|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
20.1.2008 8:06:54   
lara light
Oj, dobro jutro!
Hvala za spodbudo. Ja pri Rešu, saj veš, on ni glih en motivator. Upam,da bo še kej efekta pred punkcijo. Masažo? Ja, bom šla. Danes mi bo ena naredila tudi refleksno, slučajno je na obisku pri moji prijateljici.
Kako si pa ti?

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.1.2008 8:10:05   
lara light
Ko spijem čaj, si odprem veliko pivo in se sprehodim po balkonu, da me sosedje vidijo..pa bom tko suvereno nagnla iz pločevinke, kot da to celo življenje počnem! user posted image  

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.1.2008 8:49:52   
sayuri
Punce, hvala za vašo skrb. ZAenkrat je vse ok. Izcedek se potem ni več pojavil.

Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.1.2008 9:06:53   
pf
Super Sayuri, vidiš, da se je uredilo.

Lara Light dobro sem, le slabo mi je ful in zaspana sem.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.1.2008 9:09:33   
sayuri
Punce imam eno prošnjo. Katera bi prevzela urejanje seznama?user posted image Meni enostavno ne znese. Saj ni težko, res ne. Fajn je, da dnevno spremljaš novičke, drugače prideš v zaostanek. Torej - katera se javi? user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.1.2008 9:09:48   
arneja
Hojla, bejbe user posted image .

Jaz sem včeraj mislila, da bom doživela živčni zlom user posted image . Pride naš iz službe in začne, da bo moral konec februarja spet službeno odpotovati, da je šef že zdaj začel težiti. Jaz sem mislila, da me bo kap in se začela dreti, če mu ni mogel povedati, da bova takrat spet v postopku, da naj gre kar kdo drug, da jaz bom šla v postopek, pa če se svet podere, da naj kar službo zamenja in bla, bla, bla. Si morete misliti??? Punce, jaz sploh ne prenesem misli, da ne bi šla februarja v vse skupaj. Že sedaj komaj odštevam dneve. Kaj naj naredim??? Ali lahko on prej da plavalčke, pa da jih zamrznejo?? Je katera bila v takšnem sranju?? Joj, sem se celo popoldne jokala. Niti pomisliti ne smem, da ne bi februarja začela spet upati. Potem je pa moj znorel, da jaz itak sploh psihično nisem pripravljena na postopek, da tako nervozna kot sem jaz, nihče ni, da itak bolje, da greva kakšen mesec kasneje. No, na koncu sem jaz končala, da si bom pa koga drugega poiskala, ki bo pa lahko šel februarja in potem se še cel večer nisva pogovarjala user posted image . Meni se bo res zmešalo ... Kaj bi ve naredile?? 7 let neuspeha je res pustilo posledice na meni. Verjetno res ne bi bilo slabo, če bi šla do psihiatra user posted image .

Sayuri, tvojih izcedkov ne bo več, ti bodi samo mirna user posted image . Zdaj pa še za ostale preberem.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
20.1.2008 9:19:47   
arneja
Abra, takoj v ponedeljek grem po E-vitol in Tifol user posted image . A to vse v lekarni dobiš? Tudi tisti Q-encim? Se tudi meni zdi boljša kombinacija. Post bom pa res že kmalu 1000. napisala user posted image .

Evrokrem pa gre še komu drugemu dol, ne samo meni user posted image . Čeprav ga jaz zdaj tudi že zelo dolgo nisem jedla.

Pikovit, kaj je pa bilo kaj novega rečenega pri tisti oddaji o neplodnosti?

Anime, če si pri Rešu, igle kar njemu nazaj nesi. Je meni tako rekel.

Abra in Pija, vedve bosta pa aprila vse zaloge pira pokupili user posted image ? Da ne bom še jaz takrat zraven user posted image .

Shuka, koliko jajčk si pa imela prejšnjič? In koliko zrelih? Uau, kmalu boš na Menopurčku user posted image .

Pija, še vedno ne vem, katera reklama je to user posted image .

