|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
20.1.2008 9:34:59   
kekec in mojca
Od februarja naprej si tudi ti v staležu - privošči si razvajanje tudi v tem smislu - brez stresa, brez hitenja boš skrbela za vašo družinico, zase in seveda aprilčka...

O, Tosja, brez skrb, to pa si bom privoščila... user posted image

Punce, kako kaj ležijo vaši dojenčki? Naš ima poševno prečno lego in samo upam, da se bo čimprej obrnil...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
20.1.2008 10:05:56   
scorpiogirl
Ola, punce user posted image

lega - sicer mi G ni direkt o tem nič rekla, je pa v materinsko knjižico pri morfologiji napisala, da je vodilni del glava. na šoli za starše je blo rečeno, da to pomeni, da je z glavico obrnjen dol. ampak od M se je lahko še vedno obrnil user posted image mislim, da to preveri na UZ okrog 30. tedna ... vsaj moja G to dela. držim pesti, da se tvoj user posted image čimprej obrne, da ne bo težav user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas imamo pa dva dni totalno norišnico user posted image user posted image se je nekaj prehladil in se občasno polula v stanovanju ... ga še kregat ne moreš, ker je prehlajen pa ni nalašč user posted image user posted image pa tudi obožuje ležanje pri odprtem oknu in si je prehladila mehur ...  vsake pet minut je v wc-ju, poleg tega pa lula skoraj povsod ... v lavor, na blazino ... je zdaj v kopalnici zaprta, ker nimam več kje obesit opranih cunj user posted image upam, da je qlandija v Kranju odprta, da grem po hrano za mehur, če bo kaj pomagala ...

drugače pa sva z user posted image povabljena na kosilo danes ... je imela mami rojstni dan in gremo jest user posted image

kar se kg tiče ... Tosja, jaz imam pa še vedno približno -3kg in me tudi domači opozarjajo, da sem shujšala ... dokler user posted image lepo raste in brca, pa dokler se dobro počutim in G ne dela problemov zaradi kg, je tudi meni ok user posted image imam pa od prej res dovolj zaloge, tko da se minus kg poznajo tam, kjer je vseeno, če izginjajo user posted image user posted image

eno krasno nedeljo pa veliko razvajanja user posted image tudi ti, Roberta, si malo privošči, delo bo že počakalo user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
20.1.2008 12:12:51   
Roberta69
scorpiogirl, ste pa pri vas prov revčki vsi po vrsti - upam, da se živalici čim prej pozdravita user posted image user posted image user posted image . Veš, jaz imam pa z "občasnim" lulanjem moje kužike kar precej težav... Drugače stanujeva v hiši in jo seveda večkrat na dan spustim ven in ni panike (čeprav se je tudi že zgodilo, da se je ponoči polulala), pri mojem lubiju , ko smo v bloku, se pa kar večkrat zgodi, da je zjutraj pred balkonskimi vrati lužica user posted image . Že ko vstanem mi je jasno, če se je polulala, ker skloni glavo in potuhnjeno zbeži na kavč. Prov smotana zadevščina, predvsem higiensko, še sploh, ko se bo user posted image enkrat začel plaziti po tleh, ampak sem že našla nek prašek za sterilizacijo, tko da za silo bo, drug user posted image   so pa tla; tukaj smo sicer dali na tla eno umetno maso in ni panike, ko se preselimo, bomo pa imeli parket in ne vem, kaj bomo user posted image . Edina prava rešitev je, če jo peljem ful pozno ven, in sicer po 22, 23 zvečer, kar se mi pa velikokrat ne da, ne morem ji pa ponoči vzeti vode. Tko da sem pač vsak dan samo vesela, če  na tleh ni lužice - slaba tolažba, ampak nimam kaj.

Kar se pa dela tiče, pa žal ne more počakati. Je tako, da se vse precej mudi in ponavadi nimam obilice časa, da nekaj končam. Sem pa zadnje čase zelo lena in je moja efektivnost padla za ene 100% user posted image . Pa tudi porodniške ne bo nič in v planu je še nešteto izdatkov, tako da nabiram, kolikor se pač da.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.1.2008 16:38:17   
Sandrin
Ojla punce!
scorpiogirl upam da tvoj user posted image  čimprej ozdravi, pa user posted image  tudi.
Sama sem tudi ljubiteljica živali, imam psa in dva muca, ampak noter nimajo vstopa. Si sploh ne predstavljam teh lužic po tleh,...

