|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
20.1.2008 20:20:08   
Mijavček
Kaj še čakata? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
20.1.2008 20:23:02   
Mijavček
Ja, lara, sej se mi je kr zdel... me res firbec matra. Kako si pa kej v sredo s cajtom?

Na tvoj vprašanje bi pa jest rekla: Kaj še čakata?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4402
20.1.2008 20:24:09   
Mijavček
aja, sej ga je napisal.... prej ga pa ni blo... moj post mislim... se opravičavamuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
20.1.2008 20:29:37   
lara light
Danes je bila tu ena punca iz LJ in mi je naredila refleksno...fantastično! V sredo po Rešu grem k njej in potem šibam v službo. Žal. Pa en drugi dan, saj bom še večkrat v Lj, ker grem tudi službeno pogosto..bi skoraj rajši en drug dan, sicer pa eno kavico lahko tudi v sredo spijeva, ne bo nič narobe?user posted image

Si me prepričala, grem se naštimatuser posted image , hmal bo doma! Ga presnetim... srce moje, saj si zasluži malo crklanja, ker me prenaša..

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
20.1.2008 20:44:51   
arneja
Evo, mene. Malo boljše volje sem že. Sva se zmenila, da v službi pove, da greva v postopek pa upava, da se ga šef usmili, no, bolj, da se mene usmili user posted image . Reša se ne upam vprašati za zamrznitev fantov, ker bi mi sigurno rekel, da naj greva potem naslednji mesec. In ne zafrkavam se, ne vem, če bi preživela eno-mesečni odlog user posted image . Tako, da upam, da bo šefe pokazal veliko mero razuma in sočutja user posted image .

Je bila pa takšna bedna megla cel dan, da nisva nikamor šla. Bojno sekiro sva zakopala (če šefe ne bo za, jo jaz jutri spet odkopljem user posted image ), namesto pipe miru sem mu pa pomarančni sokec s ta novim sokovnikom naredila user posted image .

Sem pa včeraj pojedla pol ta velike riževe Milke, danes pa še drugo polovico user posted image . Je pa tako bedno, ker ne moreš vedeti, kdaj bo naslednja M prišla in kdaj bo punkcija. Saj mogoče bi se nama vseeno izšlo, tudi če gre na pot, samo kaj, ko se ne morem 11. pikati začeti, če ne vem sto-odstotno ali se bo izšlo ali ne user posted image .

Toliko od mene danes. Kaj več drugič, ko se spet malo z energijo napolnim. Me je vse skupaj res precej sesulo.

Držim pesti za Dejzinega Tonija in Vlasto, za kup lepih Mlinčkinih zarodkov, pa za Zekino jutrišnjo punkcijo. Dejzi, klobuk dol za seznamček user posted image . Ga bom tudi jaz kdaj uredila, zdaj ko sem prebrala, da to narediš pod citiraj user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4405
20.1.2008 20:46:58   
KOSTANJ
Tuki napihnjena hruška. Jutri se me bo Reško šele lotil, ko bo videl moj trebuh!!!
ja Daisy, sem ful živčna, al je kaj ratal al ne. Ma upam da je, pa da tale (lažja )hiperstimulacija ugodno vpliva na vse skup.
Daisy vsaka čast - seznam je super!!!
Dajamaja - sem že začela tankat vodo - zdej sem šele napihnjena - k žaba.
Ej punce, koliko časa se je Aspirin?
Jutri bom pa najbrž s kakšnim ta kratkim dan začela - je Karmen svetovalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4406
20.1.2008 20:47:09   
pikovit
Dajamaja dons je Katarina padla.Je bilo tako lepo in vroče.Sem bila v majici z kratkimi rokavi.
Mlinčkauser posted image  ta dek je rezerviran za Dejzi.Sej ti je sama povedala.
Dejzi kako kaj?A jutr pa službauser posted image
Arneja nič novega niso povedali,kar že ne bi vedela.Mogoče to.da greš lahko na neko fundacijo,ki se ukvarja z neplodnostjo na pogovor.Glede na to da nimamo nobenih psihiatrov za nas.Ni slabo.
Sayuri glavno da se je vse dobro končalo.Za sznam,pa se strinjam,da bomo vse po malem in bo urejen.Verjetno ne tako dobro kot ti ampak bo.
Abra kako kaj?
Pija a vidva sta se pa po Tržiču potepala?A je blo dobr za jest?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
20.1.2008 20:48:58   
pikovit
Kostanj Aspirin se je do punkcije.Se mi zdi.Naj pe popravi katera.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
20.1.2008 20:49:01   
DaisyE
Sobota je tvoja arnejči.

