvošolka? Naš tudi, ampak s šolo ne gredo nikamor za več dni.

Ketrin; danes me ne bo, pa tako sem se veselila ... uspešen shoping vozička ti želim!

Tasyo; jaz sem tudi tak štor ratala, da ni res. Bolj ko pazim, da ne polijem ali prevrnem, prej se mi zgodi user posted image

Grem v ležeč položaj ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
21.1.2008 14:09:45   
zolika
Ker če je IKEA na Hrvaškem...potem se bom malce po glavi, da nisem tega vedela - bi lahko davek nazaj dobila od sobe....user posted image user posted image user posted image
Pa to ne bi bilo malo...

aja, sva kupila previjalno v IKEI - pa je OK - samo sva pa kupila podlogo za previjanje preveliko...pa tako lepa je bila - ima katera predlog kako naj jo zmanjšam - je narejena iz pene prevleka pa je nepremočljiva - ni šivana ampak so jo zalepili! Veste če kje to popravljajo????

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
21.1.2008 14:14:16   
zolika
NiLe: hvala za napisano...saj vem, da se ne smem sekirat in jemat k srcu - ko pa tako zelo boli, ko se resnično trudiva, da bo našemu user posted image  najbolje! Tudi midva živiva v isti hiši z njegovimi  - na vrhu imava stanovanje ( poseben vhod ). Ona pač ne more iz svoje kože...saj jaz to vem - sedaj sem zagotovo še 1542365x bolj občutljiva na vse povedano iz njene strani, ker mi pač malce hormoni delujejo... pa že pred nosečnostjo je blo tako, ko sva stanovanje opremljala, pa ko sva rihtala za poroko,....pa vedno, no - vedno dodaja svoje! user posted image

Bom že morala preživet - in se borit zoper to - če ne druga  - - za najinega user posted image !

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
21.1.2008 15:00:14   
Ketrin
Zolika, te popolnoma razumem, ampak kot pravi NiLe se sčasoma vsaka koža utrdi... Upam, da bo čim manj takšnih in drugačnih opazk...Ampak očitno je takšna... Če bo res nevzdržno bosta pa razmišljala o selitvi. Kar nekaj parov poznam ko se enako pritožujejo in trpijo kot ti...ampak konec koncev je to njena hiša in če so tkšni starši nikoli ne bodo dojeli tvojih želja,,,,oz. se njim to zdi normalno, da ti tako teži. Ravno zaradi takšnih stvari sva midva na svojem in raje celo življenje odplačujem kredit za stanovanje kot pa da bi morala biti celo življenje "podnajemnik"... Tako pač je...so dobre in slabe stvari v vsakem pogledu... Verjamem pa, da si močna in pridna in da se nimaš kaj sikerat in obremenjevati z njenimi opazkami....če pa še lubi s tabo drži, potem ste prava družinica in tako je prav.... user posted image

Skratka ne dvomim, da sobica ni čudovita in tudi vajino stanovanje....Če je vama všeč, dajata prostoru vidva energijo in to bo čutil tudi user posted image !

Za IKEo na HR pa nisem prepričana...Tako so govorili. OZ. en dopis je krožil po mailu, da IKEe v SLO ne bo.... Mogoče pa še ni odprta na HR pa še bo.... user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
21.1.2008 15:06:11   
katka28
Zolika: ne sekiraj se, ker s tem samo slabo sebi in tvojemu bejbiju delas. Saj ves kako pravijo vsako tele ima svoje vesele..user posted image Kljub temu, da je v nasem stanju to tezko poskusi vklopiti gumb ignore in naj ti njene besede gredo skozi eno uho notri in drugo ven. Ko meni kaksna moja stara mama zacne kaj kako se morem pazit kaj lahko jem itd., se ji samo nasmejim in ji povem, da vcasih se pol toliko niso pazili in so imeli zdrave otroke. Pa se argument: ''tudi ti nisi imela izkusenj, ko si rodila svojega otroka pa je vseeno slo''.....
Veliko bo taksnih pametnih nasvetov ampak prvi otrok je prvi otrok in mislim, da mora vsaka to doziveti na svoj nacin.

pa pa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
21.1.2008 15:09:13   
Ketrin
Joj, NiLe, upam, da boš čimprej dobro!!! Pa da ti zdravnica da kak dober nasvet! Seveda da te danes ne bo na telovadbo, razumljivo.

