|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
22.1.2008 8:39:43   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce
Najprej tojsa prosim če me postaraš, in sicer na 24 let. Lih dons je moj dan.
Tudi jaz sem fasala nekaj pa še nevem kaj grem ob 9.30 k zdravnici da mi pove. Me je strah da ne bi spet mela gnojne angine ker sm jo mela zj 2 leti zapored. tako da vam pol sporočim.

zaenkrat tok.

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
22.1.2008 9:40:58   
NiLe
Hojla punce ... po včerajšnem dnevu, ki sem ga res preležala, je moje počutje veliko boljše. Tudi danes bom bolj na izi, da se čisto pocajtam. Me je pa zvečer tako zvilo - beri 4xobisk na wc-ju - da sem imela naravni klistir user posted image user posted image

Tasyo in Vijolica; počivajta, počivajta in pazita nase user posted image user posted image user posted image

Vijolica; vse najboljšeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roberta; tudi jaz dojemam te forume tako, da je najbolje vzeti tisto, kar ti paše. Včasih je bilo veliko lažje, danes pa  smo bombardirani z informacijami z vseh strani in potem samo razmišljamo, tuhtamo, primerjamo ...
Moje mnenje: med user posted image ni najbolje brati takih tem, ki ti pokvarijo razpoloženje in ti usmerijo razmišljanje v negativno smer ... Vedno se lahko zalomi, ampak mislim, da pri igri narave ne moremo storiti kaj dosti user posted image . Zato moramo ostati pozitivne,  misliti na to, da bo z našimi user posted image vse dobro. Sem pa tudi jaz vesela tega našega čvekanja in "druženja". Upam, da boš danes boljše volje in da bo svet takoj lepši user posted image

Včeraj sem imela dober izgovor, danes ga pa nimam več user posted image ... začeti se moram učit, ker drugače me bo čas basal in mi ne bo zneslo, da se pripravim na izpit.

Imejte kar se  da lep  dan ... upam, da bo kaj sončka. Bi šla vsaj za 15. minut ven, da se malo nadiham user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
22.1.2008 9:42:29   
Ketrin
Dobro jutro user posted image !
Kako gre???? Še par dni pa se vidimo!!!! user posted image user posted image user posted image

Violica user posted image user posted image  vse najboljše! user posted image  Pa lepo praznuj.

Tasyo, super, da si vse uredila včeraj. Pa upam da viroza hitro mine, oz. se sploh ne razvije.... user posted image
NiLe, javi seeeeee! user posted image  Je kaj bolje?

Roberta, jaz te čist razumem glede teh forumov. In se tudi strinjam...Zato jaz debatiram in berem bolj ali manj samo vas/nas aprilčice, mogoče pogledam še kaj na forum "kaj potrebujem za dojenčka" in to je to. Predlagam, da ne bereš takšnih in drugačnih strahot, ki so jih doživele ene punce... Prav je da taki forumi obstajajo za punce z enakimi težavami, saj jim je tako lažje. Za nas, ki pa (hvala bogu) zaenkrat nimamo večjih težav (tipične nosečniške se ne štejejo), pa so tukaj drugačni forumi.... Že itak vsako nosečko skrbi kako je z njenim malčkom in ne glede na vse UZ in preglede vedno znova obstaja nek sum, neka skrb, ki te pomalo razjada tam daleč v tvojem srčku....Zato si ne pusti, da bi te takšne in drugačne debate še bolj načele razžirat in skrbet.... Raje čvekaj z nami.... user posted image user posted image

Violica, Roberta in Scorpiogirl čestitam za vse opravljene izpite, dobro voljo in držim pesti da vse popedenate čimprej in potem pozabite na šolo in učenje....  user posted image user posted image
Glede user posted image je tudi pri nas bolj umirjeno kot prej.... Če sem čist iskrena mi bolj paše crklanje kot pa sam sex. Je pa tudi to res, da imava oba z lubijem precej "stresne" dneve, kar naprej sva nekaj na "direkt" in posledično zvečer velikokrat zmanjka energije....user posted image  Ampak saj to ni konec sveta, po nosečnosti bo spet akcija.... user posted image