Lahko noč vsem, pridno poročajte, kako in kaj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
20.1.2008 21:00:47   
Mijavček
No evo arneja, zdej pa sam še držimo pesti, da bo šefe človeški.

Lara, dober tek..., ne... na zdravje... ah ne... dobr opravta user posted image !

Lahko nočko čveke!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
20.1.2008 21:17:29   
lara light
Thanks, mijavček!

Zeko, za jutriuser posted image  vse dobro naj se izteče, čim manj boleče, pa javi se kaj!

Lahko noč in lepe sanje!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
20.1.2008 22:20:54   
jadrnica
no vesela sem za Sayuri, da je vse Ok, smo dovolj močno pesti držaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
Daisy - odličen seznam, pa havla za navodila, sem bolj blond, kar se tega tiče.Tako da Syuri, naj te nič ne skrbi glede seznama, bomo že, saj vidiš kako Daisyci lepo gre toel user posted image user posted image user posted image user posted image
arneja - oj, sem vesela glede bojne sekire, ma normalno, da se človek kaj skrega, ko pa je ves csa na trnih. sploh ker tolk hormonov pozremo. upam sedaj samo še na razumevajočega sefa jutri.

glede mene - jurt morma v sluzbo, kamor sicer rada hodm, ampak jutri je pa bruh brug, spoh se mi ne da, pa še strah me je, ker mi bodo vsi po glav skakal, jaz naj se pa kako relaksiram za moji dve pikici user posted image user posted image user posted image kr ne bi sla.
sori kr vam tle morim s tem, sam tale stres v sluzbi pa zakomleksam šef men full ne sede.ampak sedaj nimam druzga
lara - za jačka oziroma folikle, pa priporčam b-kompleks ter pivski kvas v tabletah - no al pa pivo, če ti teče po goltancu.

lepo se imejte in fajn zacnite nov teden

Neposredna povezava do sporočila: 4412
20.1.2008 22:48:38   
Rmeli
Po dolgem času se vam malo javim, da povem da sem se pobrala in že poklicala v Lj, tako da grem drugi mesec k Voglarju potem pa bomo videli kako naprej.
Vsake toliko vas preberem, da vidim kaj se dogaja in vsaki želim vso srečo.Se še kaj beremo, lp Rmeliuser posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
20.1.2008 23:28:47   
vijolica30
daisy super si tole nardilauser posted image

(odgovor članu Rmeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
20.1.2008 23:29:24   
pikovit
Rmeli dobrodošla zopet med nami.Upam,da boš uživala znami in se predvsem veliko nasmejala.Bomo skupaj navijale.

(odgovor članu Rmeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
20.1.2008 23:33:49   
pikovit
Jadrnica sori ker ti nisem zadnjič nič odgovorila.Sam pol se tolk strani naštepa,da sploh ne vem več kje iskat.Se mi zdi da si me spraševala okol ingverja.Ne znam ti točno opisat,ker ga ponavadi dam v kakšen sok.Je pa tako kot da bi bilo mal svež okus.Moraš probat.Okol ingverja je bilo pa tolk napisanega,da sem že vse pobrkala.Mislim,pa da Abra in Dajamaja obvladata vse te zadeva.Malo njiju pobaraj,ti bosta rade vole odgovorili.
Pe še nekaj si spraševala pa sem res pozabila.Sorčiuser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
20.1.2008 23:35:17   
pikovit
Ma Dejzi ti si druga Sayuri
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
21.1.2008 7:26:52   
DaisyE
No, da se vam na hitro javim iz šihta, preden se začne.

Sploh nisem videla včeraj, da vas je tolk gor, mi je zgleda poste z zamikom objavljalo, al sem pa pozabila osvežit. user posted image

Držim pesti za vse danes, pa res poročajte, ker bom vsake tolk (kadar se bo dalo) pošpegala gor.

Zdaj pa vi meni povejte, če mi želi vesolje kaj sporočit? Peljem se danes na šiht in po radiu komad od Monty Python, ki gre nekako takole:

Every sperm is sacred.
Every sperm is great.
If a sperm is wasted,
God gets quite irate.