Držim pesti za četrtek!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
21.1.2008 15:10:05   
simvir
Čao punce moje!

Sem šele sedaj našla malo časa, da se vam oglasim. Vidim, da ste kar pridne s pisanjem.

No jaz sem danes ponoči tudi bolj slabo spala, pa mali se je nekaj premetaval, pa pes je lajal - sem zjutraj takoj preverila in videla da bo jutri polna luna. Ta ima ponavadi vpliv na vse nasuser posted image .

Včeraj smo se malo potepali, smo šli po novo zalogo jabolk k moji teti, kjer imajo nasad. Katka bili smo na tvojem koncuuser posted image . Bil je res lep dan za izlet.

Posteljica in jogi - naš user posted image bo spal v posteljici 120x60, ki smo jo pred dvema letoma za prvega kupili v Sadeku (imalo res lepo otroško pohištvo) inje še kot nova. Jogi sva takrat kupila v BC, samo nisva nič pretiravala v kvaliteti.

Nič moram it, se jutri spet oglasim

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
21.1.2008 15:16:42   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Joj, NiLe, upam, da boš čimprej dobro!!! Pa da ti zdravnica da kak dober nasvet! Seveda da te danes ne bo na telovadbo, razumljivo.
Držim pesti za četrtek!!! user posted image user posted image user posted image

Ej, Ketrin, ful ti hvala user posted image . Sem ravnokar govorila z dohtarco in je rekla, da je mogoče kaj povezano z refluksom oz. želodcem, čeprav mene ful v prsih tišči user posted image ... no ja, sedaj moram počivat - danes sem stalno v pol ležečem položaju in si res ne predstavljam, da bi morala preležati pol ali celo nosečnost.
Bom videla, kako bo jutri, in če ne bo bolje, se bom šla pokazat.
Fajn se natelovadite in načvekajte user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
21.1.2008 15:17:27   
zolika
Ketrin, NiLe,...hvala za besede podpore...saj - tud ona, ko je prvič postala mama ni vsega vedela...ali pač - saj veste ona je "vsemogoča"! user posted image

Odslej bo na obisk v zgornje nadstropje prihajala le na povabilo...in to moje!

Selitev?!?! Hmmmm  - ne bom povedala kolikokrat sva na to pomislila...ampak ko pogledava na znesek, ki sva ga vložila v ureditev nadstropja....potem pa...raje trpiva! In upava na ČUDEŽ!

Saj bo...bomo mogli malce pravila igre spremenit - pa bo!

Po moje sem zdaj še toliko bolj na robu z živčki,...šiht, strah pred rojstvom,...tašča,...vse se nabere in potem BUM!!! user posted image

Da pa se koža z leti debeli - pa si  močno želim, da se to zgodi KMALU!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
21.1.2008 15:53:36   
Ketrin
Zolika, edino pravilno...Postavi svoja pravila. Konec koncev je tam tvoj dom in v tvoj dom imajo vsto ljudje, katere ti povabiš...saj to ni gostilna! user posted image  Če pa drugače ne gre, pa naj vaju enkrat zaloti med user posted image , čeprav poznam en par, k tud to ni pomagalo.... Jaz ne vem, veš, ženske so res ena grozna bitja user posted image ! To, da je pa ona vse vedela.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo te prosim, bog ve kakšna je bila ko je bila mlada....pa najbrž ti svojih slabih lastnosti ali bojazni nikoli ne bo zaupala....Normalno, da bo ona govorila kako oh in sploh je bila in je....

Ampak.... vem da je težko! Imaš dva uheca. Pa probaj v enga not spustit, pa tako prepih v glavi nardit in čez druzga ven spustit! user posted image  

Verjamem, pa, da si zdaj toliko bolj občutljiva in nemirna...da te to samo še potencira!!! Zolika, ne daj se!!!! user posted image

NiLe, daj resnično počivaj, da bo le vse dobro! Če pa do zjutraj ne popusti pa prosim pejdi kar takoj k zdravnici.... Naj te pregleda... Tole ni normalno, da ne moreš ne sedet, ne stat..... Pa pridna bodi, nič kuhat in pospravljat..... Mogoče pa probaj inhalirat toplo vodo in mal kitajske masti notri... user posted image  Pojma nimam, ampak mogoče lahko pomaga... user posted image
Simvir, user posted image user posted image user posted image  za izlet in jabčke!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
21.1.2008 17:39:59   
tosja
user posted image ojla čvekice!