No, zaenkrat toliko! Aja, po voziček grem pa jutri, ker bo lepše vreme, da še malo sončka ujamem in opravim prijetno s koristnim! user posted image

Punce lep in pozitiven dan želim! user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
22.1.2008 9:44:30   
Ketrin
SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

http://www.arenalive.si/si/restavracija/

1   Roberta
2   Tasyo
3   Sinska
4   NiLe
5   Resnično srečna
6   Katka
7   Big mamma
8   Scorpiogirl
9   Darja
10  Majček
11  Simvir
12  Tejcha
13  Krista
14  Lepa posadka user posted image
15  Jo@n
16  Sky
17  Ketrin

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
22.1.2008 9:45:40   
Ketrin
Uaaaaauuuu! Tri zvezdice pod imenom sem dobila!!! user posted image user posted image user posted image  No, to je zato, k tolk čvekam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
22.1.2008 9:45:41   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
NiLe, javi seeeeee! user posted image  Je kaj bolje?

Sem se že javila ... istočasno s tabo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
22.1.2008 9:47:59   
Ketrin
Joj, NiLe, zdaj te vidim..... user posted image user posted image user posted image  Pardon!

Kadar sem v službi malo dlje rabim, da vse napišem, me skoz kej vmes zmoti!
No, samo da si ti OK! Torej se v četrtek vidimoooooo! user posted image user posted image

Zdaj pa dovolj zabušavanja, šrc za knjige!!!! user posted image user posted image user posted image  Te moram mal spodbujat!!!! Alo gremo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
22.1.2008 9:54:44   
sinskaT
Dobro jutro!

Punce moje, upam da ste dobro spale in da so se težave in bolečine (NiLe user posted image , Violica, Tasyo...) pomirile oz. kar izginile. Ja takle mamo me user posted image , vendar kot vsaka pravi za naše sončke vse! Vse bo še dobro. Pa tale forum je meni super, sploh naš - aprilski. Ste same fejst babnice in sem že marsikaj koristnega zvedela od vas, pa tudi večkrat ste me že potolažile in pomirile ...user posted image . Kar se pa drugih tem tiče, pa preberem samo in izrecno tiste, ki me pritegnejo in sem prav zavestno pozorna, da ne šarim tam kjer me ne srbi (slabe izkušnje v začetku, ko sem brala kaj vse gre lahko narobe in itak je bilo potlej nekaj narobe, verjamem, da sam privlačiš negativno). Tako da priporočam tudi ostalim, da se ne preveč poglabljat v neg. teme.

user posted image hja, pri nas zaenkrat še kar ok, vendar opažam, da bolj ko čutim otročka, manj mi je do tega, se oba raje vsakodnevno pomuckava in pocartava, če je pa kdaj še kaj več pa tudi prav. Sam mi ni glih isto kot pred user posted image , to ne morem rečt.

Takole. Da ne pozabim: Ketrin obilo uspeha pri nakupu vozička in verjetno bo ju3 res lepše vreme! Boš na srečanju poročala kako je bilo user posted image .

Še enkrat hvala vsem za dobre želje, ki so pomagale kajti moj oči gre danes iz bolnice - stanje se je izboljšalo, moje počutje pa tudi user posted image .

Rožce zlate, lepo se mejte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
22.1.2008 10:06:10   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Še enkrat hvala vsem za dobre želje, ki so pomagale kajti moj oči gre danes iz bolnice - stanje se je izboljšalo, moje počutje pa tudi user posted image .

No, vidiš, smo vse toooook mislile najnj, da ni vrag, da je dobil našo energijo kar po luftu! In evo, se je obrestovalo!!!! Zdaj pa uživajte vsi skupaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
22.1.2008 10:08:16   
Jo@n
Violica, vse najboljše!!! user posted image user posted image
Jaz danes vstopam v zadnje trimesečje, še malo, pa bomo vse zibale naše user posted image .

Trenutno uživam na dopustu, se mi zdi, da bo lanskega in 10 dni letošnjega kar težko porabiti do konca marca, ko grem na porodniško... No, se bodo vsaj nadrejeni zavedli, da ne bomo dolgo nepogrešljive in nenadomestljive user posted image .

