tasyo
|
Pozdravček! Pri nas je spanec kar nekam pobegnil, tako da sem zdaj imela čas, da preletim, kaj ste napisale čez vikend. Sandrin, tale Tosjina varianta se mi zdi najbolj uporabna... Kar se pa Ikee tiče, pa se je najboljše zapeljat gor in pofirbcat. To je ena taka trgovina, kjer lahko po mili volji brskaš in izbiraš - v bistvu pa iz raztavljenih ambientov dobiš mnogo idej. Ne vem, če si boš z angleščino kaj prida pomagala, ampak po moje se boš znašla tudi brez tega. Roberta in Nile - naj vama bosta vreme in volja naklonjeni za učenje! Še malu, pa bo vse za vama! Ena za pomoč! Jogiji - se strinjam z vsemi, ki mislite, da je našim malim pikolinotom treba naklonit kvaliteten jogi. Midva bova vzela tudi onega iz BC-antialergijskega. Sta tast in tašča obljubila, da ga bosta financirala, zdaj pa še malo čakava, ali bo kaj iz tega... In ko smo ravno pri taščah - verjetno ima NiLe kar prav, da smo na njihove besede še bolj občutljive, saj bi jaz svojo včasih utopila v žlici vode. Ampak se pol skuliram, ker vem, da mi v bistvu ne želi nič slabega, pa sicer se čisto ok razumeva. Te pa razumem, da ti je prekipelo. Glej, itak da sta sobico naredila po vajinem okusu in je zagotovo najlepša, ker je za vajinega otroka in je tako izbrana in narejena z maksimalno količino ljubezni. Ne dvomim, da bo malček užival v njej! Pikica - zaradi podelitve diplom se pa nič ne sekiraj! Verjamem, da si želiš, da bi bila tam, pa da bi to doživeli tudi starši, vendar je jasno, da ti je na prvem mestu dobrobit tvojega . Diploma je itak že v žepu. Če te lahko malo potolažim - naša podelitev je bila tako brezvezna - vsi smo bili natlačeni, za diplomante sploh ni bilo rezerviranih sedežev, tako da so tisti bolj pozni kar stali, programa praktično nobenega, pa še pogostitev je bila takšna, da smo lačni in žejni odšli v kitajsko na kosilo. Tako da je bilo meni žal, da sem sploh šla. Moja dva pa sta bila kljub vsemu vesela... Kdo bi to razumel Scorpio - upam da ste vsi skupaj že nekoliko boljše! Čimprej se do konca pozdravite!!! Evo, mislim da sem glavno uspela pokomentirat - pa ne se jezit, če sem kaj spustila. Moj vikend je minil, kot bi mignil. V soboto sva končno izbrala tudi prvi kompletek za mašo punčko, pa kupila eno garnituro posteljnine - tako nežno, mehko rumeno... Aja, a boste imele na posteljicah tiste baldehine? Eni pravijo, da so fajn za otročke, sama pa nisem najbolj prepričana, če mi jeto všeč ali ne... Včeraj sem se pa malo razvajala pri mojih doma, saj je mož popoldan skočil na Krk nekaj poštimat. Ne pomnim, kdaj je šel nazadnje brez mene... Že kar pogrešam morje in sol v zraku - to je tako luštno! Sem pa včeraj ugotovila, kako sem postala nerodna. Zdaj se ponavadi že vsedem tako, da imam pod hrbtom eno blazino, da je trebuh bolj zravnan. In včeraj mi je dvakrat uspelo, da sem si - najprej natočila kavo v dekolte namesto v usta, nato še piškot! Kaj šele bo... Danes imam kontrolo, pa še na transfuzijo moram dat kri za ICT, počakat na izvid in pol še na injekcijo, tako da se zna tole zavlečt za celo dopoldne. Verjetno bom poročala zvečer ali pa celo jutri. Če bo vse ok, se definitivno vidimo v četrtek, sicer pač ne... Tako da držite pesti!!!! Nič, zdaj grem pa poskusit še malo zaspat... Drugim, ki boste tole brale (upam da ne prezgodaj) pa dobro jutro in lep dan!
|