|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
21.1.2008 20:32:30   
corfu
Rumba, prav lušna družinica steuser posted image  Upam, da se že kaj boljše počutiš in da je mož uspel priti, in da ti  pomaga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, upam, da bo Tarja, kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta, lepo si zapravljalauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.1.2008 20:38:29   
Anonimen

Rumba, vi ste res ena fletna družina user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
21.1.2008 20:41:00   
baja*
bačko, naš je tud zadnjič fasal prvo buško, ležal je na trebuhu, pred sabo je mel pojočo knjigo in je začel "čupirat" (čeprav nima čupeuser posted image ) in se je tak fesjt poknil v tisto plastiko, da je kar jokat začel.

Danes se je prvič postavil na vse 4user posted image oz. bolj poskus je to biluser posted image , saj bo počasi... ga pa skoz rikverc neseuser posted image

v stolčku ga mam 2-3x po cca 20 min. in ful uživa not, tolče po mizi, meče igrače, liže mizico...
Kako pa kaj vaši sedijo, ko jih hranite? Rene se kar naprej nekaj ziba sem pa tja in nori, zato me je ful strah, da se bo glih te stegnil naprej, ko mu bom žlico dala v usta in mu jo bom pregloboko potisnilauser posted image  Lažje mi ga je nahranit v ležalniku, ker se bolj nazaj drži kot v antilopu.

Mater, spet mi je začel nekaj protestirat v vozičkuuser posted image  jaz mam tak filing, da mu je neudobno v tem vozu, ker je tak ozekuser posted image , ko je v kombinezonu al pa bundi je čisto stišen notuser posted image  to ziher ni komot... V četrtek gremo verjetno v AUT in boma pogledla malo vozičke... mogoče bomo pa menjali... A rabi kera kaj iz AUT?
rumba ful lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image  lušna družina steuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 953
21.1.2008 20:43:52   
Anonimen
Evo nekaj slik :

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
21.1.2008 20:49:54   
julij
Oj!

Danes sma se z Ano načakali pri zdravniku.user posted image  Je pa naša mala bavca že skoraj zdrava, plučka so čista user posted image , edino nosek še ni čisto prehoden. Sem pa vesela, da ni bilo kaj hujšega. Jo pa še naprej zalivamo z fiziološko in delamo kamilične inhalacije. Ni bilo hujšega kot prehlad. Hvala bogu ni bilo bronhitisa!user posted image  So pike poke, ki ste jih nalepile, opravile svoje delo. Hvala!

Na plavanje jutri grema, saj je P. rekla, da je Ana že ok. In plučka bodo delale s polno paro.

Tašonka, Jure je pa pravi as.
Seveda je tudi tvoj fantič, Češnca, fant od fare, a.
Manca je luštna punca in na sliki nič ne zgleda zaspana.
Zvesta, Rumba ... user posted image
Kapica, si že vse počistila? Kako je biti doma?
Pupi in Freycha, jutri se vidimo. Kaj sta se veselile, da bosta sami?user posted image
Tini, škoda, da vaju ne bo
Tejči, meni Ana tudi kobaca iz sedeža, če je ne privežem. Same je ne morem pustiti niti za hip.

Sem še nekaj hotela napisat, pa sem pozabila. Nič zato, saj ziher ni bilo kaj pametnega.user posted image

Lepo se imejte in lahko noč!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
21.1.2008 20:52:18   
baja*
A_R lušnouser posted image  na zadnji fotki glih tak zgleda, kot da sklece delauser posted image user posted image user posted image  prav trenirauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.1.2008 21:03:24   
julij
Aja, Rumba jaz bi tudi geslo!

A_R, Patrick je tudi lušten fant. Ana sklec še ne zmore. Sedi pa že kar dobro brez opore, skoraj tako kot tvoj malček.

