|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.1.2008 19:29:55   
san
hvalauser posted image

aja, glede spanja dinki in lucalu: BLAGOR VAMA!!! jaz bi tudi, pa ne morem, ker ni časauser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
18.1.2008 19:40:09   
lucalu
Sej mi tud kmalu ne bomo mogli več user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
18.1.2008 19:40:47   
ursi84
Punce imam eno oz nekaj vprašanj za vas:
- Katero kozmetiko boste ve kupila na začetku za user posted image ? Jst bom Bubchen
- Kaj vse o kozmetike boste kupile? Jst nameravam kupiti hladilno mazilo, mandeljevo olje, alkohol. A zaščitno kremo za obraz in kopet rabimo al ne???
- Koliko plenič naj kupim ? vsaj 60 št.1 (3-6kg)??
- A stekleničko in "umetno" hrano boste kupile?

Hvala Vam za odgovore!!!!user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
18.1.2008 19:45:09   
lucalu
ursi84 tudi jaz sem mela namen kupit Bübchen... in verjetno jo tudi bom. Za kremo za obraz bom počakala do materinske, ker baje pravijo, da ga na začetku naj ne bi mazal... Stekleničko in "umetno hrano" mi bo šel pa dragi kupit, če ne bo mleka. user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
18.1.2008 19:56:47   
max81

ne ne kupuj, ne delaj si dodatnih stroškov...to ti lahko tvoj kupi ko boš v porodnišnici in če ne boš mela mleka!!!!!!

jest mam to doma še od moje prve pupice, ker sem bila primorana kupiti pumpo in pa stekleničke..zaradi mastitisa

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
18.1.2008 20:01:08   
*medica*
pozdravljene punce..
san..user posted image user posted image user posted image user posted image za dober pregled..

ursy..glede kozmetike sem se pa jest odločila za niveo..bomo pa še vidl točn kako bo..hladilno mazilo že imam doma..mandljnovo olje bom pa še nabavla..glede alkohola mam pa jest eno vprašanje..namreč doma imam škatlico z akoholnimi robčki za čiščenje kože..sem nucala ko sem se špikala s hormoni..pa mi je to zj ful ostalo ..pa me zanima če lahko te robčke uporabim..user posted image glede pleničk sem jest kupla en paket..3-6kg 78kom..glede stekleničke bom pa kupla tamalo eno za kak čaj če bo potrebno za krčke..drgač pa upam da bom mela dovolj mleka in mi nebo potreba kupovat hrane..če ne jo bo pa dragi šel kupit..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
18.1.2008 20:05:06   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

- Katero kozmetiko boste ve kupila na začetku za user posted image ? Jst bom Bubchen
- Kaj vse o kozmetike boste kupile? Jst nameravam kupiti hladilno mazilo, mandeljevo olje, alkohol. A zaščitno kremo za obraz in kopet rabimo al ne???

jaz bom kupila Bubchen ali Nivea. baje je tudi Nvea zelo kvalitetna. Katero kozmetiko enako kot ni, kremico za obraz tudi, edino za kremo proti sončku ne vem. Za začetek 1-2 paketa plenič. Sej potem ko ti zmanjka pa itak nekoga pošlješ v trgovino. Sej bodo to naši user posted image  naredili z veseljem. Glede steklenič - to že imam ene dve, za umetno hrano pa isto - sej ne veš ali boš rabil. Takrat pa pošlješ nekoga. Ja kaj pa če se zgodi ponoči ali v nedeljo, da noče jesti iz dojke, ti pa nmaš nič? No si pa mleko stisneš iz dojke. No potem pa tudi takoj rabiš pumpo za iztisk mleka in tega tudi še nimam.  Joj.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
18.1.2008 20:08:20   
san
- Katero kozmetiko boste ve kupila na začetku za ? Jst bom Bubchen

kozmetika: otroško milo trdo, ampak še ne vem katero, to bom šla v mullerja in tam eno kupila, ker imajo tam največ izbire. Hladilno kremo bom kupila lekarniško in bepanthen, pol bom pa videla naprej kako bo z njegovo rito, če bo treba še kaj drugega kupit. potem bom pa tud kar v lekarni kupila olivno in mandljevo olje. mandljevo imam drugače doma od nivee - ga sama uporabljam za trebuhuser posted image . no, pa alkohol bom tud kupila, za obrazek pa ribje mazilo - sicer smrdi, ampak je za lička ok, če bo še mraz. pa od welede imam ponavadi kremo za obrazek doma.
plenice bom kupila en velik paket 4 do 6 kg.
stekleničke in umetne hrane ne bom kupovala.

user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 18.1.2008 20:10:50 >

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
18.1.2008 20:11:28   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: san

sinko je velik točno za svoje tedne in dni (7,61 BPD 26,5 AC 5,91 FL), ne morem verjet in ima 1467 g. zdele sem opazila, da je pri srčku napisano fcv, pa ne vem kaj to pomeni. posteljca je zadaj in obrnu se je na glavo - zato me je tako stiskalo in šraufalo in bolelo zadnjič.

