Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:27:56
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jah, sam jst ne vem ka naj si zdej mislim.... A si ti ziher, da je s tabo kej narobe al pa s tvojim ..... a sta vidva mogoč pomisla, na kak meter nižje od ust
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:30:59
|
|
|
|
Serendipity
|
Mislim, jaz sem reševala vitaminčke.. Moj še diha... Upam vsaj... Evglence pa itaq štrajkajo. Barabe.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:31:33
|
|
|
|
ledenka
|
\ IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jah, sam jst ne vem ka naj si zdej mislim.... A si ti ziher, da je s tabo kej narobe al pa s tvojim ..... a sta vidva mogoč pomisla, na kak meter nižje od ust pa se to - meter nizje od ust je pr men skor pr kolenih tko da to ne bo lih najbolj prav
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:32:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Evglence pa itaq štrajkajo. Barabe. kaj pa so to?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:36:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Evglence pa itaq štrajkajo. Barabe. kaj pa so to? enocelični prabičkarji ... če se še kaj biologije spomnim .... le ne spomnim se ali ma en biček, ali dva Pri naših mislim, da ni nobenega bička
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:39:34
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsi.... klinc, pol pa zdejle mal zrasti, pa bo ravn center zadet Zdejle se bom pa polulala Iz reševanja vitaminčkov, bomo nakonc ugotovile zakaj nismo še noseče
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:40:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Evglence pa itaq štrajkajo. Barabe. kaj pa so to? enocelični prabičkarji ... če se še kaj biologije spomnim .... le ne spomnim se ali ma en biček, ali dva Pri naših mislim, da ni nobenega bička aaaaaaaaa, razumem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:41:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pri naših mislim, da ni nobenega bička jim ga pa nariš.... se spomenš une bojan risanke, ko je skoz neki risu in dorisu... pa mu je vse ful šlo... al pa badum badim... njemu so tud vse dorisal.. pa je prišu kam je hotu
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:41:31
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ajsi.... klinc, pol pa zdejle mal zrasti, pa bo ravn center zadet Zdejle se bom pa polulala Iz reševanja vitaminčkov, bomo nakonc ugotovile zakaj nismo še noseče al pa na stol stop
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:43:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ajsi.... klinc, pol pa zdejle mal zrasti, pa bo ravn center zadet Zdejle se bom pa polulala Iz reševanja vitaminčkov, bomo nakonc ugotovile zakaj nismo še noseče hja, ce kolena cilja, bi morali bit pa plavalcki hribolazci... al pa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:45:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pri naših mislim, da ni nobenega bička jim ga pa nariš.... se spomenš une bojan risanke, ko je skoz neki risu in dorisu... pa mu je vse ful šlo... al pa badum badim... njemu so tud vse dorisal.. pa je prišu kam je hotu He he he .. bomo dorisali mi TA biček. Hehe, take bolj hudobne misli so se mi zdaj porodile... Samo, kaj ko ste une slikice potem zamenjale, kjer so se skrivali vzorci ''bičkov''
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:45:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hja, ce kolena cilja, bi morali bit pa plavalcki hribolazci... al pa glede na to kak jih moški poveličujejo, bi lahk tud to bli, a ne?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:47:08
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hehe, take bolj hudobne misli so se mi zdaj porodile... Samo, kaj ko ste une slikice potem zamenjale, kjer so se skrivali vzorci ''bičkov'' Kake hudobne?????? Dej povej, dej povej...jea! Da ne bioš šla zdej ti po tvojmu gor risat na un mest kjer bi mogel njegov korenjak stat....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:48:40
|
|
|
|
polaris
|
ja Se*, kar pogumno z besedo na dan. Ni treba slikce, imamo dobro fantazijo, ti kar opiš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:49:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hehe, take bolj hudobne misli so se mi zdaj porodile... Samo, kaj ko ste une slikice potem zamenjale, kjer so se skrivali vzorci ''bičkov'' Kake hudobne?????? Dej povej, dej povej...jea! Ammm .. preberi moje sporočilo, eliminiraj potrebno in izlušči bistvo.... Ma sem zamotala zaj tou!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:50:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Da ne bioš šla zdej ti po tvojmu gor risat na un mest kjer bi mogel njegov korenjak stat.... Ja kaj te zdaj. Biček je biček. Če bomo risali bomo za hasek risali.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:50:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hehe, take bolj hudobne misli so se mi zdaj porodile... Samo, kaj ko ste une slikice potem zamenjale, kjer so se skrivali vzorci ''bičkov'' Kake hudobne?????? Dej povej, dej povej...jea! Ammm .. preberi moje sporočilo, eliminarj potrebno in izlušči bistvo.... Ma sem zamotala zaj tou! vzorcev bickov pa ni blo kvecemu vzorci bickodajalcev
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:52:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Da ne bioš šla zdej ti po tvojmu gor risat na un mest kjer bi mogel njegov korenjak stat.... Ja kaj te zdaj. Biček je biček. Če bomo risali bomo za hasek risali. a mislte, da moram tole zbrisat?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:53:36
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ammm .. preberi moje sporočilo, eliminarj potrebno in izlušči bistvo.... Ma sem zamotala zaj tou! Ti pa si preber kaj sem dopisala z modro ..... hm, pa bičeka majo migitalčki ... tvoj ma pa verjetn kej druga, a ne???? Ka ajsi je šla merit, kolk more zrastit, al kolk daleč morjo prlezit migitalčki od kolen do cilja???? Al je šla gledat če ma primerno išino stola
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:53:56
|
|
|
|
polaris
|
Seveda da ne, a ni to tista znana slikca od Picassa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:56:47
|
|
|
|
Serendipity
|
ajsika kar pusti.. Saj valda moramo vedet od kje pridejo naši tekmovački ven, kaj ... To je poučna slikca. MOgoče bo zdaj kateri ratalo zanosit, ko vemo kak ta stvar zgleda...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:56:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Ka ajsi je šla merit, kolk more zrastit, al kolk daleč morjo prlezit migitalčki od kolen do cilja???? Al je šla gledat če ma primerno išino stola sem sla res merit mi pride 1 meter lih nad koleni
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:57:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Seveda da ne, a ni to tista znana slikca od Picassa od Pableja, ja
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:57:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Seveda da ne, a ni to tista znana slikca od Picassa Pišuka, men pa se je skoz zdela znana... pa nisem vedla kam naj jo dam... ne po avtorju, ne po vsebini.... picasota, pa jst itak nisem nikol razumela
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:59:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ajsika kar pusti.. Saj valda moramo vedet od kje pridejo naši tekmovački ven, kaj ... To je poučna slikca. MOgoče bo zdaj kateri ratalo zanosit, ko vemo kak ta stvar zgleda... ti ko si tršica... a mi lohk razložiš kaj je na tej sliki poučnega... ker jst ne vem kaj sploh predstavlja
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.