Madejka, zate in za Maja user posted image user posted image user posted image

Baja, naša bavca pa tako dela, ko jo v jajčko dam. Ji je tudi že tesno verjetno, pa se kar buni. Jo morem slečt, ko grema v Bisterco, ker drugače se celo pot pritožuje.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.1.2008 21:07:25   
Češnca
rumba še meni geslo, prosiiiiim. Pa še user posted image  - upam, da se motiš in je "samo" prehlad!
Ah, Sanek, sej Slovenija je mejhna! To razdajo bomo pa že premagal! user posted image

Tašonka Jure je pa čisti norc! Skor ne morm verjet, kaj vse že obvlada! user posted image

mmmm, bojana2, jest bi gibanico.

Ajvy, madejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tarjo in Maja.

zvesta kako se pa kaj počutiš? Upam, da bolš ne slabš glede na naporen dan.

baja naš tud z glavo slema in je čist navdušen nad sabo. user posted image  Sam čupa mu ne opleta, skoz pokonc stoji! user posted image
A_R Patrick je tud faca! Kako dela sklece. user posted image

Naš as je bil danes ful priden, dopoldne je spal uro in pol, potem sva pa odvožičkala do očka v službo (za spremembo ni bil na terenu). A, pa še to - kolerabica je zakon! user posted image  Je pridno odpiral ustka in precej pojedel.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.1.2008 21:07:30   
madejka
Tak otrok spi. Reveža je tak zmatral ta prehlad da ga kar vrže zvečer, ponoči pa težko spi in se skoz zbuja.user posted image Upam, da bo ta nočka boljša.
Rumba
hvala za geslo. Iiiii kak ste luškani!user posted image user posted image Vsi trije so prava mešanca vaju obeh. Vsaj po slikcah sodeč.user posted image

A_R pravi frajer je ta tvoj Patrick!user posted image
Tašonka ne bi verjela da je ta tvoj otrok 6 mescev staruser posted image Si ziher da ga nisi 3 mesce čez nosla?user posted image user posted image user posted image
Češnca lušnega dedca malega maš!user posted image user posted image

Baja maš kak nove slikce, da vidim malo tvojga Reneja. Ga že dolgo nisemuser posted image

Kera je še rekla, da ma nove slikce v albumu?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.1.2008 21:11:09   
madejka
Julij in Češnca hvala za pikepoke. Upam, da bojo pomagale.user posted image

Julij user posted image za Ano! Me veseli, da je že zdrava!

Bojana2 JAZ TUUUUUD gibanco!!!user posted image Sam jo dela tvoj?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.1.2008 21:23:42   
pupi
Helo!

Še jaz po dnevu sekiranja, ker naša Naja pa ne dela salt tak ko vaši user posted image user posted image user posted image .

Rumba hvala za nasvet in vse tolažbe. Sem se odločla, da jo bom kolko se le da dajala na tla in ne v ležalnik al pa v stolček, in bo mogoče boljše, če pa ne pa hodilma na sprehod mimo enega fizioterapevta in se kaj zgalsima tam. Kolko te kaj pride posvet tam?
Te slike z vašimi poskočneži mi nič ne pašejo danes, so pa vseeno fuuuuuuuuuuuul lepe. Frajeri mali. Jure pa tak in tak raztura. Tašonka kaj Špela je bla tudi tak hitra? Sem se do zdaj tolažla da ti ki sedijo, so pa ja starejši za nekaj dni od Naje pol pa me ti Tašonka šokiraš z Juretom. Z Juretom se bom pa tolažla, da bi se pa on moral 14dni prej rodit kot se je user posted image user posted image  in je zato taki frajerček.
O bojana vidim, da je danes vsepovsod Quelle hodil, sem jaz tudi neke kopalke naročla čeprav sem rekla, da si jih ne bom, sem si jih morala, ker ko sem stare ven potegnila sej jih polovico vstran poknila. No meni vse ne odgovarja tak da gre nekaj jutri že nazaj za Qulle skladiščeuser posted image . Moje soplavlke prosim jutri se pripravite, ker bom razturala v novih kopalkah, pa Naj ma novi koplni plašč, glavne boma user posted image user posted image user posted image user posted image
Julij super, da prideš bom vsaj mela s kom za čvekat spet tak dolgo. Tak da si čas vzami prosim jutri in se za naju z Najo rezerviraj.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
21.1.2008 21:35:19   
Češnca
ja, pupi ne se sekirat! Jih bo pa čez neki časa vse šišala! user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.1.2008 21:36:14   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Bojana2 JAZ TUUUUUD gibanco!!!user posted image Sam jo dela tvoj?

