|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
20.1.2008 15:48:14   
KOSTANJ
Kje vi vidte sončekuser posted image Jest ga že cel dan čakam, pa je sam mlek zuni videt, prej bo noč prišla. Pa tko sem se veselila, da bom vsaj nos ven pomolila, sej za na sprehod tko že znemi nisem.
Mlinčka - nč črno gledat! Pri takšni produkciji, je lahko malo več odpadka, ampak možnosti, da dobiš ekstra dober primertk je pa tud več. Torej glavco pokonc!!!
Lara - ma kaj pa vem, kaj moje bolečine pomenijo. Zdaj je vsak krvaveti nehalo, ampak boli pa še zmeraj. Malo me spominja na hiperstimulacijo. Kaj mislite?
dejzica - ti se sam nič ne sekiraj!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
20.1.2008 18:26:59   
Pija76
Čer punce,
midva sva se sončkala v Tržiču vam povem krasno vreme, prav za dušico. Mislim da me kar mal lička pečejo, kljub pudru. Pa še dobr sva se najedla. Ampak še 1 km pred TRžičem gosta megla, pol pa kot da odrežeš.

Mlinčka ne vem kako sem jaz nadmudrila da greš danes po otroke, no ti bom jaz napovedala 6 krasnih blastocist, pol veš kaj te čaka user posted image . Ti sam pozitivno naprej, hladna kot always....kak pirček si prvošči baje je za živce dobr...

Daisy kako si? A te otroka ubogata? Že kako spremembo opažaš?
A nista vidve ene turšice, s sta gledale včeraj poročila, plača je v skladu, al morta kako tožbo vložit?

Skuša jaz sem se sestavila, ampak sem pa včeraj res mal bolj wc od blizu gledala, pivo mi pa niti na misel ni prišlo. Je pa res da smo ( so) nove punce tle gor, ampak saj veš prihajajo, odhajajo, pa prav je tako a ne? Ja v službi pa s časom še bolj fajn rata ker se počutiš za določene stvari odgovoren in to je tko nekako tvoje.

Arneja kak je bil končni sklep? Sta bila na sprehodu?

Abra kje se pa ti potepaš? Še sonček loviš?

Kostanj dej mal na net poglej a imaš res znake hiperstimulacije, da ni kej druzga, držim ti pestke!

Ne vem al bi en zelenjavni sok al ga ne bi, neki mi še vedno prebava nagajauser posted image

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
20.1.2008 18:30:54   
vijolica30
sayuri res me veseli da ste ok...user posted image

gloria kako si kej?

kaj je punce a res nobena ne more seznama pedenat, jest sm tuki čist nova in me je mal strah to prevzet, glede na sayurino ažurnost, ker zase ne bi mogla to rečtuser posted image ...., vsaj tiste k ste vsak dan gor, jest namreč nism

lp, v

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
20.1.2008 19:20:30   
dajamaja
Kaj v Ljubljani ni bilo sončka? Na Štajerskem je bil krasen sončen dan. Super za dolg sprehod in potem popoldansko dremanje. Mi je pa Pia naredila lušte s sladoledom in bomo imeli za večerjo, oblitega s čokolado. Pa ladijce (no jst ne, je že sladoled dost dober za šlaufe).

Shuka, jst sem OK. Čakam na laparo, ker mi bodo 2 mioma odstranili, da ne bi motila morebitno nosečnost. Sicer je pa ss v 7 t za mano. Žalostna zgodba, po kateri sem skoraj že obupala, pa še miomi. No, pa človek vedno znova najde energijo za ponoven poskus.

Arneja, upam, da si bolje in da sta z dragim že prižgala pipo miru. Saj te razumem, da je težko potrpeti še en mesec, ampak kaj je to proti vsem srečnim mesecem, ki vas še čakajo. Ne bodi preveč žalostna!

Mlinčka, jst sem računala na torek in še vedno računam! Proč s črnimi mislimi. Ne vem kaj nam je ženske, da smo tolk komplicirane. Še ko je vse najleše nas je strah, kje bo kej usekal. Ko da si ne zaslužimo kaj tako lepega. Pa si! Kr samozavestno naprej.

