|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
21.1.2008 14:37:55   
tany83
V Dominikanski republiki.... tle j toplo... skoz vec ali manj... tle pa sem od septembra...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.1.2008 14:42:42   
Mešamdrek
Uff,jaz bi tud nekam na toplo šla živet.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.1.2008 14:44:42   
smrka
mora bit zlo lepo tam. A je mirno zivljenje tam? Mas kaj domotozja?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.1.2008 14:44:52   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Uff,jaz bi tud nekam na toplo šla živet.

user posted image ... vrjamem.. spoh sedaj, ko je pri vas zimauser posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.1.2008 14:46:49   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

mora bit zlo lepo tam. A je mirno zivljenje tam? Mas kaj domotozja?

ja, tle je zelo lepo, super meni.... mirno, ja itak, zakaj ne bi blo???

domotozje, ma vcasih me mal prime, da bi sla mal domov, tko na eno kavico, potem pa prisla nazaj... vrnila pa se ne bi, vsaj za zdaj ne....user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.1.2008 14:47:46   
Mešamdrek
Mene pa zanima,kako ste se odločle iti kam drugam živet.Sej vem,da se vas je veliko poročilo drugam,ampak me zanima kako ste se privadile na življenje v drugih državah,pa kako je z jezikom(ste ga znale že od prej),običaji itd.

Bi prišle nazaj v Slovenijo?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.1.2008 14:51:50   
r1ta
Se pokorno javljam na internacionalni čvek!user posted image

Vreme V Rotterdamu je za nič. Piha kot sto kosmatih medvedov, vsake toliko pade kakšen tuš, sicer smo pa itak bolani, tako da ven ne moremo.

Za tiste, ki so se željni naučiti kakšno besedo: "Ik ben Renata" (jaz sem r1ta).

Zdaj se je pa moja deklica zbudila in bežim.

doei doei (se prebere kot "duj duj", prevod: pa-pa)

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.1.2008 14:53:27   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Mene pa zanima,kako ste se odločle iti kam drugam živet.Sej vem,da se vas je veliko poročilo drugam,ampak me zanima kako ste se privadile na življenje v drugih državah,pa kako je z jezikom(ste ga znale že od prej),običaji itd.

Bi prišle nazaj v Slovenijo?

Jaz sem se sem porocila.... privadla sem se nekako... u bistvu se se vedno nekako privajam... glede na to, da sem fuuulkrat bla ze prej tukaj, mi je bilo itak vse poznano in ni blo tezko.... jezik meni ni problem, tukaj govorimo spansko in sem ze od prej neki znala, mak sm na faksu mela, mal sm se sama ucila... tko, da nekako gre... drugace pa jih tukaj veliko anglesko govori, ker je fuuuul turizma...

nazaj v slovenijo?? hm, za enkrat NE... vendar nikoli ne rece nikoli...user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.1.2008 14:55:29   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Se pokorno javljam na internacionalni čvek!user posted image

Vreme V Rotterdamu je za nič. Piha kot sto kosmatih medvedov, vsake toliko pade kakšen tuš, sicer smo pa itak bolani, tako da ven ne moremo.

Za tiste, ki so se željni naučiti kakšno besedo: "Ik ben Renata" (jaz sem r1ta).

Zdaj se je pa moja deklica zbudila in bežim.

doei doei (se prebere kot "duj duj", prevod: pa-pa)

user posted image user posted image user posted image .... lepo mesto... upam, da si ga uspem nekoc ogledat... (drugace ga sam po lsikah poznamuser posted image )...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.1.2008 15:19:42   
binica
Čau Tanja, slučajno sem sem zašla, pa vidim, da si na drugem koncu sveta prisotna!!
A lahko malo počvekam z vami?
Sem v službi, borze so totalno v dreku, tako da sem prav zamorjena user posted image user posted image , pa sem rekla, da malo po RR pobrskam... pa še zjutraj sem zamudila službo, ker me je dragi POZABIL ZBUDITI! Tako da se je teden začel prav fenomenalno...

Kaj delaš lepega? Se priporočam za une tvoje fotke od poroke, kaj več ti napišem za ZS - ko bom kaj boljše volje.

Kako je kaj vreme po svetu? Če koga zanima v Kopru rosi, sicer pa je cca 10 stopinj.

Aja, moj sodelavec mi pravkar pravi, da je po izračunih DANES NAJBOLJ DEPRESIVEN DAN... pol pa se ne čudim, da mi gre vse kot po maslu user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.1.2008 15:25:19   
tany83
ojla...

kako si kaj???
si nas nasla.. tle smo mi internacionalne klepetulje...

ah ves saj tud tukaj ni lih lepo danes.. je kao sonce, sam se nekam skriva... jaz sem pa taka cudna user posted image ...  vem pa kako je ce zaspis zjutraj, no jaz renutno nimam teh problemov... sem doma, tko da lahko vstanem ko se mi zljubi... je pa res, da moj dragi precej zgodaj vstane, tam okrog 7ih in potem se mene budi.. on je bolj jutenji clovek, jaz pa ne user posted image , rada malo pospim...

