|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
19.1.2008 10:52:26   
Clody
Moci, čist te štekam glede šihta in bolniške. A tvoj te pa ne bi nadomestu. Jest sm mojmu že zabičala, da če mi uspe dobit kak šiht, bo mogu on na bolniško vsaj dokler kakšna poskusna ne mine la pa kej.

Kje boš pa delala??

Joooj, moj že upije, da mormo jit, jest pa tlevisim!!

pa pa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
19.1.2008 11:19:24   
moci
jaz grem nazaj v staro službo, moj je pa privat in bo težko doma. v ponedeljek sva se zmenila, da bo. potem bomo pa videli. 

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
19.1.2008 12:28:05   
lucika
smotano je tole s službami res. jaz sem imela ker dan vročino, pa skoz sem bila adijo, zdaj sem itak na antibiotikih. pa kaj naj, sploh delat ne začnem?
smo dobili danes za razvojno, za 31.1. a si naj kr dopust vzamem med poskusno dobo? saj ne vem, al ga bo ati peljal, al pa sploh šli ne bomo. sam tolk je rekla, da ga še hoče videt, kak bo kaj hodil (ko smo bili pri 12 tam).
grozno res, po eni strani bi vse naredil za naše bibe, ampak potem moraš naredit kot altati, doma bit in na razpolago 24/7.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
19.1.2008 12:31:46   
lucika
aja, pa hvala bogu za babico. ker če bi vedela, da bom morala bit doma, ko bo sam mal zbolel, bi do zdaj sigurno bil bolan. tak pa vem, da za vsak smrkeljček ne bo treba, pa je zaenkrat še super zdrav. trkam, da se mi kaj ne obrne proti meni:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
19.1.2008 12:55:52   
piskot
koncno mal bolj normalno vreme. sam snega pa ni pa ni pa ni pa ni pa ni pa ni pa ni. user posted image

potem pa se pogledam na kamere od vogla in krvavca, me pa vse mine, ker je tak dren gor.

danes bomo pa pri nas poskuse delali. buritos bom naredila. bomo videli ce bo uzitno.

moci upam da se zoja kmalu spuca.

arabela nisi edina. meni tudi vcasih malo poka po sivih. sploh zdaj, ko je ati sicer doma, ampak pokvarjen user posted image . bo ze boljs.

lina vam pa res ni dolgcas.

pikapolona mi tud vedno doma spimo. sicer zakinka v avtu, ampak to je 5 minut pol je pa cel dan tecen. ce vama bo se kdaj dolgcas za vikend, poklici, se zmenimo za kaksen "sprehod".

muki, psasa upam da ste zdravi.

maxica kaksne lenivce imas ti to?

pogresam tasho in pikabu. a sta skregani?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
19.1.2008 12:57:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

smotano je tole s službami res. jaz sem imela ker dan vročino, pa skoz sem bila adijo, zdaj sem itak na antibiotikih. pa kaj naj, sploh delat ne začnem?
smo dobili danes za razvojno, za 31.1. a si naj kr dopust vzamem med poskusno dobo? saj ne vem, al ga bo ati peljal, al pa sploh šli ne bomo. sam tolk je rekla, da ga še hoče videt, kak bo kaj hodil (ko smo bili pri 12 tam).
grozno res, po eni strani bi vse naredil za naše bibe, ampak potem moraš naredit kot altati, doma bit in na razpolago 24/7.

lucika, dopust ti še ne pripada, vsaj po zakonu. Ni nujno, da ti ga odobrijo.
Spremstvo lepo vzemi, napiše ti ga tvoj osebni zdravnik. Plača ga pa zavod in ne delodajalec.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
19.1.2008 12:59:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

točno to se jaz sprašujem....
mogoče pa smrdimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
19.1.2008 14:02:22   
psaša
Dan, mi smo končno zdravi user posted image . Je pa danes navit in poreden, da je kaj. Pa 2 uri sva se uspavala, sem bila že čist izmučena, on pa ko navit sem pa tja, pa sem pa tja, pa se režat, pa jokat, pa režat........user posted image

Zdaj grem pa še mal pospravit, imam totalno razsulo, pa oči še dela, pa itak sem skoz samauser posted image

Joj, danes pa sam jambram. Ma glavno, da nisem še jaz zbolela.
Ma, že slabe volje sem se zbudila. Ko se mali zbudi, greva ven na en sprehod in bo bolje. Upam.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
19.1.2008 14:04:12   
Anonimen
dobro jutro, čeprav je bila bolj slaba noč - jokcanje, stokcanje....ah kaj bom pa zdaj krivila ? Kolko zobkov morajo dobiti ? 16 ? A je luna mogoče spet ?