Kostanj, jaz sem 21 na 20 podlage.  Torej, ne da lovim zadni vlak ... sem že pri zadnji vagonih. Zato pa tolk na kondiciji delam user posted image . Zanosit pa pred operacijo ne morem, ker jo imam čez 10 dni, v dnevih ovulacije. Pa vseeno hvala za lepe želje, vzamem za naprej. In si tudi ne želim preden ne odstranijo miome. Ti pa glej, da spiješ dovolj tekočine - vode, nesladkanega čaja. Jajčniki se ful povečajo in ni čudno, da te vse tišči. Jaz v postopkih nosim 1 št. večje cote.

Lara,  a motor je šel, da bo avto prišel? Al boš boljšega kupila?

Abra zgleda, da še uživa na izletu.

Pija, kako si bila zadovoljna z gostilno?  

Marjetka, kok kej podmladek. Si jih nahranla? Lahk zdej pivo odprem namesto tebe?

Pikovit, kolk km danes?

Vsem mirno roko, dobre teste!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
20.1.2008 19:24:59   
Pija76
Ojla Dajamaja,

ja sem zadovoljna z gostilno, nad postrežbo sem sicer eno rekla ampak hrana je pa ql. Pa lep okolje je, pa prostor bo čist posebej. Fajn je!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
20.1.2008 19:26:38   
DaisyE
Čer...

me je blo že strah, da ne bom mogla vseh postok prebrat, ko me tako dolgo ni bilo gor, pa vidim, da je bil strah popolnoma odveč. user posted image user posted image user posted image

Pija, ti posončena srečnica, sem ti kar fouš. Ampak, daj mi povej, zakaj shuki praviš Skuša? user posted image  Ne pa saj je prav simpatično, ampak vedno, ko preberem Skuša, se pol ne morem nehat rolat. Me sprašuješ, če je pri meni kaj drugače... Niti najmanj. Ista kot vedno.user posted image

Kostanj, če te že drži hiperstimulacija, pol naj pa še tolk potegne, da se bodo otroc lažje vgnezdili. Tole sem na sosednjem forumu našla, takrat, ko sem si sama diagnoze postavljala:
Blaga oblika:
Stopnja 1- napetost v trebuhu in neugodje
Stopnja 2- enako kot 1 plus slabost, bruhanje, driska

Zmerna oblika:
Stopnja 3- enako kot blaga plus voda v trebušni votlini

Huda oblika:
Stopnja 4- enako kot zmerna plus težave z dihanjem
stopnja 5- vse navedeno plus spremembe v volumnu krvi, povečana viskoznost, zmanjšano delovanje ledvic

Hujše oblike so zelo redke, samo pri 3% stimuliranih žensk.

Povej, a tebe tud že kaj živčki dajejo? Drži se jutri, jaz ti želim zmagovalne embrije.

Zeko, zate bom tud pesti držala. Da bo čim manj bolelo in da bo čim več kvalitetnih celic.

In kako drugače? Se mi še splača kaj tule viset, al že vse spite? user posted image

Vijolica, ne se sekirat, saj bo ena prevzela seznam. Sayuri je pa definitivno od zdaj naprej tud kar se seznama tiče, na bolniški. Lepo pazi svoje malčke sayuri.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 4381
20.1.2008 19:29:17   
Abra
Čer!
Jaz sem se tudi danes sončku nastavljala. Je prav pasalo, prvič letos user posted image Midva sva šla po dolgem času na Bled, je bla ful gužva. Se je prav poznalo, da je blo skoraj povsod megleno. Smo vsi na Gorenjsko lezli. Sem pa očitno malo pretiravala s sprehodom, ker me je spet začelo bolet, ma kaj ko je tko pasalo. user posted image