Letošnji dopust v službi... Vem da je bilo o tem že govora, zgolj nasvet za vse, ki (še) razmišljate, ali vzeti tudi 10 dni letošnjega dopusta... Sem (šele zdaj) naštudirala zakonodajo in pravne prakse s tega področja (poklicna deformacija) in vsaj v primeru aprilčic velja, da lahko v naslednje leto prenesemo letošnji dopust minus!!! 10 dni, pa če smo jih koristile ali pa ne... Zgolj v vednost in ravnanje. Res pa je, da te določbe zakona (ZDR) vsi delodajalci ne upoštevajo dosledno.... Ker je ne poznajo. No, nočem, da bo kdo to ravno na mojem primeru stuhtal pri nas in mi zapade 10 dni...

Spopadam se z dieto za diabetes, nekoliko nerodno je, ker še ne vem povsem kaj naj jem in česa ne, bolj kot ne se uspešno izogibam belemu kruhu, testeninam in večjim količinam krompirja. Sicer telesna teža že po defoltu niha en da sem in drugi dan tja, ampak trenutno se trend nakazuje na minus, pa tudi nimam nič proti. user posted image  Sem pa opazila, ker sem zmanjšala količino OH in sladkorjev, da se večkrat zavem, da moram kaj pojest, ker sem drugače bolj švoh.. Kakšno sadje, pa je bolje.... Le moj user posted image  je non stop v omari s čokoldao (tako se mi zdi)...pa vsi sedaj nekaj praznujejo in je sladkarij polno povsod. Še najbolj mi je žal za pusta, ker sem lani našla odličen recept za domače krofe, ki se kar topijo v ustih (pa jih drugače iz trgovine sploh ne maram), letos jih pa raje ne bo.... Da ne bo imel mali user posted image  preveč kil.... mami pa probleme s porodom...

Toliko za danes od mene, že celo jutro od daleč gledam računalnik in zbiram pogum in energijo, da se vržem  pisat mag... upam, da bo kaj. Nikar ne bit preveč pridne s pisanjem, da me ne zanese na forum....

Komaj čakam četrtek, da se spoznamo in srečamo, pa da vidim, kakšni so bušiji ostalih aprilčic...

Lp Joan

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
22.1.2008 10:17:45   
Roberta69
Danes je počutje mnogo boljše in so črne misli ostale nekje zadaj user posted image . Moja narava dela me pač pribije za računalnik kar za cel dan (ponavadi moj delavnik krepko presega tistih 8 ur (verjetno danes že od marsikoga)) in itak, da me vleče na vse konce, tako da posledično preberem še marsikaj, kar ne bi bilo treba.

violica_23
, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Četrtek bo že kmalu tu user posted image , me prav zanima, kakšne trebuškaste hruške debeluške se bomo prikobacale user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
22.1.2008 10:24:59   
katka28
Joan: saj diabetes ni tak bav bav. Meni so ga ugotovili, ko sem imela cuker test. Sicer je vse v mejah normala zdaj, ko si merim sladkor v krvi in upam, da se naslednji torek tega tudi dokoncno resim.
Drugace dieta je kr cudne ( ne vem sicer kaksen rezultat si imela na testu ) in ti tezko kaj konkretnega svetujem. Od sadja lahko jes samo jabolka ( kisla seveda), grenivke, ostalo sadje pa naj bi bilo presladko vendar zelo tudi ne skoduje ce to uzivas v malih kolicinah ( eno mandarino na da..). Kruh naj bo graham pravijo, da je najboljsi. Testenine spet polnozrnate. Malo poglej za zivila, ki imajo znak varovana prehrana ....je pa res, da imajo spet svojo ceno., navadni jogurti so tudi v redu....Jaz sem dobila brosurco v kateri je napisano kaj se lahko je v velikih kolicinah, kaj v nalo majnsih, kaj pa zelo redko. A ti niso nic taksnega dali zraven?
Jaz osebno se ne pazim ravno veliko, ker si merim sladkor in vidim, da ga cudezno vec ni tako, da si privoscim tudi kaksno cokolado...Mislim, da te en krofen ne bo spravil na rob in jih kar naredi tudi za druge.

