miska1
|
Vidim, da je se kar debata o dojenju in flaski. Ma toliko govora o tem...Sej vse vemo, da v porodnisnici prevec forsirajo... Tud jz sm mislila, da sem slaba mama, pa sem se zlo trudila, da bi vlekel, ko sem imela naval mleka. Ko sem prisla domov, je bila ista pesem. Pol sem si zacela s crpanjem in dajala po flaski, da si je opomogel. Zdej pa sam vlece in ima tako mocan sesalni refleks. Vse povlece od dude, prsta, flaske in dojke. Zdej, ko mi mleka zmanjkuje, ga en obrok podojim, drugega dodajam. Najprej smo bli na Aptamilu in ga je izbruhal vsakic, Novalac ga napenja oz. ima vetrove in se samo zato zbuja, zdej sem kupila Hipp, da se tega poizkusimo. Sem pa ze marsikaj brala o mleku in ni nujno, da je npr. Novalac najboljsi zato, ker ga prodajajo v lekarni. Upam, da bo Hipp v redu, ceprav sem ze upala, da bi ostali na Novalacu, ker ga zelo priporocajo. Drugace pa na Hippu pise, da je bio in tud kasice so baje zelo dobre, pravijo. Zdej sem se tud odlocila za telovadbo. Ze ta teden grem na sobno kolo, da si pridobim nekaj kondicije, potem pa v kratkem na fitnes. Zdej pri teh letih moramo poskrbeti za telo potem, ko smo starejsi se misice zelo tezko oblikujejo. Zacela sem tudi z "dieto" tako receno... Ne locevalno v smislu 90 dnevno, ampak tako, da sem si izracunala, koliko kalorij na dan lahko pojem, od tega koliko hidratov, poudarek je na beljakovinah in vlakninah. Pa tako, da jem loceno posebej beljakovine in potem cez npr. dve uri hidrate, da se ne mesajo. Enkrat na teden kot sportniki si po zelji lahko privoscim kar si pozelim. Ampak se je tega potrebno striktno drzat, ker drugace ne gredo kile dol. Po sesti oz. sedmi pa ne jem vec. Glede srecanja v torek razmisljam, da bi se vam pridruzila. Potem je lazje izmenjavati mnenja.
|