|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.1.2008 23:11:48   
jagoga
Glede kozmetike pa bom jaz nabavila: trdo milo, mandljevo olje, kremo za ritko - Bubchen Spezial Wundschutz Creme (če je rdeča ritka), Praško pasto - pride v upoštev le pri hudo vneti ritki, Bepanthen MAZILO(roza) - za nego dojenčkove kože (tudi obraza) in bradavic matere, alkohol, fiziološko raztopino. Dodatno si bom kupila še nove nastavke za bradavice za dojenje (ker sem že v prvo imela probleme z vdrtimi bradavicami) in seveda blazinice za prsi -  meni so bile všeč od Aventa in od Chiccota. Od chiccota vsebujejo gel, kateri se ob stiku s tekočino nabrekne (isti princip kot vložki) in ne prepuščajo mleka.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
18.1.2008 23:15:35   
Katy13
Jaz sem kupila navadno banjico brez stojala, ker na začetku jo bom verjetno dajala an stol, potem pa ko bo že večji, ga bomo pa kopali v ta veliki banji. V kopalnici imamo namreč kotno banjo in je v kotu takšna polička, da se lahko vsedeš. Ko bo user posted image  sam sedel oziroma mogoče malo kasneje, ga bomo dali kar v ta veliko, če bo hotel.

san - čestitke za upešen pregled. user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo na naslednje pregledu tudi meni G naredil UZ, ker me že pošteno zanima kako je naš user posted image  obrnjen.

Glede spanja pa je pri meni tako, da nič ne vpliva, če spim popoldan. Je pa res, da zadnje čase ne spim velikokrat in ne tako dolgo (največ 45 minut). Decembra in še prej sem spala tudi po uro in pol, ali pa tudi dve. user posted image  Ponoči spim zadovoljivo, enkrat vstanem in grem na WC, pa vedno ko se obrnem se zbudim (po moje je to psihično, da se lepo obrnem in ne slučajno na hrbet).

Ursi84
- Katero kozmetiko boste ve kupila na začetku za user posted image ? še ne vem, mogoče isto kot ti ali pa od niveje
- Kaj vse o kozmetike boste kupile?
hladilno mazilo, mandeljevo olje, alkohol, fiziološko, bepanthen, nevtralno otroško milo
- Koliko plenič naj kupim ? enako vprašanje sem že postavila sama, razmišljam da bom dokupila še en paket (nekaj sem jih dobila), obstajajo pa tudi od 2-5 kg in ne vem ali naj kupim tudi te
- A stekleničko in "umetno" hrano boste kupile? eno stekleničko imam (bila je v eni reviji oz. kuponček zanjo), več ne bom kupovala. Če dojenje ne bo šlo, bo pa user posted image  šel kupit vse potrebno, medtem ko bom v porodnišnici

Lepo se imejte, sladko spite in pridno božajte svoje bušije. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
18.1.2008 23:27:15   
mala zelena
Živijo!

Berem, kaj boste nabavljale od kozmetike in ostalega. Jaz ne bom prav komplicirala (ha, ha, se mi vidi, da enega že imam). Pri nas se je Ok obnesla razmeroma poceni kozmetika in bom tudi tokrat štartala tako, če bo kak problem, bom pa potem dražje kupovala.

Imeli bomo:
- Lumpijevo hladilno mazilo (Mercator)
- Lumpi otroško olje
- trdo otroško milo od Nivee
- fiziološko od Nivee (ko bo otroček večji, jo bom pa itak sama pripravljala - pol litra prevrete vode + ena poravnana žlička soli)
- Bepanthen kremo (tista za ritko in mamičine vnete bradavice)

Flaško imam še od tamale - bom samo prekuhala. Le cucelj sem kupila nov. Adaptiranega mleka se ne splača kupovat - je predrago. Pa itak, če ti začne zvečer mleka zmanjkovat, pač otroka večkrat priklopiš na joško, pa je. Če pa katero ful skrbi, je pa najbolje kupit mini vrečkico Aptamila - predlani je bila ena taka vrečkica po dobrih 100 SIT, tako da ne vržeš ful denarja stran, če potem ne rabiš.
Jaz sem jih uporabljala, kadar sem šla v gledališče, da so lahko tamalo nahranili (no, ko je bila že več kot 3 mesece stara), če se je zbudila pred mojim povratkom.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.1.2008 0:11:49   
katj
ojla,

sem mela obiske do zdej in sem rekla da se še oglasim, preden grem spat.

sem mela pregled, vse ok, v pondelk pa še UZ.

jaz bom kupila,
1x pampers 2-5
hladilno mazilo brez cinka od lekarne
trdo milo Bubchen
mleka ne bom kupovala
bepanthen
praška pasta

bomo mele vsaj izgovor it ven iz stanovanja.

noč.