Včeraj smo šli v Baby center po nakupih. nakupili smo vse in je prav poseben feeling zdaj to doma imeti. Zdaj bo pa res že kmalu....

Nekaj me zanima....zato prosim na pomoč vse drugorodke, tretjerodke,...
kakšno posteljo imajo vaši user posted image .
naša 4- letnica je do sedaj spala v otroški posteljici, zdaj pa bo to odstopila user posted image ,
njej pa moramo kupiti drugo posteljico. Kaj priporočate?? Obstajajo mladinske postelje postelje dimenzije do 170 cm. Kako je potem z nakupom jogija, posteljnine??

Jutri pa imam 3D...komaj čakam!

Lepo se imejte in razvajajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.1.2008 16:44:32   
kekec in mojca
Sandrin, glede posteljice: mi smo našemu kar kmalu dali veliko posteljo, mladinsko (190x90), s tem, da smo mu ob strani kupili zaščitno ograjo. Imel je otroško posteljico 140x70, pa mi je bilo krepko žal, ker  ko smo odstranili ograjo, se je pa vrtel okoli kot vrtavka in hitro je zletel na tla.

Tako da, takšen kinderped, kot smo ga imeli mi, se mi je zdel zgrešena investicija.  

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
20.1.2008 16:48:11   
Sandrin
Nam pride v poštev le 170 in manjše dimenzije. Zaenkrat nam 190 ne ustreza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4181
20.1.2008 16:50:32   
kekec in mojca
Sandrin, za 140x70 sem jaz uporabljala kar navadno posteljnino, tisto za velike postelje. Pač sem morala malo bolj pazit pri oblačenju, vendar to ni bil tak hud problem. Kar tiste na gumice sem kupila...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
20.1.2008 16:52:56   
Sandrin
kekec im mojca do katerega leta pa je mišljena ta postelja 140??
Kaj pa kovtr?? si mela kr tavelikega ali se dobi manjšega?

Neposredna povezava do sporočila: 4183
20.1.2008 17:25:02   
pikica030407
lep pozdrav user posted image

upam, da ste vse vredu.
jaz pa sem tako zalostna ze tako moram mirovat za na povrh pa sem se mam vnetje ledvic, ki me ze od petka tako hudo bolijo da stat tak ne morem dolgo, kaj sele sedet da samo lezim.
pa v petek sem vidla da mamo konec mesca podelitev diplome, ki se tud ne bom mogla udelezit user posted image , ceprav mi je bilo to zmeraj v najvecji ponos pred starsi dobit priznanje za diplomo. pa kaj moremo, prvo je zdravje moje male pikice.

lepo bodite user posted image , cuvajte svoje user posted image
papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
20.1.2008 18:42:18   
katka28
In zakaj se nebi mogla udeleziti podelitve saj verjetno ne traja tako dolgo ali pac?
Drugace pa na sreco mi nimamo problemov z naso kuziko in lulanjem. Nase psicke pa ze pred oddajo poskusamo navaditi, da lujajo na plenicke oz. posteljne podloge za starejse obcane. Za enkrat nam to uspeva. Tako , da Roberta poskusi pred vrata balkona razgrniti to podlogo ( lepo pivna tako, da luzic in tudi smradu nebi smelo biti).

Pri nas poteka vse kot ponavadi otroka brcata, vceraj sva z mamico kupili dva kompletka, ki jih bosta otroka nosila pko bomo odhajali iz bolnisnice kupili sva jih v Baby Centru in sem zelo vesela saj sva jih dobili s popustom 70%. Se pravi dva kompletka ( hlacke in zgornja majcka), dve debelejse jaknice, dve spodnji kapici, dve zgornji kapici sta naju stali 60 €.

Lep zacetek novega tedna vam zelim
Pa pa

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.1.2008 18:43:31   
katka28
Joj se nekaj, dajte malo napisati kaksne jogije boste kupile za svoje otroke? 

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.1.2008 19:00:15   
kekec in mojca
Sandrin, a veš, da ne vem, do koliko let je bilo mišljeno - vsekakor do enega tretjega, morda tudi do četrtega leta... čeprav smo ga mi skenslali že pri 2 letih.

