pf
|
Arneja poskušajta se dogovoriti in uskladiti nekako termin, drugače, če šef ne bo za to, pa naj pride vsaj prej domov, ali pa vsaj tisti dan, saj če gre kjerkoli po Evropi, to ne bo tako hudo. Razumem te, da je težko čakati še en mesec dni, če že zdaj tako pridno odštevaš, ampak, če drugače ne bo šlo, pač marca. Verjemi, da je tudi tvojemu hudo, ker ti je povedal, da bi moral iti, saj tudi on verjetno čaka na otročka ful. Boš videla, da se bo uredilo. Je pa tudi ena izmed možnosti zamrznjena sperma. Tudi to je po mojem ena izmed opcij. Lara light piškotov se kar na daleč izogibam, ker se mi zdi, da se že od jabolka redim ful. No, saj ne grem na manekensko avdicijo, ampak ne bi se rada preveč zredila, zato sem sladkarije črtala s seznama. Sem kar nekaj pridobila kilogramov najprej s klomifeni pol leta, sedaj dva postopka, tako da sem že kar taka debeluška, no vsaj meni se zdi. Pridobila sem deset kilogramov od takrat, ko sem se začela zdraviti do danes. Tako, da papcamo samo zdravo prehrano, no občasno kako polovičko pice, drugače pa meseka, sadje in zelenjavo. Otroček mi je sicer najpomembnejši, ampak veste, da ko sem enkrat rekla Rešu, da sem se zredila s postopki mi je rekel, med nosečnostjo je idealen čas za hujšanje. Tega se ne bom posluževala, če prej nisem, še sedaj ne bom, bom pa malo pogledala, da vsega ne nesem k ustom. Tudi jaz sem imela enkrat mesto vboda rdeče približno en teden. Malo bolj na brzino te je piknil, jaz sem se takrat sama, par dni malo boli, potem malo srbi, nakar zgine. Nič kritičnega. Kostanj danes ti želim dva lepa zdrava pikeca, ki bi te spremljala devet mesecev. Aspirin sem jaz jedla do testa. Od ET do testa, ker v tem obdobju je najbolj važno, da je maternica prekrvavljena, da se piškotki lažje vgnezdijo. Meni ga Reš niti ni predpisal, jaz sem ga ker samoiniciativno, ker pač škodi ful verjetno ne. Probaj. Zeko čimveč lepih zdravih jajčec in čimmanj bolečo punkcijo, oziroma, da vsaj hitro mine. Sayuri sem vesela, da ste dobro. Lepo počivaj. Jaz sem tudi bolj v horizontali. Že zjutraj, ko se vstanem, sem spet zaspana. Kaj takega pa še ne. Iz postelje na kavč, iz kavča na posteljo. Kriza. Pogledala sem si oddajo Labirint, dobra oddaja, lepo je opisala, vsaka čast, vsaka si ne bi upala takole javno. Ne upala mogoče, ne bi bila pripravljena deliti to s širšo okolico. Superca.
|