Every sperm is wanted.
Every sperm is good.
Every sperm is needed
In your neighbourhood.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro, saj vem, da je Monty Python svojga dnarja vreden, ampak tole!? Nisem vedela, a sem budna, al še spim. Saj res, mogoče pa v resnici sploh nisem na šihtu. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
21.1.2008 8:54:37   
sayuri
Jutro punce moje user posted image  Jst sm tko navezana na vas, da moram najprej tukile vse prečekirat user posted image .
Lepo, da ste prevzele seznamček. DaisyE,dobro ti gre user posted image . SAj če bom imela še kdaj cajt, ga bom tud jaz uredila. Zdajle mi pa res nekako ni zneslo.user posted image  Čeprav sem doma, veliko ležim in počivam. Saj veste - človek bi tud celo nosečnost na dveh rokah stal, samo da bi bilo vse ok.user posted image No, to je izjava Kitty iz Žive. A ste gledale labirint v soboto? Je bilo o neplodnosti in je naša Kitty tko dobro poevdala o občutkih med terapijo, po terapiji.... Super oddaja. Evo, tukile je link, če se kateri da pogledat. Okrog 20 minut traja. user posted image  
http://www.rtvslo.si/sobotnopopoldne/labirint.php 

MAlce sem iz tira, tko da nisem ravno na tekočem, kaj se dogaja user posted image . Moram na Daisyin seznam pogledat user posted image .
Vidim, da je zopet na polno zalaufalo vse skupaj. user posted image Punkcije, etji, sokci, optimizem, dobra volja, špike, pivo.... user posted image  Pridne user posted image .

No, jaz sem že mislila, da je z mojim bruhanjem konec, pa sem danes zjutraj spet imela bližnje srečanje s školjko user posted image . KAr se pa slabosti tiče, je malenkost boljše. Punce, jutri imam nuhalno v Dravljah user posted image . Komaj čakam user posted image . Spet bom sedela v tisti čakalnici, vendar jutri končno iz drugega razloga user posted image . Bog ve, če bom našega ata kaj videla user posted image  user posted image . Človeku kar malo dolgčas rata po njem user posted image user posted image .

Shuka moja, je prišla M? Tebe tud vedno tkole nervira in ti zamuja, a ne? Me prav zanima, koliko jajčk bo tale konjska doza pri tebi prinesla user posted image .

Imejte se lepo - se še javim user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
21.1.2008 9:44:31   
Abra
Danes ni pa še nič živahno tuki. Je pa najbrž kakšna posebna luna user posted image Daisy tebe spermiji spremljajo user posted image jaz sem pa sanjala, da sem bla na nuhalni in evo Sayuri gre jutri ... tko mi je čudno, sanje so ble tko žive. Sem bila pri Babnikovi (k njej bi itak rada šla) in najprej neki vtipka, starost al neki, grozen riziko, potem mi pa reče, ma sej ni še meritev upoštevanih ... in pol se une cifre kar vrtijo in pokažejo po mojem skoraj nemogočo cifro ... v glavne vse ok, pa fantek se je tko lepo vidu ... sem bla tko žalostna, ko sem se zbudila user posted image moje telo očitno še ni dojelo, da je vsega konc .... upam, da so ble te sanje napoved in ne samo pobožne želje ...

Daisy, vesolje ti definitvno neki sporoča user posted image moraš zaupat Toniju in Vlasti

Sayuri, jutri bom držala pesti za dober rezultat in vsaj eno punčko user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
21.1.2008 10:04:59   
pf
Arneja poskušajta se dogovoriti in uskladiti nekako termin, drugače, če šef ne bo za to, pa naj pride vsaj prej domov, ali pa vsaj tisti dan, saj če gre kjerkoli po Evropi, to ne bo tako hudo. Razumem te, da je težko čakati še en mesec dni, če že zdaj tako pridno odštevaš, ampak, če drugače ne bo šlo, pač marca. Verjemi, da je tudi tvojemu hudo, ker ti je povedal, da bi moral iti, saj tudi on verjetno čaka na otročka ful. Boš videla, da se bo uredilo. Je pa tudi ena izmed možnosti zamrznjena sperma. Tudi to je po mojem ena izmed opcij.