(odgovor članu mala zelena)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.1.2008 6:45:17   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako smo kaj danes? Mi smo kar dobro spali... res, da smo zaspali malo kasneje, ampak je bilo pa potem BP.
Azzurra za dieto ti je že san napisala. Ampak večina nas, ki je imela pri prvem testu povišan sladkor, je imela pri drugem normalnega (jaz sem ga imela v prvo 8, v drugo pa 4,11), s tem, da sem imela jaz nenormalno zdravnico in sem vseeno dobila merilec za domov. Si moram merit po vsakem obroku (1,5 ure po) in do zdaj sem imela vedno od 4 - 4,5... sem pa včeraj zvečer naredila eno foro in sem jedla čokolino, ki ga absolutno ne bi smela (če bi imela sladkorno), pa je bil sladkor 5, 1 (dovoljeno je po do 7,2) user posted image , tako, da je moj user posted image  rekel, da v ponedeljek neseva to nazaj!
Drugače pa ima eva78 nosečniški diabetes in ti bo verjetno znala ona še kaj več povedati o tem...
Mi gremo zdaj počasi skuhat kavico in potem na sprehod in vas čekiram kasneje. Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.1.2008 7:58:20   
mergetka
Ojla, danes pa zjutraj ne morem spati. Joj, kaj mi delajo hormoni: enkrat ne zaspim do treh ponoč, drugič se zbudim prezgodaj ...Zgleda, da se telo privaja na "čudne" noči user posted image

A se pojavijo kakšni znaki, če bi imela slučajn povišan sladkor??

Gaya24, men je na 50 g testu pokazalo 9,2, kar nej bi bilo povišano, vendar še ni nujno sladkorna. Ta bi bila za zihr, če bi imela nad 11.

Znaki pa naj bi bili pretirana žeja, pogosto uriniranje in utrujenost.  Jaz imam 100 g test v torek in upam, da bodo izključili sladkorno. Ja, včeraj  bi ga morala imet, sam ker nisem bila na tešče že od 7 h zvečer, mi ga niso naredili. Fajn, da sem to že prej vedela... user posted image

san - čestitke tudi z moje strani za pregled .

Kozmetike bom sama kupovala podobno kot Katy13 in sicer komi čakam, da grem vse to nabavit. Rok mama šele čisto na koncu marca, tko da se mi še ne mudi toliko. Za banjico se po moje ne splača kupovati stojala, jo lahko damo na dva stola, pol pa lahko mogoče vsedemo na veliko banjo, al pa si damo brisačko pod kolena. Ne vem še, bomo videli kmalu.

A mi pove tista, ki je kupovala v Ikei posteljnino (črtasto, mal zelene, mal rdeče, rumene..  in tudi večdelna je), kako je zadovoljna in kaj vse je noter?

Lep dan vam želim, veliko sonca  in  velik pišite user posted image !

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
19.1.2008 8:16:25   
san
Drugače pa ima eva78 nosečniški diabetes

ups, ekskjuz mi ursiuser posted image , mal sem zamešala.

pa hvala vsem za čestitkeuser posted image .

drugače sem pa jaz spala ok, tisit čas, ko sem spala. spanje je bilo sicer zelo moteno, od tega da se premetavam iz boka na bok, pa vmes mal na hrbet, ker mi boki drugače odrevenijo, pa hči je zgleda neki na pol med tem da bo ali pa ne bo zbolela, pa sem jo ponoč hodila mal kontrolirat in ji kroglico dajat po požirkih. upam, da bo ok. no, ponavadi po homeopatskih kroglicah je, težava je samo v tem, da je bila zadnja, zdej pa dobit homeopatinjo, to je ponavadi malo težje. no, sinko se pa še drži zaenkrat, upam da se ne bo zdej kej od nje nalezel, ker pol je šel moj trud v nič, da sem ga doma imela. no, pa sredi noči je še sine prikolovratil v najino posteljo - to se drugače sploh ne dogaja.

moj dragi se je pa včeraj prvič uspel dobro pomenit s temle sinkom v trebuščku. se mu je mali odzval in pol sta se pol ure pogovarjala in to ob 1 zjutri, jaz pa že čist komauser posted image .

