|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
20.1.2008 14:14:03   
mama06
Mi smo pa danes skupaj doma, se cartamo, dragi nama je opral avta in jih posesal, jaz sem pa malo pospravila in skuhala kosilo.

Sedaj pa gremo najverjenteje še na sprehod, ko je tak lep sonček!

Lepo se imejte!!



(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
   RE: Desetke007
20.1.2008 14:15:38   
mama06
noa1 nisem ti hotela nič slabega povedat, samo sem ti želela podati informacijo, zakaj je možno, da se je otrok začel ponoči prebujat in hranit. Oprosti, če si to smatrala kot napad nase.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
   RE: Desetke007
20.1.2008 15:22:54   
lane31
Evo naju iz spehoda...lep sonček,a grdi veter....
Danes sem ji dala rezinico banane ...ji je blo prav hecno kaj ji jaz zdaj to v usta tišim user posted image ,pocucala pa jo je-pasirano seveda,da nebo pomote user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
   RE: Desetke007
20.1.2008 17:07:22   
miska1
Vidim, da je se kar debata o dojenju in flaski. Ma toliko govora o tem...Sej vse vemo, da v porodnisnici prevec forsirajo... Tud jz sm mislila, da sem slaba mama, pa sem se zlo trudila, da bi vlekel, ko sem imela naval mleka. Ko sem prisla domov, je bila ista pesem. Pol sem si zacela s crpanjem in dajala po flaski, da si je opomogel. Zdej pa sam vlece in ima tako mocan sesalni refleks. Vse povlece od dude, prsta, flaske in dojke. Zdej, ko mi mleka zmanjkuje, ga en obrok podojim, drugega dodajam. Najprej smo bli na Aptamilu in ga je izbruhal vsakic, Novalac ga napenja oz. ima vetrove in se samo zato zbuja, zdej sem kupila Hipp, da se tega poizkusimo. Sem pa ze marsikaj brala o mleku in ni nujno, da je npr. Novalac najboljsi zato, ker ga prodajajo v lekarni. Upam, da bo Hipp v redu, ceprav sem ze upala, da bi ostali na Novalacu, ker ga zelo priporocajo. Drugace pa na Hippu pise, da je bio in tud kasice so baje zelo dobre, pravijo.

Zdej sem se tud odlocila za telovadbo. Ze ta teden grem na sobno kolo, da si pridobim nekaj kondicije, potem pa v kratkem na fitnes. Zdej pri teh letih moramo poskrbeti za telo potem, ko smo starejsi se misice zelo tezko oblikujejo. Zacela sem tudi z "dieto" tako receno... Ne locevalno v smislu 90 dnevno, ampak tako, da sem si izracunala, koliko kalorij na dan lahko pojem, od tega koliko hidratov, poudarek je na beljakovinah in vlakninah. Pa tako, da jem loceno posebej beljakovine in potem cez npr. dve uri hidrate, da se ne mesajo. Enkrat na teden kot sportniki si po zelji lahko privoscim kar si pozelim. Ampak se je tega potrebno striktno drzat, ker drugace ne gredo kile dol. Po sesti oz. sedmi pa ne jem vec.

Glede srecanja v torek razmisljam, da bi se vam pridruzila. Potem je lazje izmenjavati mnenja.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   RE: Desetke007
20.1.2008 17:10:01   
noa1
mama06: sploh nisem jemala kot napad, še manj pa da bi bila užaljena. Ko sem potem še enkrat prebrala moj tekst mi je deloval, kot da full jamram in se pritožujem, pa ni bilo mišljeno tako. In samo to sem hotela povedat. Je pa seveda lažje, ko slišiš (bereš), da imajo tudi drugi enake probleme...v smislu, da z mojim otrokom ni nič narobe. Je pa zadnje dni res skoraj vsako uro na ziziki....sumim na porast...(skrbi me samo vsake tolko da ni mogoče lačna, ampak glede na to, da se ne dere predvidevam, da dobiva čisto dovolj mlekca)......joj sem sedaj zabluzila

Danes smo bili na tri urnem sprehodu (vmes še na kakavu,...me je fajn zazeblo) in naša punčka je to vse prespala (torej, če smo zunaj zdži tudi tri ure brez hrane).