Zeko, nič hujšega ne bo na punkciji, samo kakšno protibolečinsko sredstvo si pa le privošči user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.1.2008 9:25:27   
DaisyE
No, zdaj pa že jaz po malem ne zastopim več našga Reškota. 5, 6 foliklov, pri čemer je navečji 13 na 8. dan, je pa ja prav fejst rezultat. Glej KOSTANJ, ji je enga najdu pol je blo pa šest celic na koncu. Ti se fino špikaj do srede, jaz sem ziher, da bo takrat največji minimalno 19 velik, če ne več in pol pade stopka, za petek se pa kar pripravi. user posted image

Lejlo bomo pa po mojem še malo čakali, saj veste Klinika si malo več časa vzame, ampak jaz sem skor ziher, da bomo dons zvečer skupaj z njo na stopko čakali.user posted image

Sayuri supersko! Seznam sem že enkrat urejala, ampak mi ni glih zneslo, zdaj bo pa sploh štala, ko grem nazaj na šiht. Sem pa ziher, da se bo tekom dneva ena našla. Če ne, se bomo pa menjale.

Arnejči, dihaj, dihaj! Mater ti si isti živc kot jaz. Jaz sem tud sposobna našmu kaj takega pribit. user posted image  Najprej se pomiri, pol se bosta pa že pomenila. Saj vem, da ti zdaj ni glih v tolažbo, ampak en mesec res ni nič. Mene je vedno user posted image  zasrala, da nisem mogla v postopek takrat, ko bi lahko, pa sem šla drugič namesto junija šele konc avgusta, zdaj pa namesto konc novembra, januarja. Saj je za znoret, pa misliš si, a nimam že dovolj sranja, pol pa še to, ampak tudi tisti mesec mine in včasih je res boljše, da imaš kak mesec dodatne pavze. Takrat, ko imata datum, pojdita do Reša, povejta, kakšna je situacija, pa ni vrag, da ne boste skupaj kakšne pametne rešitve našli.

Dobro jutro vsem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.1.2008 9:26:29   
arneja
Konina, vi boste pa imeli enih tortic. Glej, da boš čimbolj prste stran od njih držala user posted image .

Lara, koliko si ti stara, če ni skrivnost? Meni je isto rekel, da preslabo odreagiram, da bi rabila močnejšo stimulacijo. Bom pa počasi 35 stara. Je meni čisto isto rekel, da bomo vedeli za naslednjič, če bo potrebno. Sem imela pa jaz še manjše foliklčke, tvoji so večji, tako da se ti ni treba nič bati. Boš itak v sredo lepe novičke sporočila user posted image . Pivo pa pij v enormnih količinah user posted image . Sem ga jaz tudi začela, ko sem slišala, da so zadevce bolj male.

Zdaj grem pa k mami malo jokat user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.1.2008 9:28:23   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pija, še vedno ne vem, katera reklama je to user posted image .

Jaz pa vemuser posted image . Tista, ko se mu ustna votlina v cirkularko spremeni. user posted image user posted image user posted image  Pol pa vzame strepsils, je pa spet ok.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
20.1.2008 10:02:59   
lejla007
Hojla!

Evo me... Sem bla dons presenetljivo hitro gotova, ampak sem potem ko sem prišla domov, mogla najprej napolnit trebušček - sem bla tko lačna user posted image

No, pa še poročilo: bil je en prijazen ginekolog in mi že takoj na začetku rekel:"Ja vi imate pa tole veliko!" - ja, cisto je mislil user posted image Pa sem mu povedala, da vem in da sva z mojim G tko dogovorjena, da je čist ql zame, da sm zdej v postopku. Pa me spet vpraša:"A niste nič razmišljala, da bi tole prej ven dala?" Mah, jaz zaupam dohtarjem, pa se jim prepuščam, drugač se bom pa s tem ukvarjala potem, ko bo treba. Torej... Na desni je sestri omenil 20, 17 in 17, na levi pa 17. In to je blo to. Mi je pa takoj rekel, da so zadaj še manjši in da tole še ni zrelo... Tko da sm si danes spet dala menopur in suprefact, jutri pa spet tja. Predvidevam, da jutri bo pa padla stopka, kaj mislite?