Odeja je pa bila manjša, ne vem sicer mer, ker sem jo dobila, posteljnino mi je pa kar moja mami zašila. Če imaš stanovanje hladnejše, pa lahko normalno veliko odejo preložiš na pol - mogoče samo kot ideja. Ne vem, kako bi to delovalo v praksi.

Glede jogija, za v zibko sem si sposodila prav poseben jogi, narejen po naročilu, na eni strani je pena, na drugi pa kokosova vlakna... Pri ta prvem sem v zibelki imela kar peno široko približno 3 cm , ki sem jo oblekla. Za v kinderped so mi podarili jogi, ki je imel ob strani neke zračnike, da se je v primeru, če se je otrok polulal nanj, hitreje posušil. Tokrat bom kupila tudi nadjogi, ker smo ugotovili, da se ta zadeva res obnese.

Skratka, če bi sama kupovala, ne bi nekaj posebej komplicirala glede jogija. Saj teža otrok še ni tako velika, da bi se jogiji ugreznili, pa še zelo kratek čas se uporabljajo... To je samo moje mišljenje.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.1.2008 19:08:55   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image pozdravljene souser posted image

Vikend je minil, kot bi pihnil...čas pa beži... user posted image

kekec in mojca
- februarja pa zadihaj na polno in si napolni baterije za prihod novega člana. Glede lege, pa mislim, da smo še v času, ko se obračajo... Čeprav je naš že prav usmerjen... user posted image

Sandrin - če ti zaradi prostora ne ustreza velika postelja... v Ikei imajo različnih dimenzij:
- 89-170cm , višina 70cm, ležišče 70-160 cm;
v modri ali rdeči-roza verziji za 129 EUR.
- 75-165 cm, višina 67 cm, ležišče 70-160 cm;
lesena, do polovice ležišča ima podaljšek, začita za 49,95 EUR

scorpiogirl - čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katka - glede vzmetnic poglej mal nazaj, je debata že tekla. V Rutarju imajo v AKCIJI ležišča 60-120 cm za 30 EUR!!!
Mi2 bova kupila v BC ležišče babyalergo 140-70 cm, 77 EUR.

Roberta - glede storilnosti smo skor na istem...naša storilnost počasi upada... user posted image in se pripravlja na april, ko bomo maximalno storilnostne... user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica030407
- ne sekiraj se preveč zaradi podelitve. Vem, da je to trenutek, za katerega garaš in ga želiš doživet... Vendar vedi, da je tvoj user posted image na prvem mestu. Zakaj bi tvegala, pa če tud pol urce. Edino kaj lahko narediš, da ubogaš nasvet G...in prav je tako! user posted image Naslednje leto si bo vaša družinica naredila ob tem datumu prav posebno praznovanje, skupaj z user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem še mal pred TV...pa pa

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
20.1.2008 19:13:52   
tosja
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/range/10389/10422/

Sandrin nekaj postelj, vzmetnice poglej pod Matratzen. user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.1.2008 19:37:13   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.-GP+UZ 07.02.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 23.01.
NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - UZ 14.02. 
 NS user posted image   MF user posted image user posted image Jesenice

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 05.02.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP+UZ 07.02.
NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS user posted image MF user posted image Lan   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (27 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 29.01.

NS user posted image  
MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP  07.02.
NS user posted image MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77 (30 let): user posted image user posted image  PDP 10.4.
 NS user posted image  
MF user posted image user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF...

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (28 let): PDP 12.04.

NS user posted image
MF user posted image user posted image NM

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca:user posted image  user posted image PDP 13.04. MF user posted image SG

user posted image   ppika: PDP 13.04. MF...

user posted image   sky77 (30 let): user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image
  MF user posted image LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04. NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP+UZ 14.02.
NS user posted image MF user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
UZ 31.01. GP 04.02.
  NS user posted image
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04.  MF user posted image user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): PDP 14.04. - GP 06.02.
NS user posted image  
MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let):user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   PDP 14.04. - GP 30.01.
3D UZ 17.01.
  NS user posted image MF user posted image user posted image LJ

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04.  NS user posted image MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04.
 biopsija 31.01. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04  NS user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04.
MF user posted image user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (29 let): PDP 19.04. - GP 11.02.
NS user posted image
MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   Krista28: PDP 19.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.