Vidim, da na veliko debatirate... user posted image

katka - jaz sem samo povedala, da je v Rutarju akcija vzmetnice (30 EUR), saj kaj in kakšne kvalitete bo kdo kupil je samo njegova stvar. Danes so pač takšni časi, da si vsi tud ne morejo privoščit vsega oh in ah...
Glede tega, kaj bi (po moje) naj bilo kvalitetno za user posted image pa sem že debatirala, tako, da se ne bom ponavljala...

zolika - ne sekiraj se preveč zaradi tašče...lahko rečt... Tudi moja je imela občutek, da ima vse niti v rokah...pa o vsem bi komandirala, pa voziček bi ona izbrala, pa posteljico...
Pa je bila postavljena na realna tla...tako, da je dala ojre za voziček in zimsko vrečo...Sem ji hvaležna, ker je končno spoznala, da mi2 izbirava za najinega otroka - vsaka pomoč pa je dobrodošla, sva je zelo vesela in hvaležna. user posted image
Pri barvi vozička sem tud popustila user posted image , ker ostalo je vse po moje...pa sem sedaj vesela, da je tako...Mi je všeč! user posted image

Nič se ne jezi, ker na Hrvaškem NI Ikee!
Verjamem, da je sobica lepa...bodi ponosna, tašči pa daj vedeti, kdo je glavni... user posted image

Sandrin
- v Ikei govorijo angleško, na slovensko govorečega prodajalca še nisem naletela. Se pa da vse zmenit - tud z rokami...user posted image Dobro je da si prej na netu pogledaš, če imajo stvar po katero greš v Grazu, drugač zna bit pot zastonj...
Če ste uspeli do Maribora -
40 minut vožnje po AC in ste v Grazu!user posted image

NiLe - držim pesti,da bolečina mine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pozabila, če sem imela še kak komentar... user posted image

Pa jutri! user posted image Uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
21.1.2008 18:42:27   
Roberta69
Drage nosečkice user posted image !

Danes sem imela izpit in sem čist psihično izmozgana in nimam nobene volje... Nekdo je omenil polno luno, tko da zna bit, da ima tudi to prste vmes (name ima ponavadi velik vpliv in dneve pred in po polni luni zelo slabo in bolj malo spim), tko da tasyo, čist možno, da si zaradi tega bedela.

Celo dopoldne sem bila brez hrane in prejle zmazala 300 g Nutelle (mi zadnje čase vsak dan paše sladko, čeprav se trudim temu izogniti, ker le ni najbolj zdravo), zdaj si bom pa privoščila ogromno skledo solate z veliko česna (pa bom spet brez lupčkov ostala user posted image , sam mi je česen na solati zakon). Kako pa vam kaj intimne zadeve laufajo? Pri nas doma je kar nekakšno zatišje user posted image . Če mi bodo kej hormončki začeli nagajat, mi bodo še kakšne neumnosti začele rojit po glavi. Moj user posted image mi v nosečnosti kar nič več ne "teži" tko kot včasih - mene pa, se mi zdi, da še bolj razganja, ker tudi če sem ful utrujena, se mi kar skos da user posted image , na drugi strani je pa neko zimsko user posted image .

Forumi (+ ali -): kolikor mi je zabavno z vami in vas imam kar rada ter sem že na nek način odvisna od vas (v + smislu), znajo biti forumi  tut en velik user posted image . Včeraj sem prebirala temo o DS-ju, pol dneva prejokala in bila čisto iz sebe. Danes je človek obkrožen z vsemi mogočimi informacijijami (od koristnih pa do totalno nesmiselnih in banalnih) in v tem smislu, je bila nosečnost včasih na nek način veliko lepša, bolj naravna in preprosta (user posted image se ni obremenjevala, če je stegnenica ravno prav dolga, če je zaužila dovolj vitaminov, itd.), danes pa je nosečnost en cel cirkus. Res sem bila čisto iz sebe in mi je tok viselo dol za vse postelje (ne leti na aktualno debato), obleke in dude sveta in sem prov začutila, kako imam tega user posted image v meni že sedaj neskončno rada in bi kar umrla, če mu ne bi bilo najlepše na svetu. Na koncu sem se odločila, da bom  možne težave skušala čim bolj odmisliti, saj konec koncev ne morem ničesar spremeniti, žal je vse le igra narave.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
21.1.2008 21:18:13   
katka28
To si pa lepo povedala.