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
   RE: Desetke007
20.1.2008 18:05:52   
Jenny Anny
Tudi mi smo danes šli na en oreng sprehod, s kar tapravim tempom (me kar oreng noge bolijo), pa že 2x sem malcala odkar sem domov prišli domov, pa sem še vedno lačna user posted image user posted image , sem bla še bolj lačna kot naša pupa user posted image .


No mi sedaj spet malo manj dodajamo, smo mel kar krizo, ko je mela punčka porast in mlekarne niso dohajale. No zvečer pa še vseeno dodam, ker se drugače krega z zizami ko je utrujena, mam pa potem za ponoči več. Nekaj časa sem še hotela vztrajat na samem dojenju, pa če ne gre, bo pač dobila kakšen dodatek pa bo, drugač me bo še pojedla, sedaj ko tolko je user posted image user posted image user posted image .

No jaz sem s kg tam kjer sem želela, nič več hujšanja, zdaj bo treba sam še na obliki kaj naredituser posted image , pa bo tud to, saj zdaj bo več vozičkanja, pa bomo bolj hitro stopile, pa bo, sem študirala, da bi si kar števc namontirala na voziček user posted image , da bova vedle, kolk km nardiva.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
   RE: Desetke007
20.1.2008 19:50:31   
valči
Jenny Anny,tudi moja se mi zdi,da me bo kar pojedla,toliko je na zizi,vendar dodatek dobi le zvečer,ker sem zelo vztrajna in upam,da se mi bo obrestovalo.Z kilami pa še zdaleč nisem tam,kjer želim,še osem jih moram dat dol,da bom zadovoljna,do prednosečniške teže še mi manjkajo 4 kile.Vendar delam na temuser posted image

miska 1,
poročaj,kako sprejema hipp mleko.ker naša ga ni preveč rada pila,pa zdravnica skoz za novalak govorila,ki pa jo napenja.sedaj pa ne vem,ali takrat,ko sem ji hipp dala,ni bila lačna,ali ga res noče.ker jaz rabim mleko za dodatek zvečer,drugače dojim.
razmišljam,da ko poje dozo novalaca,gre nazaj na hipp 1,ker prvadva sta ga dobro prenašala,sicer hipp 2,pa njihove kašice so zakonuser posted image ,tiste,ki se z vodo mešajo,jih bo tudi nina dobivala,ker jih poznam.
kako hitro bo ta čas za uvajanje prišel

vsem se opravičujem za manjkajoče velike začetnice in napake,imam nino v roki.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
   RE: Desetke007
20.1.2008 20:35:24   
Daschi
Ojla!

Po dolgem času se spet malo javljam!
pri nas se toliko dogaja, da enostavno ne zmorem niti pogledat sem gor! Vas pa ful pogrešam!
Saj bo boljeuser posted image , potem pa bomo kakšno rekleuser posted image .
Trenutno imam ogromno dela, pred izidom je revija, potem pa moram še dve narediti v februarju, potem pa bom končno lažje zadihala!

Oktobrke, javite se mi kaj na ZS! Tiste, ki bi želele dat kako slikco svojih srčkov za objavo-dobrodošle!
Prav tako z veseljem objavim tudi vaše porodne zgodbice!

Lepo se imjete in takoj, ko bo možno, bomo imele eno tako super srečanje (več še ne povemuser posted image ).

_____________________________

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
   RE: Desetke007
20.1.2008 20:44:17   
tave
Hoj!