Drugace pa sem tudi jaz z danasnjim dnem uradno v 27 tednu in vstopam v 28 teden. Kako gre to hitro sploh ne morem verjeti.

pa pa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
22.1.2008 10:41:52   
Jo@n
Katka, hvala za spodbudne besede, sej s tem sem se sprijaznila in bom pač pazila, kaj pojem... Je pa tako, da ti na predavanju samo govorijo o zdravi prehrani, ne pa točno o prehrani za diabetes. Tako lahko po njihovem jem tudi pomaranče, banane.. le ne preveč, krompir menda tudi ni problem, pa navadne testenine, če jih ni preveč... ????

Dobila sem tudi brošuro in naredila celo dizertacijo iz varovanih živil v lokalni trgovini. Mislim, da je bil moj rezultat na 3 h cukr testu okoli 10,5, več mislim da ne, uradno še ne vem, ker še nisem dobila izvidov.

Kako pa je spremljanje bolezni potekalo pri tebi, si dobila aparatek za merjenje doma, je šlo samo z dieto dol? Kako pogosto pa so kaj ti pregledi pri diabetologu?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
22.1.2008 10:50:50   
katka28
Jaz sem aparat dobila za domov samo meni na testu sladkor ni sel cez 7,5 po 1 uri potem 6, 25 po dveh in v tretji uri ga ni vec bilo.
Na preglede hodim vsake tri tedne kjer mi vzamejo kri za pregled glukoze in fruktoze v krvi. Do sedaj od tistega testa se moj sladkor ni bil povisan. Tako, da zdaj se jim pa ne dam vec lepo jim naslednjic nesem vse nazaj in naj me pustijo na miru, ker bom imela bolj pomembne zadeve za delat. user posted image Ne pozabi pa, da tudi stres zvisuje sladkor v krvi tako, da poskusi na pregledu biti umirjena in vode veliko popij se splaca.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
22.1.2008 11:21:56   
sasy20
Ojla!

Vijolica_23 user posted image user posted image  vse najboljše

Sem ravno od zobarja prišla user posted image  na žalost me je ful bolelo in sem skup padla...no pa sta me potem z vodo mal polile in dali za pit  pa okno odprli pa sem k sebi pršla. Groza sam sem mogla to plombo zrihtat da ne bi bilo potem še kaj hujšega.

Drugače pa se še malo borim z prehladom samo je mnogo boljše...user posted image  za domačo lekarno.

Sedaj pa grem malo počivat. Papa

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
22.1.2008 11:22:30   
Barb77
Punce živjo!
Po dolgem času se spet malo oglašam. Vedno si vzamem čas da vas preberem, za pisanje pa mi potem kar nekako zmanjka.
Ravno ste načele temo o izvidih diabetesa. Mene pa zanima nekaj drugega, ali je možno da imaš premalo sladkorja? Kakšni so optimalni rezultati.
No sprašujem zato, ker sem imela pri prvi nosečnosti vrednost 5.2, v drugi pa 4 pri 50g testiranju (beri 1ura). Če katera ve odgovor, bi bila zelo vesela, saj me res zanima kako je s tem.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
22.1.2008 11:27:32   
katka28
Pri nosecniski sladkorni se lahko giba meja sladkorja od 4 pa do 6 in ti se nic ne dajo, kar je vec je sladkorna. Tudi meni se velikokrat 1,5 ure po jedi sladkor ne dvigne do 4 pa je vse v redu. Misli, da ce bi bilo kaj narobe bi te G na to opozorila pravocasno tako, da brez panike.

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
22.1.2008 11:32:15   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Tudi jaz sem aprilčica (PDP 17.4.), občasno vas berem že kar nekaj časa, sedaj sem se pa odločila, da nujno potrebujete še kakšno klepetuljo, sicer nas ne bodo prehitevale le majčice, pač pa še katere druge. Torej, da se malo predstavim - to je moja tretja nosečnost, imam dva fantka, 6 in 4 leta in tudi tretji bo fant. Pred enim letom smo se preselili v svojo hiško v okolici Lj., kjer še vedno po malem urejamo notranjost in zunanjost.