Sem videla, da imaš napisane mere. Ker imaš rok en dan pred mano, lahko malo primerjave. Čist tako za občutek 

7,7 BPD  26,7 AC  5,8 FL 28,0 HC ter naša teža 1.640 g. Tudi mi smo obrnjeni z glavico navzdol. user posted image user posted image  Je kar podobno, a ne?

user posted image  Ja tvoj starejš sine je pa res en velka faca.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
18.1.2008 20:16:02   
san
perp, pa res, podobni rezultatiuser posted image , zanimivouser posted image user posted image user posted image . no, to je pa super za primerjavo.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
18.1.2008 20:30:49   
janet
Hy!

Jst mam tud namen kupit Bubchen jo ful hvalijo.

Za obraz bom mela jekoderm -je fajn mastna, pa men ful diši.

Pa en paket pleničk (3-6kg). Ko bo zmankal bomo pa zraven nabavili.

Js bom kupila 1 malo in 1 veliko flaško, pa eno umetno hrano - verjetno Aptamil, saj pri prvi nisem imela dost mleka, pa nastavke za bradavice- sem jih rabila že pri prvi. Samo ne vem se nagibam k Aventovi flaški, če mi bo v drugo uspelo dojit, da nebi blo take razlike, pri prvi sem uporabljala Nukove- sam ko se navadijo, da ni treba ful vlečt, se razvadijo in nočejo več vlečt po zizeki - vsaj moja je bla tako lena.user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
18.1.2008 20:35:26   
Vilma
A stekleničko in "umetno" hrano boste kupile?

Ursi če že hočeš kupiti umetno hrano (tako za boljši filing).... Kupi v DM-ju tako mičkeno vrečko Aptamila za en obrok - 200ml. Glih tko za vsak slučaj, če bi rabila. Vrečka je velika kot en vzorček. Drugače pa so te hrane tako drage, da se ti niti pod razno ne splača tega kupovat v naprej.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 18.1.2008 20:41:24 >

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
18.1.2008 21:37:47   
marita
jaz sem vso to ropotijo od kozmetike glih ta teden nabavila.  Sem pa kupla manjše plenice Pampers new born od 2-5 kg, pol pa še en večji paket od 3-6 kg. Sem si kr en seznam dol sprintala in šla z njim v drogerijo in lekarno in vse kupla.
Dons sem še tetra majčke peglala, men so tolk hecne, dobr pa če jih imam na zalogi, jih bom pač uporabljala. Jutr grem h kolegici še po dve vreči cunj, pol pa mislim, da je to to. Še tisto pol operem in speglam, pol sem pa fertik. Tko da mislim, da bom do konc mesce vse zrihtala, pol grem pa lahko že rodit.user posted image Ma ne se hecam, bom še mal počakala.

A mate vse sušilca? Jaz ga nimam, zaenkrat tud potrebe po njem ni blo, bomo vidl kako bo zdj. Najbolj glupo mi je tetra plenice likat, kolegice jih pa sam v sušilca fliknejo, pa je. Pol so bolj take svaljkaste, sam so čist ok. Na začetku bom itak vse likala, pol pa pomoje ne več.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
18.1.2008 22:12:38   
san
men je prav užitek male cunje likat, no zdej likam že malo večje, ampak male bom tud spet kmal začela. glede sušilca, mi ga imamo, sam ne sušim vsega notri, ker gre preveč skup - je treba pol večje cifre kupit, al pa je dinki napisla, prej ene dvakrat na zraku posušit, sam men gre v sušilcu vedno mal skup.

nozdele sem na sosednjem formu prebrala, da fvc pomeni, da je vse ok, da so vidni pretoki v srčku, tko da superuser posted image . je nekdo spraševal/a kot bi vedel/a, da mene tudi to zanimauser posted image . no, jaz sem pa že hotla mojo g po telefonu nadlegvatuser posted image .

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
18.1.2008 22:13:33   
Sonnja
janet jekoderm-po novem ribodermin. tk so nam v MŠ povedali.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
18.1.2008 22:18:07   
san
ja, ta je super kremauser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
18.1.2008 22:25:22   
Azzurra
Kot da ni blo dovolj vsega, zdaj mam še cuker povišan! user posted image user posted image user posted image  Kaj ima katera izkušnje? Zdaj grem še na tisti dolgi test s 100g sladkorja, če ne fašem insulina, bo pa dieta - brez sladkarij itd. Ma prav me zanima, glede na to, da sladkarij sploh ne jem! user posted image  Samo še to se mi je manjkalo!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
18.1.2008 22:43:32   
janet
Saj imena krem kar naprej menjajo. Eh brezveze, pri nas v službi še vedno piše jekoderm -ker jo sami delajo, jo bom tk iz službe dobla, mam super sodelavke pa bojo zrihtale.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
18.1.2008 22:44:53   
gaya24
Mene pa zdaj že prav skrbi, ker vse tok o tem cukru pišete. Mene pa sploh ni dala na un test z glukozo. Mi ga je zmerla enkrat (v 11t) in sem mela 4,4. Je rekla, da če je na začetku nosečnosti normalno, pol se ne dvigne več, sploh ker  nima kdo v družini tega.
A se pojavijo kakšni znaki, če bi imela slučajn povišan sladkor??