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
19.1.2008 9:44:00   
san
sem prej pozabila napisat, da bo naša banjca brez podstavka, zagotovo bom pa kupila tudi čebriček al pa spet kakšno vedrouser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
19.1.2008 9:56:44   
Arabela
Jutro souser posted image !

Zdaj se pa pri nas že vidi da se bližamo koncu, ker sem jaz že prava tečka... počasna ko slon, vse me boli... malce že tudi živčna... Naša 16mesečnica pa vse to čuti in je postala pravi vragec.. jo komaj obvladam, za njo tekam z mojim trebuhom in jo še komaj ujamem..

Lep vikend želim, čeprav se sonček zaenkrat noče pokazati...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
19.1.2008 10:27:31   
Katy13
Lep pozdrav še od mene.

Tudi jaz sem danes spala dobro. Zvečer mi sploh ni bilo, da bi šla spat in sem bedela do polnoči in potem končno šla spat. Zjutraj pa sem spala do 9.00 in en nočni obisk WC-ja je vključen. user posted image

Sedaj sem pa že po zajtrkovala in sedaj grem peči žemljice. user posted image   Bova imela pasulj za kosilo in moj user posted image  ima raje bel kruh zraven (jaz imam raje črnega) in ker belega ne kupujeva (ker večino kruha jem jaz, moj ga ne je kaj veliko), sem se odločila, da spečem žemljice. user posted image  Upam, da mi bodo uspele, ker jih pečem prvič.

Potem pa grem še pospravljat (sesanje, čiščenje kopalnice in pomivanje tal). Imam pa že en pralni stroj opran in ga ravnokar sušim v sušilcu. user posted image

Lepo se imejte, čvekajte kaj, da bom imela kasneje kaj brati. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
19.1.2008 10:34:47   
Alina975
Jutro punce!
Mene pa zanima, če mogoče tudi vam tako močno otekajo gležnji-sploh jih ni videt, so kot dva buhteljna. Otekat so mi začeli v 8. mesecu.
Lep vikend vsem, papa.user posted image

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
19.1.2008 10:49:38   
Dinki
Dobro jutro user posted image ,
šeč mi je tema, ki ste jo odprle včeraj zvečer glede tega kaj točno kupiti na začetku in ko sem brala odgovore sem si že napisala seznamček vseh stvari. Meni vsa ta kozmetika še manjka, šla pa jo bom kupit v začetku februarja z mojo prijateljico in njeno 6 mesečno hčero....je rekla, da mi bo ona tudi pripravila seznam ker je še frišna v tem, tko da se že prav veselim. Se pa nagibam k Bubchen-u.

Drugače imam pa tudi jaz doma eno malo flaškico, ki bo za začetek tudi edina za vsak slučaj. Tudi umetne hrane zaenkrat ne mislim kupovat, saj je moj tako ali tako vsak dan v Lj. pa bo že on naknadno kupil če bo treba. Sem pa veliko brala o dojenju in je veliko povezano tudi s psihično pripravo, torej verjeti moraš v to, da boš dojila in če imaš že takoj v štartu preveč vse pripravljeno za vsak slučaj, se zna potem res tako zgoditi...no, jaz osebno verjamem v to....je pa stvar posameznice...v mislih smo itak najmočnejše.

Imam tudi en paket pleničk newborn + nekaj sem jih dobila in jih ne bom še kupovala ravno zaradi tega, če mu slučajno te ne bodo odgovarjale.

Danes sem se končno naspala...sem zaspala že včeraj pred TVjem, nato pa še v postelji takoj, in spala skoraj do 10h. Tudi jaz se sedaj ponoči zbujam ko se prevrnem iz enega boka na drugi, se mi zdi da se zbudim za vsak premik, vendar potem tudi nazaj zaspim....