Lara - mene imaš lahko za živ primer! V petek sem imela na UZ folikle velike 12,13, pa poglej danes! Tko da ti sam zaupaj in verjemi, da bodo zrasli - kakšno pivo več spij user posted image

Daisy - kako se ti počutiš?

Arneja - relax, take it easy - jaz si skoz to govorim (pa včasih celo pomaga user posted image user posted image user posted image ). Pogovorita se, mislim pa, da smo vsi kdaj tako razpoloženi, da izbruhnemo... Vsaka stvar je za nekaj dobra, pravijo! Samo da v danem trenutku ne veš, zakaj user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
20.1.2008 10:03:56   
Mijavček
Dobro Jutrooo!

Sayuri, nam je odleglo veš, vse bo dobr, boš vidla. Pa ne skrb za seznam, men sicer ne bo zneslo, bo pa kakšna druga mogoče, pa tud če ne bo, bomo preživele.

Lara, tvoji foliki so tu pomojem čist OK. na 8.. dan jih 5,6, pa sej to je super, to pomen, da jih bo čez par dni verjetno še kakšnih 5., in če zrastejo 2 mm na dan, boš v sredo zrela za stopko, al pa v čet. Ta Reš pa tud zna prestrašit človeka po nepotrebnem.

Arneja... uf,  kako so mi te besede od nekje znaneuser posted image ... Tud midva sva mela podobne borbe že. Ah moški... sej veš, če so napadeni, takoj reagirajo z napadom... ko se boš mal pomirila mu lepo rec, da je to zate pač daleč najbolj pomembno, da ne čakaš še en mesec dlje, ker je lih ta čakanje vzrok za tanjšanje živčkov in dlej ko bosta čakala huj bo. Sej vem, da ni lahko,   ampak a ne bi tvoj svojmu šefu povedal, da gre njegova žena pač na eno operacijo, da on pač v tem času ne more it nikamor. Tko je moj rekel.
No sej, ko se bosta pomirila, se bosta že zmenila.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
20.1.2008 10:29:38   
Pija76
Dobro jutro še od mene,

Sayuri sem tolk vesela da je vse OK, do zdravnika pa nisi šla a ne? No sam da se je umirilo, ti mirno naprej, kateri mesec si? Oz teden? Meni tudi ne znese urejat seznama, vsaj do konca marca ne, upam, da se bo katera druga javila.

Arneja zdaj je Dejzi opisala reklamo, upam da zdaj veš...Poslušu slaba tolažba ampak če greš en mesec kasneje boš pa z nama z Abro skupaj, pa zgleda da še Dajamaja. No pogovorita se in najdita optimalno rešitev, eden se bo moral prilagoditi, ampak sej to jke bistvo medsebojnih odnosov, da to znaš kajne? Upam, da te mami potolaži!

A ni šla Mlinčka dons po otroke?

Dejzi kako kej Vlasta in Toni, kakšni kalamari so danes na meniju?

Lejla super za tvoje folikle, jutr zna res stopka past!
Lara ti pa tud lepo napreduješ, sam tole nedeljsko ustajanje je pa tud kr neki a ne?

No midva greva pa zdele na Gorenjsko eno uštarijo sprobat, Smuk a kej poznate?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
20.1.2008 10:37:47   
dajamaja
Abra, sej za prepoved jaz vem, ker sva jo tudi imela, sam čist držala se je a nisva. Kot praviš je abstinenca že prej dolgotrajna … se mi zdi, da bi počla, ko sem napuhana od vseh tistih inekcij. Pol po punkciji pa ne vem če bi sploh kateri pasalo. Če bosta znala, saj veš to je kot kolo vozit, ko se enkrat naučiš… dobiš res veselje.

Shuka, na temi je res veliko novih kandidatk. Jaz sem kar redno gor, pa si tudi vseh ne morem zapomniti. Poskušam se spomniti na vse, mi pa gotovo ne uspe. Ti kar hodi gor in nam poročaj, kako ti gre, da bomo lahko navijale zate. Po dipherelinu je meni M tudi precej zamujala tako, da ni panike. Ti se kar pridno pikaj, da bo jajčk. Kako si zadovoljna v službi? Se spominjam, kako si je bila vesela. Še vedno tako navdušena?