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
18.1.2008 22:45:57   
janet
Azzurra- Jaz sem tudi mela prvič malo povišano, pa je v drugo bil normalen, pa ne rabim nič imet, niti diete, zgleda odviso od ginek. A ti je že rekla glede diete da jo boš mogla met?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
18.1.2008 22:49:16   
san
joj, azzurra, pa kaj to so ti zdej tik pred koncem odkril, ala kaj?
mislm, maš pa tud smolo.

ursi ima to dieto, če nisem pomešala, pa lucalu tud - sam lucalu jo ima kar tako, pa sploh nima povišan sladkor, no povedat ti bosta znali kako pa kaj. mogoče je ša kakšna, pa sem zdej pozabila. sej dieta ni tok grozna, se mi zdi, inzulin pa verjetno sma doziraš, glede na potrebouser posted image . no, upam, da bo samo dieta padla. lucalu je že razložila enkrat koko zgleda - pač zdrav način prehranjevanja, se mi zdi da nič belega sladkorja in bele moke, pa čokolina se ne smeuser posted image . aja pa samo čvrsto sadje, hrušk ne, pa verjetno vse tist, kar ima že tako več cukra, pa pire tud ne, pa vodo pit... no več se pa ne spomnim, je treba mal nazaj pobrskat - sam ne vem kolk nazajuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
18.1.2008 22:51:52   
janet
Gaya24- saj če bi imela povišan sladkor, se vidi tudi na urinu (vsebnost sladkorja v urinu se pokaže- oz.ga merijo), tako da vedno ko daš urin, bi videla ginek. če bi blo povišano, pa bi te potem naprej napotila za kri, tako da se ne bat, drugač je pa tudi prehitro naraščanje teže, ali prevelik otrok, žeja te, pa če maš povišan sladkor- ti niha, pa ko močno pade: potenje, tresenje, občutek slabosti, tako da bod kar vesela da je normalen.user posted image
Saj vem se pač prestrašiš, saj smo vse iste, pa tile hormončki tudi delajo svoje.user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
18.1.2008 22:53:16   
janet
Je napisano tudi pod prehranjevanje nosečnic nekaj o slad. dieti.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
18.1.2008 22:54:42   
san
kopiram od lucalu:
san rekli so mi, da naj bi jedla polnozrnat, ajdov ali črni kruh... belega in koruznega ne! Potem ne smeš čokolina ali čokolešnika. Mleko lahko 1,6 mm. Sladkarij ne smeš, nobene mastne hrane, ne posebne in podobnih klobas, ne hrenovk, ne kremnih juh... samo bistre juhe (kot je npr. goveja). Sadje ne sme biti prezrelo, samo čvrsto sadje, razen grozdja, ki ga sploh ne smeš. Zelenjavo lahko v glavnem vso. Testenine lahko samo integralne ali ajdove ali kaj podobnega... v glavnem bela moka je strogo prepovedana... riž samo rjav... hmmm... moram še malo pomislit kaj so še rekli, pa javim kasneje. Aja! Pa slano ne smeš. Pa za žejo vsekakor vodo, ali nesladkan čaj... razno raznih sladkih sokov ne smeš...

pa pol je še posebej napisla za cornfleks, da se ne sme - namesto tega muslije in pire krompir in cvrtje tudi ne.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
18.1.2008 22:56:58   
jagoga
Me je Vilma malo prehitela, ampak, bom vseeno še jaz pristavila svoj pisker.
Jaz imam flaške že doma, tiste, ki pa ste na novo pa mogoče kupite eno flaško (tamalo), če jo ne boste rabile za meko pa vam bo prav prišla za kakšen čaj. Glede umetnega mleka pa se tudi v lekarni dobi majhne vrečke Aptamila za cca 1 liter mleka. Meni se je v prvo zgodilo to, da sem domov prišla v nedeljo popoldan, ker sem rodila v Postojni, kjer ti ponoči otroka odpeljejo(na tvojo željo), ga seveda tudi ponoči nahranijo z adaptiranim mlekom, smo imeli cel večer in pozno v noč same probleme z njim. Ker sva bila z možem dokaj zbegana in zmedena nisva vedela kaj mu fali. Še sreča, da je imel brat dva meseca starejšega otroka od našega in je imel doma malo rezerve adaptiranega mleka, tako da je moj šel iskat to čudežno substanco. Ta dodatek sva mu dala, ko sem končala z dojenjem, tako da je bil vzrok v tem, da sem v prvih dneh ob večerih imela pomanjkanje mleka in mu je bilo premalo. Ta dodatek smo potem opustili, ko se je količina mleka uravnala, so se pa drugi problemi pojavili. Ampak ker je bila nedelja, ne bi dobila na našem koncu nikjer odprte lekarne, tako da se je fajn zavarovati tudi s kakšno majhno rezervico. Večjih škatelj  adaptiranega meka pa ni smiselno kupovat, ker so drage, ampak samo za tahudo silo.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......