|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
20.1.2008 21:52:08   
atena777
Alen obvlada še par stvari več - če ga vprašaš koliko je Alen velik, dvigne rokice nad glavo Pa oponaša muco, če mu rečeš (mno, na nek svoj način, ampak podobno pa je )

Uau Bravo Alen!
david še nič ne oponaša, edino z rokicami pokaže kje so ribice, gor v strop...
Mislim sam te ribice pa so legendarne. To se ene lesene ribe, ki imajo vmes tiste zadeve , ki cingljajo in jih nekam obesiš. On je tok nor na te ribe, ko jih vidi se prav smejat začne. In to je edina stvar, ko tudi pri 40 C vročine pali. Sicer se ne smeji in pa kr blodi in jih skuša prijemat. Ne moreš verjet. Sva se hecala, da jih bova spravila za celo življenje, da bodo njegov talisman sreče. No tolk o ribicah user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.1.2008 21:53:21   
atena777
Evo me, poročeeeenaaaaa sem!

Čestitkeeeeeee! Zdaj pa hitro še četico user posted image !

Na honeymonu imajo dobre postelje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.1.2008 21:55:15   
atena777
Sam to ma tud nek simbolni pomen - dojenček - otrok... Kaaaam gre čas?

Eh, eh, saj ni tak hudo.  Bližajo se še lepša nova obdobja, vsak dan je bolj zanimiv, ko otrok odrašča, a ne?
Pa selimo se na nov forum, pa še enega user posted image  bosta kmalu dobila, pa boš ponovila vajo user posted image .

Ti samo pogumno naprej,pa se bo vse lepo uredilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.1.2008 21:55:17   
ribicau
Helou drage moje!

Ja, jutri gre pa zares. Matr koko je hitr minil. Obleke mam že na stolu prštimane, za tamalo je vse prpravlen,s amo še malico ji dam v torbo, pol pa gassssssa u službo. Alarm sem naštimala 6.15, pomojem se mi bo zmešal zjutrj, no če ga bom sploh slišala user posted image . Zdej pa sploh, ko tamala ponoč ne spi, bom čisti zombi zjutrej. Res ne vem, kaj jo daje, prehlajena je, luna je, v varstvo gre, jaz pa v službo, dvojkice ven tišita....pomojem vsega po malo!

Danes sem tamalo spet peljala k gospe, ki jo bo pazila, drla se je dve uri skup user posted image , v petek nič, danes pa cel cajt. Jest ne vem kaj je to. Mogoče je tud to, da če jo moj pelje, da je boljš, kot če jo jest. Bomo vidl jutr. U glavnem, pomojem bom skoz nanjo mislila, jebeš službo.

Atena 777, enkrat sem v drogeriji tuš nabavila barvo in hidrogen za barvanje obrvi in trepalnic. Zdej trepalnic še nisem in si jih ne upam, ker se bojim, da bi si kej v oči spravila. Obri pa skoz sama rihtam, najprej barvo in hidrogen zmešam, potem pa namažem in pustim ene 2 min. Pol pa z mokro vatko obrišem in je to to. Ko so pobarvane si jih pa še populim, ampak tuki bi pa rabla eno strokovno pomoč, da mi spet mal oblike naredi, pol bi blo pa za en cajt dobr in bi si jih brez problema lahko sama. Dons sem imela kr enga dela, ker sem bla čist zanemarjena, pomojem si jih že ene pol leta nisem potrgala!

Pikecpokec user posted image  welcome to the club! Srečno!

Berem, da sta Nejc in Tjaška še tud mal prehlajena....user posted image  za oba.

Malecka_mateja dobr preber pogodbo user posted image , Kolumbo, upam, da ti uspe kej zrihtat!

Zdej pa grem, mogoče mojga naštimam še za  user posted image user posted image . Poročam jutri iz službe kej, če bo cajt (sej cajt bo, samo če so mi že računalnik zrihtal)!

Držte pesti, da bo moja miška pridna jutri v varstvu, da bom šla z lažjim srcem v službo!

