|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.1.2008 23:03:19   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... saj jaz tud.. a ves kako bi rekla una na januarskem forumu vazno, da se mamo fajn pa radiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

no saj neki pa znave...kako pa poves kolk si stara, pa kje zivis in podobno? Men ne pride nc pametnega na misel

Quantos anos tienes???
tengo 25 anos (nad njem so uni valovcki, nevem kako se rece user posted image user posted image user posted image )
de donde eres?? ali donde vives????

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 201
18.1.2008 23:05:16   
_ancica_
Tany...zdaj se bom pa jaz pocasi poslovila. Zelim vama z dragim lep vikend. Jaz se oglasim spet v ponedeljek, ker moram cez vikend izkoristit mojega user posted image , pa ne bo casa za RR.

Cau bau user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 202
18.1.2008 23:06:33   
_ancica_
pa hvala za lekcijo user posted image user posted image bova se drug teden nadaljevale!

lepo se imej! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 203
18.1.2008 23:08:11   
tany83
ja sej jaz bom tud odpujskala v bajno....user posted image user posted image user posted image

se vidmo v ponedeljek... in fajn izkoristi tvojga... jaz ga bom takoj ko pride skoz vrata...user posted image user posted image user posted image .... tko da zdej user posted image  se tusirat..

lepo se imej

papa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 204
18.1.2008 23:09:14   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

pa hvala za lekcijo user posted image user posted image bova se drug teden nadaljevale!

lepo se imej! user posted image

ni zakaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 205
18.1.2008 23:40:09   
Anonimen
A vas lahko malce pred spanjem še naučim najlepšo Korejsko besedo (no, ta je ena izmed meni najljubših v vseh jezikih) - no, kako se jo izgovori - sarang he = ljubim te

No, pa da povem še eno štorijo. Korejsko znam (par besed, ampak vseeno), ker je bila moja cimra Korejka - učila se je Slovenščine. Znala je v nulo Hrvaški jezik in pa angleščino. Pogovarjale smo se v vseh jezikih. user posted image No, ko se je vselila, sta jo takoj drug dan prišla obiskat dva kolega, ki delata v Italiji (prav tako Korejca). In pol nas ona predstavi in reče, da znam tudi jaz Italijanščino (ker on - pač ened od teh dveh njenih kolegov, je znal sam Italijansk in Korejsk). In pol un hitr blekne vn Ti amo, jaz sem pa že prej vprašal cimro kako se reče po Korejsk ljubim te in sem temu kolegu odgovorila na njegov Ti amo s Korejšino, pa ga je skor pobral. user posted image Amapk pol mu je razložila zakaj znam to besedo. user posted image No, naslednjič je bil bolj previden, ko se je pogovarju z mano.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
20.1.2008 22:59:08   
Anonimen
OJLA PUNCE!

A ste nehale s klepetalnico al kaj? Dajte no.... user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da bo jutri kaj več klepetulj tle, kot jih je danes. danes ni nobene. Bom naredila pa malo samogovorov. No, samo tale bo, ker pol grem pa spat. Sej, že sedaj grem... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sam tole slikco sem vam hotela pokazat. LP

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
20.1.2008 23:00:22   
Anonimen
na koncu sem vam kar dve privoščila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da se jutri kaj pišemo...user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
20.1.2008 23:05:15   
tany83
hojla gantar...

sem mal prsla tle okol pogledat... pa sm tvoje slikce zasledila... mmmmm....user posted image user posted image

no lepo spi in lepe sanje...

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.1.2008 8:51:43   
sončnica24
Dobro jutro klepetulje, ste kar nekaj naklepetale samo čez vikend pa ste bile bolj tihe. No jaz bom ta teden zjutraj imela malce več samogovorov, imava kar nekaj planov za popoldne tako da bo verjetno malce manj časa za RR.

Vikend je bil grozno utrujajojč. Sva bla v soboto veni in sva včeraj že ob 8. ih spala. V podrobnosti se ne bi spuščalauser posted image .

Če sem prav zastopla glede enega recepta da se lahko makaroni in avokado skupaj jejo? Prosim za recept.

Gantar, super slikiceuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.1.2008 9:58:35   
Anonimen
OJLA!
Sončnica... upam, da si uživala na vikendu. Tud jst sem si vzela za vikend mal frej... sva bila pri mojih starših doma. Sej je bilo kar v redu, sam... čist skoz sem dobivala informacije, katera je nosečka... in pol je mene kar iz tira vrglo in sem bila ful živčna. Pa sej sem ful vesela za vse, ki so user posted image . Da ne bo kdo mislil da ne, sam je vseeno to en nož men v srce, ker jst nisem več. Ker mojega angelčka ni, ker je v nebesih....user posted image
Ampak ne bom jokala, ker drugače se bom spet s user posted image  skregala. Vedno se, ker mi pravi, da po 3 mesecih bi pa že morala pozabit. Pa ne morem in mi je še vedno hudo.
Dost tega....