Pija, kakšna viroza … misliš da pivo s svojimi vitamini ne bi pomagal. Če je dober za prebavo? A pa vsaj ne boš živčna, ko boš školko objemala!?  Porihtaj se!!!

Mijavček, tvoj predlog glede inekcij mi je všeč. Ni kompliciran. Sploh ker mehčalec imam, sladoled bi moral pa še kupit. Pa je še mal mrzlo.

Zeko, dobrodošla! Punkcije nič bat. Ni glih luštno, se pa da potrpet – sicer ne bi nekatere že tolkrat bile tam. Ti dobro pritisni na trebušček z rokami (kot ti bdo pokazal) in misli, kako lepo bo gledati smehljaj svojega otročka. Brez strahu!

Lara, kot je pf napisala, od prvega UZ do punkcije se lahko še veliko izboljša (čeprav se meni ne zdi slabo kot je). Sicer pa rabiš samo enega pravega. To smo že zlajnale, res je pa še vedno.

Sayuri, samo, da je vse OK. Smo bile zaskrbljene. Naj bo od zdaj naprej vse OK, dost je bilo skrbi.

Arneja, nas je zgleda več vročekrvnih tle gor. Jaz sem tudi bol hitre jeze pri pomembnih stvareh. Pojdita na sonček danes, na en tak lep sprehod in se pogovorita v miru. Res je otrok zelo pomemben v zvezi, vendar po moje ne smeš vse vrteti okoli tega. Imeti morata še druge stvari, ki vama nudijo zadovoljstvo. Na službeno potovanje gredo ključni ljudje v podjetju, ni res? Torej je lahko zadovoljen in ti ponosna. Vsaka stvar je za nekaj dobra in zadovoljni ljudje so vedno bolj uspešni - na vseh področjih. Ne odrekajta se preveč življenju, ne eden, ne drugi. vem, da ti je hudo in meni bi tudi bilo, ampak poskusi malo ublažiti napetost. Vse dobro!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
20.1.2008 11:28:42   
Shuka
Sayuri - me veseli, da si dobro in pikice na mestu, naj se ti tak stres ne ponovi večuser posted image

Arneja - vem kako je, ko se enkrat odločiš, da greš v postopek, nič te ne more ustaviti, polne smo adrenalina in v pričakovanju in če nam kaj prečka pot se nam podre svet, tega pa res ne smemo dovoliti, neuser posted image ? Zdaj je čas, da držita skupaj in si ne povzročata še več stresa kot je že sam prisotenuser posted image
Predlagam, da tvoj vseeno pove v službi, da sta v postopku, mogoče bojo šefi razumeli in ga ne bodo poslali na pot, vidva pa bosta lahko postopek izvedla do konca. Ali pa se pozanimaj kako je z zmrznenimi plavalčki. Karkoli že bo, imejta se rada in ne se kregat, čeprav je včasih težko biti tiho, ko smo že tako na trnih, kaj bo. user posted image

PRi prvem postopku sem imela ob spreju Suprefact in injekcijah Menogonu - 9 foliklov, 5 se jih je oplodilo, 3 zaostali v razvoju in 2 "lepa" mi je vstavil. Očitno bomo šli zdej na super dozouser posted image

Pija - pazi nase, da te res kaj ne ujame, vitaminčke in čajčke pit, da gre karkoli te lovi hitro stranuser posted image

Zeko - ne boj se punkcije, saj hitro mine. Potem pa s svojim hitro nekam na dobre kalamareuser posted image , to priporočajo! Pa držim pesti da bodo lepi jajčki.user posted image

Dajamaja - ja v službi je še vedno luštno, še celo bolj luštno kot je bilo na začetku. Kako si ti? user posted image
Lara light - pivičko spij, da bojo foliklčki še rasliuser posted image