Sem vas hotla že včeraj vprašati, ali katera še daje otrokom umetno mleko ?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
19.1.2008 14:05:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dan, mi smo končno zdravi user posted image . Je pa danes navit in poreden, da je kaj. Pa 2 uri sva se uspavala, sem bila že čist izmučena, on pa ko navit sem pa tja, pa sem pa tja, pa se režat, pa jokat, pa režat........user posted image

Zdaj grem pa še mal pospravit, imam totalno razsulo, pa oči še dela, pa itak sem skoz samauser posted image

Joj, danes pa sam jambram. Ma glavno, da nisem še jaz zbolela.
Ma, že slabe volje sem se zbudila. Ko se mali zbudi, greva ven na en sprehod in bo bolje. Upam.

ah ti kar jamraj....komu pa boš če ne nam ? Mi se pa potem tako fajn počutimo, ko vemo da nismo edine na tem svetu....

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
19.1.2008 14:17:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Jaša še ne pil kravjega mleka in ga še lep čas ne bo.
Čistega adaptiranega mu itak nisem  nikoli dajala, občasno dobi milupa kašice, ki se mešajo z vodo in so iz adaptiranega mleka. Ampak mu niso prav všeč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
19.1.2008 14:35:21   
muki1
Dan. Pri nas kriza še kar traja in traja. Neža je čisto uboga. Včeraj zjutraj je pozajtrkovala, potem je okrog kosila zakuhala spet čez 39, že tretji dan, sem šla k dežurnemu, ker sem se bala, da ni angine....a se jaz to zdaj malo ponavljam user posted image
..no, hočem povedati, da je potem vse izbruhala, pa ni več nič jedla do večera. Potem sva v mlačni kopeli zbili vročino, potem je pojdla 4 žlice juhe in grižljaj jabolka. Ponoči je bila žejna, se je 4 x zbudila in prosila pijačo, dobila vodo.... zjutraj pa je vse izbruhala. Danes ni še NIČ jedla.
Pije čaj po žličkah....vročine več nima.

Kaj naj????? Kako dolgo čakat, če ne bo hotela jesti. Podočnjake ma že do ust user posted image . Jaz bi jo najraje na infuzijo priklopila....danes že ves dan spi, se zbudi, malo pojamra, malo popije in zaspi nazaj????

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
19.1.2008 14:49:39   
lucika
bozica mala, kr hudo mi je ko tole berem. upam, da čimprej pridete na normalen apetit...in zdravje. da boste končno enkrat vsi 4 zdravi, ker se ne morem spomnit kdaj ste bili nazadnje...

mi smo še vedno na adaptiranem mleku. malemu paše, meni pa tudi...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
19.1.2008 15:10:22   
Maxica

dobro jutro, čeprav je bila bolj slaba noč - jokcanje, stokcanje....ah kaj bom pa zdaj krivila ? Kolko zobkov morajo dobiti ? 16 ? A je luna mogoče spet ?
Taka je bila tudi naša noč, pol zjutraj pa spijo tja v deseto uro.user posted image  Sicer zobkov morajo dobiti 20. Kje smo še... Sicer jaz tudi tuhtam, če bo kakšen prikukal na plano, saj je blato spet pogostejše in bolj redko. Pokazat pa itak noče dlesni.user posted image

Ne Max ne Lan nista niti probala še umetnega mleka. Max se je itak tako dolgo časa dojil, Lan pa ni mlekar, tako da ga dobi tisto dozo prek jogurtov, skutic in kašic, v katerem je adaptirano mleko, ali čokolešnik z navadnim mlekom. Da bi ga pa prav pil, to pa ne.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
19.1.2008 15:11:41   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Spremstvo lepo vzemi, napiše ti ga tvoj osebni zdravnik. Plača ga pa zavod in ne delodajalec.