Naš Tej pije aptamil1 in aptamil AR 50/50. In se dobro obnese. Pa sem mu zadnjič za foro kupila Hipp1 pa je rabil skori 30 min. da je spaznil flaško, k jo drugač poje v 15-20 min.No pa sem ga dala kar na stran in nadaljevala z aptamilom in bomo hippa porabili, ko bomo začeli s kašicami.

Mi smo bili tudi danes na sprahodu. Mislim ta Ljubljana je enuser posted image . Pa to je že noro.Pogledaš v nebo in nikjer nobenega oblačka, dol pa sama meglauser posted image .  Tako da smo bili uzuni samo 1 uro.

Janja a si že spakirala Andraža?

Kile ja kaj nej rečem. Nikamor ne grejouser posted image , pa  ful manj jem kot prej( saj zdi se mi tako), Pa bolj jem kake juhice. Upam da bojo kmalu kaki rezultati. Do maja moram shujšat, ker imamo v enem tednu 2 poroki, tako da bo pestro.

lp, tave

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
   RE: Desetke007
20.1.2008 20:59:18   
kasija78
Daschi lepo te je slišat! Pa daj kaj namigni o tem super srečanju, saj veš da smo punce radovedna bitjauser posted image .

2ursae - jaz pridem nekje 15 minut do točno tja. v bistvu čajček pred plesnimi poteka kar v tako, da se začetek plesnih pomakne. Komaj čakam, da vidim borove laske!

Živa midva z elianom sva za plavanje marca ali aprila - kot bo pač termin.

Mišk - Vabila za poroko sem naredila sama, zahvale tudi. Je bolj amatersko, res, a tudi bolj pristno. Pritožil se ni nihče, pohval sem dobila pa kar nekaj - pa nisem nobena oblikovalka. Obleke so bile pa za sposodit že drage - sem poročena od aprila lani - in sem si raje eno manj poročno kupila. Manj poročno pravim zato, ker je krilo+jakna+korzet in lahko uporabljam tudi zdaj. No, bi lahko, če bi shujšala na prejšnjo težouser posted image . Veš kaj, bom dala sliko v album z geslom poroka. Če ima še katera poročne slike, bi jih rada videla, če lahko.. Mišk, tvoje pa sploh! Si me spomnila na moj čarobni trenutek...

majazarja - Včeraj se mi je mudilo, pa nisem odgovorila glede poroda. Meni je bil silno neprijeten. Sem bila sprejeta na sprejemni oddelek v ljubljani in dobila tabletko, Druga je prijela na polno in na kratko mi zdravnik ni verjel, da imam popadke ter me ni dovolil poslati v porodno. Ko sem že tulila od bolečin, se me je sestra usmilila in peljala dol - prepozno - sem bila že odprta preveč in klistir ni povsem prijel oziroma je prijel med porodom in po porodu in je deloval še dva dni potem. Časa za lajšanje bolečin ni bilo več. Rezali so me in uporabili vakum, ker nisem imela več moči za iztis. Sestre so se drle name in me zmerjale, kaj toliko kričim, ampak jaz se takrat več nisem znala ustaviti. So bile grozne dokler ni prišel mož ter jih umiril po svoje in je komaj ujel zadnjih pol ure poroda čeprav živiva 5 minut od porodnišnice. V glavnem zdravnik je od 22h rekel, da ne bo nič, rodila sem pa slabe tri ure kasneje. In pred tem sva načrtovala vsaj 3 otroke, ampak zdaj me je kar groza pomisliti na vse to... čeprav sva se dogovorila, da greva na epiduralno. No, zdaj sem se razpisala, ker je še sveže. Brez zamere ker težim tu s svojimi strahovi. Saj bo...