Vsem želim en lep nedeljski dan
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
20.1.2008 11:29:42   
KOSTANJ
Daaan!
Včeraj se nisem javla, ker v horizontali ne morem tipkat, pa PC je pretežek, da bi ga na kavč zvlekla. Sem cel adn bolj ležala kot ne, ker me je ful trebuh bolel (okrog popka), pa tak je bil, kot bi bla že v 7 mesecu nosečnosti. Če sem vstala, me je pa kr k tlom vleklo. Pa od petka naprej sem skoz krvavela. Sploh ne vem, kaj bi to lahko blo. Dons sem sicer mal bolš, ampak še zmeri kar precej boli. Bom Rešota vprašala, kva hudiča mi je delal tam notr. Ampak pol, ko mi bo dojenčke vstavu, prej ne...user posted image
Arneja - ti si pa tolk planov naredila, da ma da rata! Po naravni poti se mi zdi, da že kar redkim zrečnicam rata (če pogledaš, da je sam pri Rešu stalno gužva, pa ni enini, ki se matra z nami).
Ma sej ne vem, a je za  nas (nad 34 let in 2. otrok) odobrenih na kocesijo 3 ali 4 postopkiuser posted image  
Dejzika - ti se nč ne sekiri. Pusti svoji Vlasti in Toniju čas, da se navadita na novo okolje. Sej veš, prej sta plavala iz enga jajca u drugega, zdej sta pa pribita na maternico. Ti bi bla tud čist na miru, a ne? Pa ne jih ustrahovat z delom v kuhinji, vsaj Vlaste ne user posted image .
Mlinčka - po mojem je pa dotik Miliča že takrat pripomogel h tolikšnemu številu jajčk, samo magija je rabla nekaj čsa, da se je sprostila.
Jadrnica - spremembe v telesu so posledica tvojih pikic. Ti jaz povem.
Lejla - kako je bilo danes na UZ? Pivo in fotostimulacija pomaga. Jaz sem imela sam en velik jajc, pa je ratalo 6 celic.
Arneja - moj dedek je vedno govoril, da kar ti paše, če ne more škodituser posted image . Tu si občasno kar kakšen cikrček privošči (al pa dva...). Bolj ti bo škodilo, če se boš sekirala, ker ga nisi pojedla.user posted image
Dajamaja - te smem vprašati, koliko si stara, k je taka frka glede nosečnosti? Sej možno, da si mi že povedala, ampak ob taki množici informacij, sem že začela mešat. Sploh pa se ne sekiraj zaradi operacije, ker boš itak prej noseča.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
20.1.2008 12:16:29   
mlinčka
Daaan!

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

A ni šla Mlinčka dons po otroke?

Ne, Pija, Mlinčka gre v torek po otroke. Če sploh user posted image ? Punce, mene je prav ena konkretna panika zagrabla (pa mi to res ni podobno), da iz vsega tega ne bo nič. Verjetno sem trapasta, ampak prav najbolj črn scenarij se mi podi po glavi, da ne bo čist nič za not dat. Sej vem, da je 20 jajc veliko in najprej se mi je kar nasmejalo, da sem tako "plodovito" odreagirala, po drugi strani pa vse vemo, da tule stvari funkcionirajo bolj po principu manj je več. Veliko jajčnih celic še nikoli ni prav veliko dobrega prineslo. Vsaj kolikor uspem zaslediti. In pol gre človek, ki je že tako čist paničen po netu brskat in same take "divje" najde: ena je mela 17 celic pa so bile vse, do zadnje, degenerirane. Al pa je bil mogoče en revček za vstavit, zamrznjenčki so pa itak znanstvena fantastika. Zdej mi je kar žal, da nisem za tisto kodo rekla, da bi lahko jutri mal preverla, a mam po kaj v torek pridt al ne. Ma, dajte me mal v rit nasuvat, naj se skuliram user posted image .

Lara in Lejla, prav spodobni in lušni so tile vajini današnji rezultati user posted image user posted image user posted image . Lejla, a tebi tista cista nič ne ovira postopka? Meni so jih spunktirali, preden so mi dali menopur. Eh, vidiš, vsak dohtar po svoje. A je bil danes Drobnič na UZ-jih? Je v četrtek nekaj pojamral, da je za vikend dežuren.