Do sedaj sem imela nekaj manjših težav - prve mesece sem bruhala, nato sem morala zaradi hude anemije večkrat v porodnišnico, da sem dobila železo v žilo (tablete in sirupe izbruham), zaradi moje starosti sem bila na amniocentezi (vse OK), v 22. tednu so mi ugotovili nekoliko predležečo posteljico (placenta previa marginalis), tako da moram paziti, da se ne naprezam preveč, da ne bi prišlo do krvavitve in upam, da se bo še dvignila, sicer me čaka CR. Ker sem pa po naravi taka pozitivna in optimistična in o tem zaenkrat še ne premišljujem. Sicer se dobro počutim, sem polna energije (ki pa redno izgine okrog 9 h zvečer, ko zaspim pred televizorjem), v službi na svojo željo delam 4 ure dnevno, ker nisem zdržala na bolniški - se mi je zdelo kot hišni pripor.

Počasi smo začeli pripravljati sobico za novega člana - do sedaj je bilo tam skladišče šare (še od selitve), tako da smo zmetali ven vse, kar ni namenjeno za dojenčka, sedaj pa si zamišljam barvne odtenke, zavese, kje bo kakšen kos pohištva.... Včeraj sem malo pregledala cunjice in sem čisto razočarana, ker je toliko vsega, da ne bo treba kakšnih 6 mesecev prav nič kupiti (sem toliko dobila od sestre, pa še od mojih je veliko ostalo), bomo pa kupili novo posteljnino za posteljico in podlogo za previjalno - nekaj novega pa mora le dobiti, kajne.

Sedaj pa da še malo vas pokomentiram: res ste vse zelo prijetne in pozitivno naravnane punce - ste me večkrat, ko sem bila kaj slabe volje, spravile v smeh.
Sedaj bom pa počasi končala, da ne boste preveč stokale, da ne utegnete vsega prebrati.

Lepo se imejte!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
22.1.2008 11:50:15   
katka28
Lepo pozdravljena med nami. Kaksne cvekice se nikoli ne branimo.
Glede postov je pa brez veze tekmovati kateri mesec jih bo vec kajti vazno je, da so nasi posti konkretni ne kr nekaj lari fari zadeve....user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
22.1.2008 12:04:27   
MARUŠKA28
Po dolgem času se malo oglašam med aprilčice; rok imam po morfologiji 25.4. 2008 - tako malo za seznamček od tosje; po ZM naj bi imela 17.4., vendar je plod vseskozi nekoliko mlajši in s tem manjši za 8 dni;tisti 13.4. od nuhalne svetline pa tko ne vem kje ga je dobila, ker že takrat ni bil glih velikan, glede na to da sem imela NS pri skoraj polnih 14 tednih - ravno sem še ujela tisti 13t4d;

včeraj sem opravila test za morebitno nosečniško sladkorno in dobim rezultate naslednji teden pri svoji ginekologinji pri rednem pregledu; upam, da smo že tudi vsaj 1 kg težki, kajti prejšnji teden pri kontrolni morfologiji mu je še manjkalo 200 g in še vedno pričakujemo fantka tako, da o drugače več niti ne razmišljam; brca že od NL kar močno in intenzivno, saj prej sem ga čutila bolj ob sedenju ali ležanju;

počutim se zaenkrat (trkam) odlično; prestala sem tudi zobobol in ruvanje ven sedmice;

se še kaj javim - upam da z vsaj tako lepimi novicami...

Maruša

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
22.1.2008 12:14:44   
sasy20
Jabolko 3 dobrodošla med aprilčicam user posted image .

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
22.1.2008 12:58:48   
tasyo
Jabolko, dobrodošla! Ti kar pridno začni čvekat z nami, več nas je, bolj bo veselo...

Vijolice, tebi pa vse najlepše za RD!!!!user posted image user posted image

Sladkor v krvi - 4 sploh ni nizek, tako da je vse ok, se ne rabiš obremenjevat s tem...

NiLe, me veseli, da si danes boljše. Sama tudi nekoliko manj kašljam - čajček pa medek pa malo več počitka, pa je... Pa upam, da ti učenje laufa!