Sayuri ti ne veš, kako sem vesela, da je zdaj spet vse ok. Tko sem mislila nate. Vem, da imaš ful dela s seznamom, bomo pa malo brez, če se nobena ne javi. Jaz ga raje ne bi, tudi smajliji meni ne vsi delajo, da bi povrh še estetika trpela. Ma saj se bo ziher kakšna našla, ki ima žilico za to. Ti se zdaj na user posted image user posted image koncentriraj in božaj bušija. user posted image

Lara jaz sem imela v zadnjem postopku tudi tko velike folikle. Sem bla čist fuč, ker so bli v prvem že skoraj za punkcijo. Pa je Reš takrat rekel, bo pa bolj ziher in počas. Mogoče je pa to tisto pravo. Pa sem imela spet 10 celic.

Arneja upam, da sta se z dragim že ok. Daisy ti je fino svetovala, kar pejta k Rešu takrat ko sta zmenjena, pa boš pol vidla. Mogoče te bo user posted image hecala, pa bo dragi do punkcije že nazaj ... Misli si, da greš v postopek februarja, če bo pa takrat treba še za en mesec prestaviti, se ti ne bo zdelo več tko daleč. Včasih pridejo stvari z namenom, nima smisla se jim preveč upirat. Po drugi strani je res, če si zdržala 7 let, imaš moči tudi za še en mesec. user posted image
Ja, tablete dobiš vse v lekarni.

Daisy, kako kaj Toni in Vlasta?

Lejla, super kažejo tvoji folikli

Dajamaja user posted image user posted image sem v takem pričakovanju, kot da bi imela novo kolo, pa zuni skoz dežuje user posted image user posted image ma mene vsaj boli, pa me pol mine. user posted image je pa večji revež, ko samo čaka, kdaj bom redi user posted image

Mlinčka jaz te bom user posted image jaz to rada počnem user posted image user posted image
veš, da te čaka cela košarkaška ekipa!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4382
20.1.2008 19:31:14   
lara light
Danes pa vas res zanemarjam, a samo fizično! Sem malo pohajkala in upam, da ste preživele lepo nedeljo, moja je bila prijetna, a brez enega samega žarkauser posted image  Kdaj bo kej sonca?

Motor? Še vedno je tu. Ne vem, menda bodo razmislili.
Ja, moram ga prodat, da bom resna mati! škoda, da tam stoji, kaj pa bom jaz mati z motorjemuser posted image , razen če naredim tisto prikolico zraven in bova hodila na sistematskeuser posted image user posted image , sej me zaprejo zarad malomarnostiuser posted image saj kot kaže, bo ostal v garaži!

Punce, eno vprašanje. Danes mi je Reš dal 1xDipher na desno in dvojno dozo Menopurja na levo. Dosedaj nisem imela nobenih reakcij na injekcije. Sedaj pa je ta vbod od menopurja na levi zeloo boleč in rdeče imam. Ko sem prej sedela v kavbojkah na čaju, me je pošteno bolelo. Čim se dotaknem boli. Je pa res, da mi je dal obe veliko niže kot ponavadi, kot da bi se želel pribl. jajčnikom, ne vem. in hitro je iztisnil, sem kar čutila, da bi lahko malo bolj počasi. Kakorkoli, verjetno se boste smejale, a moram vprašat za vsak slučaj. Hvala vam!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
20.1.2008 19:33:34   
dajamaja
Pija, super, pol si že izbrala al kako. Ena kljukica na seznamu. Kaj bo zdej na vrsti?

Abra, kaj pa ena mirna, mestna vožnja tud ne bi šlo? user posted image  Bogi tvoj darling a še sploh lahk funkcionira?

