Katy13
|
Jaz sem kupila navadno banjico brez stojala, ker na začetku jo bom verjetno dajala an stol, potem pa ko bo že večji, ga bomo pa kopali v ta veliki banji. V kopalnici imamo namreč kotno banjo in je v kotu takšna polička, da se lahko vsedeš. Ko bo sam sedel oziroma mogoče malo kasneje, ga bomo dali kar v ta veliko, če bo hotel. san - čestitke za upešen pregled. Upam, da bo na naslednje pregledu tudi meni G naredil UZ, ker me že pošteno zanima kako je naš obrnjen. Glede spanja pa je pri meni tako, da nič ne vpliva, če spim popoldan. Je pa res, da zadnje čase ne spim velikokrat in ne tako dolgo (največ 45 minut). Decembra in še prej sem spala tudi po uro in pol, ali pa tudi dve. Ponoči spim zadovoljivo, enkrat vstanem in grem na WC, pa vedno ko se obrnem se zbudim (po moje je to psihično, da se lepo obrnem in ne slučajno na hrbet). Ursi84 - Katero kozmetiko boste ve kupila na začetku za ? še ne vem, mogoče isto kot ti ali pa od niveje - Kaj vse o kozmetike boste kupile? hladilno mazilo, mandeljevo olje, alkohol, fiziološko, bepanthen, nevtralno otroško milo - Koliko plenič naj kupim ? enako vprašanje sem že postavila sama, razmišljam da bom dokupila še en paket (nekaj sem jih dobila), obstajajo pa tudi od 2-5 kg in ne vem ali naj kupim tudi te - A stekleničko in "umetno" hrano boste kupile? eno stekleničko imam (bila je v eni reviji oz. kuponček zanjo), več ne bom kupovala. Če dojenje ne bo šlo, bo pa šel kupit vse potrebno, medtem ko bom v porodnišnici Lepo se imejte, sladko spite in pridno božajte svoje bušije.