(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
   RE: Desetke007
20.1.2008 21:42:09   
*Lana*
čer!

danes je bil res krasen dan, tolk sončka že dolgo ni blo, smo bli z malim dolgo zunaj, je skoz spančkal, priden naš fant user posted image
zdaj spi, sva ga skopala in je utrujen user posted image

js sem s kilogrami ok, jh mam celo mal manj kot pred nosečnostjo, to pa zarad diete brez mleka in jac, brez soje, oreščkov, konzervansov, barvil... tk da nimam velik na izbiro za jest, čeprav pojem velik. me mali poje, ko je velik na zizi user posted image

glede srečanja - bi blo fajn, da bi se zorganiziralo spomladi, ko bodo naši sončki že mal  večji, in ker smo iz vseh koncev Slovenije, bo lažje, ko bo lepše vreme, kaj pravite?

mi imamo v sredo cepljenje, upam, da ga dobro prenesemo, imam že pripravljen sirup, če bo slučajno mali dobil vročino.
kako lahko še malemu zbijaš vročino? sem slišala, da eni na nogico, kjer je cepljen, namažejo jogurt,  a ve ktera kaj glede tega?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
   RE: Desetke007
20.1.2008 22:16:40   
mehurčica
Joj, kolko pišete. Sploh ne uspem vsega prebrat.

David ima vročino, Eni pa je na srečo še ok in upam, da se ne bo kaj nalezla. Jutri pa imam oba doma, tako da spet ne bo cajta kaj več napisat.

*Lana*, samo to : jaz sem si že pri Davidu ob vsakem cepljenju vzela zraven vrečko kamilic, in takoj po pikecu splaknila z vodo in dala kar preko obliža. On ni imel nikoli povišane temperature in tudi pri Eni sem sedaj naredila enako in ni imela nobene reakcije. Ob naslednjih 2 previjanjih sem ji še dala vrečkico kamilic preko, pol pa več ne. Lahko pa še rečeš za svečke, ker nekateri otroci sirupa ne morejo pogoltnit, svečko pa samo daš v ritko in je.


Jaz pa sem na začetku tedna še rekla, kako se Eni nič ne poskuša gor dvigovat, pol pa sva prišle do P in lej jo malo - se je že basala nekam gor. Sploh ko je bolj ležečki v naročju in glada naokoli - bi se kr dvigovala. Pa sem bila tako vesela, da še tega ne poskuša.

Kak je faj ko je bolj toplo, ne? Ena plast oblačil manj dosti pomeni.user posted image



(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
   RE: Desetke007
20.1.2008 22:19:52   
*Lana*
mehurčica: a vrečko kamilic ( čaj ) dam pod mlačno vodo, da se namoči in potem čez obliž ? zanimivo, bom poskusla. hvala.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1838
   RE: Desetke007
20.1.2008 22:25:26   
mehurčica
Ja, samo tako. Tud če nimajo mlačne vode - daš pač pod hladno. Ko greš od pediatrinje v tisto sobo ko se preoblačite ji spet malo odpreš pleničko, daš gor vrečkico čaja in nazaj zapreš. 

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
   RE: Desetke007
20.1.2008 22:28:38   
*Lana*
super, hvala, bom res poskusla.
cepljen bo pa v nogico, a ne? vsaj tk je pr nas, pravijo kolegice.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1840
   RE: Desetke007
20.1.2008 22:42:28   
janja
Vidim, da se moram kar na štajersko odpeljat. Dejte še nam poslat kaj sončka! V LJ je bilo danes prav kumrno. Mi sploh nismo šli ven. user posted image je kuhal kosilo, jaz pa sem označevala Andraževe cunje in jih maloprej končno spakirala v potovalko. Urban pa danes kot zakleto ni hotel nič spati, čeprav je bil zaspan. Ves dan bi se nosil po rokah in gledal okoli, če sem ga pa odložila je pa takoj začel protestirati. No z igračkami se že lepo igra (prijemlje in jih vleče k sebi; včasih malo renči, če jih hoče dati v usta, pa so previsoko. Če pa so na dosegu ust, pa seveda romajo v usta, slina pa teče v potokih). No, pred kako uro je končno zaspal. Še zdaj pa ne vem, zakaj se mi ponoči zbuja. Danes sem mi je npr. od polnoči do 5h zbudil kar 3x. Za znort. Pol bi pa jedel, oz. se pocrkljal in zaspal nazaj. Se je pa zadnje čase spremenil njegov način hranjenja. Dostikrat me prosi, vendar se včasih naje, včasih pa nekajkrat potegne potem pa se začne afnati in se mi smeje.