Sam se pa da vse zmenit, če so "normalni" ljudje. Meni je na začetku rekla šefica, da sem komot kakšen dan doma, pa mi bo pač za nazaj potem pošlihtala z urami.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
19.1.2008 15:12:37   
Maxica

mogoče pa smrdimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je sobota, dan, ko se mora človek okopati, boš videla, jutri se bodo vse izgubljene pojavile, k bomo tolk dišale.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
   [Brisano sporočilo]
19.1.2008 15:58:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
19.1.2008 16:13:06   
moci
zoja je dobila antibiotik za učke. samo ne vem, kako naj ji ga dajem. ne pusti in konec. zraven joka in lepo izpira, kar mi uspe dat v okouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
19.1.2008 16:48:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sam se pa da vse zmenit, če so "normalni" ljudje. Meni je na začetku rekla šefica, da sem komot kakšen dan doma, pa mi bo pač za nazaj potem pošlihtala z urami.

Ja, itak se da. Se strinjam. Jaz sem jo samo želela opozorit, da ne bo presenečena, če dobi odgovor ne, glede dopusta.Sama menim, da  se ji bolj splača vzeti spremstvo...Vsaj sama sem vedno tako razmišljala. Dopust sem vedno raje hranila za dopust v pravem pomenu besede in ne obiske k zdravniku ali bolezni....a ni to bolj prijetnouser posted image ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
19.1.2008 16:49:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Danes je sobota, dan, ko se mora človek okopati, boš videla, jutri se bodo vse izgubljene pojavile, k bomo tolk dišale.user posted image

Upam da res...se bom še posebej temeljito namilila in po dolgem času še uporabila deodorant in parfum...Obljubimuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
19.1.2008 16:50:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja je dobila antibiotik za učke. samo ne vem, kako naj ji ga dajem. ne pusti in konec. zraven joka in lepo izpira, kar mi uspe dat v okouser posted image

Poleži jo v svoje naročje, na hrbet, z glavo navzdol, tesno primi čez roke in z eno roko odpri oko in kapni. Ne gre na lepo, samo na trdo, žal...ampak se da! kar pogumno!Pa nekaj sekund zadrži v tem položaju, ko ji kapneš.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
19.1.2008 18:36:48   
Clody

En dan dopusta na mesec ti pripada. Po 6 mescih pa dobiš vsega.
Je pa to res groznoo ja. Jest računam na mojga no, kako bo, bomo pa vidli.

Za spremstvo pa nism vedla. Vidš dobr da zdej vem.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
19.1.2008 18:37:30   
Clody

Mi pijemo kravjega ja. Umetegnega je probal pa ga ni maral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
19.1.2008 19:20:42   
psaša

Mi smo še na umetnem mleku zjutraj in zvečer, pa v kašicah, ki se mešajo z vodo, drugače pa KM.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
19.1.2008 19:31:31   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dan. Pri nas kriza še kar traja in traja. Neža je čisto uboga. Včeraj zjutraj je pozajtrkovala, potem je okrog kosila zakuhala spet čez 39, že tretji dan, sem šla k dežurnemu, ker sem se bala, da ni angine....a se jaz to zdaj malo ponavljam user posted image
..no, hočem povedati, da je potem vse izbruhala, pa ni več nič jedla do večera. Potem sva v mlačni kopeli zbili vročino, potem je pojdla 4 žlice juhe in grižljaj jabolka. Ponoči je bila žejna, se je 4 x zbudila in prosila pijačo, dobila vodo.... zjutraj pa je vse izbruhala. Danes ni še NIČ jedla.
Pije čaj po žličkah....vročine več nima.

Kaj naj????? Kako dolgo čakat, če ne bo hotela jesti. Podočnjake ma že do ust user posted image . Jaz bi jo najraje na infuzijo priklopila....danes že ves dan spi, se zbudi, malo pojamra, malo popije in zaspi nazaj????

Joooj, Muki, mate pa res smolo s temi bruhanji in vročinami. Jest tud nism vedla do kdaj čakat, pa skoz sem ene znake iskala. Res ni prijetno. Mi je pa P rekla, da brez hrane 3 dnjo komot zdrži, sevede mora pa pit.
Upam, da bo jutri že boljš jedla.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?