2ursae
|
živa, dej mi povej, kam si Nejca vpisala na plavanje ... jaz bi tud našega Anžeta vozila na plavanje. Me je danes kar prešinilo in sem ga vprašala, če bi hodil plavat in je bil tako navdušen, da je še ves večer govoril, kako bi šel v bazen plavat takoj zdaj . Je celo rekel, da bo učitelja ubogal (smo ga imeli že na telovadbi, pa ga sploh ni zanimalo, da bi sledil navodilom vaditelja ampak jo je bolj po svoje sviral naokoli po telovadnici). lane, moj takoj čuti, če je kje drugje kot doma in ni variante da bi spal, pol pa joče ... pa ne vem, a je boljš, da gremo čim večkrat kam, da se pač navadi, al počakam, da ga to mine in se pač držimo bolj doma. Bor je pa danes rekel "mami" . Seveda vem, da čisto slučajno, ampak je bilo tko kjut . Je sedel v lupinci, sva se pogovarjala, pol sem pa začela gledat en katalog, on pa: "aaaaaa .... eeeee.... ma-mi...." Takoj sem pogledala "kaj si rekel?", moj, ki je bil v bližini pa tud "rekel je mami" . Evo, potrjeno z dveh virov . Danes je celo nekaj malega podrmal unga ptička, ki visi dol z loka, tko da mende bo že .. Da vam še povem, kakšno super darilo sta mi včeraj zjutraj dala otroka: Bor je začel čivkat že ob sedmih, sva vstala, šla jest, se previt pa poigrat, od dvajset čez osem je že spal ... Anže je pa tud še spal. Sem dala Bora v posteljo in ko sem stala pred svojo posteljo, nisem mogla verjet: jutro je, moja otroka spita, jaz se pa lahko uležem . Ni trajalo dolgo, ker se je starejši zelo kmalu zbudil, ampak samo un občutek, da se lahko mirne duše uležeš . Ni boljšega darila za začetek dneva nočko