Daschi - lepo te je bilo spet slišat.

tave - pakiranje uspelo. Zjutraj imamo nizki štart ob 8h, pol te pa pokličem (sem frej, pa kosilo je tudi že pripravljeno!). Upam, da bo kaj sončka. Aja, pikice imamo še vedno, tako, da ga po moje spet ne bo hotela cepiti.

miška1 - sem pozabila iz kje si. A prideš na LJ srečanje? Če, potem si zelo dobrodošla.

živa - kako sta mala. Upam, da prideš v torek?

Zdaj pa spravim spat še Andraža. Me kar čaka, da grem z njim. Seveda, saj me zdaj ves teden ne bo videl. Jaz ga že pogrešam. Se moram jutri hitro poslovit v vrtcu, da mi ne bo preveč hudo. Saj ima že 4 leta, ampak zame je še vedno moj mali fantek.




_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   RE: Desetke007
20.1.2008 23:47:44   
jasna
mama06, čestitkeuser posted image

Pri nas nič novega. Danes smo uživali na sončku, jutri pa v nov tedenuser posted image

Nočko!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
   RE: Desetke007
21.1.2008 8:57:09   
skuštrana
Dashi, pa kje se ti skrivašuser posted image

Jasna, sta se malo lovila z mojim m včerajuser posted image

Naš Arsen je pa nahodenuser posted image in danes bi naj bil cepljen, ampak verjetno ne bo...bo pa kasneje, se nič ne sekiramuser posted image

Jaz sem ostala brez glasu, lahko samo šepetamuser posted image

Nič, grem pospravljat in pratuser posted image ..sploh ne vem od kje tolk cotuser posted image user posted image umazanih...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 9:16:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jasna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
   RE: Desetke007
21.1.2008 9:20:42   
Klaudia
zivepo daj mi fotko poslji na klaudia20@gmail.com

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
   RE: Desetke007
21.1.2008 9:43:33   
oktoberka
Halo čvekice!

Js sm pa zadnje dni tok lena ratala za pisanje.. No, pa da mal popravim vtis.

Daschi lepo te je blo slišat oz bratuser posted image user posted image user posted image

Zivepo lepo da držiš besedo in da se nam večkrat javiš. Smo te res že kar pogrešale!

2ursae pa obleci se športno za na ples. Ker v kavbojkah ne moreš plesat. Ja, drgač pa ene 10min prej bodi tam. Upam da bo Edita že odprla vrata. Drgač pa počaki-ne it! Js dons ne vem če bom pršla, ker sem na žalost brez avtauser posted image   In bom do nedelje. Tko da če me ni, me prosim opravičita!user posted image

Skuštrana
Zarja je bla tud dva dni zdele nahodna. Zdej je pa že v redu. Po moje je blo to še od cepljenja. Sicer je dubla zamašen nos pa kihala je 3dni po cepljenju. Skratka upam da se čimprej pozdravite in držim pesti da bo Arsen kmalu ok.

Zdej pa grem mal pozajtrkovat, dokler mala še aja.

Lp



_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
   RE: Desetke007
21.1.2008 9:44:09   
Klaudia
Lep pozdrav po dolgem casu!