fotke, ja ti bom posredovala... mogoce te u malo boljso voljo spravimuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.1.2008 15:29:49   
binica
To, to, rabim fotke za dobro voljouser posted image user posted image user posted image

Še eno urco, pa končam delat in se spokam v trgovino, pol pa domov... in tam seveda druga služba z mojo Lano, dokler je ne spravim spat. Moj itak prihaja domov ob osmih zvečer, tako da sem bogica user posted image user posted image  za vse sama. Ma važno, da imam mojega sončka, ki mi dela družbo. Tebe Tanja in vse ostale pa ta sreča še čaka user posted image  Boš videla, da bo! Držim pesti tudi jaz! Ko bo pa tvoje dete malo večje, bom prišla v tvoje kraje, pa bosta najina otroka delala skupi potičke na vaših prekrasnih plažah user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.1.2008 15:37:04   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... tko ja .... jaz upam, da nama kmalu uspe, da ne bos predolgo cakala na obisk in ne bo tvoja pikica prehitro zrasla za igranje na nasih prelepih plazah....

sej moj tud dela ves.. pride komaj tam okrog 6, 30... sezona se je zacela in ma fuul dela user posted image ...

zdej grem pobrskat za kako dobro fotko, da te spravim u boljso voljo....user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.1.2008 15:59:10   
_ancica_
dobro jutro/dober dan internacionalke!!! user posted image kako ste kaj danes. Tukaj v Torontu je kar soncno danes, je pa res da je fuuuul mrzlo! Brrrr

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.1.2008 16:14:31   
tany83
Dobro jutro ancica.. kako si kaj danes??? jaz se kar... sem lih perilo dala susit... upam, da me ne kaka dezek preseneti...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.1.2008 16:19:53   
binica
Ma jaz nisem ravno internacionalka, a sem se vam vseeno pridružila, ker ste face user posted image user posted image user posted image

Ma Tanja, ti se skoz z nekim perilom ukvarjaš??

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.1.2008 16:28:41   
_ancica_
ja Tanja, kar naprej peres perilo user posted image jaz ga samo enkrat na teden user posted image

Jaz sem danes kar v redu...sem bila pa cez vikend bolj zalostna, ker so mi sporocili, da je star ata umrl v petek. Men je bilo pa ful hudo ker se nisem mogla poslovit od njega user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.1.2008 16:31:42   
tany83
ancica user posted image user posted image user posted image ... vrjamem, da je blo hudo...

ja, ma ne.. sam vsak drug dan perem...ce pa ne maram met perila umazanega... si ne morem pomagat... tud moj pravi, da zakaj skoz perem.... kaj cmo taka sem...

binica... a si dobila slike na mail???? ta tvoj vzdevek mi je fuuul zanimiv... kje si dobila idejo zanj???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.1.2008 16:35:18   
_ancica_
hvala tany user posted image
ja saj jaz bi tud bolj na pogosto prala, ampak midva nimava stroja v stanovanju (je dol v kleti...si ga delimo) in je treba vstavit kovance not, teh mi pa primankuje user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.1.2008 16:38:59   
tany83
aha... ja pol te pa razumem... sej midva ko sem jaz sem prisla, sva bila 1 mesec v aparthotel... to so kot bungalovi, opremljeno in smo meli skupni pralni stroj in mi je blo fuuul smotano tko, da nisem prala lih pogosto, pote pa sva koncno najdla stanovanje, nakupla vso opremo, zdaj pa mam luksuz.. moja lastna pralnica.. tko, da si privoscim in perem veliko user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.1.2008 16:50:37   
_ancica_
ja je ful zoprno s temi kovanci, ker jih nikoli nimam dovolj. Jih je treba prav zbirat vsak teden.  Tudi v novem stanovanju bo skupni stroj, ampak bo na kartico. Tako da bo verjetno malo lazje. user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.1.2008 16:53:59   
tany83
ja vrjamem, da je zoprno... kaj vidva sta v opremljenem stanovanju al mata svojo opremo???  kr tej skupni pralni stroji so fuuul znimivi, po eni strani... si ne predstavljam lih.... meni fuul pomeni, da mam svojga... tko lahko ko si zmislem vse operem, pa se nikamor mi ni treba hodit...user posted image ... sam dva koraka iz jedilnice v pranicouser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.1.2008 16:54:25   
binica
Ancica, a imate tako pralnico kot v Melrose place? Ko so vsi hodili dol prat in klepetat?? user posted image user posted image user posted image

Tany, dobila slikice - fenomenalna sta! Se vama vidi, da sta zaljubljena do ušes user posted image

Sedaj pa zaključujem delo in se počasi odpravljam domov. Vi pa lepo klepetajte naprej, se še kaj jutri pridružim!!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 248
21.1.2008 16:56:14   
Anonimen

user posted image KLEPETULJE user posted image

* Slovenija
* Dominikanska republika
* Kanada
* Švedska
* Nizozemska

user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
21.1.2008 16:57:04   
tany83
Hvala binica... upam, da sem te mal v dobro voljo spravla user posted image user posted image user posted image  in, da se je stanje na borzi izboljsalo.... lepo se imej doma... saj se bos vrjetno ob tvoji pikici in ti ne bo dolgcas...

se pisemo jutri...

papa

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?