Marjetka, ekipa se počasi zbira.... A bomo eno al ja? 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
20.1.2008 19:35:32   
lara light
Daisy, mi bereš misli? Sem si že rekla, da moram vprašat o Skušiuser posted image , tud mene strže!! Samo, da si fajn.
Dej, še malo lahko počvekamouser posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
20.1.2008 19:37:16   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Sedaj pa je ta vbod od menopurja na levi zeloo boleč in rdeče imam. Ko sem prej sedela v kavbojkah na čaju, me je pošteno bolelo. Čim se dotaknem boli. Je pa res, da mi je dal obe veliko niže kot ponavadi, kot da bi se želel pribl. jajčnikom, ne vem. in hitro je iztisnil, sem kar čutila, da bi lahko malo bolj počasi. Kakorkoli, verjetno se boste smejale, a moram vprašat za vsak slučaj. Hvala vam!

Vse normalno.  Reš je pač strašno brzinski, ti si pa več časa vzameš.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 4386
20.1.2008 19:37:42   
dajamaja
Lara, verjetno se ti je koža razdražila od kavbojk. Te je že kej napihnal in ni pol več tko komot vse. Daj za začetek mrzel obkladek gor, pa kakšno komot trenirko, pižamo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
20.1.2008 19:39:15   
Abra
Smo zdaj vse poste pisale user posted image

Dajamaja v LJ ni blo sončka, zdaj mamo še meglo zapovrh. Moj dragi se pa utaplja v delu, da malo pozabi user posted image dokler so izcedki je prepoved, kaj čem. Sploh, ker jih je več, kot na začetku.

Pija, super, da že imaš oštarijo. Jaz sem bla tam nazadnje pred kakimi 8 leti, takrat je blo zelo dobro za jest. Se boste pa potem daleč nazaj vozili, boste avtobus najeli, da bojo svatje lahko pili user posted image

Daisy, jaz sem imela zmerno hiperstimulacijo brez bruhanja in driske. Sem bla bolj zaprta. Imela sem pa vodo v trebušni votlini, Rešu se je to zdelo čisto normalno user posted image ne bi niti vedla, da jo imam, če mi ne bi na urgenci povedali.

Lara, tudi Rešu se kdaj zgodi, da grdo zapiči. Očitno je bil prehiter.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
20.1.2008 19:39:26   
lara light
No, pa je konc debate, sem že mislila, da bomo reševali nastalo situacijo user posted image  ...Hvala Daisy!

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
20.1.2008 19:45:08   
Mijavček
O,

kostanj, kako kej?  a veš, da pravjo, da če maš hiperstimulacijo se potem lažje prime?

Lara, jest ti ne znam odgovort, verjetn pa je res zato, ker je Reš prehitro našopal not, če te bo jutri še bolel, ga pa kar poklič.

Še neki sem pozabila mlinčki povedat, če še bereš mlinčka; A veš, da če bi Milič tko črno gledal, kot si ti danes, ne bi nikol tiste honde preskočil user posted image

Dejzi, živjo. Pa abra in dajamaja držta se!

Neposredna povezava do sporočila: 4390
20.1.2008 19:50:02   
DaisyE
No, pa dajmo eno. Ampak kero? Ohcetno?

Toni in Vlasta, hmmmm. Če sta še kje, sta zelo neopazna in pridna otroka. Čisto tiho in na miru. user posted image user posted image user posted image  Ampak sem dons razmišljala, da če je že kdo caglav, pol je to ziher Vlasta. Saj veste, kako smo punce. Razen, če sem jo s kuhinjo res čisto zatolkla.

Evo se javim, da jutri jaz seznam prilepim. Jutri bo že jasno, kdaj ima lejla punkcijo... No ja, al pa če ga kar dons. Sem razmišljala, da si lahko za ta teden podelimo obveznosti. Jaz ga bom dons, jutri lara, v torek dajamaja, v sredo pija, v četrtek mlinčka, v petek bomo pa še vidli.