NS user posted image

user posted image   tasyo (29 let): PDP 20.04. - GP 21.01.
 NS user posted image
MF user posted image  user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image Kaa (29 let): PDP 20.04.
NS MF Feldbach, Ptuj

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04.

NS user posted image   MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. MF user posted image user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04.  NS user posted image
MF...

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF...

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. - GP 05.02. MF user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 22.04. - GP 30.01. 3D 05.02.
NS user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04.
NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): PDP24.04. - GP 11.02.
 NS  user posted image  
MF user posted image  user posted image KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. - GP 29.01.
UZ 26.02.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. - UZ 12.02.
NS user posted image
MF user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   zokica (23 let): PDP 26.04.  MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin (25 let): user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. 21.01. 3D
NS user posted image MF user posted image LJ

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image MF user posted image   user posted image

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
85 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 4
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 1
17.04. 1
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20. in 22. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
                    ...gužva v porodnišnicah! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.1.2008 20:39:31   
katka28
Saj nekaj sem videla ampak problem je v tem, da zelim svojima malckoma kupiti vzmetnico, ki bo kvalitetna ne kr ene po akcijski ceni ( 30€ za to po moje ne mores dobiti ravno vzmetnice, ki je ortopedsko oblikovana). Mi bomo pod jogi rjuho dali se dodatno prevleko, da ne bo jogi moker od urina ali cesa drugega.  Moje mislenje je, da vzmetnice in avtosedezi morajo nujno biti novi in kvalitetni ne ravno najcenejsi. user posted image Mah glede na to, da se mam nekaj casa bom sla se pogledat v slovensko posteljo pa da vidim kaj mi lahko ponudijo...

pa pa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.1.2008 20:45:05   
Sandrin
Kje pa je najbližja Ikea (sem z lj konca)? Nikoli še nisem bila v tej trgovini.

Neposredna povezava do sporočila: 4192
20.1.2008 20:58:49   
zolika
DOber večer souser posted image !

Najprej Sandrin: Najbližja IKEA ti je v Grazu! Tam, ko je schoping center west ( obi, Toysrus, interspar, H&M,....) ne moreš sfalit...vse poti vodijo v IKEO! user posted image

Drugače pa sva midva včeraj bila tam - sva najinemu user posted image  kupila sobico - in danes smo celi dan šraufali, zabijali,....itd - pa sta ostali še dve veliki omari za kak naslednji dan - ker sedaj imam teh vijakov, tiplov,....dovolj!user posted image  malo si je potrebno spočit!

Sva pa naredila dober nakup...res - sva zelo zadovoljna! Upava, da bo tud najin kornejak zadovoljen...

Edina, ki NI je pač moja "ljuba" tašča,...ki je pametna,da te lahko pobere! Kot prvo ji ne ustreza barva stene v sobi, ker le ta (rdčea) odbija otroke...ker ona je bla 35 let vzgojiteljica in nevem kaj vse dala skoz o teh abrvnih teorijah in podobno...in potem pride z vprašanjem: Za koga delata vidva sobo - za vaju ali za otroka??? Takrat pa bi lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem je rekla, ko je vidla,da sem kupila dudo - da jo moram TAKOJ vrečt vstran! Ker tega pa otroci NE potrebujejo...pa sem jo kr preslišala!
Skrataka - upam in vam srčno želim,da se ve s čim takšnim NE rabite obremenjevat!!!!
Tako pa sem se izpovedala....user posted image  Me kr srce boli, ko samo pomislim na njene besede! Ko resnično nardiva tako kot najbolje znava za najinnega user posted image  ...potem pa...eh, saj vseeno! user posted image

Lepo bodite in LEP TEDEN!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
20.1.2008 21:25:08   
kekec in mojca
Pa smo pri taščah... user posted image Sama včasih rajši kar odidem iz sobe, ker sem v tem času dobesedno alergična na vse, kar malo čudno reče - saj si mislim, da to občuti...

Te potolažim, Zolika? Takoj po porodu boš šele alergična na njene besede! Če se samo spomnim, da je začela Kekcu ob njunem prvem srečanju razlagat, da bo kmalu odrasel in ga bo ena druga odpeljala proč... V meni je kar kri vrela... Aja, pa da je ubošček, ker ga mi tepemo doma... user posted image Jaz pa - polna hormonov - od besa v jok in v drugo sobo, da me ni vidla. Danes se temu že lahko smejim, samo se pa sprašujem, kako bo, ko bom sama tašča...