Mi smo na pocitnicah v Trzicu. Je tak lep soncek vsak dan. V LJ pa megla ane? Mi je kar malo zal, da se danes ze vracamo. Vceraj smo sli na Bled 1x okoli jezera. Ma je bla taka guzva da ni za povedat. Lia je cel sprehod gledala ven iz vozicka in vsako stvar komentirala user posted image . Jo pa imamo v sportnem delu ze kakih 14dni. Sicer ze v kosari ni komplicirala in je cel cas spala, zdaj pa vesela gleda naokoli. Imamo zimsko vreco, ki je ful debela in ni sans da bi jo zeblo. Ven gleda samo obrazek, tega pa s kremico namazemo.

mama06 - cestitke za narejen izpit! user posted image

jenny anny - mi se tudi kopamo vsak vecer, pa se ji koza nic ne lupi. Jo pa po kopanju zmasiram s kokosovim oljem. Mogoce ji pa ne odgovarja ribodermin.

cepljenje - cepijo v stegno. Par cm pod plenicko.

Dejte mi povedat, ce vas tudi jezi, ko se ljudje z dojencki pogovarjajo: A bos pupcov, papcov, ajal... grrruser posted image . Kr zivce zgubim. Zakaj mormo otroke 2x ucit govort, ce jih lahko samo enkrat user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
   RE: Desetke007
21.1.2008 9:52:25   
oktoberka
Dejte mi povedat, ce vas tudi jezi, ko se ljudje z dojencki pogovarjajo: A bos pupcov, papcov, ajal... grrr . Kr zivce zgubim. Zakaj mormo otroke 2x ucit govort, ce jih lahko samo enkrat
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia


Mene načeloma tud to moti, sam kaj ko se učasih vseeno zaloti da zinem kakšno tako. Ne vem, ljudje smo tko narejeni, da mislimo da če je otrok majhen, da morajo bit tud besede take majhne- pomanjševalnice pa take osladne.. Recimo ajat js vedno rečem. Ker ni je beseda sama po sebi ful všečuser posted image   Sam papcat pa pupcat pa ne vem kaj še vse, pa ne uporabljam!


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   RE: Desetke007
21.1.2008 10:21:42   
skuštrana
Kasija, ko preberem take porodne zgodbe me kar stisne...Jaz imam obakrat lepe izkušnje, še res, da je bolelo kot user posted image , sploh drugič, ampak je bilo pa hitri mimuser posted image vsaj to...glede epiduralne sem pa jaz slišala, da je full moznost vakumskega porodauser posted image zdaj, ne vem kaj je res, ker meni epiduralna na pamet ne pade, itak rojevam prehitrouser posted image sploh ne bi prijela ...

Klaudia, mene te besede ne motijo, otroci hitro pokapirajo kako in kaj je s tem..pri ta prvi sem tudi govorila, da jaz pa že ne bom tako govorila, ampak se zarečenega kruha največ pojeuser posted image smo mel fazao ajanja, pa papanja, pa....takšnih stvari...aja, nisem ji pa nikoli govorila pomanjševalnic; recimo kruh je kruh in ne kruhec itd...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
   RE: Desetke007
21.1.2008 11:36:35   
jasna
Klaudia, v LJ se že jasni. Nam boš sonček danes prineslauser posted image

Skuštrana, jest butara sem šla včeraj čist v narobe smer, kot da sem prvič v Laškemuser posted image . Je bil tvoj res prijazen, da se je pripeljal za mano, pa nič komentiraluser posted image . Hvala še enkratuser posted image .

Pomanjševalnice v bistvu ne uporabljam. Ko pa smo dobili Neli in sem bila čisto pod vtisom micenega dojenčka, sem pa rekla mojemu malemu "daj popapaj to". Pa mi je rekel "Mami, ne govorit popapaj, tak se reče v vrtcu"user posted image

Danes dobimo "uraden" obisk družinskih prijateljev. Se trudim našo štalo spremenit v spodoben hlevčekuser posted image .

Pa pa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...




dojenje
Lelly28 RR

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila (12%)

do 3 mesecev (10%)

do 6 mesecev (12%)

do 12 mesecev (31%)

do 24 mesecev (21%)

več kot 24 mesecev (15%)


Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!