Lahko noč

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.1.2008 21:57:14   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Alen obvlada še par stvari več - če ga vprašaš koliko je Alen velik, dvigne rokice nad glavo Pa oponaša muco, če mu rečeš (mno, na nek svoj način, ampak podobno pa je )

Uau Bravo Alen!
david še nič ne oponaša, edino z rokicami pokaže kje so ribice, gor v strop...
Mislim sam te ribice pa so legendarne. To se ene lesene ribe, ki imajo vmes tiste zadeve , ki cingljajo in jih nekam obesiš. On je tok nor na te ribe, ko jih vidi se prav smejat začne. In to je edina stvar, ko tudi pri 40 C vročine pali. Sicer se ne smeji in pa kr blodi in jih skuša prijemat. Ne moreš verjet. Sva se hecala, da jih bova spravila za celo življenje, da bodo njegov talisman sreče. No tolk o ribicah user posted image .

ja ribice smo fest a ne user posted image

Naša Eva pa pokaže na lučke, pa konjiča oponaša, pa če nekej ne bi, potem odkima z glavo, pa ploska, pa kdaj pa kdaj reče TA (to pomeni JA, če jo kej vprašam), pa teta reče, pa MAMA, če pa kej noro hoče, pa me gleda in govori MAMAMAMAMAM....no to se trenutno spomnim

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.1.2008 21:57:31   
Nenny
Hvala

ampak obrazec na RR mora bit pa od.... nevem, zgleda da je lanski,saj zahteva plačo za 2005. Pa še samo 286 € za 8. razred. Ne, ne...res ne more bit to prav. A 474 € user posted image tor je pa že realnost. Bom kar mojga od bajte pognala...

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.1.2008 21:57:34   
atena777
Helou drage moje!

Ja, jutri gre pa zares. Matr koko je hitr minil. Obleke mam že na stolu prštimane, za tamalo je vse prpravlen,s amo še malico ji dam v torbo, pol pa gassssssa u službo. Alarm sem naštimala 6.15, pomojem se mi bo zmešal zjutrj, no če ga bom sploh slišala . Zdej pa sploh, ko tamala ponoč ne spi, bom čisti zombi zjutrej. Res ne vem, kaj jo daje, prehlajena je, luna je, v varstvo gre, jaz pa v službo, dvojkice ven tišita....pomojem vsega po malo!

Huh se kr vidim! Tkole bodo pomoje isto moje priprave zgeldale. Vse zorganizirano, še timer za vsako opravilo in šibamo.

Uh, uh. Ko na prvi randi.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.1.2008 21:58:38   
atena777
Danes sem tamalo spet peljala k gospe, ki jo bo pazila, drla se je dve uri skup

Eh tole je prehodnega značaja, skoraj prepričana sem. Pa malo čuti tvojo napetost, ko se boš ti v tire nazaj vrgla, bo ok.
Držim pesti da bo tako!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.1.2008 21:59:38   
atena777
Atena 777, enkrat sem v drogeriji tuš nabavila barvo in hidrogen za barvanje obrvi in trepalnic.

Hvala za nasvet.
Ali lahko tudi na temno obarvam? ALi potrebujem tudi hidrogen. Kake barve imaš pa ti, če ni velika skrivnost?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.1.2008 22:01:02   
atena777
Dons sem imela kr enga dela, ker sem bla čist zanemarjena, pomojem si jih že ene pol leta nisem potrgala!

Huh jaz sem, ko goščava že v enem tednu. Pa najbolj me še motijo muštace, ki tko pridno rastejo, da bi jih skoraj dnevno morala odstranjevati. Razmišljam o tisti trapariji iz TOP-SHOp, če bi mi kaj pomagala. Kaj misliš?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.1.2008 22:01:24   
ribicau

Danes sem tamalo spet peljala k gospe, ki jo bo pazila, drla se je dve uri skup

Eh tole je prehodnega značaja, skoraj prepričana sem. Pa malo čuti tvojo napetost, ko se boš ti v tire nazaj vrgla, bo ok.
Držim pesti da bo tako!

O nej se tvoje besede pozlatijo....no sej jest tud upam, ker drugače na Eva res ni taka, je čisti ciganček in res ne vem, od kje zdej problem (no vem, bolana je bla, pa smo jo crkljal, ah brez veze da ugotavljam)

zdej pa res
lahko noč drage moje

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.1.2008 22:02:26   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

Hvala

ampak obrazec na RR mora bit pa od.... nevem, zgleda da je lanski,saj zahteva plačo za 2005. Pa še samo 286 € za 8. razred. Ne, ne...res ne more bit to prav. A 474 € user posted image tor je pa že realnost. Bom kar mojga od bajte pognala...