Lara light piškotov se kar na daleč izogibam, ker se mi zdi, da se že od jabolka redim ful. No, saj ne grem na manekensko avdicijo, ampak ne bi se rada preveč zredila, zato sem sladkarije črtala s seznama. Sem kar nekaj pridobila kilogramov najprej s klomifeni pol leta, sedaj dva postopka, tako da sem že kar taka debeluška, no vsaj meni se zdi. Pridobila sem deset kilogramov od takrat, ko sem se začela zdraviti do danes. Tako, da papcamo samo zdravo prehrano, no občasno kako polovičko pice, drugače pa meseka, sadje in zelenjavo. Otroček mi je sicer najpomembnejši, ampak veste, da ko sem enkrat rekla Rešu, da sem se zredila s postopki mi je rekel, med nosečnostjo je idealen čas za hujšanje. Tega se ne bom posluževala, če prej nisem, še sedaj ne bom, bom pa malo pogledala, da vsega ne nesem k ustom. Tudi jaz sem imela enkrat mesto vboda rdeče približno en teden. Malo bolj na brzino te je piknil, jaz sem se takrat sama, par dni malo boli, potem malo srbi, nakar zgine. Nič kritičnega.

Kostanj danes ti želim dva lepa zdrava pikeca, ki bi te spremljala devet mesecev. Aspirin sem jaz jedla do testa. Od ET do testa, ker v tem obdobju je najbolj važno, da je maternica prekrvavljena, da se piškotki lažje vgnezdijo. Meni ga Reš niti ni predpisal, jaz sem ga ker samoiniciativno, ker pač škodi ful verjetno ne. Probaj.

Zeko čimveč lepih zdravih jajčec in čimmanj bolečo punkcijo, oziroma, da vsaj hitro mine.

Sayuri sem vesela, da ste dobro. Lepo počivaj. Jaz sem tudi bolj v horizontali. Že zjutraj, ko se vstanem, sem spet zaspana. Kaj takega pa še ne. Iz postelje na kavč, iz kavča na posteljo. Kriza. Pogledala sem si oddajo Labirint, dobra oddaja, lepo je opisala, vsaka čast, vsaka si ne bi upala takole javno. Ne upala mogoče, ne bi bila pripravljena deliti to s širšo okolico. Superca.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
21.1.2008 10:19:41   
sayuri
Jst mam pa novo staro oblekco v avatarju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
21.1.2008 10:21:55   
lejla007
Lep pozdrav vsem!

Vidim, da ste že pokukale na plano user posted image
Sayuri - sm vesela zate, da je vse ql, jutri boš pa še tolk boljše volje, ko boš videla svoji pikici - boš takoj pozabila na vse slabosti user posted image

Daisy - user posted image user posted image user posted image  CONGRATULATIONS!!!! Super si spedenala tale seznam. Tud jaz ga bom kadaj "posodobla", pa bomo lahko vse lepo na tekočem!

Zeko - čimmanj boleče preživi današnjo preizkušnjo - grem počasi za tabo...

Kostanj - danes boš pa že domov prišla kot srečka nosečka user posted image

Abra - hvala ti, da misliš name! Sej za slončkanje boš pa vidla, da bo takrat tolk bl luštno, ko bo! user posted image

No, pa še jaz... Na UZ mi je danes naštel več foliklov (enega 21, dva 19, par 17, edena 15 in več manjših user posted image ) - zgleda, da ne reagiram preveč dobro user posted image  Torej... Danes sem si mogla še dat suprefact in menopur, jutri ob 10h zvečer pa stopka. Se pravi - v četrtek punkcija! Po eni strani že komaj čakam, da se vse skupaj premakne naprej! Mam že tko bušija prepikanga, da skor ne vem več, kam se špiknt user posted image

Uživajte v lepem dnevu, pa si tipkamo!

papa

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
21.1.2008 10:22:27   
pikovit
Sayuri kako lep avatar.Prav poda se ti.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.1.2008 10:26:53   
pikovit
Dejzi nekdo ti iz vesolja nekaj pošilja.Monty is good.Vlasta in Toni držta se.

Abra je hudič ja.Takele sanje te onesposobijo lahko za cel dan.Vsaj mene.Če kdaj kaj čudnega sanjam,sem še cel dan poklepana.Naj se telo,duša in ti hitro poberete in hitro v nov postopekuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......