Grem kar na delo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4391
20.1.2008 19:50:57   
DaisyE
Pa sem jo našla! V petek pa mijavček.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
20.1.2008 19:52:19   
lara light
Res, abra, vse smo se istočasno priklopile in vidim, da nobena od nas ne gleda dnevnika prav pozornouser posted image ...boli nas briga, samo da je na RR vse ažuriranouser posted image

Abra, upam,da se kmalu poštima vse pri tebi...saj je res zopno vse to..saj midva tudi, kriza, pred prvim obiskom dr. dva dni nisva, potem je hmal pršla M in nisva, zdaj po M ne vem, če lahko, ker v sredo zjutraj imam UZ..in cajt gre in moj je tudi že nekam na trnih, ga bom potem povprašala, ko pride iz službe, kwa dogajauser posted image  danes bi res lahko malo hiphopaliuser posted image

Dajamaja, ja, sem že v moji najljubši 100 let stari trenerkiuser posted image  pa mal bepantena sem namazala, sej bo. Hvala za skrb.

Mijavček, sej mi je prou nerodno, da o tem zdaj težim...sej mislim, da bo, a je res neka čudna in dosedaj nepoznana mi reakcija, verjetno ni bil zadovoljen z mano in je zarinu preglobokouser posted image , nimam glih obloge tam in se bojim, da je šlo v mišico in ne v gubo, zato boli.

Mlinčka, Kostanjuser posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4393
20.1.2008 19:53:01   
Mijavček
Ok, lih prav, v petek ne grem v službo, in bom mela mal več cajta.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
20.1.2008 19:54:47   
lara light
Daisy, velja, sam boš pomagala, nisem še nikoli in še blond semuser posted image !

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4395
20.1.2008 19:57:59   
DaisyE
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 21.1.
KOSTANJ ET
lejla007 UZ
zeko punkcija

Torek, 22.1.
mlinčka ET

Sreda, 23.1.
lara light UZ

Četrtek, 24.1.

Petek, 25.1.
Sobota, 26.1.

Nedelja,27.1.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 30.1.
DaisyE greje user posted image user posted image  - TEST 31.1.

user posted image Rmeli (LJ)user posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image **NiNa**(LJ)user posted image
user posted image  

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) Diphereline in Menopur, punkcija 18.1.
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • jadrnica (PO) zamrznjenčki, ET 16.1.
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1, ET 17.1.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka začetek januarja
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline 
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. začetek Suprefact, nato Menopur
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja 
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image ,Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled 29.1.
user posted image gloria (27let),(LJ) pregled???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 20.1.2008 19:58:31 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
20.1.2008 20:01:18   
DaisyE
Tole je pa res naporno. user posted image user posted image user posted image

Rabim timeout. Sayuri svaka čast.

Lara, najdeš zadnji seznam, pritisneš na citiraj, zbrišeš quote zgoraj in spodaj, popraviš kar je treba (upaš, da nisi česa pozabila) in potrdiš. In čakaš, da ti folk pove, kje si ga kaj posral. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
20.1.2008 20:09:39   
Mijavček
Dejzi, priiidna user posted image  Sayuri je ziher ful ponosna nate!

Sej res, kako pa je kej Sayuri, upam, da ne objema spet školjke.

Še dobr dejzi, da si napisala, kako se seznam dela, ... tud jaz blond user posted image .

Lara moj dragi je tud čudno gledal kam si jest te špike dajem, ampak sej je injekcija tok kratka, a ne more do mišice... al pa? Mene tud ni nevem kok skup... mater pomjem sva si kr podobne. Zdej pa še rec, da maš dolge lase, pa bolj majhna...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
20.1.2008 20:16:38   
lara light
...saj je res zopno vse to..midva tudi, kriza, pred prvim obiskom dr. dva dni nisva, potem je hmal pršla M in nisva, zdaj po M ne vem, če lahko, ker v sredo zjutraj imam UZ..in cajt gre in moj je tudi že nekam na trnih, ga bom potem povprašala, ko pride iz službe, kwa dogajauser posted image  danes bi res lahko malo hiphopaliuser posted image

glas ljudstva?

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4399
20.1.2008 20:17:38   
lara light
Mijavček, ja!! Drži vse!user posted image  Te moram videt!

Daisy, zmeri se režim ob tvojih postih, še dobro , da sem sama, ker ko je moj, pol me čudno gledauser posted image ...pridna si bila! No, vsaj mene nisi zasr....user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......