Sasy, bogica! Tebi se pa to nosečnost res ful dogaja... No, samo da je zobar za tabo, pa da se zobobol ne ponovi več!

Sinska - super, da se je tvoj očka tako popravil! Zdaj pa ga le malo pocrkljajte doma...

Ketrin, bravo za zvezdico!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
22.1.2008 13:00:26   
zokica
Pozdravljene, souser posted image !!!
Jaz sem danes imela ICT in OGTT test, vse je vredu, razen tega, da sem slabokrvna in sem dobila kar veliko porcijo (60) tablet Retafer.
Tosja, za seznam, v torek 29.1. imam pregled z UZ in Rh injekcijo.

Zolika, ne pusti se tašči! Jaz sem ˝imela˝ podobne probleme, samo da pri meni ni bila problem tašča ampak sestra od mojega srčka. Punce so spremljale mojo zgodbo in sem  tudi dobila veliko vzpodbudnih besed.
Moram povedati, da se tašča in tast zelo veselita vnukeca in vsem sorodnikom na veselo razlagata, da bomo aprila zibali in ne morem ti povedati, kako lepo se takrat počutim, ko vidim njuno veselje. Sicer tega ne morem rečti za svakinjo, ampak z njo sploh ne govorim in zdaj jo ima tašča še bolj pod nadzorom, da je nebi kaj spipalo.
Zolika, pojdi ven na zrak, parkrat globoko vdihni in boš odgnala te misli stran. Kjer se sklapajo kompromisi, se tudi ljudje bolje počutijo.
Ti nosiš otroka pod srcem in vidva ga bosta vzgajala. Res je tu pa tam dobrodošel kakšen nasvet, če pa ga bosta upoštevala, je pa to čisto vajina stvar.

Moj srček se tako veseli in že dela načrte za naslednjo leto, pa še najin mišek sploh ni prišel na svet. Komaj čakam torek, da bom ga spet videla pa še G mi je obljubila, da mi bo dala slikicouser posted image user posted image  in se že tako veselimuser posted image
Čeprav je danes bolj pust dan, ker ni sonca, uživajte jaz bom od veselja kar mufine spekla, da se malo posladkamouser posted image user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
22.1.2008 13:24:35   
zokica
No, sedaj sem se še vam jaz pridružila in dodala svoj buši v album, slikice sem ravnokar posnela, tako da so še svežeuser posted image user posted image user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
22.1.2008 13:27:28   
Ketrin
Oooooo, novo čvekico imamo!!! Super! Dobrodošla Jabolko! user posted image user posted image  Najbolje narediš, da se kar prijaviš na naš seznam za srečanje....Saj si zasledila, kajne?! user posted image

Zokica, me veseli, da je zdaj bolje tale grozna zadeva s tvojo svakinjo...Ker si močna in super punca si prav ravnala in to je to! user posted image

Joj, Sasy, tebe pa res vse doleti! user posted image  Upam, da bo po nosečnosti zate vse toliko bolj najlepše! user posted image user posted image
Roberta, tako se govori! Naj ostanejo tiste misli tam zadaj in naj nikar ne hodijo blizu.... user posted image
Maruška super novičke! Ti samo uživaj še naprej! user posted image

Barby madona, sem te že malo pogrešala.... Daj malo izpreži s to službo....user posted image  Pa prijavi se na srečanje.....

Pograšam pa Malomalinco!!!

ALO punce kaj se to zdaj pravi! Poglejte kolk vas je.....pa samo 16 prijavljenih za srečanje! Dajmo malo resnosti..... user posted image user posted image user posted image  Hop, hop, hop! Gremo se prijavit in mal zorganizirat.... user posted image  Alo Tosja, Zokica, Zolika, Malamalinca, Jabolko, Violica, Maruška......... Dajmooooooooooo!user posted image user posted image

SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

http://www.arenalive.si/si/restavracija/

1   Roberta
2   Tasyo
3   Sinska
4   NiLe
5   Resnično srečna
6   Katka
7   Big mamma
8   Scorpiogirl
9   Darja
10  Majček
11  Simvir
12  Tejcha
13  Krista
14  Lepa posadka user posted image
15  Jo@n
16  Sky
17  Ketrin

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?