KOSTANJ, upam, da se je zdaj sprostilo tolk magije, da bojo tale jajčka tud za kej uporabna user posted image . Klinc pa kvantiteta, kvaliteto hočmo user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
20.1.2008 13:11:13   
Mijavček
Mlinčka, pa ne tko no. Sej razumem da te panika grabi, potrp še ta en dan pa pol, pa boš vidla, da bojo zarodki. Valjda da bojo.
Pa kje si ti to statistiko najdla. Kaj bi jaz dala za 20 celic! KOker se jaz spomnim, je to dobr znak. Tista o kvanitieti gre pa tako: ne da kvantiteta ne pomen kvalitete, ampak nista povezani. se prav, da tud kvanititeta lahko pomen kvaliteto. Definitivno.

Verjem mi, poglej tamle levo od kdaj že brkljam po temle RR.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.1.2008 13:20:20   
lara light
Končno sem tu! Eni so pršli gledat za motor in sem ga razkazovala in hvalila in..

Najprej sayuri, joj si me preplašila, ker se nisi oglasila, samo da je vse ok. Drži se.

Torej pravite, da je ta moja situacija s folikli okrog 13 za 8 dan M sprejemljiva. Fajn.

pf, saj bo šlo mimo, bogica. Poskušaj pojest kak suh piškot prosti slabosti, menda pomaga, žal ne govorim iz lastnih izkušenj, meni piškot itak vedno pašeuser posted image

Arneja, miška, dej malo zažlajfaj, hudo mi je za oba. Bogi tudi tvoj dragi, veš, da mu je težko, daj pogovorita se, kaj se da narest...sicer pa silit nekaj, ko ti kozmos ni naklonjen, se meni še nikoli ni izšlo. To pa je žal iz lastnih izkušenj. Vedno, ko se stvari niso iztekle kot sem želela, sem na silo vse rihtala, da bi ratalo, pa je bil rezulatat vedno klavrn. Poskušajta, če se da zlepa, da ne gre, sicer počakaš 1 mesec. Jaz bi tako. Ne bodi žalostna, verjemi, jaz sem živ dokaz, čisto vse kar se zgodi se zgodi z namenom.

DaisyE, hvala srce! user posted image Smo živci, a ne, jaz tudi, kar popi... in to ni ok. Čar je znati odreagirati. Saj se trudimo, verjamem in vedno boljše nam gre...
Una reklama s cirkularko...grzzzzzz!user posted image

Arneja, user posted image , hvala, pijem pivo in poleti bom 33 let mlada!!

Lejla, jutri bo stopka!user posted image

Mijavček, kako grejo špikice...rožica zate!user posted image

Pija76, oh ti rečem, ni lepa, ob 4.20 sem že vhajala na avtocesto...gas gor in dol ob 7.00 avto spet v garaži. Saj gre, a pol ob 14h me lomi spanec, še dobro da je nedelja, ne vem kako bo v sredo, ker imam v pon in torek cel dan ful dela in sestankov...a mislite, da bi morala malo bolj počivat?

Dajamaja, zlajnano, verjamem, a meni tako paše to prebrat!user posted image

Shuka, lepo, da se oglasiš, vem, da kar prihrumino nove in se zdi, da si mislimo, da smo taglavne...kar pridi povedat kaj lepehauser posted image

KOSTANJ, a po punkciji, od petka, si tko slaba, krvavišuser posted image  Me skrbi zate. Je tako stanje spremljivo? Kdaj pa transfer? In če bi poklicala Reša?

Mlinčka, v torek, o kako lep dan...še kako se strinjam enga rabimo, torej sem ZA kvaliteto in se še kako strinjam z Mijavčkom glede na kvantiteto: pr tebi je veliko lažje najt kaj kvlitetnegauser posted image ..drži se!