Madejka ja kr sam, je dans prišel iz službe in prvo kar je reku: dans bo gibanica za večerjo...user posted image . Zgleda da mu je cukr padu, ponavadi meni prej...Sva pa lih pojedla, pa nočem lušte delat, ampak je bila res dooobraaaa (sem 2 kosa pojedla user posted image )..njami. Je pa prejle reku, da bo jutri iz krompirjevega testa šnicle naredu...user posted image ..kolk je moj dragi pridkan...user posted image

Rumba ful lepe slikice. Smo jih vsi trije prečekirali, je imel Jaša take očke...user posted image . Hana je pa že taka fajn punca, torta je bila pa men tud všeč, itak da morajo bit želvice gor...user posted image . Super ste.

Mali je pa danes neki bogi.Upam, da ne bo zbolel. Ful malo je, pa rahel spanec ima. Bomo vidli kaka bo noč.

Nočko

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
21.1.2008 21:40:57   
kapica
Rumba in Siskamiska upam da vama obema gre kmalu bolje, se se spomn im kak je zoprna ta rec, zastopan nos in te zadeve.
Freycha, sem pozabila prej napisat, da ga mam v antilopu veckrat na dan po malem, kaj pa vem 15 min. saj vec ne zdrzi.
Bojana,mislim da ne more biti kaj narobe, ce seje postavil na nogice. Saj pocasi se bojo zaceli dvigovat, kaj pa drugega.
Backo, jooj, men se je tud podobno ze zgodila. Tak na hitro kam z glavo prileti, no, na sreco se nic hujsega.
Zvesta, uf, si imela guzvo. Upam, da bo nocka mirna.

Mozek je doma, tako da se odklapljam. Danes sem bila pridna, vse cote oprala, posusila, dino je bil kr pridkan. Sedaj zvecer ga je tud sam se odneslo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 964
21.1.2008 21:41:10   
rumba
Samo na hitro: imam orng vročino, otroci so zaspali, sedaj šibam še jaz.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 965
21.1.2008 21:46:13   
pupi
Rumba lepi, lepi lepiuser posted image user posted image user posted image  in res so otroci kombinacija obeh. Zdaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boš čim prej zdarva.
Bojana tvoj pa je res priden, moj ko kuha kuha samo kake župe, pa lazanjo ful dobro nardi, jaz je npr. nisem še nikoli delalauser posted image .
Bačko. Meni se je tamala zadnjič, ko smo za mizo sedeli in je čupirala (kot bi baja rekla user posted image ) z "zobami" zabila v mizo, malo je blo joka, ampak nič pretesljivega.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 966
21.1.2008 21:47:33   
pupi
Nič jaz tudi šibam da nebom šla spet spat ob dveh, ve pa ne čvekat preveč, da ne bo za brat tolko user posted image user posted image user posted image
LN

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 967
21.1.2008 21:48:39   
madejka
Bojana2 kaj tvoj je kuhar al kje si našla tega dedca?user posted image user posted image Moj zna jaca spečt pa pašto nardituser posted image

Rumba user posted image za tebe! Pa sladko spaj!user posted image

Pupi nič se ne sekiraj... eni prej, drugi kasneje. Jaz sem tud enkrat jamrala, ko so se že vsi otročki tu gor že skotalili iz trebuščka na hrbet, naš pa nič. In evo ga naslednji dan je  migal ko vidrauser posted image
No, če te pa skrbi, pa res pojdi P vprašat.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 968
21.1.2008 21:48:40   
tinispela
Rumba, ful lušna družinica ste! Pa user posted image  da se čim prej pozdraviš
Sanek, jutri pa ne greva v mesto, vreme bo bolj slabo, pa še utrujene sva od danes. Pa drugič...
Špela je v stolčku samo kadar jo hranim, ker jo kdaj še malo zanaša. Je pa ne morem več v počivalniku hranit, ker dol leze.
Zvesta, naša non stop grize to zapestnico od Curababy, nam je ful všeč!
A_R ful lušne slikice, kako lepo je male gledat kako se razvijajo

julij, super da ni nič hujšega pri Ani in da se gresta jutri kopat, uživajte še namesto naju.