San, čestitke za uspešen pregled user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
19.1.2008 10:59:25   
perp
živjo punce,
Kako ste kaj? Ja že imam že vse posravljeno. user posted image  Sem danes takoj ob 7:30 začela, ker imam popoldne opravke. Žal moram iti na pogreb.user posted image user posted image   Zvečer pa na dekliški večer. user posted image user posted image

no jaz pa nisem celo nosečnost nič spala popoldne. Res je, da grem malo poležkati popoldne če se le da 8zadnje tedne je to bolj želja kot realnost), vendar to je to. Res pa je, da z mojim hodva spat kar ob 21-ih, ker mora moj vsati ob 4 zjutraj, pol grem pa kar z njim spat. Kar ne morem verjeti, kako globoko in dolgo spim zadnje čase. Sploh ne hodim lulat??? No sej hvala bogu.user posted image user posted image user posted image  
A imate ve že kaj sončka? Mi še popolnoma nič. Upam, da ga bo malo popoldne, da mojga mal spravim ven, ker je že od prejšnje sobote bolan user posted image  in je po cele dneve not. Mora iti malo na sveži zrak.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
19.1.2008 11:01:48   
Dinki
A mi pove tista, ki je kupovala v Ikei posteljnino (črtasto, mal zelene, mal rdeče, rumene.. in tudi večdelna je), kako je zadovoljna in kaj vse je noter?

Mergetka, jaz sem jo kupila. Zdejle sem šele odprla komplet, da ti povem kaj je notri...je bla do danes še zmeraj zapakirana user posted image
Notri je:

- oblekica za povšterček (35 x 55),
- kot neka rahla odejica (2-krat) (70 x 90),
- rjuha z elastiko za jogi (za posteljico 60 x 120)
- oblekica za kovterček (110 x 125)

se pa vse opere na 60.
Govoriva, pa upam, da o isti:

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
19.1.2008 11:09:53   
Dinki
Alina975, jaz zaenkrat, da potrkam, še nič ne zatekam. Me pa res zadnje čase vse ženske v službi sprašujejo če že kaj zatekam, al pa a kar lahko še take čevlje obuješ al kaj user posted image ....No, vsekakor upam, da tako tudi ostane. Se pa držim enega načela, da zmeraj preden vstanem iz postelje malo pokrožim z nogami v gležnjih, prav tako z rokami, se nato usedem in malo počakam, ne vstanem takoj. To naj bi bilo fajn proti zatekanju. Prav tako sedenje z neprekrižanimi nogami (mojo sem ravnokar ko sem to napisala umaknila iz druge noge user posted image )....če zatekaš zelo, je fajn, da to omeniš G.

Perp...drži se danes na pogrebu sodelavca, če se ne motim. Še dobro, da ti zvečer sledi malo zabave user posted image
Pri nas se je sonček začel šele sedaj malo prebijati čez oblake. Bo treba iti vsekakor na kakšen sprehod danes, nisem bila že dolgo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
19.1.2008 11:43:57   
max81
eh a niso za vikend napovedovali neko lepo vreme..sonček pa to..in kje je zdej!! pri nas bo glih kar spet dež, ne pa sonce..sem kr mal žalostna, včeraj sem bila polna energije k sem šla ven z malo dones pa spet toleuser posted image

vidim, da se neki o zatekanju pogovarjate..jest sem bila v prviuser posted image zatekla v noge, sem mela kr hlebce, čevlje sem komej obula, počutla sem se k nilski konjiček od hippo  bankeuser posted image user posted image ..je blo pa res poletje ful vroče...drugače pa probejte čim več počivat, noge u luft, ter čim manjjj soli!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.1.2008 11:55:14   
san
dinki glede dojenja pa podobno razmišljam kot ti. jaz sploh nisem nikol pomislila na to, da ne bi dojila. in sem dojila brez problema, mleka sem imela za tri dovolj. drugače name zelo psiha deluje, tko da vedno raje pozitivno razmišljam, ker drugače ni ok.

alina, jaz v prstih na rokah in nogah čutim, da otekam, pa en teden - tam proti koncu decembra, sem imela težave z zatekanjem obraza, ampak je minilio. drgugače pa do sedaj v prvih dveh nisem nikoli imela težav z obutvijo ali pa nogavicami, da bi me tiščale. sam prsti in obraz so bili na koncu problematični - lahko tudi da v povezavi s tem, da sem bila že čez rok.

perp, upam da ne bo prehudo na pogrebuuser posted image

no, jaz sem pa zdele vse kompletno sčistila, danes sem začela zgodaj. okna so pomita, tla in kopalnica tudi, prah pobrisan, pa kuhinja tudi.

no, danes bo pri nas lazanja za kosilo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.1.2008 12:41:57   
Dinki
no, danes bo pri nas lazanja za kosilo.