Forumi imajo + in - zato jih je treba jemati malo z rezervo in malo zares. Tule ko klepetamo je zelo fino, ker dobimo izkusnje od nasih mamic vendar je res, da je vsaka nosecnost drugacna in vsak jo potem jemlje taksno kot je. Kljub temu ugotavljam, da nas ima vecina podobne tezavice ( glavoboli, bolecine v krizu, nespecnost....) vendar ne v enakem casovnem obdobju. Lepo je tudi, ker imamo dve zdravnici in nam lahko brez problemov kaj svetujeta.

Se mi je pa tudi ze naredilo, da sem si kaksen post od koga vzela prevec k srcu ( to so recimo - ). Najprej brce dojenckov, vse so nekaj cutile ( ne na RR, da ne bo pomote) jaz pa se nic kljub temu, da nosim dva v trebuhu. Zdelo se mi je cudno in sem se vedno sekirala in komaj cakala na pregled. Vse recimo cutire brcanje po pisanju sodec so vasi soncki kar aktivni in mocno brcajo. Da vas zvecer zbudijo oz. jih med spanjem cutite. Moja dva pa sta zelo nezna in za enkrat brc, ki bi me bolele se nisem dobila, tako, da me tudi ne zbujata. Ampak dokler vidim na UZ, da je vse tako kot mora bit se ne sekiram vec.

Tosja: brez zamere ampak moj post ni bil misljen kot kritika ali zalitev tebi in drugim. Res je, da se vsak odloci po svoje. Vprasanje sem postavila, ker sem dosti brala, da se lahko zgodi v zgodnjih mesecih smrt v postelji...in naj jogi nebi bil premehak ne pretrd ( spet ni dobro za hrbet) in sem takoj padla v dilemo kaksen jogi pa zaboga naj kupim da bo prav...samo zato me je zanimalo, ker nebi rada mojima nic slabega. Glede na to pa, da se vas bo veliko odlocilo za jogi v BC bova tudi midva po vsej verjetnosti skocila do tja. Financno so res zadeve drage ampak, ce se ze odlocis za user posted image potem si verjetno pripravljen na financni zalogaj, ki te caka. Kajti v danasnjih casih imeti otroka ni najbolj poceni zadeva..

Upam, da bo danasnja noc minila mirno z obilo spanca..

pa pa

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
21.1.2008 21:37:42   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Vidim da prav pridno debatirate. Ni mi ratal prebrat nič ker po pravici povedano nimam časa. Sem prav aktivna s telimi mojimi izpiti tako da se bom bolj poredko javljala. Danes sem imela en izpit in sem ga opravila hvala bogu. Tako da mi ostaneta se dva pa pol mam še maturo za zrihtat da se rešim vseh teh problemov s šolo pred porodom. Jutr grem iskat potrdilo o PDP za socialno pa počas še to zrihtam, uf gre hitr se mi tud sanja ne da bom kmal v porodni mogla prtiskat hehehe. No sj bo. Bomo preživele, a ne punce?
Lep večer še naprej grem še mal med knjige preden grem spat. Se še kaj oglasim in takrat kaj več pokomentiram.

NOČKO

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.1.2008 6:39:23   
scorpiogirl
Dobro jutro, nosečke user posted image

glede ležišč mislim, da se za user posted image skoraj ne dobijo več slaba ležišča, tako da se ne preveč obremenjevat s tem user posted image sicer sama najbrž ne bi kupovala ležišča v Rutarju (nekak imam slab občutek glede kvalitete ležišč tam nasploh user posted image ), vseeno pa je moje mnenje, da je večina ležišč za user posted image kvalitetnih user posted image

Katka, tudi naše dete me ponoči ne zbuja ... mogoče pa spijo user posted image je zagotovo tako, kot si napisala - dokler je na pregledih (še sploh pa na UZ) vse ok, ni razloga za razmišljanje, da kaj ne bi bilo ok user posted image