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.1.2008 13:35:12   
Mijavček
O lara, hvala za rožico. In, a so bli kupci zainteresirani za motor?
Si pa res ful dobra, k tako zgodaj vstaneš, v tem času, ko sem se jaz skup sestavla, si ti vstala, šla iz Gorice v LJ, mela UZ, prišla nazaj in že motor prodajala. user posted image  Jaz sem pa vstala in ... kofe skuhala in.. nič, to je touser posted image

Moje špike že skor same skačejo not, res to ni panike, mal bolj me matra zamujajoča M, tok me krči zvijajo že tam spodaj... pa sploh ne vem, kaj mi bo prej razneslo maternico al joške. Če se bom s špiko popomoti v joške špiknila, bo sam ssssssss naredilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.1.2008 13:35:13   
mlinčka
Hvala, punce za spodbudo user posted image , saj vem, da ga serjem. Itak ni druge, kot nekako pregurat do torka. Saj vem, da je pri večjem številu več možnosti kaj kvalitetnaga najti, sam mene bolj stiska, da ne bi blo kaj generalnega narobe. V smislu, da ne produciram zdravih celic, al pa, da z mojim nisva kompatibilna, da nikakor nočjo plavalci skupaj z jajci. Ma prov na živce si grem, ker mi to res ni podobno user posted image . Do včeraj hladna kot špricer, danes se zbudim pa prava živčna razvalina. Ne vem, al sem kej tazga sanjala user posted image ? Spomnim se ne.

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Verjem mi, poglej tamle levo od kdaj že brkljam po temle RR.

Mijavček, ravno dolgoletno brkljanje po RR te, po drugi strani, lahko napelje na take misli, saj tud kaj takega kdaj zaslediš user posted image . Tamle levo sicer to ne piše, ampak te šišam, po RR brkljam že od septembra 2003 user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.1.2008 13:44:15   
DaisyE
Ja Mlinčka, da bo pa tebe kdaj panika hvatala, pa nisem pričakovala.
Ts, ts, ts.user posted image

Kar mirno, panika je zame rezervirana. user posted image user posted image  
Sem šla gledat, kje si tisto našla, ampak očitno nimava istega interneta, ker sem jaz samo take in podobne našla:
They retrived 21 with me, 19 matured, then it went to 14 the finally we ended up with 9 embies, we have 7 left and are hoping the next tranfer works. Good luck to you and me!:)
user posted image  
Tkole dons tvoja deca zgleda. Samo da jih je 17.

Kostanj, blazno simpatično si tisto napisala. Sem se kar režat začela.

Punce, pazite nase, pa ne se preveč sekirat. Spet sem nekje prebrala, da je ni čez dobro psihično pripravo v postopku.

Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.1.2008 13:46:49   
Mijavček
Mlinčka, pa me res šišaš, ampak verjem pa vseen.user posted image

Sej nisem napisala tistega, samo zato, da bi te potolažila. POl že sama veš, da je tukaj na RR miljon in ena zgodba, nekej jih je res prav žalostnih, ampak še 100x več al pa še več jih je pa lepih. Zdaj si lih v tisti fazi, ko se sam na une žalostne spomniš.
Da bi blo kej generalnega narobe, tako kot si napisala, je pa tok majhna verjetnost, eeej, pa kaj ti je zdej! Vse bo dobr, boš vidla.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.1.2008 14:19:22   
mlinčka
Oki doki, sej se počasi kuliram. Ste pa res srčice, sej človk ne more drugač, kot da vam verjame. user posted image
Pač, kar je, je, zdej itak nimam kej spremenit. Dejzi, honey, dej mi prosim link od te strani napopi, nisem nikol tega čekirala. Pa bi mogoče zdej kej pobrskala, če praviš, da so same zgodbe o uspehu tam. So mi pa že zdaj jako simpatični teli moji otroci tamle na sliki (ob predpostavki, da sploh so - ja, ja, sej vem, ampak si ne morem pomagat user posted image ). 
In drugač, kaj kej počnete? Greste kaj na user posted image ?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
20.1.2008 14:47:30   
DaisyE
Neki slikic je tule http://www.advancedfertility.com/embryoquality.htm

drugač pa samo vtipkaj embryo day 3 pa ti bo že neki našlo. Al pa morula, blastocyst,...

Tisto zgodbico sem pa na enem forumu našla, pa da me ubiješ zdaj, ko se ne spomnim, kaj sem vtipkala. Vetjetno kaj podobnega IVF number of eggs...user posted image user posted image

Sonček? Kje ti sonček vidiš? Pri nama je čisto mlečno. user posted image user posted image

Očitno so pa vse ostale na sončku, da je tako zatišje.

Lara, nisi povedala, je šel motor od bajte?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......