San, pol pridem pa kar k tebi na kosilo user posted image . Ne samo, da imaš lazanjo, ki jo jaz obožujem, ampak imaš tudi vse pospravljeno in čisto user posted image ....sej bi jaz tudi malo morala, pa se kar ne spravim....že cel dopoldan visim na računalniku. Zdej grem pa najprej na en sprehod, pol kuhanje, pol pa mogoče še malo pospravljanja, če ne bo ta ponovno preložen na jutri user posted image

Aja, pa hvala vsem za mnenja glede stojala za banjico....sem se odločila, da ga ne kupim, ker za ta denar, ki bi ga dala za stojalo, raje kupim čebriček user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
19.1.2008 12:50:43   
Katy13
Evo mene, žemljice so pečene in so zelo slastne. Sem morala poskusit...user posted image user posted image

Posesala sem tudi in pospravila koplanico. En stroj cot je že posušen in zložen. Sedaj sem pa počivala, ker me je začelo boleti na desni strani od popka. A ima še katera takšno bolečino? Sedaj grem pa še obrisat po tleh, ker čez pol ure pride moj user posted image  in bo kosilo.

Tudi pri nas je zelo mrkasto vreme in ni ne duha ne sluha o kakšnem soncu.

Same še ne aztekam in upam, da tudi ne bom. Je pa res, da me moj G o tem vedno vpraša. Po moje je dobro, da se G to pove.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
19.1.2008 12:51:22   
Tejka.387
En pozdravček še od mene. Sem vas komaj prebrala, k ste tolk napisale.
Pri nas se tudi sonček počasi prebija skozi oblake, upam da bo kmalu posijal, da grem kaj na sprehod.

Jaz ne bom kupila banjice na stojalu. Mi je lažje imeti navadno banjico.

Florc, San in Dinki - zgleda da imam tudi jaz tak kompletek za iz porodnišnice user posted image . Sm ga pa kupila v H&M-u, ampak kapice in copatk pa niso imeli. To sem pa posebej kupila.

Kathy13 - jaz sem tudi kupila pomaranče na bon zraven sem pa vzela limone, pa se mi pomaranče niso zdele tako drage ( 3kg pomaranč - 2,69 € ), so pa zelo sladke in dobre.

San, katj - user posted image  čestistam za uspešen pregled.

Ursi84 - tudi jaz sem nameravala kupitei kozmetiko od Bubchen, sam ne vem še točno kaj. Sem pa slišala da je dobro če jo kupiš v Mullerju, ker jo oni uvažajo oz. naj bi bil njihov proizvod ( ne vem točno, neki takega ), ker je cenejša kot v ostalih trgovinah user posted image  Moram it enkrat prav pogledat. Me pa zanima, zakaj moramo v začetku pri dojenčkih uporabljati trdo milo? Namreč jaz se sploh ne spomnim več kdaj smo ga nazadnje uporabljal. Z nakupom kozmetike bom počakala na predavanja v MŠ- kaj novega zveš.

Glede stekleničk sem pa razmišljala o nakupu ene steklene in ene navadne plastične, sam še nisem čist prepričana. ˝Umetne˝ hrane ( Aptimil ) ne bom kupila, če jo bom pa potrebovala bo pa tudi to šel bodoči ati iskat.

Plenice sem kupila pa od Pampers- new born od 2-5- kg ta mali paket za začetek, pol bo pa user posted image  šel še iskat ko jih bo zmanjkalo.

Gaya24 - jaz imam v ponedeljek test za sladkorno 50g- prvič. Me je G dala, ker naj bi bil mali malo večji. Upam pa da ne bo nič povišan sladkor, se bom za vikend bolj nazaj držala user posted image .

Margetka - hvala za info, da po 19h ne smem več jest.

No, zdej grem pa pospravljat, me čaka prah, pa sesanje in pomivanje kopalnice. Ponavadi pospravljava z user posted image  skupaj, danes pa je v službi že od 4h zjutraj in bo delal do 23h, ker bo nadomeščal še enega sodelavca user posted image .