Roberta, ne se sekirat zaradi prebranih stvari user posted image je treba res kakšno stvar z rezervo jemat, sploh pa ni dobro razmišljat o tem, kaj vse gre lahko narobe ... če nič drugega, prinese to nek slab občutek.
kar se pa DS in drugih okvar tiče ... res prinesejo s sabo veliko težav, so pa otroci (in odrasli) z DS zagotovo najsrečnejši na svetu user posted image seveda pa razmišljamo pozitivno in naši sončki bodo popolni, brez raznoraznih težav, ki bi jim in nam delale probleme user posted image user posted image

aja, Roberta, še user posted image pokomentiram ... pri nama tud kar neko zatišje user posted image je tko, da nismo ravno pogosto user posted image (večina tko al tko prvič) in tud naši user posted image se morajo navadit na to ... vem, da ima moj malo slab občutek, da ne bi slučajno bilo kaj narobe zaradi tega user posted image men pa tkoooooo paše user posted image čeprav je res, da sem takrat, ko imam službo, pa še faks, čist izmozgana in se mi ne da nič več, tud user posted image ne ...

upam, da ste dobro spale, čeprav je polna luna user posted image za vse, ki imate preglede user posted image user posted image user posted image pa še eno za moj izpit user posted image user posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.1.2008 7:47:52   
tasyo
Dobro jutro!

No, to noč sem spala malenkost bolje, vendar sem tudi danes okoli dveh zbudila - pa se mi ni dalo do računalnika, ker pol itak sama s sabo čvekam. No, hvala bogu druge še kar spite...

Moj včerajšnji maraton se je končal zelo lepo - na pregledu vse ok, tudi kri se mi je že nekoliko popravila po železu, injekcijo dobila, pa načvekala sem se tudi. Sem pa izgleda fasala eno virozico, ker tako grdo kašljam, da grem sama sebi na živce!

NiLe, upam da si danes bolje, sicer pa so težave, ki jih opisuješ lahko posledica refluksa - včasih je bolečina v prsih edini simptom, čeprav mislim, da je večja verjetnost, da si tudi sama staknila virozo. Sem se ravno včeraj pri G pogovarjala, da razsaja prehlad s kašljem, na srečo v našem koncu še ni gripe. Počivaj, veliko pij, pa bo bolje. Saj v bistvu velik drugega v nosečnosti itak ni na razpolago. Če pa slučajno zakuhaš, potem pa se pojdi pokazat... No, upam da se v četrtek kljub vsemu vidimo!

Roberta - upam da ti je na izpitu šlo! Pa nikar ne misli tako črnogledo. V marsičem je bila včasih nosečnost res bolj enostavna in lepa, po drugi strani pa je bilo tudi bistveno več neprijetnih presenečenj ob rojstvu... Forume jemlji malo z rezervo - meni je luštno, ko se lahko nekomu potožim, ker gre čez iste stvari kot jaz, se pa striktno izogibam tem, ki so "težke". Če bom imela podobne težave, jih bom z veseljem prebrala, do takrat pa si glavo raje polnim z oblačilci, posteljico in podobnim. No, sicer pa ne dvomim, da je današnji dan že lepši od včerajšnjega. Glavo pokonci - še malo, pa bo tvoj sonček že pri tebi v naročju! user posted image

Posteljne aktivnosti - pri nas strogo prepovedane, tako da... Se pa z možekom vsak dan pocrkljava, preden zaspiva, pa tudi zjutraj si privoščiva nekaj minutk za stiskanje in nežnosti, preden gre v službo. Tko da v bistvu sexa niti ne pogrešam tako zelo. Stvari pač vzamem takšne, kot so - in kot že neštetokrat, za najino princesko bi naredila prav vse!

Vijolica - bravo, da ti izpiti tako laufajo. Kar nadaljuj v tem tempu, pa boš vse opravila preden rodiš!

Ketrin - uspešen lov za vozičkom!!! Jaz bom v naslednjih dneh počasi začela sortirat oblekce, ki sem jih dobila, jih preprala in pregledala, kaj je rteba še dokupit.

No, sicer vsega ne uspem skoraj nikoli komentirat, ampak zaenkrat naj bo dovolj. Grem zajtrkovat!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?