Zolika... glej, ne jemlji čisto vsega za slabo. Mogoče pa ti le želi dati dober nasvet, samo to stori na najbolj neprimeren način. Če bi tvoja mama to tako rekla, najbrž ne bi vzela za tako slabo, a ne? (Čeprav tisto o sobici se tudi meni zdi malo kruto - saj se vendar trudiš, da bi bilo otroku lepo in najlepše, a ne?)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.1.2008 21:42:02   
NiLe
Čer aprilčice ...

ker ni nič pametnega na tv-ju, možek daje spat našo pupiko ... sem hitro izkoristila priliko in prišla malo pofirbcat in vidim, da imate debato o posteljah, jogijih ...

Sandrin; če nimate prostora za 90*190, potem je najbolj idealna ta, ki jo predlaga Tosja in se jo da kupiti v Ikei. Edino kar je, da nima zaščitne ograje. Čeprav za prav dolgo časa ne bo, če je tvoja prva  punca stara 4 leta.

Roberta; upam, da se ti je storilnost kaj zvišala ... jaz bom tudi rabila naslednjih 10 dni ornk motivacijo, ker se bom jutri začela učit za zadnji izpit user posted image ... da se mi pa čisto NIČ. Hvala za pohvale za bušija user posted image sama sebi se v tem trenutku ne zdim prav nič sexi, čeprav moj user posted image stalno govori, kako sem mu všeč ... sploh prsni del, ker se je tako povečal user posted image user posted image user posted image

Pikica; mogoče se boš do naslednjega tedna toliko opomogla in šla na podelitev. Drugače pa ... pazi nase in bodi ponosna na to, kar si opravila ... Saj veš, da v življenju ne gre vedno tako kot smo si zamislili.
Zolika; user posted image za uspešen nakup  Ikei  ... Glede tašče... glej, jaz sem dala skoz že kar dosti pripomb, kritik, vsiljenih mnenj ... ti boš naredila tako kot tebi paše. Duda-jaz mislim, da na začetku večina uporabi dudo za tolažbo, uspavanje in ni nič narob s tem ... kasneje pa vidiš ali jo bo user posted image nujno potreboval.
Še glede rdeče barve: upam, da ne boš jezna, ampak rdeča je res močna barva. Meni osebno so zelo všeč barvne stene, saj imamo celo stanovanje v barvah ... ampak rdeče za otroško sobo je pač ne bi izbrala. Mogoče kot alternativa opečnato oranžna, ki deluje veliko bolj toplo kot rdeča user posted image
Jogi; glede na to, da pričakujemo tretjo user posted image in je najstarejši spal na jogiju do 3. leta, srednja pa bo čez 14 dni dobila novo posteljo (bo kmalu stara 3. leta), sem se odločila, da kupim nov jogi. Nagibam se za bolj kakovostnega, mogoče celo tega, ki ga prodajajo v BC - antialergijski.

Jutri je nov teden, debata bo spet stekla ... sicer je pa v četrtek naš dan, ko se končno srečamo in spoznamo in pa seveda načvekamo. Po vremenskih napovedih je za petek napovedan dež. Se sploh ne čudim user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
20.1.2008 21:52:59   
Sandrin
IKEA uh, u Gradzu pa še nismo bili, do Mb smo najdlje prilezli user posted image
A mogoče lahko naročiš kar prek neta? Nemščine nič ne znam pa se iz internetne strani ne znajdem.
Če pa bi se odločili it tja, a se v angleščini znajo sporazumeti?

Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.1.2008 3:01:23   
tasyo
Pozdravček!

Pri nas je spanec kar nekam pobegnil, tako da sem zdaj imela čas, da preletim, kaj ste napisale čez vikend.

Sandrin, tale Tosjina varianta se mi zdi najbolj uporabna... Kar se pa Ikee tiče, pa se je najboljše zapeljat gor in pofirbcat. To je ena taka trgovina, kjer lahko po mili volji brskaš in izbiraš - v bistvu pa iz raztavljenih ambientov dobiš mnogo idej. Ne vem, če si boš z angleščino kaj prida pomagala, ampak po moje se boš znašla tudi brez tega.