Veš kaj tole je že subvencionirano za Lj. Saj cifra je kr taprava. Take so cene, zakaj? A pri vas je bistveno več?
Sej je že to dost a ni?

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.1.2008 22:03:00   
ribicau

Atena 777, enkrat sem v drogeriji tuš nabavila barvo in hidrogen za barvanje obrvi in trepalnic.

Hvala za nasvet.
Ali lahko tudi na temno obarvam? ALi potrebujem tudi hidrogen. Kake barve imaš pa ti, če ni velika skrivnost?

Jest mam po naravi čist svetle, tko da sem si kupila rjavo barvo, majo pa tud črno! Jest nisem tko temna (polt in lasje) in če bi imela črno, bi bla čudna pomojem

kupiš barvo in hidrogen, tam vpraš, pa ti bodo povedal

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.1.2008 22:04:16   
ribicau

Dons sem imela kr enga dela, ker sem bla čist zanemarjena, pomojem si jih že ene pol leta nisem potrgala!

Huh jaz sem, ko goščava že v enem tednu. Pa najbolj me še motijo muštace, ki tko pridno rastejo, da bi jih skoraj dnevno morala odstranjevati. Razmišljam o tisti trapariji iz TOP-SHOp, če bi mi kaj pomagala. Kaj misliš?

Uf, jest top shopu ne zaupam, ne vem no

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.1.2008 22:09:39   
atena777
Naša Eva pa pokaže na lučke, pa konjiča oponaša, pa če nekej ne bi, potem odkima z glavo, pa ploska, pa kdaj pa kdaj reče TA (to pomeni JA, če jo kej vprašam), pa teta reče, pa MAMA, če pa kej noro hoče, pa me gleda in govori MAMAMAMAMAM....no to se trenutno spomnim

Ja David tudi odkima, pa če je lačen dela AM,AM. Pa mama pokliče kadar hoče, da ga pogledam, ali pa rpidem v posteljico iskat..Pa tata reče, samo še ne poveže z ata (vsaj milsim, da ne). Čeblja pa itak skos ful...Da Da Da (velikokrat mu uspe tako navezati, da pove, da bo nekaj David poskusil ali pa naredil), samo to je še daleč od zavedanja, ali pa tudi ne?
Najbolj pa smo seveda ponosni na to, da zna sam zlesti iz precej visoke višine (postelja od Meblo je visoka približno 0,6 m). Z rito se obrne rikverc in se drži z rokami za koutr in počasi polzi dol. To veščino sedaj obvlada že kake tri tedne, vendar z mojim še vedno opazujeva z občudovanjem in ploskava vsakokrat. Pa recimo tisti TOmy voziček, zdaj že zna smer spremeniti, pa če se kam zahakla, ga zna razrešiti in peljati naprej. Pa v tomy vziček, si v košarico nabaše kakšne igrače in jih pelje. Prav posrečen je. Ali pa recimo dve stvari si da v roki in ploska z njima in hodi.
Pa sedaj se je začel ful zanimati za en avtomobilček, ki se navije tako, da ga nazaj povlečeš..In potem on to navija kar dolgo potem pa gleda kako se zavrti. S tem se ful zamoti....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.1.2008 22:13:54   
atena777
Ribicau rasturaj jutri v službi, držimo pesti! Zate user posted image in za EVO user posted image !
Bogve kdo bolj rabi user posted image  ali me?
Pa pridi potem poročat kako je bilo!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.1.2008 22:15:20   
atena777
Uf, jest top shopu ne zaupam, ne vem no

Sej jest tud ne, ampak v sili user posted image  še muhe žre. user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.1.2008 22:21:08   
atena777
Berem, da sta Nejc in Tjaška še tud mal prehlajena.... za oba.

Tudi od mene pike poke user posted image user posted image .
Kako pa kaj Nejc od Margit? Margit sem izvedela, za enega bioenergetika iz Žiri, je šla moja kolegica z user posted image  k njemu. Če te zanima sporoči!