Pozdravček vsem in se še kaj oglasim.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
19.1.2008 13:22:32   
lucalu
Tejka.387 ti probaj čez vikend kar čim bolj normalno jest, ker (o tem smo že enkrat mele debato) s tem, da se "šparaš", ne goljufaš njih, ampak sebe in user posted image . Ker, če slučajno res imaš nosečniški diabetes, je bolje, da ti ga najdejo, ker, če ne, so lahko posledice na user posted image . Aja! Tešča pa naj bi bila 12 ur pred pregledom... tako, da, če greš v laboratorij ob 7h, potem ne jej od 19h. user posted image
Drugače pa punce, pogrešam evo78!!! Mislim, da se že kar nekaj časa ni javila...

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
19.1.2008 13:26:19   
gaya24
jaz imam v ponedeljek test za sladkorno 50g- prvič. Me je G dala, ker naj bi bil mali malo večji. Upam pa da ne bo nič povišan sladkor, se bom za vikend bolj nazaj držala .
JJ

Ja moj je tud že nekje od 5 mesca, sicer ne večji, ampak težji. Sam moja G je rekla, da bo po atiju, ker sem ji povedla, da je on mel 4500g. A je teža tud lahko povezana s sladkorjem?
Drugač pa me prav zanima kako uživala bom na porodu, če bo res mel približno enako težo, kot njegov atiuser posted image .
Še dober, da grem prvič rodit, da se mi niti sanja ne kako to zgleda!

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
19.1.2008 13:30:17   
gaya24
šeč mi je tema, ki ste jo odprle včeraj zvečer glede tega kaj točno kupiti na začetku in ko sem brala odgovore sem si že napisala seznamček vseh stvari. Meni vsa ta kozmetika še manjka

Men tudi še vse manjka in še dobro, da ste mal napisale katere znamke bote kupovale, ker js niti približno ne bi vedla katero kupit pri takem navalu teh znamk, ki jih imaš v drogerijah.
A torej tista Bubchen znamka pa Nivea sta vredu?

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
19.1.2008 13:49:50   
janet
Zdravo!

Jaz sem pa spala sam 3 ure, od pol šestih pa do pol devetih - je moj dragi šel zvečer malo na fešto, pol pa če gre z avtom, jaz ne spim, pa čeprav ne pije alkohola, kako bo kaj ko bo Neža dovolj stara, pa bo začela ven hodit, če že pri možu ne spim???

No vstali smo pa ob pol devetih na budilko, ker je mela mala tekmo (smučanje) in je bila v svoji skupinici - 1. šolke - druga. Je pa bila šele njena druga tekma, pa še prvič se je sama peljala, pri prvi tekmi je mogel očka pred njo peljat, tako da smo vsi ful veseli, pa še nahrbtnik je dobla za drugo mesto! Bravo Neža!user posted image

No kmalu bo kosilo kuhano, tako da se čujemo popoldan oz. zvečer, če bomo slučajno popoldan prespali, čeprav drugače popoldan js ne spim, ampak glede na nočne razmere nikol ne veš.user posted image

Lep dan vsem user posted image , pa čeprav ni sončka!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
19.1.2008 13:53:44   
Tejka.387
Lucalu - sej bom jedla vse normalno, ker brez hrane sploh ne morem bit. Sm že prej rada jedla user posted image , odkar sm pa noseča pa sploh. Danes bomo meli za kosilo ričet, ga je nekaj še ostalo od včeraj, za zajtrk pa sem jedla mlečno kašo. Vmes pa mal sadja, pa tud kakšen piškot se prileže.

Mene je na kontrolo za sladkor dala druga G, katera nadomešča mojo. Moja ni nikoli omenila, da bi morala it na kontrolo za sladkor. Me pa kar firbec matra kolko bo. Ponavadi ko sem se merla pri dediju (pred nosečnostjo), ki ima sladkorno je bilo vse vredu, pa sem se merla tudi po hrani.
Ga moram kaj obiskat, da mi bo zmeru user posted image .

Drugače pa, punce ki ste še v službi, vam moram prou user posted image  user posted image  user posted image , namreč jaz sem že od srede septembra na bolniški in si res ne predstavljam kako bi zdej s takim trebuhom še hodila v službo in rihtala otroke v vrtcu. Jih pa grem na vsake toliko kaj obiskat in so prou veseli.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......