Roberta in Nile - naj vama bosta vreme in volja naklonjeni za učenje! Še malu, pa bo vse za vama! Ena user posted image  za pomoč!

Jogiji - se strinjam z vsemi, ki mislite, da je našim malim pikolinotom treba naklonit kvaliteten jogi. Midva bova vzela tudi onega iz BC-antialergijskega. Sta tast in tašča obljubila, da ga bosta financirala, zdaj pa še malo čakava, ali bo kaj iz tega...

In ko smo ravno pri taščah - verjetno ima NiLe kar prav, da smo na njihove besede še bolj občutljive, saj bi jaz svojo včasih utopila v žlici vode. Ampak se pol skuliram, ker vem, da mi v bistvu ne želi nič slabega, pa sicer se čisto ok razumeva. Te pa razumem, da ti je prekipelo. Glej, itak da sta sobico naredila po vajinem okusu in je zagotovo najlepša, ker je za vajinega otroka in je tako izbrana in narejena z maksimalno količino ljubezni. Ne dvomim, da bo malček užival v njej!

Pikica - zaradi podelitve diplom se pa nič ne sekiraj! Verjamem, da si želiš, da bi bila tam, pa da bi to doživeli tudi starši, vendar je jasno, da ti je na prvem mestu dobrobit tvojega user posted image . Diploma je itak že v žepu. Če te lahko malo potolažim - naša podelitev je bila tako brezvezna - vsi smo bili natlačeni, za diplomante sploh ni bilo rezerviranih sedežev, tako da so tisti bolj pozni kar stali, programa praktično nobenega, pa še pogostitev je bila takšna, da smo lačni in žejni odšli v kitajsko na kosilo. Tako da je bilo meni žal, da sem sploh šla. Moja dva pa sta bila kljub vsemu vesela... Kdo bi to razumel user posted image

Scorpio - upam da ste vsi skupaj že nekoliko boljše! Čimprej se do konca pozdravite!!!

Evo, mislim da sem glavno uspela pokomentirat - pa ne se jezit, če sem kaj spustila.

Moj vikend je minil, kot bi mignil. V soboto sva končno izbrala tudi prvi kompletek za mašo punčko, pa kupila eno garnituro posteljnine - tako nežno, mehko rumeno...user posted image  Aja, a boste imele na posteljicah tiste baldehine? Eni pravijo, da so fajn za otročke, sama pa nisem najbolj prepričana, če mi jeto všeč ali ne...
Včeraj sem se pa malo razvajala pri mojih doma, saj je mož popoldan skočil na Krk nekaj poštimat. Ne pomnim, kdaj je šel nazadnje brez mene... Že kar pogrešam morje in sol v zraku - to je tako luštno! Sem pa včeraj ugotovila, kako sem postala nerodna. Zdaj se ponavadi že vsedem tako, da imam pod hrbtom eno blazino, da je trebuh bolj zravnan. In včeraj mi je dvakrat uspelo, da sem si - najprej natočila kavo v dekolte namesto v usta, nato še piškot! user posted image  Kaj šele bo...

Danes imam kontrolo, pa še na transfuzijo moram dat kri za ICT, počakat na izvid in pol še na injekcijo, tako da se zna tole zavlečt za celo dopoldne. Verjetno bom poročala zvečer ali pa celo jutri. Če bo vse ok, se definitivno vidimo v četrtek, sicer pač ne... Tako da držite pesti!!!!

Nič, zdaj grem pa poskusit še malo zaspat...  Drugim, ki boste tole brale (upam da ne prezgodaj) pa dobro jutro in lep dan!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.1.2008 9:04:25   
Isabellabina
Dobro jutro user posted image

Jaz sem pa zdajle kar malo žalostna ,saj bomo nasledne tri dni brez naše tretjerojenke.Šla je namreč v Kandrše na zimovanje na smučanje .Prvošolčki.Najprej so bili vsi otroci tako razposejeni potem smo zložili opremo v avtobus in so se še sami napokali v bus je blo še vse vredu ,vsi so mahali pa poljubčke metali ,potem pa se je bus začel premikat smo pa že vidl kako si brišejo lička,med njimi je bla tud moja punčka,no ampak na koncu upam ,da bo vse vredu.Ma sej sem tega navajena že od tavelkih dveh ,ampak mame smo le mame in sem tud jaz mela rosne oči ,ko sem se vsedla v avto in me je blo kar hudo.Sej bo kmalu sreda in bodo že nazaj pa vseeno,ko ti otrok nekam gre si vedno v skrbeh!

