Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 16:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
PUNCE...OJLA! Vidim, da pridno klepetate... Lepo to... Kako ste? sej, po moje bi morala vse brat, pol bi pa vedela, kak ste
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 16:57:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Ancica, a imate tako pralnico kot v Melrose place? Ko so vsi hodili dol prat in klepetat?? Tany, dobila slikice - fenomenalna sta! Se vama vidi, da sta zaljubljena do ušes Sedaj pa zaključujem delo in se počasi odpravljam domov. Vi pa lepo klepetajte naprej, se še kaj jutri pridružim!! hahaha...ja lahko bi se reklo tukaj po Kanadi in zda je velik taksnih pralnic. Mi imamo tukaj v bloku samo en pralni stroj in en susilec, ker nas ni veliko.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 16:58:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar KLEPETULJE * Slovenija * Dominikanska republika * Kanada * Švedska * Nizozemska to si pa tko fajn nardila ... bravo.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 16:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Če še kaj manjka povej ... a še kraje napišem...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:00:28
|
|
|
|
tany83
|
nevem... bomo sproti dopolnjevale, ko bo kej novga... ce mas podatke lahko tud kraje..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:02:31
|
|
|
|
_ancica_
|
hej gantar...dober dan kako kaj? smo pa prave internacionalke tukaj, lep seznam!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
KLEPETULJE * Slovenija: Logatec, Maribor, Izola, Novo Mesto * Dominikanska republika: Puerto Plata * Kanada: Toronto * Švedska: * Nizozemska: Rotterdam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo ancica. Danes malo boljše. Upam, da jutri še mal boljše in pol še boljše in bo super.... Inu ti? Kako kaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:07:50
|
|
|
|
tany83
|
gantar.... sem te pozabila vprasat... kako pa kaj tvoja sluzba kaze????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:08:49
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem danes kar v redu, vikend je bil pa bolj slab zame (mi je star ata umrl in mi je blo ful hudo ker nisem bila tam, pa tudi pogreba se ne bom mogla udelezit). Ampak kaj ces, zivljenje gre naprej.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:09:57
|
|
|
|
_ancica_
|
ja sej res!!IZVIRNO SPOROČILO: tany83 gantar.... sem te pozabila vprasat... kako pa kaj tvoja sluzba kaze???? ja sej res!?!?!? So ti ze kaj sporocil?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič še ne vem... SEM TAKO JEZNA Neč ne vem, ali lahko pri spustiva al ne... GROZNO!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ancica... moje sožalje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:16:46
|
|
|
|
tany83
|
jah.. to pa ni lepo... lahko bi ze kaj sporocili, da bi vedla pr cem si...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
KLEPETULJE * Slovenija: - Logatec - Maribor - Izola - Novo Mesto * Dominikanska republika: - Puerto Plata * Kanada: - Toronto * Švedska: * Nizozemska: - Rotterdam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kar ... skoz.... tolk sem jezna, ker ne vem pri čem sem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:22:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ancica... moje sožalje hvala gantar
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:23:30
|
|
|
|
tany83
|
joj gantar ... kaj pa februarska O... sej jo bos ulovila al ne???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, februarsko bi lahko ulovila, samkaj k ne vem, kdaj se bo gospoda odločila me obvestit, kako in kaj. Sicer pa sem se odločila, da ne smem nič razmišljat, kdaj imam o, ker me to samo jezi.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:35:58
|
|
|
|
_ancica_
|
gantar...kaj cakas na zdravnika, da ti da zeleno luc al kako?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:36:01
|
|
|
|
tany83
|
ja... sej to mas prav ves... cim manj se obremenjevat... jaz pa cakam na dan D.. se bliza..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ gantar...kaj cakas na zdravnika, da ti da zeleno luc al kako? ne, cakam, da mi odgovorijo glede službe... če bi poslušala zdravnika, bi lahko na novem zaradi splava delala zdaj v januarju in bi pol bila v februarju borka. tako pa čakam na odgovor zaradi službe.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kar naprej podoživljam SS. Sploh se ne morem še normalizirat, čeprav je od njega že 3 mesece. Pa kar naprej razmišljam samo o tem.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:47:24
|
|
|
|
tany83
|
... ne smes tolk mislit... bos videl, da bos ponovno in bos rodila zdravega .... ker bolj kot se bos mucila z razmisljanjem tezje ti bo in se bolj si bos skodovala s tem.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
vem tany... sam kar ne morem iz svoje kože... pol pa skor vsak dan zvem za kako novo nosečko, mi je pa še težje. Pa ne da ji nebi privoščila... sam ... boli me... kot bi mi ened nož zarezal v srce
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?