pup, če te skrbi, najbolje da jo neseš pokazat enemu nevrofizioterapevt, npr. Potrčevi v Pesnico.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 969
21.1.2008 22:02:00   
kapica
Julij, lepo da gre Ani na boljse.
Madejka, saj bo, kaksno nocko se potrpi, pol pa upam da bo tudi prehlad minil. Jaz sem se sedaj ze razvadila, ce se dino samo 2-3 krat zbudi in ce je vmes kdaj vec, sem cist fertig drug dan.
Pupi, bi te rada kr videla jutri, kako bos razturala v novih kopalkahuser posted image . Pa da se ti nos ne bo kam zaletel, ko ga bos tako visoko noslauser posted image . Super, da si kaj lepega nasla pri Quelle.
Bojana, upam, da ne bo kaj resnega.

Se vidi da je tak cas, da nas je tolko bubanih, takoj ko je zunaj toplo, bunde dol. In to verjetno ni prav.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 970
21.1.2008 22:03:08   
Freycha
rumba jaz bi tudi geslo prosimuser posted image

baja Dita se isto obrača in naprej in nazaj itd... in se je enkrat že malo nataknila na žico. Sam so prav zato te žlice take mehke in se upogibajo, da ni bilo panike prevelike....

julij sem prav vesela, da prideš jutri... sej bova jutri tudi midva kaj podaljšala.. pa mojega bom opozorila, da bo tudi tebe večkrat pofotkal in snemaluser posted image

tini res škoda, da ne moreš priti user posted image

a še kaj? joj ne vem, sam moram zdej tamalo v posteljo spraviti, da ne vrže ven glasilkuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 971
21.1.2008 22:09:08   
Anonimen
Hvala v Patrickovem imenu...

Pupi, jaz te razumem, ker verjetno bi bila ista.. A naj ti povem tole, malega nisem kaj dosti dajala na tla, al pa posteljo, večinoma je bil v vozičku ali pa v mojih rokah... Obvladal je le iz buščeka na hrbet in kontra, pa seveda grizenje nogice... In sem ga dva tedna nazaj začela dajati na tla, in je v tem času marsikaj novega naredil.. Tako, da ti svetujem, da daš Najo čim bolj na tla, pa se naj sama obrne, ... Verjemi, eni se obrnejo komaj pri 9, 10h mesecih, tako, da se res sploh ne rabiš sekirati, vem, da ni lahko to odmisliti, a vseeno...

Rumba, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julij, super, da ni kaj hujšega z Ano, pridna punčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
21.1.2008 22:26:26   
Češnca
rumba kolk ste luštni! user posted image  Pa torta je ful lepo okrašena!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
21.1.2008 23:00:17   
baja*
madejka en kup user posted image user posted image user posted image  za Maja, da se reši prehlada.
Evo našega falotauser posted image , to je slikano danes, ko ga je dragi tuširal, glej kak se drži za šlaufuser posted image , sploh ga ne spusti iz rokuser posted image user posted image

user posted image

to pa je slikano zaj en dan v stolčku, mali je ravno pri predjedi - ostanki riževega vafljauser posted image , večina ga itak pristane vse drugje kot pa v želodčkuuser posted image

user posted image

freycha te je tiskarski škrat dobil - si napisala, da se je Dita nataknila na žico, šit ej, kar zmrazilo me jeuser posted image , no pol pa vidim, da si mislila žlicouser posted image

babike želim vam mirno in dolgo nočkouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
21.1.2008 23:06:28   
Češnca
baja kaj je Rene luštkan! user posted image  Ta fotka v banji je ful dobra.
Anžej tud ne spusti cevi od tuša! user posted image  Ga ne brigajo ostale igračke, sam da jo doseže.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.