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
21.1.2008 10:00:46   
Anonimen
user posted image

pa še enga mal za pogledat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
21.1.2008 10:02:49   
sončnica24
Dobro jutro gantar. Verjamem da ti je hudo pa da boli in verjetno en čas bo, upam samo da ti ne bo treba več iti skozi to.

Midva sva bla ta vikend na enem rojstnem dnevu in sem komaj čakala da bo nedelja da se bom lahko naspala, ampak verjetno bom še par dni rabla da bom čisto k sebi prišla user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.1.2008 10:05:01   
Anonimen
to ti pa verjamem, sploh pa če se je RD zavlekel v zgodnje jutranje ure

Neposredna povezava do sporočila: 214
21.1.2008 10:07:34   
Anonimen
user posted image

uh, ta pa ima rito... povejte mi punce, a se vam tud zdi da je v redu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
21.1.2008 10:09:24   
sončnica24
Bolj ja kot ne, vsaj dobro da je bila družba dobra in je ura hitro minlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.1.2008 12:47:49   
sončnica24
Tany83, in _ancica_, verjetno se bosta počasi zbudili tako da vama zaželim lep dan in da boste pridno klepetali popoldne, bom potem jaz imela jutri vsaj kaj za delatuser posted image .

Pa kavico še izvolita user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 217
21.1.2008 13:18:16   
smrka
auuuuuu tale ritka je pa kr vredu!!! Bi bla kr za mal prjet pa pogledat ce je kera bl na levo od druge ipd...

Neposredna povezava do sporočila: 218
21.1.2008 14:00:58   
Anonimen
veš smrka, tud jst bi tole rito mal šlatala user posted image  user posted image  user posted image  Zato sem jo pa dala gor, mal pokazat, pa mal za stimulacijo pri user posted image .
Če prav vidim, tud ti nisi tle v Sloveniji. Da si na Švedskem. Al se motim user posted image
Punce v tujini... kej kmal se oglaste, pa čim več napišite. Upam, da bom imela čas mal z vami poklepetat.
user posted image  jst zdej mal ven.

Lp

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
21.1.2008 14:08:02   
smrka
ja gantar, na Svedskem zivim ze neki casa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.1.2008 14:14:57   
Anonimen
In, kako je kaj tam na Švedskem? A si že dolgo tam? Poročena s domačinom? Veš, nekatere iz tega foruma že vejo, da sem mal firbčna. user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da ne sprašujem preveč. user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
21.1.2008 14:19:09   
tany83
Dobro jutro, dober dan!!!!

Evo jaz sem se zbudila... si pravkar kavico kuham.. tisto, ki si ti soncnica ponudla sem ze spila... sam morem se eno.... drugace kako ste kaj drage moje????

jaz sem kar v redu... sem ze v startu, dala perilo prat...

vikend pa je bil tud super, v soboto je bil moj dragi doma... sva mislila it na plazo, eno ki jaz nisem se bla, je od tukaj oddaljena 1 urco, baje je fuul lepa... sam potem sva mela druge stvari za rihtat,.. sm bla tko jezna, ker sva se mogla it za stanovanje neki prtozit... namrc mi majo za montirat vrata za v pralnico, ter vrata na kad v kopalnici za goste, ker ce kdo pride in se gre tusirat je vse naokol v vodi... res da nimam nevemkolk obiskov, ki bi tle prespal, sam vseeno, mene me jezi... no, naj bi prsli v torek... sam da kao vrata za v pralnico nej ne bi pripadala temu stanovanju.... kr neki user posted image .... sm bla tko jezna... sem si ze pripravila govor za ko pridejo v torek....

no ja sej vem sm bla dolga, sam sem mogla to povedat....user posted image

zdej k sm jaz prsla ste mi vse pobegnle....

ta slikca pa je sam za vas...user posted image
user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
21.1.2008 14:26:27   
smrka
Tanaya a to je slikica od tam kjer si ti zdaj???? Ful lepo zgleda!

Na Svedskem je kar vredu, kar se tice vsega in zivljenja na sploh je tukaj zelo dobro poskrbljeno od sociale do zdravstva kot v primerjavi z Slovenijo. Ce gledas samo na to naprimer je 9 letka na Svedskem ze vec kot 30 let ... v slo... pa sele nekaj let.

Vreme na jugu Svedske je trenutno ze nekaj casa samo oblacno, piha veter.. sonca niti ne vidimo tako pogosto. Tako da mi slovensko podnebje manjka. Gantar ti kar vprasi kar te zanima, sam na forumu ne pisem svojih osebnih stvari, s kom sem porocena itd.... razen na ZS.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.1.2008 14:28:56   
tany83
Ja to je slikca ene izmed nasih plaz....user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.1.2008 14:30:09   
smrka
Kje lezi Puerto Plata? Kako podnebje mate zdaj, si ze dolgo tam?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?