lara light
|
Končno sem tu! Eni so pršli gledat za motor in sem ga razkazovala in hvalila in.. Najprej sayuri, joj si me preplašila, ker se nisi oglasila, samo da je vse ok. Drži se. Torej pravite, da je ta moja situacija s folikli okrog 13 za 8 dan M sprejemljiva. Fajn. pf, saj bo šlo mimo, bogica. Poskušaj pojest kak suh piškot prosti slabosti, menda pomaga, žal ne govorim iz lastnih izkušenj, meni piškot itak vedno paše Arneja, miška, dej malo zažlajfaj, hudo mi je za oba. Bogi tudi tvoj dragi, veš, da mu je težko, daj pogovorita se, kaj se da narest...sicer pa silit nekaj, ko ti kozmos ni naklonjen, se meni še nikoli ni izšlo. To pa je žal iz lastnih izkušenj. Vedno, ko se stvari niso iztekle kot sem želela, sem na silo vse rihtala, da bi ratalo, pa je bil rezulatat vedno klavrn. Poskušajta, če se da zlepa, da ne gre, sicer počakaš 1 mesec. Jaz bi tako. Ne bodi žalostna, verjemi, jaz sem živ dokaz, čisto vse kar se zgodi se zgodi z namenom. DaisyE, hvala srce! Smo živci, a ne, jaz tudi, kar popi... in to ni ok. Čar je znati odreagirati. Saj se trudimo, verjamem in vedno boljše nam gre... Una reklama s cirkularko...grzzzzzz! Arneja, , hvala, pijem pivo in poleti bom 33 let mlada!! Lejla, jutri bo stopka! Mijavček, kako grejo špikice...rožica zate! Pija76, oh ti rečem, ni lepa, ob 4.20 sem že vhajala na avtocesto...gas gor in dol ob 7.00 avto spet v garaži. Saj gre, a pol ob 14h me lomi spanec, še dobro da je nedelja, ne vem kako bo v sredo, ker imam v pon in torek cel dan ful dela in sestankov...a mislite, da bi morala malo bolj počivat? Dajamaja, zlajnano, verjamem, a meni tako paše to prebrat! Shuka, lepo, da se oglasiš, vem, da kar prihrumino nove in se zdi, da si mislimo, da smo taglavne...kar pridi povedat kaj lepeha KOSTANJ, a po punkciji, od petka, si tko slaba, krvaviš Me skrbi zate. Je tako stanje spremljivo? Kdaj pa transfer? In če bi poklicala Reša? Mlinčka, v torek, o kako lep dan...še kako se strinjam enga rabimo, torej sem ZA kvaliteto in se še kako strinjam z Mijavčkom glede na kvantiteto: pr tebi je veliko lažje najt kaj kvlitetnega ..drži se!