Glede jogijev---pri nas so skoraj vsi spali V posteljici 120×60 tja do tretjega oz.četrtega leta ,dokler se ni napovedal naslednji user posted image nato pa so začeli ležat na normalni postelji z ograjico.Tako da je odvisno ali imaš prostor že za veliko posteljo sploh ni problem ,imamo pa vsi Dormeotove jogije in smo zadovoljni,sploh jaz ,ker ko se posteljnina preoblači so jogiji ful lahki in ni problem vzdigovati .

Tašče---mislim ,da je ni tašče ,ki nebi prvorodkam dajale neumesne pripombe ,saj potem ko si drugič noseč ni teh problemov.Vsaj pri nas je bilo tako.Prvič je blo za znort ,sm bla čist natempirana ,ker me je skoz hotla učit po starem in je blo vedno kaj narobe nikol nism prov nardila ,in to je trajal kar tri leta dokler nisem spet zanosla ,pol se ji pa nisem več pustila in danes tud ne mrkne več.Ma nikar se jim ne puste in naredite kot mislite da je prav.

Ah,nič zdaj grem pa mal u usta dat pa eno kavico spit pa se šeslišmo.
Pa vse dobro vsem ,ki imate danes kakeršnekoli preglede!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.1.2008 9:37:17   
scorpiogirl
Pozdravljene, bejbe user posted image
tašče ... sem mojemu user posted image  lih včeraj napovedala, da se bova najbrž s taščico skregali najkasneje, ko pride naš user posted image  na svet ... pa je rekel, da ima občutek, da se bo on že prej, da se meni sploh ne bo treba user posted image  se obnaša kot bi bil to od vseh otrok, ne pa najin user posted image  jaz se tud približno ne pustim komandirat pa si pametovat, pol pa hitro pride do kratkega stika user posted image  user posted image

posteljice - baje naj bi bila tista 140-70 dovolj velika do šole nekje (torej do 6. leta), kako je pa s tem v praksi, pa ne vem user posted image  ograjica po moje nujno mora bit, se da kupit tud posebej, tko da glede tega ne bi smel bit problem ...

Tasyo, naš user posted image  bo imel baldahin, ker sem ga dobila od ene kolegice ... kupovala ga ne bi, ker mi malo načičkano deluje user posted image  tko ga bomo pa postavili ... pa še tak lep rumen je user posted image

tko, fajn se imejte ... je treba delat user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
21.1.2008 9:44:22   
sasy20
Dan!

No pa da se še jaz javim...po vikendu spanja in zdravljenja lahko rečem da je z mano malo bolje. Čeprav imam nos še zamašen, nimam več vročine in grlo me ne boli več. Tako da upam da bo kmalu čisto ok.

Jogi bova midva kupila v BC, mislim da stane tam malo čez 60 €.

Big mamma verjamem da so ti v očke prišle solzice pa saj to je čisto normalno ko mama spremlja otroka ko gre nekam. Sicer pa bo sreda kmalu pa še otroci bodo uživali in smučali. user posted image

Tasyo bogica upam da si se naspala in da te bodo take noči čim manjkat obiskale.

Tašče...ja jaz moram kar rečt da za enkrat je vse ok. Mela sem edino na začtku user posted image  težavico z imeni našega user posted image  in ko sva ji povedala da ji sedaj do takrat ko user posted image  ne preide na svet ne poveva ne spola ne imena je mir. Glede drugih stvari pa se čisto nič ne vmešava user posted image  tako da se dobro razumeva. Upam da tudi potem ne bo pretiranih '' pametnih '' nasvetov user posted image . Sicer pa sem sama taka, da če mi kaj ne odgovarja povem kaj in kako pa če je to moja mama ali pa tašča ali pa kdorkoli. Rada imama nasvete za katere prosim in ko rabim pomoč...vendar pa se vedno odločava le z mojim user posted image  skupaj kaj in kako bova naredila pa če je to drugim všeč ali pa ne. Važno da je nama.

Tako vem da imam še marsikaj za pokomentirat ampak se sedaj ne spomnim.user posted image

Lep dan

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?