frrrr
|
čer! ravno iz sprosčujoče kopeli... sedlo... ta teden morem še lase pobarvat, pa razmišljam ali je še frizer potreben al lahk kr mau strašim na bratovi poroki dans sem petke raztegovala v službi in mi je blo full smešno, ker sem tolk glasnohodila... nisem navajena, da bi kaj ropotalo pod nogami jutri grem pa še eno mini spominsko zadevco nabavt, glavno darilo bo poročna torta. jaša zjutraj protestira, ko prideta z možem v vrtec. ampak je menda takoj bolje, ko mož gre. prejšnji četrtek je pogruntal, da ga tam pušča in se je začel pritoževat. danes spal uro in pol in ko je mož prišel ob dveh ponj, je bil edini buden je sedel za mizo, griskal corn flakes in razmišljal pust - jaša bo indijanček. sem bila že js v njegovih letih in moj brat tudi muki - glede vrtca se strinjam z @lino, ker je bilo pri nas 120 preveč vpisanih in jih toliko čaka, da kdo odpade... preveri ali moreš naredit rezervacijo, sicer se lahko zgodi, da dobiš polno položnico. bravo Ivi za kakanje na kahlico! in naj se princeski čimprej pozdravita! povej virusom, da je že 2008 in jim je rok potekel v letu 2007! dojim js pred spanjem (okrog 20ih), potem okrog 12ih se blagovolji drugo joško spraznit... do jutra pa ne štejem med vikendi, ko smo doma, pa se kdaj zgodi, da tudi čez dan dobi malo, ker tako hitreje in mirneje zaspi. proti možu sem pa res tak rambo ja kr ne pozdravi se že enkrat... sem ga poslala k zdravniku, ker nki ne more štimat, če Jaša kihne vanj, on pa faše pol tedenski prehlad z lajajočim kašljem Maxica - mislim, da je posredi tudi njegov ubog imunski sistem. mogoče bi moral tudi on razmislit o kakšni alternativi piskot - tut naše dete si kakšen dan kr malo zmišljuje in sem js ati, mož je jaja (jaša) ali babi, krava dela mau, muca dela hov,... ampak pol ga mine in drug dan je spet vse na pravem mestu Arabela - čestitke za izpit! ti si pa res dobra. odkar sem na RR, si naredila več izpitov kot jih imam js na celem faksu. vsak mesec vsaj eden pade mis - super za lep pregled in srček in katastrofa glede čakalne vrste. Clody - čestitke za službo pol bo vredu plača, da si boš lahk kej za oblečt kupila, ker si zdej tolk ubogo zgledala, da ti je kr job ponudil pa naj se migrena nikoli več ne vrne! Remy - bravo za Tinkarino komunikativnost. ste pa tut smešni, da je ne razumete pozdravi se! psaša - ko se bo Mihu enkrat odprlo in bo dobil dar govora, se ga boš še praposlušala Jaša je začel naenkrat, prej je bil bolj tihe sorte... zdaj pa včasih ne pridemo do besede borovnicka - kakšne vrste flekec ima? Jaša je imel včasih na stegnu in sva dobila pri prvi pediatrinji Advantan kremo, ki naj bi bila nevarna. zdajšnja pediatrinja nam je pa rekla, da ima pač občutljivo kožo in naj poskusim drugače prat (prašek, mehčalec, dvojno spiranje). flekce sem začela mazat z domačim ognjičevim mazilom in so izginili. zdaj pa se pod kolenom pojavijo taki rdeči suhi lišaji, če 2 dni zapored ne namažem z ognjičem vem, da je to za pediatru povedat, ampak kr tko pa ne bi zdravega tja vozila med bolne otroke in kr mažem z ognjičem. je tudi tjašev lišaj suh in grob na oti, rdeče barve? altati - kako je Tia? glede NY pa lahko rečem samo vse ima svoj razlog in pri vas se je hitro pokazalo zakaj ti pot ni bila usojena. bo pa drugič toliko bolje, *lina* bo pa možeku američko "cedevito" postregla Pikabu - i miss u! @lina - tudi tvoje prigode pogrešam! sicer pa nič ne silimo... ko vama zapaše, pa le kaj napišita! *anč* - kako je šlo danes v vrtcu? Lu - mož ima starejšo sestro in na vprašanje mame "zakaj si udaril sestro?" je odgovoril "zato, ker je potem ona mene nazaj" mislim, da je bil v Majinih letih. stolček ala trip trap mi tut rabimo. pri babici in dedku naj bi enega kupili - zdaj za Jašo, čez slabo leto pa bo njegov bratranec/sestrična tudi potrebovala stolček, če bo tam na obisku. če najdeš 2, sporoči kar sem videla ponaredkov do zdaj, so bili vsi zelo čudni - full nizki in nestabilni. zdaj pa že kruhek diši pečem belega s sončničnimi semeni. upam, da bo dober. lepo spite...
< Sporočilo je popravil frrrr -- 21.1.2008 23:33:15 >
|