Ali so učki že kaj bolje? David nima nič na učkah, samo kašlja ponoči in tudi je pestro, približno tako kot pri ribicau.

Kolumbo kako Maj spi v prenosni posteljici? David je ves živčen kadar mora spati v prenosni, pa smo dokupili tisti jogi pa vse, ampak on je razvajen, ker doa ima Stokke in to je čisti nadstandard.
Kolumbo me veseli, da ti darila tako koristijo, zdej sam še čakam, da svojo firmo odpreš, obogatiš do plafona, se vpišeš med prvih deset bogatih evropejcev in pol kšn promil nakažeš na moj TRR.

ha ha, kakšna naivčina sem jaz na trenutke. Ja je lepo sanjati, a ne?
Kje je slika od pencmontla?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.1.2008 22:22:33   
atena777
Zdej grem pa jaz tudi spat, naši so šli že v mižale, bojda je jutri težek dan.
David ostane doma do torka.Naj se ornk pozdravi. Iz noska še kar zeleno teče, pa kašlja.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 22:51:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.1.2008 22:53:03   
Margit

Jaz imam prav tako zadevco kot jo imajo kozmetični saloni. Tist s tekočim voskom. Je kar super, veliko bolje kot lističi z voskom. No vsaj meni je.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.1.2008 22:54:54   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

kako Maj spi v prenosni posteljici

Maj spi u prenosni postelji z jogijem od špampka , ker un za potovanja je 3 krat tanjši....spi ful dobr...in sam upam, da bo jutr hotu spat u tastari, pa da si ne bo preveč čelne touku, ker prenosna je fino fajn usa mrežasta,. on pa not skače k rambo.....fotr zdele že kolne ker se je celo spravu podirat špampek, in že piiiizz...iii ker se žepol ure spravlam peglat...a on je prej 3 ure tv bulu...no swej grem da bo  mir...
aču!

Tud pri nas je Matic že od kar smo tuki v prenosni posteljici. Čisto normalno prenaša. Notri ima jogi. pa potovalni jogi. Čist mu dogaja.  Pa tud je dobr k ne buta skoz v tist les. Bomo pa še v tem tednu sestavili njegovo posteljo in mu postavili previjalno mizico in pa omaro v sobo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.1.2008 22:57:08   
Margit

Kako pa kaj Nejc od Margit? Margit sem izvedela, za enega bioenergetika iz Žiri, je šla moja kolegica z user posted image  k njemu. Če te zanima sporoči!

Ali so učki že kaj bolje? David nima nič na učkah, samo kašlja ponoči in tudi je pestro, približno tako kot pri ribicau.

Atena si se zmotla. Mi mamo Matica user posted image , višnja pa Nejca. No Matic je že bolje. Sva bila pri zdravniku. Imel je začetek vnetja ušeskov, zato sva dobila samo kaplice. Če bi se zadeva poslabšala bi mogla po antibiotik. Za učke pa sva dobila kaplice in kremo. Skratka čist oboroženi.

Kdaj pa je bila pri temu bioenergetiku? Je zdaj user posted image  bolje? Kaj je rekel?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.1.2008 22:58:31   
Margit
No sej, zdej k so se otroci k seb spravl, sem pa jaz čist bolana. Danes sem pol dneva kar prespala. To mi ni ratal že dolgo, dolgo časa. Ampak nisem mogla več. Zdaj je že boljle, sam grlo me še zmeraj tako boli.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.1.2008 23:00:24   
Margit

IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Status: prisoten OOOO FRAU DEMER VIDNAAAA!

Da se Atena boljše počuti! user posted image

Kako kej David?
Veš, tud Mark je imel izpuščaje od materine dušice.

KJe ste, se cartate? Al ga žurate?

hI, DAVID IMA ŠE VEDNO 5 CM DOLGE 1CM ŠIROKE LIŠAJE. ZGLEDA GROZNO.

Drugače pa spi.

Poskusi ga mazat samo po podplatih. Za dojenčke je to ful premočna krema. Jaz ga mažem po podplatih bolj na bogato in čisto čisto natanko po prsih in zadaj za lopatkami.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?